Τετάρτη 8 Οκτωβρίου 2014

Κατάλυση Πολιτεύματος με εντολή Σαμαρά: Αντισυνταγματική απαγόρευση στους βουλευτές της Χρυσής Αυγής να ασκήσουν τα κοινοβουλευτικά τους καθήκοντα

Η αντισυνταγματική απόρριψη του αιτήματος ανακοινώθηκε σε όλα τα ΜΜΕ πριν κοινοποιηθεί στους παράνομα έγκλειστους βουλευτές της Χρυσής Αυγής.

Σε ακόμη μια παράσταση του Κράτους-οπερέτα των διεφθαρμένων πολιτικών και της μερίδας των επίορκων της δικαστικής εξουσίας εξελίχθηκε το αίτημα του Αρχηγού και βουλευτών της τρίτης πολιτικής δύναμης της χώρας, του Λαϊκού Συνδέσμου-Χρυσή Αυγή, για να παραβρεθούν στη συζήτηση στη Βουλή περί της πρότασης εμπιστοσύνης της κυβέρνησης.

Όπως και κατά το πρόσφατο παρελθόν η επάρατος Χούντα Βενιζέλου-Σαμαρά απέρριψε το αίτημα των βουλευτών του Λαϊκού Εθνικιστικού Κινήματος, μέσω του εισαγγελέως των φυλακών Κορυδαλλού.


Αναμφισβήτητα, περισσότερο αστεία και εξοργιστική της αποφάσεως, θα είναι η αιτιολόγησή της, η οποία και αναμένεται.

Είναι μάλιστα....

ΔΡΑΜΑΤΙΚΕΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ "Ασφυξία" Α.Σαμαρά - Αίτημα δεκαπέντε βουλευτών: "Παραιτήσου ή πάμε σε εκλογές"

Νέος μοχλός πίεσης για άμεση παραίτηση του πρωθυπουργού Α.Σαμαρά και του Αντιπροέδρου Ε.Βενιζέλου και σχηματισμό κυβέρνησης Εθνικής Ενότητας είχαμε πριν από λίγο από την ομάδα των δεκαπέντε Ανεξάρτητων Δημοκρατικών Βουλευτών.
Μετά τα βαρυσήμαντα στελέχη της ΝΔ που ζητούν απόχώρηση από την πρωθυπουργία του Α.Σαμαρά και δημιουργία κυβέρνησης Εθνικής Ενότητας, το ίδιο ζητά και η ομάδα.....

ΑΥΞΑΝΟΝΤΑΙ ΟΙ ΕΠΙΘΕΣΕΙΣ ΤΩΝ… ΧΟΙΡΩΝ ΣΕ ΕΥΡΩΠΑΙΚΑ ΤΖΑΜΙΑ!

Νέο κρούσμα με κεφάλι χοίρου που κάποιοι το έριξαν στην εξώπορτα μουσουλμανικού τεμένους αυτή την φορά στην Γερμανία, σημειώθηκε αυτές τις μέρες που οι μουσουλμάνοι γιορτάζουν την μεγάλη θρησκευτική γιορτή του Κουρμπάν Μπαϊράμ, προκαλώντας τις έντονες επικρίσεις του τουρκικού τύπου. 

Συγκεκριμένα...

Σχέδιο χειραγώγησης του λαού...

Λίγες μέρες πριν από τις τελευταίες ευρωεκλογές ο Αντώνης Σαμαράς, σε κεντρική ομιλία του και με παλλόμενη φωνή, έλεγε: «Εγώ σχίζω τα Μνημόνια κάθε μέρα, σελίδα – σελίδα…» 

Όσοι τον άκουσαν τότε...
ασφαλώς σκέφτηκαν ότι πρόκειται για μια ακόμη προεκλογική υπερβολή προκειμένου να κερδηθούν μερικοί ψήφοι από τη Ν.Δ. και να μειωθεί η διαφορά της από το ΣΥΡΙΖΑ.

Σήμερα, ιδιαίτερα μετά συνάντηση Σαμαρά – Μέρκελ και τις δηλώσεις που ακολούθησαν τόσο του πρωθυπουργού όσο και άλλων στελεχών της συγκυβέρνησης (Ευ.Βενιζέλου, Γκ. Χαρδούβελη κλπ.), γίνεται ολοφάνερο ότι εξελίσσεται μια μνημονιακή αντεπίθεση, ότι προωθείται ένα σχέδιο χειραγώγησης, δηλαδή εξαπάτησης, για μια ακόμα φορά, του ελληνικού λαού.

