Πέμπτη 5 Νοεμβρίου 2015

Το αίμα των Ποντίων καμουφλάρει την πώληση των 14 αεροδρομίων στην Fraport-Slentel

Eβαλαν τον Πάγκαλο του ΣΥΡΙΖΑ, τον Φίλη, να αμολήσει την αθλιότητα για τους Ελληνες του Πόντου, γνωρίζοντας τι επρόκειτο να ακολουθήσει. Κι αυτό...
για να περάσουν ανώδυνα την έγκριση του υπουργικού συμβουλίου για την παραχώρηση των 14 Αεροδρομίων στην κοινοπραξία Fraport-Slentel.

To αίμα και η οδύνη για την γενοκτονία των Ποντίων έρχεται να σκεπάσει τις αντιδράσεις των ψηφοφόρων του ΣΥΡΙΖΑ οι οποίοι έχουν ταιστεί με μπόλικο σανό προεκλογικά.
Την μερακλίδικη δουλειά της πώλησης των Αεροδρομίων ανέλαβαν οι....

Τι δεν καταλαβαίνεις πάλι ?ΘΕΛΕΙ ΤΗΝ ΙΔΡΥΣΗ ΚΟΙΝΗΣ ΑΚΤΟΦΥΛΑΚΗΣ Ελληνοτουρκική συνομοσπονδία ζητάει εμμέσως πλην σαφώς ο Ζ.Κ.Γιουνκέρ .

Σε μια πρωτοφανή δήλωση με την οποία ουσιαστικά καλεί την Ελλάδα να συνενωθεί με την Τουρκία(!) σε ότι αφορά τον τομέα της ασφάλειας προχώρησε ο πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής Ζαν-Κλοντ Γιούνκερ εκφράζοντας μάλιστα την απορία του για το γεγονός ότι απορρίφθηκε από την Ελλάδα  η πρότασή του για κοινή δύναμη ακτοφυλακής(!) από Έλληνες και Τούρκους στο Αιγαίο.
 
«Τα εσωτερικά σύνορα πρέπει να μείνουν ανοιχτά. Και αν θέλουμε να εξασφαλίσουμε ότι τα εσωτερικά σύνορα θα παραμείνουν ανοιχτά - και αυτό ήταν πολύ μεγάλο επίτευγμα για την Ευρώπη - πρέπει να φυλάξουμε καλύτερα τα εξωτερικά σύνορα. Τώρα λένε όλοι ότι πρέπει να φυλαχθούν πιο αποτελεσματικά τα εξωτερικά σύνορα. Πάνω σε αυτό εργαζόμαστε, αλλά είναι πιο δύσκολο από ό,τι φαντάζεται κανείς», είπε πιο συγκεκριμένα ο κ. Γιούνκερ, μιλώντας νωρίτερα σήμερα στην Φρανκφούρτη με αφορμή την συμπλήρωση ενός έτους στην Προεδρία της Κομισιόν.
 
Αλλά ο Α.Κ.Γιουνκέρ :δεν σταμάτησε εκεί. Συνέχισε λέγοντας και άλλα εξοργιστικά:
 
«Είχα για παράδειγμα. προτείνει και .....