Πέμπτη 28 Ιανουαρίου 2016

ΑΝ ΤΡΑΒΗΞΟΥΝ ΤΟΝ ΑΝΑΠΝΕΥΣΤΗΡΑ ΤΟΥ ΤΕΡΑΤΟΣ !!

Μπροστά στο φόβο του συστήματος από μια κοινωνία που αρχίζει να ξυπνά από το λήθαργο και να κινεί τα μέλη της απειλητικά, ξαναστήνουν τη μούμια του δικομματισμού και προσπαθούν να εγκλωβίσουν, για άλλη μια φορά, την κοινωνία, στα πλοκάμια του τέρατος!
Προσπαθούν να συντηρήσουν το αιμοβόρο τέρας του συστήματος, που, αν και διασωληνωμένο, διατηρείται αλώβητο!
Ενόψει του νομοσχεδίου γενοκτονίας του ελληνικού λαού, που προωθεί  η κυβέρνηση των ‘’αριστερών’’ δωσίλογων, ένα πλατύ φάσμα του κοινωνικού ιστού ξεσηκώνεται, σε μια ενστικτώδη κίνηση άμυνας και αυτοσυντήρησης.
Κινήσεις διαφόρων κοινωνικών στρωμάτων δίνουν ελπιδοφόρα μηνύματα αντίδρασης. Αρχίζει να αχνοφαίνεται η ελπίδα ότι.....

Νόαμ Τσόμσκι: Απόλυτος σαδισμός κατά της Ελλάδας από τους Ευρωκράτες.

tsomski1204
Δριμύ κατηγορώ κατά των πιστωτών της Ελλάδας κάνοντας λόγο για «απόλυτο σαδισμό» εξαπέλυσε εκ νέου ο Νόαμ Τσόμσκι ενώ σχετικά με τους χειρισμούς της Ευρώπης στην προσφυγική κρίση κάνει λόγο για κατάρρευση, σχολιάζονταν ότι θα ήταν κρίμα να καταρρεύσει η Συνθήκη Σένγκεν υπό μια «θεωρητικά απειλή», που όπως λέει δεν θα έπρεπε να είναι δύσκολο να διαχειριστεί με ανθρώπινο τρόπο.
Σε συνέντευξή του στο truth-out.org αναφέρει μεταξύ άλλων ότι: «Οι όροι που επιβάλλονται στην Ελλάδα είναι προς το συμφέρον των πιστωτών κι έχουν καταστρέψει τη χώρα. Ο στόχος υποτίθεται πως ήταν να μειωθεί το χρέος, το οποίο έχει αυξηθεί υπό αυτά τα μέτρα. Με την οικονομία να έχει υπονομευθεί, το ΑΕΠ έχει μειωθεί και ο λόγος του χρέους προς το ΑΕΠ έχει αυξηθεί παρά τη ριζική περιστολή των κρατικών δαπανών. 
Στην Ελλάδα έχει παρασχεθεί ελάφρυνση του χρέους, σε θεωρητικό επίπεδο».
«Στην πραγματικότητα, η Ελλάδα έχει γίνει σαν ένα χωνί μέσω του οποίου ρέει η ευρωπαϊκή βοήθεια προς τις τράπεζες του Βορρά, οι οποίες μέχρι σήμερα...

Μάχες οπισθοφυλακών, όπως ο «μαύρος καβαλάρης», ενώ η καταστροφή της Σμύρνης είναι αναπόφευκτη.

Αποτέλεσμα εικόνας για μαυροσ καβαλαρησ
Και αυτό δεν οφείλεται στην προπαγάνδα των ΜΜΕ παρά το ότι έχουν κυριολεκτικά αφηνιάσει εναντίον της κυβέρνησης σε μια απεγνωσμένη προσπάθεια να μας κάνουν να ξεχάσουμε ότι οι προηγούμενοι έπεσαν από την κατακραυγή του κόσμου, τη δική μας κατακραυγή. Και ότι ο νέος αρχηγός της ΝΔ αναδείχθηκε, κατά την υπουργική του θητεία, σε πρωταθλητή μεταξύ των υποστηρικτών των μνημονιακών πολιτικών που επιβάλλουν – και θέλουν να συνεχίσουν να επιβάλλουν – οι δανειστές επί 6 χρόνια στη χώρα. 
Αν η κυβέρνηση χάνει το ηθικό πλεονέκτημα το λάθος είναι δικό της. Σε λαϊκίστικο επίπεδο είναι πχ επίδειξη αλαζονικής αφροσύνης να πας στην εκδήλωση για τον πρώτο χρόνο της «πρώτης φορά Αριστεράς» στην κυβέρνηση με τη Μερσεντές του...

