Κυριακή 1 Ιουνίου 2014

Χάνουκα, η ανθελληνική γιορτή των εβραίων που δε γνωρίζαμε...

Τι γιορτάζουν οι εβραίοι με τη Χάνουκα; 

Για να θυμόσαστε τι “εορτάζουν” και οι ελληνόφωνοι πολιτικοί μας μαζί με τους ιουδαίους… 

Δεν είναι καθόλου τυχαίο το γεγονός ότι σε όλες τις “αμερικάνικες” σειρές/ταινίες η πιο …

πολυδιαφημιζόμενη γιορτή των εβραίων είναι η “Χάνουκα”… 
Κατά την ιουδαϊκή εορτή Χανουκά (αντίστοιχη των Χριστιανικών «Φώτων») η οποία γιορτάζεται κάθε χρόνο στις 25 του Εβραϊκού μήνα Κισλέβ και διαρκεί οκτώ ημέρες, εορτάζεται 

Αρχιεπίσκοπος Χριστόδουλος πριν από 13 χρόνια: «Τώρα ο κίνδυνος είναι να υποστούμε μια νέα Άλωση»


Και να που έρχεται κάποια στιγμή η ώρα που όλα τα κομμάτια του παζλ «δένουν» αρμονικά.

Και να που πρόσφατα παρατήρησαν ορισμένοι, ότι κάποιοι άνθρωποι – μόλις λίγα χρόνια πριν - είχαν προειδοποιήσει για τα όσα μας περιμένουν, για τα όσα έρχονται. 


Όπως πάντοτε γίνεται στις κρίσιμες στιγμές της ανθρωπότητας.

Ένας απ’ αυτούς ο Αρχιεπίσκοπος Χριστόδουλος, ο οποίος είχε «προφητεύσει» κάποια στιγμή, πως θα φτάσουμε στο σημείο τις ζωές μας να τις κατευθύνουν εμφανώς τα κέντρα εξουσίας και τα παρακλάδια τους, δηλαδή οι τράπεζες. Και πόσα ακόμα.

Πιθανώς, εάν ο Αρχιεπίσκοπος Χριστόδουλος ζούσε σήμερα ν’ αποτελούσε εμπόδιο με τα λόγια και τις πράξεις του σε όσους επιθυμούν διακαώς να οδηγήσουν τα πράγματα εκεί που δεν υπάρχει επιστροφή. Πιθανώς, γι’ αυτό πολεμήθηκε ....

Αυτοί είναι οι Εθνομηδενιστές αριστεροθολοκουλτουριάρηδες...Αριστερή Γαλλίδα δηλώνει υπερήφανη που το έθνος της θα εξαφανιστεί.

Σχόλιο ΛΦ: Ακόμα να καταλάβουν ότι υποστηρίζοντας την λαθρομετανάστευση, τόσο θα ανεβαίνουν τα λεγόμενα ακροδεξιά κόμματα. 

Και μετά οι αριστεροί θα αναρωτιούνται που πήγαν τα λαϊκά στρώματα.

ΥΓ. Τόσες μέρες στα κανάλια   όλοι απορούσαν γιατί ανέβηκε τόσο πολύ η Χ.Α . 


Κανείς δεν είπε ....

Γαλλό-Βρετανικό βέτο κατά της εκλογής Γιούνκερ Χαμός μεταξύ «συμμάχων» στην ΕΕ.

Χαμός μεταξύ «συμμάχων» στην ΕΕ. 

Απειλεί με έξοδο η Βρετανία. Ατλαντικό μέτωπο Ολάντ-Κάμερον κατά του Βερολίνου .

Την ώρα που η Γερμανίδα Καγκελάριος Ανγκελα Μέρκελ δίνει ψήφο εμπιστοσύνης στον Ζαν-Κλοντ Γιούνκερ, ο πρωθυπουργός της Βρετανίας Ντέιβιντ Κάμερον απειλεί με αποχώρηση της χώρας του, από την Ευρωπαϊκή Ένωση σε περίπτωση εκλογής του.

