Παρασκευή 4 Δεκεμβρίου 2015

Στην περίπτωση που δεν καταλάβατε τι έκανε ο ΣΥΡΙΖΑ στις τράπεζες…

Μία άνευ προηγουμένου κλοπή από μία επαίσχυντη συμμορία.

Δεν θέλουμε να πιστέψουμε πως το πρωτοφανές, ανεπανάληπτο στην ιστορία ξεπούλημα των ελληνικών τραπεζών, το οποίο επιβάρυνε το δημόσιο χρέος με πάνω από 40 δις €, ενώ κανείς δεν ξέρει τι θα συμβεί με τα 140 δις € των κρατικών εγγυήσεων, οφειλόταν σε σκοπιμότητα της κυβέρνησης – αλλά στην απόλυτη ανοησία ανθρώπων που έχουν χάσει εντελώς τον έλεγχο των οικονομικών της χώρας, μετατρέποντας την σε ξέφραγο αμπέλι.
Διαφορετικά είναι αδύνατον να εξηγηθεί το γεγονός ότι, πωλήθηκαν…

Περιουσιολόγιο: Αυτό είναι το σχέδιο της κυβέρνησης.

Τι περιλαμβάνει το σχέδιο για το περιουσιολόγιο. Στο τέλος του 2016, θα δηλώσουμε και τους αριθμούς των τραπεζικών μας λογαριασμών. "Δεν θα αποτελεί βάση επιβολής φόρου", διευκρινίζεται από το υπουργείο Οικονομικών

Μέχρι το τέλος Σεπτεμβρίου του 2016 όλοι οι Έλληνες φορολογούμενοι θα πρέπει να δηλώσουν τα περιουσιακά στοιχεία τους συμπεριλαμβανομένων των αριθμών των τραπεζικών τους λογαριασμών (χωρίς τα ποσά) και των θυρίδων που έχουν μισθώσει σε τράπεζες ( χωρίς το περιεχόμενο τους) με τη δήλωση Περιουσιολογίου που θα υποβάλουν ηλεκτρονικά. Το περιουσιολόγιο, όπως.....

Μαχαίρι σε όλες τις συντάξεις από το πρώτο ευρώ προτείνουν οι δανειστές. Περικοπές που αγγίζουν ακόμη και το 30%

Απορρίπτουν τις προτάσεις της κυβέρνησης για κάλυψη του κενού στο ασφαλιστικού μόνο από την αύξηση των εργοδοτικών εισφορών και ζητούν “γενναίες” μειώσεις συντάξεων, σύμφωνα με ρεπορτάζ του τηλεοπτικού σταθμού MEGA.
Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της δημοσιογράφου του MEGA, Σοφίας Δήμτσα, οι δανειστές έχουν επεξεργαστεί και θέσει υπόψιν της ελληνικής κυβέρνησης τρία σενάρια.

Απορρίπτουν όλες τις προτάσεις οι εκπρόσωποι των θεσμών και αντιπροτείνουν να ψαλιδιστούν όλες οι συντάξεις, όσο χαμηλές και αν είναι, σε ποσοστό 6% ή 15% για συντάξεις άνω των 800€

Τα τρία σενάρια των περικοπών

Σύμφωνα με το πρώτο σενάριο για να ....

Είδες τα ξένα funds ;;;;;;; Στο «σφυρί» βγαίνει το Χίλτον Αθήνας! To πάρτι ξεκίνησε με τους νέους ιδιοκτήτες !!

Μια από τις υποχρεώσεις που έχουν οι συστημικές τράπεζες είναι να επικεντρωθούν στο βασικό τους αντικείμενο και να «απαλλαχθούν» από τρίτες δραστηριότητες. Κάπως έτσι η Alpha Bank θα ..
πρέπει να πουλήσει το «πετράδι του στέμματος», το ακριβότερο ακίνητο που διαθέτει στο χαρτοφυλάκιο της: το ξενοδοχείο που ανήκει στην θυγατρική της Ιονική Ξενοδοχειακή – προίκα όταν εξαγόρασε την τράπεζα «Ιονική και Λαϊκη» στην δεκαετία του ’90- και που εκμεταλλεύεται ο διεθνής όμιλος Hilton.

Σύμφωνα με πληροφορίες η Alpha Bank ξεκίνησε ...

Ο Κ. Καραμανλής αρνήθηκε να υποκύψει στη διαπλοκή και αυτός είναι ο λόγος της πτώσης του!


Είμαστε ήδη εκτός Ευρωζώνης....