Ο ΚΑΣΙΔΙΑΡΗΣ ΜΕ ΤΟΝ ΗΛΙΟΠΟΥΛΟ ΣΤΟ ΜΝΗΜΟΣΥΝΟ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΥ: ΚΑΝΕΝΑΣ ΑΛΛΟΣ ΣΚΕΡΒΕΛΕΣ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ ΔΕΝ ΠΑΤΗΣΕ ΤΟ ΠΟΔΙ ΤΟΥ... ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΤΑΦΟ ΤΟΝ ΤΡΕΜΟΥΝ!!!

Κλιμάκιο με επικεφαλής τους βουλευτές Αττικής, Ηλία Κασιδιάρη και Μαγνησίας, Παναγιώτη Ηλιόπουλο παρευρέθη στο μνημόσυνο του Μακαριστού Αρχιεπισκόπου
Αθηνών και Πάσης Ελλάδος, Χριστοδούλου.

Με μία σεμνή και λιτή τελετή, όπως αρμόζει σε έναν μεγάλο Έλληνα ιεράρχη, χοροστατούντος του Μητροπολίτη Καισαριανής Δανιήλ, λαός και κλήρος τίμησαν...

Επεισόδια στη Θεσσαλονίκη (ΒΙΝΤΕΟ) – Χιλιάδες αγρότες πολιορκούν την Agrotica – Χρήση χημικών από τα ΜΑΤ – Ματαιώθηκαν τα εγκαίνια από τον Υπουργό!

Επεισόδια Θεσσαλονίκη: Οι αγρότες ψέλνουν τον Εθνικό Ύμνο έξω από το Βελλίδειο (video)
Επεισόδια σημειώνονται εδώ και λίγη ώρα στη Θεσσαλονίκη έξω από το Βελλίδειο συνεδριακό κέντρο όπου στις 7 το απόγευμα είναι προγραμματισμένα τα εγκαίνια της Agrotica.
Σύμφωνα με πληροφορίες χιλιάδες αγρότες έχουν πολιορκήσει το Βελλίδειο και πολλοί επιχείρησαν να μπουν στον χώρο των εγκαινίων αλλά τους απώθησαν δυνάμεις των ΜΑΤ με χρήση χημικών. Τα εγκαίνια θα έκανε ο υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης Βαγγέλης Αποστόλου οποίος τελικά όπως όλα δείχνουν δεν θα παραστεί στην τελετή.
Λίγο μετά τις 6 το απόγευμα ανακοινώθηκε και επίσημα ότι ματαιώνονται ....

Περίπου 500.000 πολίτες στην Αθήνα κινδυνεύουν να μείνουν άστεγοι.

Περίπου 500.000 αθηναίοι πολίτες κινδυνεύουν να μείνουν άστεγοι, σύμφωνα με την «Κοινωνικά επισφαλείς και έλλειψη στέγης στην Αθήνα, Διαδρομές Αποκλεισμού και ένταξης» που εξέδωσε το Παρατηρητήριο Οικονομικών και Κοινωνικών Εξελίξεων του Ινστιτούτου Εργασίας της ΓΣΕΕ, και δημοσίευσε στην Εφημερίδα των Συντακτών.

Οι συγγραφείς της έρευνας ήταν οι επίκουροι καθηγητές στο Πανεπιστήμιο της Κρήτης Βασίλης Αράπογλου και Κώστας Γκούνη, η δρα ΕΜΠ Δήμητρα Σιατίστα και η νομικός Δήμητρα Σουλελέ.

Συγκεκριμένα, ο αριθμός των πολιτών που αντιμετωπίζουν υψηλή στεγαστική επισφάλεια, κυμαίνεται από 94.000 έως 514.000, ενώ ....

Η Πατρίδα μας, ως εταιρεία σε εκκαθάριση εν λειτουργία και εμείς καναπεδάτοι ....ακομα !



Δεν ξέρουμε αν το έχετε συνειδητοποιήσει, αλλά η χώρα μας δεν είναι πλέον απλά μια χρεοκοπημένη χώρα υπό διεθνή οικονομικό έλεγχο. 

Ήδη έχει περάσει στο στάδιο της εκκαθάρισης της δημόσιας και ιδιωτικής περιουσίας και ακόμα μας ταϊζουν με την ελπίδα της ανάπτυξης και της ρύθμισης του χρέους από το ένα μέρος, ενώ από το άλλο μας τρομοκρατούν με την έξοδο από το ευρώ, την οποία έξοδο και θα πράξουν στο τέλος, μετά το πέρας της εκκαθάρισης.