Μάλιστα σύμφωνα με το περιοδικό Der Spiegel, ο Κάμερον επεσήμανε, μεταξύ άλλων στην καγκελάριο, ότι η....

Όλα όσα κρύβονται πίσω από τις Ειδικές Οικονομικές Ζώνες (ΕΟΖ)


Οι ΕΟΖ που δημιουργήθηκαν στην Κίνα αυτή τη περίοδο αδειάζουν και οι κεφαλαιούχοι ψάχνουν να βρούνε άλλες περιοχές του κόσμου για να κάνουν την ίδια “ανάπτυξη” που έκαναν στην Κίνα, με χαμηλό οικονομικό ρίσκο, με μικρούς φόρους, με φτηνά εργατικά χέρια, με φτηνή ενέργεια και χαμηλό κόστος αναλώσιμων, μια ανάπτυξη από την οποία θα επωφεληθούν οι ίδιοι και το συνδικάτο των ντόπιων πολιτικών

Αυτός είναι άλλωστε ο λόγος, που....

«Συμμαχία Ελλάδας και Ρωσίας με αλλαγή κυβέρνησης»

Συνέντευξη του πολιτικού επιστήμονα Aleksandr Dugin, στενού συνεργάτη του V. Putin

Κληθείς να σχολιάσει την τρέχουσα κατάσταση στην Ελλάδα, ο Aleksandr Dugin υπογράμμισε πως «η Ελλάδα έχει διπλή ταυτότητα κι αυτό ακριβώς είναι το πρόβλημα που αντιμετωπίζετε. Από τη μία έχετε μια προοπτική, αυτή της στροφής σε μια επιδίωξη της αυτοκρατορίας όπως την περιγράψαμε παραπάνω κι αυτή η προοπτική εκφράζεται από την πολιτική ελίτ της χώρας σας.

Αυτή έχει να κάνει με την προάσπιση των συμφερόντων της Αμερικής, με την ταύτιση ή εξυπηρέτηση δηλαδή της επεκτατικής πολιτικής του υπερατλαντικού σας συμμάχου, με ό,τι αυτό συνεπάγεται. Από την άλλη έχετε την προοπτική της επιστροφής στις παραδόσεις σας και τις σταθερές αξίες που επιβίωσαν μέσα από τους αιώνες. Αυτό το δίπολο περιγράφει εν ολίγοις το γεωπολιτικό πρόβλημα της Ελλάδος».

Συνεχίζοντας την συνέντευξή του στον ιστότοπο της Χ.Α. παρότρυνε την Ελλάδα να επιλέξει το δεύτερο δρόμο, καθώς «αυτομάτως η Ελλάς θα είναι και ο φυσικός σύμμαχος της Ρωσίας, γιατί έτσι υπηρετεί τις ίδιες αξίες με εμάς, λόγω της κοινής πολιτιστικής μας διαδρομής. Για τους Ρώσους οι Έλληνες είναι οι προπάτορες τους, αφού οι ίδιοι θεωρούν, και σωστά, τους εαυτούς τους ως πολιτιστικούς σας απογόνους.

Δεν είναι τρελοί. Δεν είναι παράλογοι.....

Δεν είναι τρελοί. Δεν είναι παράλογοι.
Δεν είναι τυχαίοι ή άσχετοι.
Είναι Αληταράδες. Ψεύτες και Προδότες.
Πρωτίστως είναι...Νεοφιλελεύθεροι. 
Ακραίοι. Σκληροί. Αθλιοι.

Πλήρως ευθυγραμμισμένοι με τις έξωθεν εντολές.
Απόλυτα ταυτισμένοι με τους πλουτοκράτες 
και τα συμφέροντα τους.

Με πλήρη συνείδηση υλοποιούν συγκεκριμένο Σχέδιο.
Σχέδιο Εξόντωσης της Πατρίδας και .....

Ο Πάνος Καμμένος στο ΣΚΑΪ.

 Συνέντευξη του προέδρου των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ Πάνου Καμμένου στην εκπομπή "ΣΚΑΪ Καλημέρα" με τον Γ. Αυτιά

Ναι, ρε παλιομαλάκα, μπόρεσες και τους ξαναψηφίσες.

