Τετάρτη 1 Μαρτίου 2017

ΤΕΩΣ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΑΡΕΙΟΥ ΠΑΓΟΥ, ΟΜΟΛΟΓΕΙ: «ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΚΑΙ ΠΡΑΚΤΟΡΕΣ ΞΕΝΩΝ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΩΝ»

Ôïí  Áñåïðáãßôç Âáóßëç Íéêüðïõëï åðÝëåîå óÞìåñá ôï Õðïõñãéêü Óõìâïýëéï íÝï ðñüåäñï ôïõ Áñåßïõ ÐÜãïõ ÐÝìðôç 12 Éïõëßïõ 2007
ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ  ΝΙΚΟΠΟΥΛΟΣ 
ΠΡΟΕΔΡΟΣ  ΑΡΕΙΟΥ  ΠΑΓΟΥ  (2007 – 2009) 
ΚΑΤΑΓΩΓΗ:  ΧΩΡΙΟ  ΠΩΓΩΝΙΣΚΟΣ  ΚΟΝΙΤΣΗΣ
Στο βιβλίο   του  κ.  Βασιλείου  Νικόπουλου,  με τον τίτλο «Αγαπημένο μου. Σύνταγμα ή αντισυνταγματικοί παραλογισμοί – Η αλήθεια για την σημερινή αντισυνταγματική κατάσταση της Ελλάδας» που  κυκλοφορεί  από τις Εκδόσεις ΑΡΜΟΣ,  τονίζεται  ιδιαίτερα  ότι:    “η Κυβέρνηση λειτουργεί ως εντολοδόχος της τρόϊκας ενώ η Ιστορία δεν θα συγχωρήσει ποτέ το κατάπτυστο ΝΑΙ στους οικονομικούς εισβολείς”.
Επίσης  σημειώνεται   ότι πρώτη φορά στην ιστορία του τόπου, το Σύνταγμα  έγινε κουρελόχαρτο.
Ο ανώτατος δικαστικός λειτουργός καταγγέλλει ότι έχει αυτοκαταλυθεί το κράτος, ενώ είμαστε εδώ και τουλάχιστον 6 χρόνια υποτελείς στους δανειστές.
Πρόκειται για διαπιστώσεις ενός ανώτατου δικαστή, τις οποίες με ζηλευτό θάρρος και γενναιότητα σε αυτούς τους δύσκολους καιρούς, όταν άλλες γνωστές προσωπικότητες του δημόσιου βίου έχουν .....

Πολ Καζαριάν: Το χρέος της Ελλάδας είναι πολύ μικρότερο ,δηλαδή μόνο 132 δισ. και όχι 325 δισ. ευρώ, όπως το παρουσιάζει το ΔΝΤ !

Το χρέος της Ελλάδας είναι πολύ μικρότερο απ’ όσο περιγράφεται, εξήγησε ο αμερικανός επενδυτής ελληνικών ομολόγων Πολ Καζαριάν, σε μια πρωτότυπη συνάντησή του με Ελληνες βουλευτές την οποία διοργάνωσε ο Κύκλος Ιδεών του Ευάγγελου Βενιζέλου, σε κεντρικό ξενοδοχείο της Αθήνας.


Στην εκδήλωση το «παρών» έδωσαν ..

Ο Αρχιερέας της διαπλοκής και οι ψευτοέντιμοι του Πασοκ ...


Φωτογραφία του Alekos Voutsaras.

Η σύγκριση  είναι  ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΗ ...

Τραμπ καρφώνει Ομπάμα: Υποκινεί τις διαδηλώσεις και διαρρέει πληροφορίες ασφαλείας.

Τον προκάτοχό του, Μπαράκ Ομπάμα, κατηγόρησε ευθέως ο πρόεδρος των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ για τις μαζικές διαμαρτυρίες οι οποίες διοργανώνονται εναντίον του σε διάφορες πόλεις των ΗΠΑ, καθώς και για τη διαρροή πληροφοριών από τις υπηρεσίες ασφαλείας στον Τύπο.
«Πιστεύω ότι ....

MARKET WATCH: Πουλήστε τα πάντα!

krisi
Εάν στις εκλογές κερδίσουν η Le Pen (Γαλλία) ή ο Wilders (Ολλανδία), τα πάντα στην ευρωζώνη θα τεθούν υπό πίεση
Πουλήστε τα γαλλικά ομόλογα και αγοράστε γερμανικά.
Αφήστε τις ολλανδικές μετοχές για τα ιταλικά futures. Φύγετε από το ελβετικό φράγκο και επενδύστε στη νορβηγική κορώνα.
«Αν πιστεύετε ότι η σταθερότητα της ευρωζώνης είναι υπό απειλή, υπάρχει μόνο ένα trade που βγάζει νόημα: πωλήστε τα πάντα», αναφέρεται σε ανάλυση του MarketWatch ενόψει των εκλογών σε ευρωπαϊκές χώρες.
Όπως επισημαίνεται εάν τα κόμματα κατά του ευρώ αναλάβουν την εξουσία, ή ακόμα κι αν πλησιάσουν, στην Ολλανδία, τη Γαλλία ή την Ιταλία, τότε δεν θα απειληθούν μόνο τα ....

Γερμανικό think tank προειδοποιεί: «Δύσκολα σώζεται η Ελλάδα».

'Δύσκολα σώζεται' πλέον η Ελλάδα, προειδοποιεί σε έκθεσή του το γερμανικό 'Ινστιτούτο για την Παγκόσμια Οικονομία' (IfW, Kiel), σημειώνοντας ότι η χώρα χάνει για τους τελευταίους 'συμμάχους' της στη Γερμανία, λόγω της αδυναμίας της κυβέρνησης να εφαρμόσει το 3ο Μνημόνιο.

Γι' αυτό και οι Γερμανοί οικονομολόγοι προβλέπουν πως
θα υπάρξει και 4ο πρόγραμμα διάσωσης, δηλαδή 4ο Μνημόνιο, μαζί με μια 'βιώσιμη' λύση για το ελληνικό χρέος.

Για να μη γίνει αυτό, θα πρέπει η ελληνική κυβέρνηση να εφαρμόσει εντός ....

Ενας στους τέσσερις επενδυτές αναμένει διάσπαση της Ευρωζώνης μέσα στους επόμενους μήνες.

Ο αριθμός των επενδυτών που αναμένουν ότι η Ευρωζώνη θα χάσει τουλάχιστον ένα κράτος μέλος της τους επόμενους μήνες έχει αυξηθεί, σύμφωνα με νέα έρευνα, ενώ ο κίνδυνος μετάδοσης της κρίσης κρίνεται σήμερα υψηλότερος απ' ό,τι ήταν στο απόγειο της κρίσης χρέους το 2012/2013.

Οι χώρες που προκαλούν ανησυχία στους επενδυτές είναι
η Ελλάδα, η Γαλλία και η Ιταλία.

Σύμφωνα με ...