Ο κ. Τσίπρας, υπακούοντας φυσιολογικά στην ανθρώπινη ύπαρξή του, εκείνο που θέλει, τώρα που έφτασε στο ύπατο αξίωμα της χώρας είναι........να παραμείνει στη θέση του. Αυτό πρέπει να το

Ο Μουζάλας δεν απέκλεισε η Ελλάδα να γίνει η "Νήσος Έλις" της Ευρώπης.


Ιδιαίτερα ανήσυχος εμφανίστηκε το βράδυ της Τετάρτης, ο υπουργός Μεταναστευτικής Πολιτικής Γιάννης Μουζάλας, μιλώντας σε κομματική εκδήλωση του ΣΥΡΙΖΑ στην Θεσσαλονίκη, καθώς μετά από ερώτηση που του έγινε δεν απέκλεισε το ενδεχόμενο η Ελλάδα να γίνει η «Νήσος Έλις».

«Ως Ελλάδα αντιπαλεύουμε και....

Columbia University: Δεν μπορεί η ανάπτυξη του πλανήτη να στηρίζεται στις κεντρικές τράπεζες και τα hedge funds.

Η παγκόσμια οικονομία βιώνει μια ταραχώδη έναρξη το 2016. Οι χρηματιστηριακές αγορές πέφτουν κατακόρυφα. Οι αναδυόμενες οικονομίες δέχονται πιέσεις λόγω της πτώσης των τιμών των πρώτων υλών. Οι προσφυγικές ροές αποσταθεροποιούν την Ευρώπη. 

Η ανάπτυξη της Κίνας επιβραδύνθηκε σημαντικά ενώ
το νόμισμα παραμένει υπερτιμημένο ενώ οι ΗΠΑ είναι σε πολιτική παράλυση. Λίγα κεντρικοί τραπεζίτες προσπαθούν να διατηρήσουν την παγκόσμια οικονομία σε όρθια θέση.

Για να ξεφύγει η παγκόσμια οικονομία από το χάος, τέσσερις αρχές πρέπει να διέπουν την διεθνή προσπάθεια επιστροφής στην ....

«Τελεσίγραφο» δέχθηκε η Α. Μέρκελ από τον Πρωθυπουργό της Βαυαρίας για τους χιλιάδες μετανάστες. «Πέφτει» η Καγκελάριος;

merkel_1
Μέγα ζήτημα έχει δημιουργηθεί στην Γερμανία από τις ανεξέλεγκτες ροές των μουσουλμάνων  μεταναστών , οι οποίοι «συσσωρεύονται» στο πλούσιο κρατίδιο της Βαυαρίας , περιοχή στην οποία  «ανθίζει» η γερμανική ακροδεξιά.
Ο πρωθυπουργός της Βαυαρίας Horst Seehofer σε επιστολή του προς την ομοσπονδιακή   καγκελάριο ζήτησε να μειωθεί αμέσως η ροή των μεταναστών προς τη Γερμανία. Ο ίδιος μάλιστα απαιτεί από την Μέρκελ να απαντήσει στην επιστολή του μέχρι την Παρασκευή, σύμφωνα με ρωσικό πρακτορείο ειδήσεων.
Ο σύμμαχος του κυβερνώντος συνασπισμού,  πρωθυπουργός και  αρχηγός της βαυαρικής Χριστιανοκοινωνικής Ένωσης (CSU), Horst Seehofer, απέστειλε στην Μέρκελ στην ουσία ένα «τελεσίγραφο»,  απειλώντας ακόμα .....

ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΟ ΚΑΘΗΚΟΝ

"Άμυνα περί πάτρης θα ήτο η ευσυνείδητος λειτουργία των θεσμών, η εθνική αγωγή, η χρηστή διοίκησις, η καταπολέμησις του ξένου υλισμού και πιθηκισμού, του διαφθείροντος το φρόνημα και....εκφυλίσαντος σήμερον το έθνος, και.... η πρόληψις της χρεοκοπίας."

Αλέξανδρος Παπαδιαμάντης

Αν δεν βγούμε εδώ και τώρα από ευρώ-Μνημόνια, οδηγούμαστε σε βέβαιο εθνικό θάνατο!

simaies ee ellada

Χάσαμε την εθνική μας υπερηφάνεια, τις θρησκευτικές μας παραδόσεις, όλα αυτά που μας άφησαν οι πρόγονοί μας σαν ιερή παρακαταθήκη, για να εισάγουμε το καταραμένο ευρώ!

