Πέμπτη 17 Σεπτεμβρίου 2015

Ναύαρχος ε.α. Τ. Σταυρίδης: «Πληθώρα Αμερικανών και Ρώσων στρατιωτικών σε μια μικρή χώρα( Συρία) προμηνύει «ακούσια σύγκρουση»!

USA AND RUSIA
Η έλλειψη άμεσης «επικοινωνίας»  μεταξύ των στρατιωτικών δυνάμεων της  Ρωσίας και των ΗΠΑ  για την κατάσταση στην Συρία, προκαλεί έντονη  ανησυχία στους εμπειρογνώμονες στον τομέα αυτό, δεδομένου ότι δημιουργεί πρόσθετες απειλές για μια «ακούσια σύγκρουση» ανάμεσα στην Ουάσινγκτον και την Μόσχα, αναφέρει σχετική δημοσίευση .
«Οι δυνάμεις του Συνασπισμού υπό τις ΗΠΑ επικεντρώνονται στην διεξαγωγή επιχειρήσεων εναντίον του ISIS , και απ “όσο γνωρίζω, οι επαφές μεταξύ των  ξένων στρατιωτικών .....

Τι τελικά μπορούν να εγγυηθούν στο Λαό τα κόμματα του τόξου του Ευρώ, νδ, χα, σύριζα, πασόκ, λαέ, ποτάμι, ανέλ;

01
Σπύρος Στάλιας, Οικονομολόγος Ph.D
Υποψήφιος Βουλευτής Επικρατείας-ΕΠΑΜ
1) Μπορούν να σας εγγυηθούν τα κόμματα του ευρώ το ύψος της σύνταξης σας, και αυτή καθ’ αυτή την σύνταξη σας;
Όχι δεν μπορούν! Η χώρα μας είναι χρηστής ξένου νομίσματος, δεν έχει εθνικό νόμισμα. Το ευρώ το βρίσκει είτε μέσω των εξαγωγών, είτε μέσω δανεισμού, είτε μέσω ξένων επενδύσεων. Δεδομένου η χώρα είναι καταχρεωμένη, δεν είναι εξαγωγική, οι ξένες επενδύσεις είναι ‘αγοροπωλησία’, αποκλείεται να υπάρχουν επαρκή κεφάλαια σε ευρώ για να σας εγγυηθούν βραχυχρονίως και μακροχρονίως την σύνταξη σας, ασχέτως των εισφορών σας. Ήδη μιλούν για ....

Η διαπλοκή και πάλι στο απυρόβλητο – Τέλος του 2015 η λίστα Λαγκάρντ «παραγράφεται» Έχουν ελέγξει μόνο 150 από 2062

list_lagarde
Από τις περίπου 2.062 υποθέσεις της λίστας Λαγκάρντ δεν έχει ολοκληρωθεί ο έλεγχος ούτε στις 150, όπως ανέφερε ο αναπληρωτής υπουργός Οικονομικών,Τρύφων Αλεξιάδης.
Μιλώντας στην εκπομπή «Κοινωνία Ώρα MEGA», κ. Αλεξιάδης τόνισε ότι στο τέλος του χρόνου η λίστα Λαγκάρντ παραγράφεται.
Σημείωσε, δε, ότι από την αρχή που πήγε η λίστα στο ΣΔΟΕ είχε τη μορφή εισαγγελικής παραγγελίας.
Επίσης, αποκάλυψε ότι.....