Δηλαδή η Ελλάδα είναι χώρα της Ευρωζώνης; Από ποια οπτική; 
Επειδή οι εταίροι ξαναδίνουν με το σταγονόμετρο βοήθεια, απαιτώντας νέες πολύ σκληρές (ανθρωπο)θυσίες; 
Με όσα γίνονται στα βόρεια σύνορα της χώρας; 
Με όσα θα εξελιχθούν στα θαλάσσια σύνορά μας; 
Με capital controls διαρκείας; 
Με πιθανή πλέον την έξωση από τον πυρήνα της ζώνης Σένγκεν;  
Αυτό δεν είναι…grexit;
Στα βόρεια σύνορά μας υψώνονται ...

Ποιος είναι τελικά ο Ελληνας πρωθυπουργός; Kαι ο Aλέξης τι είναι;

#Ποιος είναι τελικά ο Ελληνας πρωθυπουργός;

Ο Λαβρόφ δεν αποδέχεται τις εγγυήσεις της Τουρκίας για το κυπριακό. 


Ο Λαβρόφ δεν δέχεται να παει στα κατεχόμενα. 


Ο Λαβρόφ υπερασπίζεται τον...

Με το ποιους θα πάμε, σε ποια μέτωπα, με ποιους όρους δεν μπορεί να κανείς να μας το επιβάλλει, γιατί αφορά τη σωτηρία της χώρας μας.



cloudsflagΗ κατάσταση της  χώρας περιέρχεται πλέον σε μια δραματική φάση. 
Και δεν είναι μόνον το εσωτερικό αδιέξοδο, το οποίο αποτυπώθηκε σ’ αυτήν την καταθλιπτική φωτογραφία του πρόσφατου συμβουλίου των «αρχηγών». 
Το πλέον ανησυχητικό στοιχείο είναι η θέση της Ελλάδας στο διεθνές σύστημα. 
Εκεί ο κατήφορος δείχνει να μην έχει τέρμα. 
Μετά την εικόνα του χρεωκοπημένου «ζήτουλα», τώρα εμπεδώνεται και αυτή της χώρας-μαύρης τρύπας των εξωτερικών συνόρων της Ευρώπης.
Ο φράχτης που ύψωσαν τα Σκόπια -αύριο ίσως και η Βουλγαρία- οι λοιδορίες της Ουγγαρίας, οι παραινέσεις από την Σλοβακία για αποβολή της Ελλάδας από τη συνθήκη Σένγκεν, η απαξίωση από τα υπόλοιπα κεντροευρωπαϊκά και βαλκανικά κράτη, των οποίων οι κάτοικοι μέχρι και από πριν λίγα χρόνια είχαν ως όνειρο την κάθοδο στην χώρα μας, η συμπεριφορά του Βερολίνου που μας αντιμετωπίζει ως οικόπεδο στο άθλιο παζάρι της με τη.....

Πως να διώξετε τη μοναξιά μια για πάντα.

Η μοναξιά είναι δύσκολη και καταστρέφει το άτομο που την βιώνει. Κάθε άνθρωπος που σέβεται τον εαυτό του οφείλει να σπάσει τα δεσμά και να απελευθερωθεί από το άσχημο συναίσθημα της μοναξιάς.     

1. Η μοναξιά είναι συναίσθημα και όχι κατάσταση   Όταν κάποιος νιώθει μόνος, είναι επειδή ενεργοποιήθηκε στον εγκέφαλό του αυτό το συναίσθημα και όχι επειδή είναι όντως μόνος. 


Ο εγκέφαλος είναι έτσι σχεδιασμένος, ώστε να αντιδρά στα ερεθίσματα πόνου και κίνδυνου και ένα από αυτά.....

Τα capital controls και το «μεγάλο κόλπο» με το πλαστικό χρήμα.

Γράφει ο Γεράσιμος Ταυρωπός

Πότε θα αρθούν τα capital controls; 


Η… προεκλογική απάντηση εκ μέρους του κυβερνώντος κόμματος ήταν: μόλις ανακεφαλαιωθούν οι τράπεζες, δηλαδή από τις αρχές του 2016.


 Η απάντηση αυτή έχει ήδη ξεχαστεί. Ήδη, σε ομιλία του στις ΗΠΑ ο υποδιοικητής της ΤτΕ κ. Μουρμούρας έδωσε μια άλλη, τη μόνη επίσημη μετεκλογικώς: τα capital controls θα αρθούν όταν εκπληρωθούν 4 προϋποθέσεις: 
  • α) η ελάφρυνση του χρέους, 
  • β) η επαναποδοχή των ....