Χάσαμε το κοινωνικό μας κράτος, ξεπουλήσαμε τις υποδομές μας, γίναμε ψυχάκηδες με ψυχοφάρμακα, για να εισάγουμε το καταραμένο ευρώ! Αυτά, και τόσα άλλα… 

Ιδού τα ...

Είναι παγκόσμια η επίθεση και κινδυνεύουμε όλοι το ίδιο!

Δεν είναι μόνο η Ελλάδα που δέχεται χτυπήματα στην ιστορία και την πίστη της από την νέα τάξη πραγμάτων!Γίνεται ταυτόχρονα σε όλο τον κόσμο απλά μερικά τα μαθαίνουμε μερικά όχι …..ίσως γιατί είναι έντεχνα στημένα να μην προκαλούν το γενικό ενδιαφέρον…μικρά κομματάκια …μικρές αφαιρέσεις ανα κυκλικά διαστήματα!
Οι λαοί έπρεπε να μιλούν διαφορετικές γλώσσες ….γιατί άραγε …

Ο δεκάλογος του αυτονόητου.

ΒΑΣΙΛΗΣ ΒΙΛΙΑΡΔΟΣ

Δεν είναι ηλίου φαεινότερο πως μόνο ένας ανισόρροπος θα δεχόταν να πληρώνει συνεχώς υψηλότερους φόρους, για διαρκώς μικρότερες παροχές; Να ξοδεύει τα χρήματα του σε εισφορές για συντάξεις που δεν πρόκειται να πάρει ποτέ;
Πόσο δύσκολο είναι να καταλάβει κανείς τα αυτονόητα; Πώς μία λύση που δεν είναι μακροπρόθεσμα βιώσιμη, ούτε κοινωνικά αποδεκτή, δεν είναι λύση; Πως μπορεί μεν να κοροϊδεύει κανείς τους πολλούς, για ένα μικρό χρονικό διάστημα, με χιλιάδες ψέματα και κενές υποσχέσεις, αλλά όχι τους πάντες για πάντα; Επιγραμματικά τα εξής:

(1) Δεν είναι αυτονόητο πως ένα δημόσιο χρέος που πλησιάζει στο 180% του ΑΕΠ και δεν χρηματοδοτείται με εσωτερικό δανεισμό, επειδή οι Πολίτες δεν εμπιστεύονται το κράτος τους, είναι ...

Δ. Καζάκης: Ετοιμάζονται για λίστα, πλαφόν 2%, σπάσιμο των Περιφερειών και 200 βουλευτές.

Τον λεν Ραγιά και κρύβεται κάπου δίπλα σας.

https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEgmzX6U4wVV0Nf5lki2AEiOqcfVz0VD5zUjMGjpZ9xnOUIpCh1vdztRI1Z9cR7r-ESMIlvgjgLQtl-T2gjme7T_dc6ivu6ddfGvzRnDsHUZ60BAh31tQ8GMIwhsQViOnSGgdnFv-3iQxGEs/s1600/papathimios.jpg
Αυτόν που πληρώνει πάντα στην ώρα του τους τοκογλύφους και αναγνωρίζει τα πανωτόκια.

Αυτόν που τον δανείζουν οι ληστές του και καμαρώνει ως ισότιμο μέλος της λέσχης τους.


Αυτόν που τα κλεμμένα της Κατοχής τα χρησιμοποιεί μόνο ως εκβιασμό για να μην του κόψουν τα δανεικά.


Αυτόν που του πήρανε τη γη του όσο εκείνος περίμενε τις ξένες «επενδύσεις».


Αυτόν που κάνει εισαγωγή κρεμμύδια και την ίδια ώρα κάθεται και τον παραμυθιάζουν για την ......

"Αυτή η ''Ευρώπη'' πρέπει να πεθάνει... ΤΕΛΟΣ"

Τούτο το φασιστικό νεοναζιστικό-γκαιμπελικό μόρφωμα που ονομάζουν ''Ενωμένη Ευρώπη'' πρέπει να πεθάνει.Τούτη η ''Ευρώπη'' που έγινε μόνον για να εξυπηρετεί τα συμφέροντα των μεγάλων εταιρειών και των τραπεζών, πρέπει να πεθάνει.
Πρέπει να πεθάνει πριν σκοτώσει κανέναν λαό, με πρώτον τον ελληνικό.
Πρέπει να πεθάνει πριν αποκτήσει την (ψευδ)αίσθηση παντοδυναμίας που θα την αποθρασύνει κι άλλο.

Μαζί της πρέπει ...