Βασικά σημεία αυτού του σχεδίου είναι, μέχρι στιγμής, τα εξής:

Τό λεξικό τῆς προπαγάνδας

Κατατοπιστικότατο...ερμηνευτικό λεξικό μίας σελίδας ... για το πως κανείς μπορεί να αλλοιώνει το νόημα, να μαγεύει τον ανθρώπινο εγκέφαλο και να παράγει θετική αντίδραση ακόμα και στη θέα της καταστροφής. Μανούλες σ' αυτή την ....

Κυρία Βούλτεψη τα μάθατε? Ακόμα και το ΔΝΤ την δικαίωσε και “ακύρωσε” το default του Ιουλίου

kristina-fernantesΜεγάλη νίκη για την “χρεοκοπημένη” Αργεντινή που με την γενναία στάση της ανάγκασε ακόμα και το ΔΝΤ να προτείνει ένα σύστημα που προβλέπει ότι εάν μια ανταλλαγή ομολόγων γίνει δεκτή από ένα  προκαθορισμένο πλειοψηφικό ποσοστό των δανειστών-ομολογιούχων, τότε αυτή είναι δεσμευτική για όλους.

Δηλαδή δεν θα μπορούν κάποιοι κάτοχοι ομολόγων να μένουν εκτός αναδιάρθρωσης και να εκβιάζουν την υπό διαπραγμάτευση χώρα.
Αλλαγές στα συμβόλαια των κρατικών ομολόγων…

[ΒΙΝΤΕΟ] ΔΕΛΑΣΤΙΚ: ΕΠΑΝΑΦΟΡΑ ΣΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΜΙΑ “ΤΑΠΑ” ΔΩΡΟ .....

Εχθές στην εκπομπή στον Ενικό του Νίκου Χ”νικολάου ο γνωστός δδημοσιογράφοςκαι αναλυτής για άλλη μια φορά με ντοκουμέντα επί των αναλύσεων του “προσγείωσε” ανώμαλα όλα εκείνα τα παπαγαλάκια τα οποία προπαγανδίζουν το μνημονιακό καθεστώς τόσο της χώρας όσο και της Μερκελικής Ευρώπης. 
Ο γνωστός αναλυτής μέσα σε 3 λεπτά “έσβησε” από τον χάρτη τον εκπρόσωπο ....

Ο Βαρουφάκης στον Ενικό : ” ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΒΓΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΑ ΜΝΗΜΟΝΙΑ ….ΠΑΡΑ ΜΕΤΑ ΑΠΟ 30 ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΒΑΛΕ“

Ο Βαρουφάκης στον Ενικό : ” ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΒΓΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΑ ΜΝΗΜΟΝΙΑ ….ΠΑΡΑ ΜΕΤΑ ΑΠΟ 30 ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΒΑΛΕ
ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ:……..και  τις αναλύσεις Βαρουφάκη και τον πανικόβλητο ...

Η Παγκόσμια Διακυβέρνηση σαν εγκληματική οργάνωση. ΠΟΛΥ ΚΑΛΟ ...

Η παγκόσμια Σιωνιστική δικτατορία – τυραννία, στη προσπάθειά της να γίνει παγκόσμια διακυβέρνηση, έχει καταστεί διεθνής υπερτρομοκρατία δηλαδή έχει εξελιχθεί σε διεθνή εγκληματική οργάνωση, ενώ δια της προπαγάνδας, κατηγορεί άλλες νόμιμες πολιτικές ομάδες κρατών, σαν εγκληματικές οργανώσεις, μέσω ραγιάδων υποτακτικών υποτελών πολιτικών.
Γράφει ο ΑΝΤΩΝΗΣ  Ι.  ΓΡΥΠΑΙΟΣ – Διεθνολόγος
Πολιτικά πατριωτικά κόμματα -σε κάθε κράτος- που στέκονται εμπόδιο στα σχέδια ΕΚΕΙΝΩΝ, με τη βοήθεια υποτελών οσφυοκαμπτών πολιτικών, τα χαρακτηρίζουν σαν εγκληματικές οργανώσεις, και τα διώκει ποινικά η τοπική σε κάθε κράτος δικαιοσύνη.
Δεν τολμούν να αγγίξουν τη πραγματική διεθνή εγκληματική ………

Υπό νέο Μνημόνιο η χώρα για να πάρουν… 5 δισ. οι τραπεζίτες!

