Σάββατο 21 Μαΐου 2016

ΔΝΤ: 300% το χρέος της Ελλάδας αν δεν υπάρξει αναδιάρθρωση.

Εκτίναξη του ελληνικού χρέους σχεδόν στο 300% του ΑΕΠ - εφόσον δεν επιτευχθεί συμφωνία για την ελάφρυνσή του - δείχνει έκθεση του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου για την Ελλάδα, σύμφωνα με το πρακτορείο Bloomberg - Πιθανή και νέα κεφαλαιοποίηση των ελληνικών τραπεζών.

 «Εάν δεν υπάρξει ελάφρυνση του ελληνικού δημόσιου χρέους, τότε αυτό θα συνεχίσει να αυξάνεται, αγγίζοντας το 293,8% του ΑΕΠ έως το 2060» αναφέρει μεταξύ άλλων, η έκθεση του Ταμείου.

Στην ίδια έκθεση προτείνεται η.....

ΔΝΤ: Επιπλέον κεφάλαια έως και 20 δισ. ευρώ θα χρειαστούν οι τράπεζες.

Πρόσθετες κεφαλαιακές ανάγκες μέχρι και 20 δισ. ευρώ θα χρειαστούν οι ελληνικές τράπεζες λόγω του υψηλού επιπέδου των μη εξυπηρετούμενων δανείων που θα μπορούσαν να καλυφθούν από το μη χρησιμοποιημένο "μαξιλάρι" για τις τράπεζες, από το πρόγραμμα του ESM αναφέρει έγγραφο του ΔΝΤ που αποκαλύπτει το Bloomberg.

Στο ίδιο έγγραφο προτείνεται η αναβολή της πληρωμής του κεφαλαίου και 
των τόκων σε όλα τα ευρωπαϊκά δάνεια της χώρας ενώ το ...

Κέρι: Οι ΗΠΑ θα στείλουν πλοία στο Αιγαίο - Επιβεβαίωση Στόλτενμπεργκ στο OnAlert.

Κατα την διάρκεια της εαρινής Συνόδου Υπουργών Εξωτερικών στο ΝΑΤΟ ο Υπουργός Εξωτερικών των ΗΠΑ Τζόν Κέρι δήλωσε οτι οι ΗΠΑ θα στείλουν πλοία στο Αιγαίο. 

Συγκεκριμένα ο ΥΠΕΞ των ΗΠΑ δήλωσε οτι
οι "Ηνωμένες Πολιτείες θα ολοκληρώνουν τις προετοιμασίες για την ανάπτυξη ναυτικών δυνάμεων στο Αιγαίο. "

Στις συζητήσεις που έγιναν στην αρμόδια επιτροπή για την επιχειρηση υπήρξε αυτή η δήλωση προθέσεων η οποία τώρα επιβεβαιώνεται στο ανώτερο επίπεδο.

Η αμερικάνικη διαθεση ειναι να υπάρχει μια ευρύτερη εποπτεία του θαλασσιου χώρου που αφορα ασφαλώς και το προσφυγικό αλλα κυρίως ...

Οι ΜΚΟ του Σόρος ψιθυρίζουν στο «αυτάκι» της Ε.Ε. να ενθαρρύνει την εισροή μεταναστών!

http://nea.allnewz.gr/wp-content/uploads/2016/05/Soros-924x500.jpgΕνόσω η κρίση του μεταναστευτικού κλιμακώνεται, ο Γάλλος πολιτικός Bernard Carayon έχει ενταχθεί στο χορό εκείνων που κατηγορούν τον δισεκατομμυριούχο και κερδοσκόπο των ΗΠΑ, George Soros ότι είναι ο εγκέφαλος της εισροής προσφύγων μέσω περισσοτέρων από εκατό ΜΚΟ, που «ψιθυρίζουν στο αυτί της Ευρωπαϊκής Ένωσης να ενθαρρύνει την εγκατάσταση των μεταναστών»

Ούτε μια, ούτε δυο, ούτε τρεις, αλλά… «εκατό ΜΚΟ υποστηρίζουν και ενθαρρύνουν την εγκατάσταση αυτών των μεταναστών στην Ευρώπη», δήλωσε σε συνέντευξή του ο πρώην Γάλλος πολιτικός και πρώην μέλος του γαλλικού κοινοβουλίου  στην ιστοσελίδα Atlantico.

«Το ένα τρίτο από αυτούς αποτελούν αντικείμενο επιδοτήσεων από την Ευρωπαϊκή Ένωση και το Open Society του George Soros, ένα δίκτυο ιδρυμάτων, συνεργατών και προγραμμάτων σε περισσότερες από 100 χώρες», εξήγησε ο πολιτικός αναλυτής.