               Διεφθαρμένο κοπρόσκυλο ήσουνα, αλλά δεν το ήξερες.
Δεν σου το έλεγαν για να τους ψηφίζεις.

Ζούσες πάνω από τις δυνάμεις σου, μα επίτηδες
δεν σου άνοιγαν τα μάτια.
Κι ΕΣΥ τους ψήφιζες.

Πλούτιζες όταν αγόραζες σπίτι με δάνειο.
Εβλεπες το κεραμίδι, αλλά όχι τους "εταίρους".

Είχες δουλειά...μαγαζάκι στη γειτονιά...αξιοπρεπή σύνταξη...
Προνομιούχος ήσουνα μπαγασάκο.

Εκανες και παιδιά.
Ηθελες να τα κάνεις και καλούς Ανθρώπους,τρομάρα σου.
Χρήσιμους και Ενεργούς Πολίτες. Επιστήμονες.
Νάχουν καλύτερη μοίρα από Σένα.

Δεν γνώριζες πως η Πατρίδα δεν χρειάζεται
Ανθρώπους και Πολίτες, αλλά κωφάλαλους ψηφοφόρους.

Πλήρωνες φόρους και ......

Θεραπεία-σοκ με κοκτέιλ μέτρων ετοιμάζει ο Ντράγκι....

 Με την ανάπτυξη να παραμένει νωχελική και τον χαμηλό πληθωρισμό σε συνδυασμό με το αυξανόμενο δημόσιο χρέος να διαμορφώνουν ένα ιδιαίτερα εκρηκτικό και απρόβλεπτο μείγμα ο Μάριο Ντράγκι και η…
«παρέα του» ετοιμάζονται να χρησιμοποιήσουν «γιατροσόφια» η αποτελεσματικότητα των οποίων είναι υπό αμφισβήτηση καθώς δεν έχουν δοκιμαστεί σε πραγματικό περιβάλλον.

Του Χρήστου Φράγκου

Στην κατεύθυνση αυτή φαίνεται ότι έχει –έστω και σιωπηρά- συναινέσει ο Γενς Βάιντμαν εγκαταλείποντας το στερεότυπο των γερμανικών θέσεων υπό την πίεση του διαρκώς διευρυνόμενου χάσματος Βορά-Νότου στην Ευρώπη και μετά τα ευρωφοβικά μηνύματα που ανέδειξαν οι πρόσφατες Ευρωεκλογές.

Η επικράτηση Ευρωσκεπτικιστιστικών κομμάτων σε Γαλλία και Βρετανία καθώς και η άνοδος της ακροδεξιάς σε ολόκληρη την Ευρώπη σφίγγουν τον κλοιό στις ....

Ο Κινέζος πρόεδρος Xi Jinping ανήγγειλε την δημιουργία ρωσοκινεζικού αντι-ΝΑΤΟ στην σύνοδο κορυφής της Σαγκάης.

Ο Κινέζος πρόεδρος Xi Jinping παρουσία και του Ρώσου προέδρου Β.Πούτιν προανήγγειλε την ίδρυση ενός ρωσοκινεζικού αντι - ΝΑΤΟ ως αντίβαρο στις δυτικές απειλές, και με δυνατότητα δράσεως παγκοσμίως σε όλο τον πλανήτη.
 
Οι δηλώσεις του κινέζου Προέδρου Xi Jinping πριν από μία εβδομάδα, στη σύνοδο κορυφής της Σαγκάης, για τα Μέτρα Οικοδόμησης Εμπιστοσύνης στην Ασία, (CICA) θα αποτελέσουν την ενεργοποίηση μιας ευρύτερης διαδικασίας που θα αλλάξει το παγκόσμιο ....

ΕΝΤΟΛΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΚΙΩΔΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΟΥ ΕΒΡΑΪΚΟΥ ΛΟΜΠΥ....ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΟ "ΚΑΛΟ" ΜΑΣ...

Να τεθεί εκτός νόμου η Χρυσή Αυγή και να έρθει συντομα στην Βουλή ένα σκληρό "αντιρατσιστικό" νομοσχέδιο ζητάει με άρθρο-παρέμβαση ο πρόεδρος της Αμερικανοεβραϊκής Επιτροπής (AJC) Ντέιβιντ Χάρρις, καθώς η άνοδος των εκλογικών ποσοστών των δεξιών δυνάμεων στην Ευρώπη προκάλεσε προβληματισμό στα κέντρα εξουσίας της Ανατολική Ακτής των ΗΠΑ. 

Επίσης στην ανάγκη «αποτελεσματικότερης καταστολής» της Χρυσής Αυγής στην Ελλάδα, μετά τη «σημαντική νίκη» που κατέγραψε το «νεοφασιστικό κόμμα στις ευρωεκλογές», με ποσοστό 9,4% και με την κατάκτηση της τρίτης θέσης, αναφέρεται εκτενές άρθρο-ανταπόκριση του Εβραϊκού Τηλεγραφικού Πρακτορείου (Jewish Telegraphic Agency), το οποίο αναδημοσιεύεται σε αρκετά αμερικανοεβραϊκά ΜΜΕ.

Όπως επισημαίνεται, μεταξύ άλλων, για τους αντιπάλους της Χρυσής Αυγής, συμπεριλαμβανομένης της....

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: ΤΑ ΘΑΝΑΣΙΜΑ ΜΥΣΤΙΚΑ ΤΟΥ ΝΑΥΑΡΧΟΥ ΠΟΥ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΤΙΝΑΞΟΥΝ ΣΤΟΝ ΑΕΡΑ ΤΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ...



ΤΟΥ ΠΕΤΡΟΥ ΚΑΣΙΜΑΤΗ 

«Ειχαμε πληροφόρηση για τα Ιμια αρκετό καιρό πριν τα γεγονότα του Ιανουαρίου του’96. 

Οι Τούρκοι 3 μηνες πριν είχαν αρχίσει ασκήσεις σε βραχονησίδες στα μικρασιατικά παράλια που προσομοίαζαν με δικές μας ακτές. 

Και φυσικά είχαμε ενημερώσει αρμοδίως. Η υπηρεσία μας δούλεψε καλά. 

Ήταν εντυπωσιακή η πληροφόρηση που είχαμε. Εκτεταμένη ηταν και η ανάλυση. Να ξέρετε, την Τουρκία την εχουμε στο πιάτο…».

Αυτά μου είχε εκμυστηρευτεί ο τότε αρχηγός της μυστικής μας υπηρεσίας ναύαρχος Λεωνίδας Βασιλικόπουλος που απο σήμερα μας αποχαιρετά απ τα μπαλκόνια του ουρανού.


Είχα την ευκαιρία να διαπιστώσω...

ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΦΑΝΑΤΙΣΜΟΥ ΤΩΝ ΤΟΥΡΚΩΝ ... Προσευχή ισλαμιστών μπροστά στην Αγία Σοφία - Φωτογραφίες και βίντεο

Δεκάδες χιλιάδες   ακραίοι ισλαμιστές -κάποιοι μιλούν για πάνω από 100.000 - συγκεντρώθηκαν στις 4 το πρωί του Σαββάτου έξω από την Αγιά Σοφιά στην Κωνσταντινούπολη με τα ...χαλάκια τους, για  πρωινή προσευχή (ναμάζι) που διοργάνωσε η ισλαμική οργάνωση «Σύνδεσμος Νεολαίας Ανατολής»-με την συμπαράσταση και ορισμένων
φορέων προσκείμενων στο κυβερνών κόμμα ΑΚΡ- στο πλαίσιο  εκστρατείας του Συνδέσμου για την επαναλειτουργία της Αγίας Σοφίας ως τζαμί. 

Σύνθημα της προκλητικής εκδήλωσης ήταν «Συναντιόμαστε στην Αγία Σοφία, στην πρωινή προσευχή». Επικεφαλής της προσευχής ήταν ένας από τους .....