Χωρίς καθεστώς επιτήρησης της Ελλάδας από την ΕΕ, η ΕΚΤ δεν θα αγοράζει χρεόγραφα από τις ελληνικές τράπεζες, είπε ωμά ο Ντράγκι
Σε τραγικά επίπεδα έχει καταβυθιστεί το διεθνές κύρος της χώρας και αυτό πλέον αρχίζει να αποτιμάται και σε… χρήμα! 
Για να βάλουν στα προηγούμενα Μνημόνια την Ελλάδα, οι Γερμανοί και η ΕΕ είχαν δανείσει τη χώρα εκατοντάδες δισεκατομμύρια ευρώ, άσχετα αν στην πραγματικότητα όλα αυτά τα χρήματα τα ξαναπήραν αμέσως οι ίδιοι για να σώσουν τις ιδιωτικές ευρωπαϊκές τράπεζες, στις οποίες χρωστούσε η Ελλάδα. Τώρα όμως η χώρα και ο λαός της απειλούνται να……

Η τρόικα φεύγει, μη αποδεχόμενη κανέναν από τους σχεδιασμούς της κυβέρνησης...

Έχασαν πάλι από τα... αποδυτήρια
Για άλλη μια φορά «βούλιαξαν» οι διαπραγματεύσεις 
– Η τρόικα απέρριψε τον προϋπολογισμό, τις ελαφρύνσεις και τις ρυθμίσεις για τα χρέη 
– Έντονη δυσφορία των δανειστών και για την πρόταση ψήφου εμπιστοσύνης
Απανωτά είναι πλέον τα… ραπίσματα που δέχεται η κυβέρνηση και το οικονομικό επιτελείο από τους δανειστές.
Όλες οι συναντήσεις με τους υπουργούς αλλά και με τον Γκίκα Χαρδούβελη αποδείχθηκαν άκαρπες. Το γενικό συμπέρασμα είναι πως η τρόικα φεύγει, μη αποδεχόμενη κανέναν από τους σχεδιασμούς της κυβέρνησης, ενώ για άλλη μια φορά αποδεικνύεται ότι η κυβέρνηση Σαμαρά είναι ανίκανη να επιτύχει το έλασσον.
Από τη σύσκεψη του Παρισιού και μετά όλες οι πρωτοβουλίες της κυβέρνησης έχουν πέσει στο κενό. Ακόμα και η επικοινωνιακή φιέστα με τον Γιούνκερ «ακυρώθηκε» επί της ουσίας από τον Γερμανό υπουργό Οικονομικών κ. Σόιμπλε ο οποίος φρόντισε να …

ΤΑΙΠΕΔ – Το ταμείο αξιοποίησης ιδιωτικής περιουσίας Δημοσίου που ξεπουλάει την Ελλάδα.

logo_1_gr
“Το Ταμείο Αξιοποίησης Ιδιωτικής Περιουσίας του Δημοσίου, γνωστό ως ΤΑΙΠΕΔ ή HRADF ιδρύθηκε με το νόμο 3986/2011. Ας δούμε τώρα ποιός είναι ο σκοπός του και τι πρέπει να κάνει σύμφωνα με το νόμο και τι άλλο το έβαλαν να κάνει. Θα δούμε αν οι νόμοι που το διέπουν είναι Συνταγματικοί, καθώς και άλλα ενδιαφέροντα στοιχεία.
Σκοπός του ΤΑΙΠΕΔ (άρθρο 4 καταστατικού του) είναι η ………………..
…………
αξιοποίηση περιουσιακών στοιχείων της Ιδιωτικής περιουσίας του Δημοσίου και περιουσιακών στοιχείων ΝΠΙΔ και ΝΠΔΔ όπως ορίζεται στην §1 του άρθρου 5 του ν. 3986/2011.
Ας δούμε τα παράδοξα-περίεργα και πονηρά που έχει ο ν. 3986/2011. 
Από το σκοπό (και τον τίτλο) του ΤΑΙΠΕΔ αναφέρεται η αξιοποίηση....