Ο εβραϊκής καταγωγής ουγγρο-αμερικανός δισεκατομμυριούχος και κερδοσκόπος, υπενθυμίζει ο Carayon, απέκτησε ....

Αξίζει να δείτε:Η Πόλη από ψηλά! Τρομερές λήψεις που σε αφήνουν άφωνο…

https://i.ytimg.com/vi/-Zge1oDOMjY/maxresdefault.jpg
Η Πόλη από ψηλά! Τρομερές λήψεις που σε αφήνουν άφωνο…

Καλλιεργούμε 9 υπερτροφές στο σπίτι (vid)

Για να εντάξουμε τις υπερτροφές στη διατροφή μας δεν χρειάζεται να πάμε στο βιολογικό κατάστημα της γειτονιάς μας ούτε να ψάξουμε στο ίντερνετ: μερικές από αυτές όπως το κινόα, οι σπόροι τσία (chia) και τα γκότζι μπέρι μπορούμε να τις καλλιεργήσουμε στη βεράντα του σπιτιού μας ή στον κήπο μας.

Με αυτό τον τρόπο μπορούμε να δοκιμάσουμε εξωτικές υπερτροφές που δεν θα έχουν ταξιδέψει τον μισό πλανήτη για να φτάσουν το πιάτο μας (με την ανάλογη επιβάρυνση για το περιβάλλον λόγω του ανθρακικού αποτυπώματος που ενσωματώνουν).


Από την άλλη πλευρά, καλά είναι τα γκότζι μπέρι, αλλά στη χώρα μας ...

Η Τουρκία Διαμελίζεται… Οι Κούρδοι Ετοιμάζονται να Περάσουν Δυτικά του Ευφράτη – Αναμένεται Μεγάλη Κλιμάκωση!

 http://cdn-pentapostagma.pressidium.com/wp-content/uploads/2016/05/diamelismos-tourkias.jpg
Οι εξελίξεις στο μέτωπο της Συρίας βρίσκονται σε ένα εξαιρετικά κομβικό σημείο για όλους τους δρώντες. Το κομβικό σημείο αποτελεί ποιος θα έχει τον έλεγχο της περιοχής δυτικά του Ευφράτη. 

Η μεγάλη προσπάθεια της Τουρκίας είναι οι Κούρδοι σε καμία περίπτωση να μην αποκτήσουν αυτό τον έλεγχο, διότι τότε θα ενώσουν τα εδάφη τους και όλα τα νότια σύνορα της Τουρκίας θα είναι σύνορα με τους Κούρδους της Συρίας και η Τουρκία φοβάται ότι αυτό θα είναι η αρχή της διχοτόμησης της.

Αντίθετα κάτι ....

Συριζαίος βουλευτής μετά την ανάγνωση των 7500 σελίδων του Μνημονίου...

Συριζαίος βουλευτής μετά την ανάγνωση των 7500 σελίδων του Μνημονίου...

Θυρίδες και μετρητά θα δηλώνονται υποχρεωτικά στο πόθεν έσχες – Όλοι εκτός από… πολιτικά πρόσωπα και αιρετούς!

Από εδώ και πέρα, όσοι υποχρεούνται να υποβάλλουν δηλώσεις πόθεν έσχες, εκτός από τα πολιτικά πρόσωπα και τους αιρετούς της τοπικής αυτοδιοίκησης, θα πρέπει στις δηλώσεις τους να συμπεριλαμβάνουν τα μετρητά και τις θυρίδες τους.

Όπως είπε ο αναπληρωτής υπουργός Δικαιοσύνης, Δ. Παπαγγελόπουλος στη Βουλή, ο έλεγχος του πόθεν έσχες θα γίνει .....

Μην περιμένουμε να μας σώσει κανένας αν εμείς οι ίδιοι δεν τους ανατρέψουμε…

Αποφασίστε αν θέλετε να είστε σκλάβοι των πολιτικών σας και των μνημονίων του τελους σας!!! 

Οδεύουμε προς μια ενιαία παγκόσμια δύναμη, μια θρησκεία (την θρησκεία τους), ένα ολοκληρωτικό έλεγχο των προσωπικών μας στοιχείων δεμένα με την οικονομική αλυσίδα φυλάκισης μας, τις τεχνικές πλύσεις του εγκεφάλου μας με την επανάληψη των ειδήσεων που θέλουν να ακούμε…