Mας “κλέβουν” μπροστά στα μάτια μας στα Lidl – Αναγνώστης έξαλλος στέλνει φωτογραφίες ντοκουμέντο

Για να δείτε πως μας κλέβουν μπροστά στα μάτια μας. Και επειδή δεν άφησα το θέμα να περάσει έτσι, φώναξα να μου φέρουν την…προϊσταμένη βάρδιας , η οποία το μόνο που ήξερε να μου πει, γιατί και η ίδια απόρησε, ότι οι τιμές και τα ταμπελάκια των τιμών βγαίνουν από τα κεντρικά της Εταιρίας. 
Το θέμα δεν θα μείνει έτσι....

Ομαδικές απολύσεις και μειώσεις μισθών απαιτεί τώρα η τρόικα.

Του Τάσου Δασόπουλου

Και η «καυτή πατάτα» του εργασιακού προστέθηκε χθες μαζί με το νέο ασφαλιστικό και την φορολογική μεταρρύθμιση στα μέτρα της «γκρίζας ζώνης» που δεν είναι μεν προαπαιτούμενα του δεύτερου κύματος των μέτρων αλλά περιλαμβάνονται σε αυτά στα οποία θα εξετάσει η Κυβέρνηση κατά την πρώτη αξιολόγηση του τρίτου μνημονίου.

Η τρόικα επανέρχεται την επόμενη Δευτέρα για τα 13 προαπαιτούμενα του δεύτερου κύματος των μέτρων με τις νομοθετικές παρεμβάσεις που απαιτούνται να πρέπει να περάσουν μέχρι και τις 11 Δεκεμβρίου.

Ο πιο δύσκολος γύρος θα ξεκινήσει στις αρχές του επόμενου χρόνου όταν η Ελλάδα θα πρέπει να αξιολογηθεί για όλα τα θέματα που αποφεύγουν οι Κυβερνήσεις των τελευταίων δύο ετών.

Το θέμα του εργασιακού το αποκάλυψε χθες μια διαφάνεια του επικεφαλή της ομάδας της ΕΕ κ. Ντέκλαν Κοστέλο χωρίς όμως ο ίδιος να κάνει....

Τι είναι τα bitcoin που ζητούν για λύτρα οι χάκερς από τις ελληνικές τράπεζες;

Αίσθηση προκάλεσε η είδηση ότι  την περασμένη Πέμπτη χάκερς από τη Ρωσία με το όνομα Armada Collective επιτέθηκαν στα ηλεκτρονικά συστήματα e-banking τριών ελληνικών τραπεζών. 

Αξιωματικός της ΕΛ.ΑΣ. ανέφερε ότι η επίθεση εκδηλώθηκε την περασμένη Πέμπτη και συγκεκριμένα, οι χάκερς «βομβάρδισαν» τα ηλεκτρονικά συστήματα των τριών τραπεζών με χιλιάδες ερωτήματα ταυτόχρονα, με αποτέλεσμα να τα μπλοκάρουν πρόσκαιρα.

Στην συνέχεια ζήτησαν λύτρα σε bitcoin, προκειμένου να
ξεμπλοκάρουν τους υπολογιστές, με την απειλή ότι.....

Ε.Ε.: Εργασία και μετά τα 71.

Aπελευθέρωση των ορίων ηλικίας προς τα πάνω, ώστε να μπορεί κάποιος να παραμείνει στην εργασία του και μετά τα 67 χρόνια ως κίνητρο για να αυξήσει το λεγόμενο ποσοστό αναπλήρωσης, άρα και τις αποδοχές του, προκρίνουν οι Ευρωπαίοι. 

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες
 η ΕΕ δεν θα είχε αντίρρηση να επιτραπεί στους εργαζόμενους που συμπληρώνουν το 67ο έτος της ηλικίας τους να παραμείνουν στην εργασία τους, αυξάνοντας αντίστοιχα και τη σύνταξη που θα λάβουν όταν τελικά αποχωρήσουν.

Η ρύθμιση η οποία ενδιαφέρει, μεταξύ άλλων......

ΣΥΜΦΩΝΟΥΜΕ Ή ΟΧΙ ΜΕ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ;;;

«Ο Ελληνισμός τελείωσε το 1922, όχι γιατί χάσαμε εδάφη και περιμαζέψαμε τους κοσμοπολίτες πρόσφυγες στη στενή ελλαδική αγκαλιά. 

Τελείωσε, γιατί το κράτος όπου συρρικνώθηκε ο Ελληνισμός είχε στηθεί από την αρχή (με τις ιδέες του Κοραή και τις λόγχες των Βαυαρών) σαν «εθνικό» κράτος με τις δάνειες αρχές του
δυτικού εθνικισμού. 