«Μα το χωριό θέλει φωτιά πόχει πολλοί ρουφιάνοι»....Πρωτογενές πλεόνασμα ρουφιάνων

Το 2008, επί της εποχής του Καραμανλή του Προγάστορα, θεσμοθετήθηκε ο τετραψήφιος αριθμός 1517, στον οποίο μπορούσες να πάρεις και να καταγγείλεις μυστικά υποθέσεις φοροδιαφυγής και φοροκλοπής. Τζίφος. 

Ανενεργός έμεινε ο αριθμός, μόλις 4.000 τον πήραν τα πρώτα χρόνια, μεγάλη ανυδρία, εξανέστη κι ο Μπάμπης του Σκάι και είπε επί λέξει τα εξής: «Πότε θα ενεργοποιήσει η κυβέρνηση την πρόβλεψη του Μνημονίου για δημιουργία ειδικής υπηρεσίας στην οποία θα καταγγέλλεις τους γνωστούς σου….

ΩΡΑ ΣΑΣ ΚΑΛΗ ΚΑΙ ΑΕΡΑ ΣΤΑ ΠΑΝΙΑ ΣΑΣ !!! ΝΑ ΑΓΟΡΑΣΘΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟΤΑΤΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ...

515x393xmakro.jpg.pagespeed.ic_._9hyZJoMSQ
Η εταιρία Makro που δραστηριοποιείται στη χονδρική και είναι μέλος του Γερμανικού Ομίλου Metro. Η εταιρία που παρουσιάζει ζημιογόνα αποτελέσματα διαπραγματεύεται την πώληση του δικτύου της με τη Σκλαβενίτης η οποία έχει αποφασίσει να εισέλθει και στην αγορά χονδρικής.

Η Makro στην Ελλάδα έχει ……

Θα σταματήσω να πληρώνω γιατί πιάστηκα κορόιδο…

Η κυβέρνηση και η αντιπολίτευση προσπαθούν να πετύχουν «φιλολαϊκές» ρυθμίσεις στα «κόκκινα» δάνεια χωρίς να είναι σε θέση να αντιληφθούν πως παίζουν με μια πυρηνική βόμβα.
Αν τα «κόκκινα» δάνεια ανέρχονται στα 80 δισ. και αποτελούν εκρηκτικό πρόβλημα για τις τράπεζες και αυτούς που χρωστούν, η ανάμειξη της κυβέρνησης και των πολιτικών με ψηφοθηρικούς στόχους, απειλεί να…

ΟΙ ΚΑΤΟΧΙΚΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ! ΝΟΜΙΜΟΠΟΙΗΣΑΝ ΤΑ “ΚΟΡΑΚΙΑ” ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΜΑΣ…

Λευτεριά στους πλειστηριασμούς ακινήτων
Τράπεζες, επενδυτικά funds και λοιποί γύπες της αγοράς πετούν από την Τρίτη στον έβδομο ουρανό, μετά την συμφωνία της κυβέρνησης Σαμαρά με την τρόικα για τα ακίνητα που θα βγαίνουν στο σφυρί. 
Η κυβέρνηση συμφώνησε πως τα ακίνητα θα βγαίνουν σε πλειστηριασμό ακόμα και κάτω από το μισό της αντικειμενικής τους αξίας.
Είναι να μην γελάνε και τα μουστάκια της εγχώριας και ξένης ολιγαρχίας που θα καταφέρει να εξασφαλίσει γειτονιές ολόκληρες κάτω από την μισή τιμή;
Τα ρεπορτάζ λένε πως …

ΔΗΛΩΣΗ ΒΟΜΒΑ: Η CIA μέσω των ελεγχόμενων ΜΜΕ προωθεί τον παγκόσμιο πόλεμο! (βίντεο)

ΔΗΛΩΣΗ ΒΟΜΒΑ: Η CIA μέσω των ελεγχόμενων ΜΜΕ προωθεί τον παγκόσμιο πόλεμο! (βίντεο)Κορυφαίος Γερμανός δημοσιογράφος αποκαλύπτει ότι όλα τα μεγάλα δίκτυα ενημέρωσης ελέγχονται από την CIA.

O Udo Ulfkotte, πρώην συντάκτης της Frankfurter Allgemeine Zeitung, μίας από τις μεγαλύτερες εφημερίδες στη Γερμανία, παραδέχεται ότι εργαζόταν για λογαριασμό της CIA.

«Εργάζομαι ως