Σάββατο 20 Οκτωβρίου 2018

Η διγλωσσία της συγκυβέρνησης συνεχίζεται: Ο Τσίπρας συγχαίρει τον Ζάεφ, ο Καμμένος μιλά για δωροδοκίες

Αποτέλεσμα εικόνας για ΤΣΙΠΡΑΣ ΚΑΜΜΕΝΟΣ


H ελληνική κυβέρνηση, μετά την υπερψήφιση της συνταγματικής αναθεώρησης στα Σκόπια που ανοίγει τον δρόμο για την κύρωση της Συμφωνίας των Πρεσπών, εμφανίζεται με δύο γραμμές.
Λίγο πριν τα συγχαρητήρια του Αλέξη Τσίπρα στον Ζόραν Ζάεφ, προηγήθηκε η ανάρτηση του Πάνου Καμμένου, ο οποίος σχολίασε τις καταγγελίες ......

«Συμφωνία των Πρεσπών» τμήμα σχεδίου διαμελισμού της Ελλάδος .

Σχετική εικόνα
Γράφει ο Γιώργος Ρωμανός

Α΄ Μέρος: Οι δουλείες, και οι αποδείξεις

Ένας βασικός κανόνας της προπαγάνδας λέει, πως: «αν θέλεις να κρύψεις καλά κάτι το κρύβεις κάτω από τα μάτια όλου του κόσμου». Αυτό συμβαίνει με τον τίτλο της «Συμφωνίας των Πρεσπών». Όλοι τον βλέπουν, αλλά κανένας μέχρι τώρα δεν τον αναλύει. Γιατί οι καταστροφικές επιπτώσεις για την Ελλάδα αρχίζουν ακριβώς από τον τίτλο, ο οποίος χωρίζεται.....

M. Σαλβίνι υπέρ Ελλήνων και Ορθοδοξίας...



Του Ευάγγελου Δ. Κόκκινου


"Ο σταυρός ενοχλεί τους μετανάστες, δεν αρέσει στις ΜΚΟ και τον ρίχνουν! Τι ηλιθιότητα! Μια κοινωνία που προσβάλλει τις ρίζες της είναι μια κοινωνία χωρίς μέλλον. Ελπίζω οι κάτοικοι του τόπου να ξαναστήσουν αυτόν τον υπέροχο σταυρό στην κορυφή πάνω από τη θάλασσα ώστε να δηλώνει σε όποιον έρχεται, ότι εδώ είμαστε Ευρώπη”.
Αυτός δήλωσε ο υπουργός Εσωτερικών της Ιταλίας και γραμματέας της Λέγκα, Ματτέο Σαλβίνι, με ανάρτησή του στο twitter, δείχνοντας για άλλη μια φορά τον δρόμο .....

Εκθεση-σοκ: Οι Ελληνες θα μειωθούν κατά 2,5 εκατ. έως το 2050... και αυτό είναι μη αναστρέψιμο!


Συρρίκνωση του πληθυσμού της Ελλάδας εως 1,4 εκατ. το 2035 και εως 2,5 εκατ. το 2050 προβλέπει μεταξύ άλλων η έκθεση της ειδικής επιστημονικής επιτροπής που συνδράμει το έργο της αρμόδιας επιτροπής της Βουλής.

Σύμφωνα με την έκθεση:

- Η μείωση του μόνιμου πληθυσμού μέχρι το 2050 δεν αναμένεται - ανεξαρτήτως σεναρίων- να ανακοπεί.

Τα σενάριά μας δίδουν μειούμενο (και με διαφοροποιημένους ανά σενάριο/περίοδο ρυθμούς) πληθυσμό για την χώρα μας. Ειδικότερα:

Πέρασαν οι συνταγματικές αλλαγές στην ΠΓΔΜ .


Τις αλλαγές στο Σύνταγμα της χώρας, όπως προβλέπονται βάσει της Συμφωνίας των Πρεσπών, ενέκρινε αργά το βράδυ της Παρασκευής, μετά από πολύωρη διακοπή για διαβουλεύσεις, το κοινοβούλιο της ΠΓΔΜ, αίροντας το μεγαλύτερο εμπόδιο για να προχωρήσει η συμφωνία, μετά και το δημοψήφισμα της 30ής Σεπτεμβρίου.

Τις συνταγματικές αλλαγές ψήφισαν...