Δηλαδή εξ ορισμού μη ελληνικό». ΧΡΗΣΤΟΣ ΓΙΑΝΝΑΡΑΣ

«Αν ο δυτικισμός ήταν.....

Παιδεία: Σταθερά στα χέρια του Σόρος...


Τα Μνημόνια είναι οι κώδικες του 4ου Ράιχ που, εκτός από την καταλήστευση του ελληνικού λαού και τη διάλυση της ελληνικής κοινωνίας, επιβάλλουν και τον εφιάλτη της ομογενοποίησης της σκέψης, την ομοιομορφία της ισοπέδωσης…

Με την άνοδο της «αριστερής» κυβέρνησης γίνεται πλέον ξεκάθαρο ότι κάθε κυβέρνηση αποτελεί τη συνέχεια της προηγούμενης: Εκτελεστές των «συμβολαίων θανάτου» του 4ου Ράιχ…

Κάθε κυβέρνηση (κατοχική πλέον) συνεχίζει τα εγκλήματα και τη φρίκη της προηγούμενης, που σημαίνει ότι τα εγκλήματα και η φρίκη συσσωρεύονται προσθετικά και διογκώνονται πολλαπλασιαστικά… Η κυβερνητική αυτή ....

Περί ανυπακοής ....

Οι μάζες των ανθρώπων που υπακούουν τυφλά στην άδικη εξουσία και συμμορφώνονται πειθήνια στις εντολές της έχουν ουσιαστικά παραιτηθεί από την ελεύθερη άσκηση της κρίσης τους και έχουν προδώσει το ηθικό τους αίσθημα, έχουν χάσει την ικανότητά τους να διακρίνουν το δίκαιο από το άδικο, το καλό από το κακό.
Εάν το κράτος απαιτεί από τους πολίτες του να γίνουν φορείς της αδικίας προς το συνάνθρωπό τους, τότε η πολιτική ανυπακοή, η άρνηση της συμμόρφωσης, η παραβίαση του νόμου γίνεται επιτακτικό χρέος των....

Η ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ ΕΙΝΑΙ ΚΑΘΗΚΟΝ...!!

Διανύουμε ιστορικές μεν στιγμές ,αλλά  και πολύ κρίσιμες για την Πατρίδα μας!
Ή Ελλάδα μας, η πρωτεύουσα του πολιτισμού και της δημοκρατίας με την πλούσια ιστορία ,τους αγώνες και τις ατέλειωτες ομορφιές της, είναι στο «μάτι του κυκλώνα»!
Η ΕΥΡΩΠΗ ΧΩΡΙΣ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ!
Όταν ο ακατονόμαστος από το Καστελόριζο επέτρεψε στους ξένους της περίφημης Τρόικας να έρθουν στην Ελλάδα μας, ξεκίνησε η καταστροφή μας!

Αυτή την καταστροφή την συνέχισαν όλοι οι υπόλοιποι με αποκορύφωμα σήμερα την συγκυβέρνηση Τσιπραίων, των οποίων το εθνικό επίπεδο είναι εθνικομηδενιστικό!
Φέρουν και αυτοί τεράστια ευθύνη για την ανεργία, την φτώχεια και την εκποίηση της Πατρίδος μας.

Το πολιτικό σκηνικό έχει αρχίσει  να κλονίζεται.
Πάντα στην πολιτική.....

Εορτή Πολεμικού Ναυτικού: Επίσκεψη Κοινού σε Πολεμικά Πλοία.ΒΙΝΤΕΟ.

Image
Από το Γενικό Επιτελείο Ναυτικού ανακοινώνεται ότι στο πλαίσιο του εορτασμού του 

προστάτη του Πολεμικού Ναυτικού Αγίου Νικολάου και της επετείου των νικηφόρων 

ναυμαχιών Βαλκανικών Πολέμων 1912-13,η Φ/Γ ΚΟΥΝΤΟΥΡΙΩΤΗΣ, το ΤΠΚ ΡΟΥΣΣΕΝ

 και το Υ/Β ΠΙΠΙΝΟΣ θα καταπλεύσουν στο λιμένα του Πειραιά, όπου θα παραβάλουν 

στα κρηπιδώματα 11 και 12 (Εκθεσιακό Κέντρο ΟΛΠ), προκειμένου να δοθεί η 

ευκαιρία στο κοινό να τα επισκεφθεί.

Οι ώρες του επισκεπτηρίου έχουν ως ακολούθως: