Δευτέρα 2 Νοεμβρίου 2015

ΟΛΟΙ ΦΤΙΑΧΝΟΥΝ ΚΑΙ ΑΠΟ ΕΝΑ ΚΟΜΜΑ......

Μετά τους αγανακτισμένους και αφού οι αγανακτισμένοι δεν «κατάφεραν» όχι μόνο να κάνουν κάτι, αλλά ούτε καν να αφήσουν χαραγμένο ένα όραμα, το οποίο θα ζύμωνε η κοινωνία στη συνέχεια, άρχισε μια προσπάθεια από πάρα πολλούς πολίτες, για τη δημιουργία κινήσεων, κινημάτων και πολιτικών κομμάτων.

Το φαινόμενο αυτό ατόνησε στην πορεία, αφενός λόγω.....

Σε αυτά τα σημεία της χώρας θα γίνουν οι 12 καταυλισμοί μεταναστών !!

Στη δημιουργία δώδεκα οργανωμένων, κλειστών και φυλασσόμενων καταυλισμών με τροχοβίλες και κοντέινερς σε 12 σημεία της χώρας προτίθεται να προχωρήσει άμεσα η κυβέρνηση.
Αυτό περιλαμβάνει ο σχεδιασμός του υπουργείου Μεταναστευτικής Πολιτικής για τη δημιουργία των κέντρων προσωρινής υποδοχής προσφύγων των γνωστών και ως hot spots. Όπως αποκάλυψε ο αρμόδιος .....

Φόρος 26% από το πρώτο ευρώ με βάση τα τεκμήρια για όλους !!

Να φορτωθούν ξανά με φόρους για τεκμαρτά εισοδήματα που θα υπολογίζει μόνη της η Εφορία με βάση τα τεκμήρια κινδυνεύουν εκατοντάδες χιλιάδες θύματα της κρίσης που δεν βγάζουν ούτε ένα ευρώ εισόδημα (είτε επειδή είναι άνεργοι, είτε έμειναν απλήρωτοι είτε συντηρούν τη μικρή επιχείρησή τους μπαίνοντας μέσα και...

Εφιάλτης για 350.000 οικογένειες χωρίς ούτε έναν εργαζόμενο!!

Έναν εφιάλτη χωρίς τέλος ζούνε πάνω από 350.000 οικογένειες σε όλη την Ελλάδα. Στις συγκεκριμένες οικογένειες δεν υπάρχει εργαζόμενο μέλος, ενώ η μακροχρόνια ανεργία κινείται στο 73,1%.

Μάλιστα, σύμφωνα με Τα Νέα, από το σύνολο των ανέργων το 48,5% πλήττει τους νέους και τις νέες (18-24 ετών). 
Τα στοιχεία από το μέτωπο της ανεργίας κάθε ....

Η αθόρυβη "άλωση" των μεγάλων ελληνικών επιχειρήσεων από τους δανειστές !!

Το τραπεζικό σύστημα της χώρας, όπως είναι σήμερα, χρησιμοποιείται από τους δανειστές που το ελέγχουν πλήρως ως “Δούρειος Ίππος” για τον έλεγχο και ολόκληρης της ελληνικής οικονομίας.
Η ανακεφαλαιοποίηση των τεσσάρων συστημικών τραπεζών ενισχύει ακόμη περισσότερο τη θέση των δανειστών με “μακρύ χέρι” βεβαίως το Ταμείο Χρηματοπιστωτικής Σταθερότητας και εξηγεί τους λόγους για τους οποίους ο Γιάννης Δραγασάκης περιέγραψε ένα ανεξάρτητο εθνικό σύστημα με στόχο να ξεφύγει η ελληνική οικονομία από τη μέγγενη των ξένων.

Αυτή τη στιγμή και μετά την τρίτη ανακεφαλαιοποίηση των τραπεζών, που εκτιμάται πώς θα ολοκληρωθεί μέχρι το τέλος του έτους αναγκαστικά για να αποφευχθεί το “bail in” το τραπεζικό σύστημα ελέγχεται από τους δανειστές. Οι τέσσερις συστημικές τράπεζες όμως είναι αυτές που ελέγχουν και τον μεγαλύτερο αριθμό των ελληνικών επιχειρήσεων.

Πως; Μέσω των δανείων. Πολλές επιχειρήσεις για να.....

Ξεκινούν οι κατασχέσεις μισθών και συντάξεων !!

Από σήμερα με απόφαση της κυβέρνησης ανοίγει ο δρόμος των κατασχέσεων μισθών, συντάξεων και επιδομάτων λόγω ληξιπρόθεσμων οφειλών.

Ειδικότερα, με τη μη παράταση από το Υπουργείο Δικαιοσύνης, Διαφάνειας και Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων της προγενέστερης απόφασης, η οποία ίσχυε από τα μέσα Ιουλίου λόγω των capital controls και στην ουσία «πάγωνε» την όποια διαδικασία αναγκαστικής εκτέλεσης κατασχέσεων, πλέον ο δρόμος για την υλοποίηση σχετικών ενεργειών ανοίγει διάπλατα.

«Το Υπουργείο Δικαιοσύνης, Διαφάνειας και Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων ανακοινώνει ότι δεν παρατείνεται εκ νέου η ισχύς της υπ’ αριθμ. 49214/21−7−2015 Κοινής Υπουργικής Απόφασης “Αναστολή πράξεων αναγκαστικής εκτέλεσης, καταβολής δικαστικών παραβόλων, εγγυοδοσιών και χρηματικών ποσών από μετατροπή ποινών” (Β΄ 1525), η οποία έχει ήδη παραταθεί μέχρι τις 30 Σεπτεμβρίου 2015 με την υπ’ αριθμ. 57384/31−8−2015 όμοια (Β΄ 1867) και στη συνέχεια μέχρι 31 Οκτωβρίου 2015 με την υπ΄ αρ. 70905/29.9.2015 όμοια (Β’ 2110)» ανέφερε η σχετική ανακοίνωση του υπουργείου.

Πρακτικά, αυτό σημαίνει ότι....

Πάμε σε νέο τραπεζικό σύστημα – Εγκαταλείπονται τα «κουφάρια» των συστημικών τραπεζών – Έρχεται και νέο νόμισμα.

Euro-Spasmeno

Το αδιέξοδο του τραπεζικού συστήματος και της ελληνικής οικονομίας δεν θα μπορούσε να αποτυπωθεί καλύτερα από αυτά που είπε ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης Γιάννης Δραγασάκης μιλώντας το Σάββατο στη Βουλή για την ανάγκη ύπαρξης ενός νέου τραπεζικού συστήματος, πέραν δηλαδή των τεσσάρων συστημικών τραπεζών που σήμερα ελέγχονται από τους δανειστές, το οποίο θα βασίζεται στη τράπεζα Αττικής και σε υπάρχουσες συνεταιριστικές τράπεζες.
Τα πράγματα είναι πολύ απλά: Η ελληνική πραγματική οικονομία αλώνεται και τυπικά από την απευθείας ανάληψη του ελέγχου των τεσσάρων συστημικών τραπεζών από τους δανειστές και πλέον είναι εθνική ανάγκη η δημιουργία ενός παράλληλου τραπεζικού συστήματος. Το οποίο όμως, όπως......

Στρατιωτικοί στο δρόμο όπως το 2012! Έτοιμοι για κινητοποιήσεις αν έρθουν νέες περικοπές.

www.onalert
Με ανακοίνωση του ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΙΚΟΥ ΟΡΓΑΝΟΥ ΔΡΑΣΕΩΝ (ΣΟΔ) εν ενεργεία και απόστρατων αξιωματικών καλούνται άπαντες σε ετοιμότητα κινητοποιήσεων. Το γιατί το εξηγεί το ΣΟΔ στην ανακοίνωσή του:
Την Παρασκευή 30 Οκτωβρίου 2015 πραγματοποιήθηκε σύσκεψη των φορέων ΝΠΔΔ και ΝΠΙΔ (ΣΟΔ) εκπροσώπησης των εν αποστρατεία και εν ενεργεία Στελεχών των Ενόπλων Δυνάμεων και Σωμάτων Ασφαλείας, στην αίθουσα συσκέψεων της ΕΑΑΑ, με σκοπό την αλληλοενημέρωση, ανάλυση της σημερινής κατάστασης και το συντονισμό μελλοντικών Δράσεων και Αντιδράσεων.
Κατατέθηκαν οι απόψεις ....

Άνθρακες ο θησαυρός από το φορολογικό ρεσάλτο.

ForoiΤου Νίκου ΙΓΓΛΕΣΗ
Η φορολεηλασία που έχει εξαπολύσει η κυβέρνηση από τον περασμένο Αύγουστο, με την υπογραφή του τρίτου  Μνημονίου, στα εισοδήματα και την περιουσία των πολιτών προκαλεί την αγανάκτηση, το θυμό και την οργή όλης της ελληνικής κοινωνίας.
Η αύξηση των άμεσων και ιδιαίτερα των έμμεσων φόρων αποτελούν, σύμφωνα με τους δανειστές που υπαγορεύουν και την κυβέρνηση που εκτελεί, τις απαραίτητες.....

Άγνωστοι Έλληνες: Αρβανίτες, η άσβεστη φλόγα του Ελληνισμού.

Αποτέλεσμα εικόνας για ΑΡΒΑΝΙΤΕΣ
Έχοντας ως αφετηρία την έντονη παρουσία και δράση του Ελληνισμού στις Βαλκανικές χώρες, συνεχίζουμε το ταξίδι μας με ένα εξίσου γνωστό και σημαντικό τμήμα του, που δεν είναι άλλο από τους περίφημους «Αρβανίτες».
Πολλά ακούγονται γύρω από το όνομα και την καταγωγή τους… Λίγα ισχύουν όμως στην πραγματικότητα.
Για να δούμε…
Το Αρβανίτης παράγεται από το Αρβώνιος ή Αρβωνίτης, που υποδήλωνε τον κάτοικο της Άρβωνος, όπως την αναφέρει ο Πολύβιος. Η Άρβων ήταν ελληνική πόλη της Ιλλυρίας. Στην Ιλλυρία, που εκτεινόταν στο μεγαλύτερο μέρος της Αδριατικής, δημιουργήθηκαν ακμάζουσες ελληνικές πολιτείες, όπως....

ΒΙΝΤΕΟ. Φόρος σε ό,τι φορολογείται! Κινητά, ακίνητα, καταθέσεις, θυρίδες, πολύτιμα αντικείμενα, κεφάλαια! Ό,τι δεν δηλώνεται δεσμεύεται!

Ολοκληρωμένο σχέδιο που προβλέπει την εφαρμογή ενός γενικευμένου φόρου περιουσίας προωθεί η πολιτική ηγεσία του υπουργείου Οικονομικών. 

Σε αυτό τον… υπερ-φόρο, θα υπαχθούν όλα τα ακίνητα και τα κινητά περιουσιακά στοιχεία των Ελλήνων στο εσωτερικό και στο εξωτερικό, ακόμη και όσα κινητά αντικείμενα μεγάλης αξίας έχουν στα σπίτια τους ή σε τραπεζικές θυρίδες, καθώς επίσης και όλα τα κεφάλαια που έχουν τοποθετήσει σε επενδύσεις στο εσωτερικό και το εξωτερικό, με εξαίρεση μόνο...