Παρασκευή 27 Σεπτεμβρίου 2013

ΚΑΛΟ ΓΙΑ ΔΙΑΒΑΣΜΑ!!Ο καζινο-καπιταλισμός, ο νεοφιλελευθερισμός, ο φασισμός, η ληστεία, ο εξανδραποδισμός και ο θάνατος...

      Η τρέχουσα κρίση δεν αποτελεί κατ ουσία μια κρίση χρέους (αυτή ήταν το επακόλουθο), αλλά μια κρίση της χρηματοπιστωτικής «τάξης». 
Αποτελεί κρίση της υπερσυσσώρευσης κεφαλαίου και ακριβέστερα του «πλασματικού κεφαλαίου» (ficitius capital). Αυτό έχει σαν συνέπεια την μετατροπή της Ελλάδος σε προτεκτοράτο, τη φτωχοποίηση, τον εξανδραποδισμό έως και τη θανάτωση/γενοκτονία μεγάλου ποσοστού του ελληνικού λαού.
•          Ο Ένγκελς έγραφε, ότι «σε περιόδους κρίσεων η αντίφαση ανάμεσα στον παραγόμενο πλούτο και την καπιταλιστική ιδιοποίησή του αγγίζει τα όρια της έκρηξης.» Η διεθνής χρηματοπιστωτική κρίση που ξέσπασε το καλοκαίρι του 2007 στις ΗΠΑ, λόγω αδυναμίας αποπληρωμής στεγαστικών δανείων, γρήγορα επεκτάθηκε στις άλλες χώρες και στην ΕΕ, σηματοδοτώντας τη μεγαλύτερη μεταπολεμική  κρίση του καπιταλισμού, που ίσως ξεπεράσει ακόμα και την κρίση της δεκαετίας του ΄30. 
•          Η τρέχουσα κρίση δεν αποτελεί κατ ουσία μια κρίση χρέους (αυτή ήταν το επακόλουθο), αλλά μια κρίση της χρηματοπιστωτικής τάξης.

Το τέλος του κράτους πρόνοιας....

undefined
Σε τηλεοπτική του ομιλία ενώπιον της Ολλανδικής Βουλής την περασμένη Τρίτη, ο βασιλιάς Βίλεμ-Αλεξάντερ δήλωσε πως το κράτος πρόνοιας του 20ού αιώνα έχει τελειώσει και πως θα πρέπει να αντικατασταθεί από μια κοινωνία στην οποία οι άνθρωποι δημιουργούν τα δικά τους δίχτυα κοινωνικής και οικονομικής προστασίας με λιγότερη βοήθεια από το κράτος.
Το κεντρικό σημείο της ομιλίας, η οποία γράφτηκε για τον βασιλιά από την κυβέρνηση του πρωθυπουργού Μαρκ Ρουτ, ήταν ότι τα τρέχοντα επίπεδα στα οποία το κράτος καταβάλλει επιδόματα ανεργίας και επιδοτεί τον τομέα της υγείας δεν είναι βιώσιμα εν μέσω των συνεχιζόμενων οικονομικών προβλημάτων της Ευρώπης.
Αν και η ομιλία του δεν προμηνύει απαραίτητα το τέλος του κράτους πρόνοιας στην Ολλανδία, αποτέλεσε μια σχετικά σπάνια αναγνώριση της σοβαρότητας της ευρωπαϊκής κρίσης από την ελίτ της ηπείρου.
Τα λόγια του βασιλιά ήταν πολύ συμβολικά για διάφορους λόγους. Το κράτος πρόνοιας, όπου διασφαλίζεται η ευημερία του πληθυσμού του από τη γέννηση μέχρι τον θάνατό του, αποτελεί κυρίως ευρωπαϊκό δημιούργημα.
Εμφανίστηκε στην αρχική μορφή του στα τέλη του 19ου αιώνα στη Γερμανία του Μπίσμπαρκ, και ρίζωσε στο Ηνωμένο Βασίλειο. Από το τέλος του Β' Παγκοσμίου Πολέμου έγινε κεντρικό στοιχείο των δημοσιονομικών και των οικονομικών πολιτικών σε όλη τη δυτική Ευρώπη, αν και τα συστήματα διαφέρουν από χώρα σε χώρα. Σήμερα, το κράτος πρόνοιας αποτελεί μέρος της ραχοκοκαλιάς της σύγχρονης Ευρώπης.

Οχυρώνουν την Αμερικανική Πρεσβεία!-Τι ετοιμάζουν; (photos).

«Μαγειρεύουν» τις ζωές μας
Χρόνια τώρα οι ''Αμερικανοί'' ελέγχουν οικονομικο-πολιτικά πάρα πολλές χώρες. Λειτουργούν τις περισσότερες φορές υπογείως, όταν θέλουν να από-σταθεροποιήσουν μια χώρα, δημιουργώντας όμως πάντα τα κατάλληλα άλλοθι, ώστε αν χρειαστεί να βγουν στην επιφάνεια, τότε να έχουν την κοινή γνώμη με το μέρος τους και όχι απέναντι τους...

Της Πόπης Σουφλή

Αυτοί εκπαίδευσαν τον Μπιν Λαντεν, αυτοί χρηματοδότησαν την τσετσενική μαφία, αυτοί διαμέλισαν την σοβιετική ένωση, όπως επίσης και με την ευλογία τους άφησαν την Ευρώπη να γίνει ένωση...

Αυτοί έκαναν τον πόλεμο του Κόλπου, αυτοί στήριζαν τον Σαντάμ Χουσεΐν για χρόνια, αυτοί δημιούργησαν την ''Αραβική Άνοιξη''...

Οι είκοσιένα λόγοι για μια επανάσταση...ΒΙΝΤΕΟ

Από το Γραφείο Τύπου
Τα έξη εκατομμύρια φτωχών και εξαθλιωμένων της ελληνικής κοινωνίας δεν επαιτούν αλλά... "απαιτούν" τώρα να διάγουν μια ανθρώπινη ζωή. 

Ο χρόνος της αναμονής και της υπομονής του λαού όπως και οι ανθρωποθυσίες των Ελλήνων στο βωμό της σπέκουλας και της κονόμας των Γερμανών τοκογλύφων και των ελληνικών μεγκαλοοικογενειών, πλησιάζουν στο τέλος τους!

Όποιος Έλληνας πολιτικός δεν μπορεί ή δεν θέλει ή δεν του επιτρέπεται από τα αφεντικά του να προστατεύσει τα συνταγματικά δικαιώματα εκείνου του λαού που του εμπιστεύθηκε πρώτα την ψήφο του και μετά την εξουσία, οφείλει να παραιτηθεί των αξιωμάτων του. 


Στοιχειοθετείται επιπλέον ότι το ίδιο πολιτικό πρόσωπο παραβίασε τον όρκο του προς την πατρίδα, το σύνταγμα και τους νόμους του κράτους, τότε επιβάλλεται να συλληφθεί άμεσα.

Οι φτωχοί και οι εξαθλιωμένοι Έλληνες πολίτες απαιτούν από το πολιτικό καθεστώς των Αθηνών:

27 Σεπτεμβρίου 1831: Δολοφονείται ο Ιωάννης Καποδίστριας.


Ιωάννης Καποδίστριας (1776 – 1831):


Έλληνας πολιτικός και διπλωμάτης. 

Διετέλεσε Υπουργός Εξωτερικών της Ρωσίας και πρώτος Κυβερνήτης του ανεξάρτητου Ελληνικού Κράτους, το οποίο ίδρυσε εκ θεμελίων και με την προσωπική του περιουσία. 

Γεννήθηκε στην Κέρκυρα στις 11 Φεβρουαρίου 1776 την περίοδο της Ενετοκρατίας. Ο πατέρας του Αντώνιος - Μαρία καταγόταν από οικογένεια ευγενών, καθώς ένας από τους πρόγονούς του είχε λάβει τον τίτλο του Κόμη από τον Δούκα της Σαβοΐας Κάρολο Εμμανουήλ τον Β'. 

Mαχαίρι στην Άμυνα - Καταργούνται 1230 οργανικές θέσεις

aeroporia_stratiotikoi_791713219.jpg
Μαχαίρι στην Άμυνα: Καταργούνται 1230 οργανικές θέσεις - Δείτε ποιες είναι αναλυτικά

Τσουνάμι στην Εθνική Άμυνα. Κατάργηση 1230 “καλυπτόμενων και κενών προσωποπαγών οργανικών θέσεων” προβλέπει απόφαση που υπέγραψαν Αβραμόπουλος και Μητσοτάκης. 
Που σημαίνει ότι ...

ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΓΕΡΘΕΙΤΕ..!!!

undefined
Αγαπητές συμπατριώτισσες και συμπατριώτες, Σαράντα χρόνια χρειάστηκαν για να καταστρέψουν και να υποδουλώσουν την Ελλάδα.

Το σχέδιο απέβλεπε σε πρώτη φάση στην δημιουργία μηχανισμών για την διάλυση των ηθικών αξιών
του Έθνους, στην προώθηση αχρήστων και απάτριδων Ελληνοφώνων σε καίριες θέσεις του κρατικού μηχανισμού και στην καταστροφή των παραγωγικών δομών της οικονομίας.

Σε δεύτερη φάση το σχέδιο σκόπευε στην παγίωση των παραπάνω μηχανισμών, στην δημιουργία κρατικοδίαιτων Επιχειρήσεων, στον έλεγχο των ΜΜΕ, στην εμπέδωση της κομματοκρατίας και της συναλλαγής.

Στην τρίτη φάση το σχέδιο παρασύρει τον Λαό στην απάτη του χρηματιστηρίου και στον εύκολο δανεισμό, με αποτέλεσμα να χάσει τις οικονομίες του, να ξεριζώσει τα δένδρα του και να υπερχρεωθεί..
Στην τέταρτη φάση, η Χούντα των πολιτικών σε συνεργασία με τον διεθνή σιωνισμό και τοκογλύφους, καταστρέφει τις υπάρχουσες παραγωγικές δομές, προκαλεί σοκ και δέος στον Λαό, προετοιμάζει, με την διάλυση των Ενόπλων Δυνάμεων και την λογιστική υπερχρέωση του κράτους, την παράδοση της Ελλάδος όπως τα σιωνιστικά σχέδια προβλέπουν.

Κυρ Εισαγγελέα πάω μέσα μόνος μου δεν χρειάζεται να κουράζεσαι ....τι να το ψάχνεις; είμαι ΕΛΛΗΝΑΣ και θα είμαι ΕΛΛΗΝΑΣ....Ζώντας για το όνειρο....


Δηλαδη για  να καταλαβω ..
.λεμε οτι τωρα με την Εισαγγελικη εντολη για το κειμενο- καλεσμα των εφεδρων το Σαββατο και την ονειροφαντασιωση των πανικοβλητων ηλιθιων εγκαφαλων TV
εξουσιαστων μας ολοι μας ....οοοολοι μας ειμαστε εν δυναμει πραξικοπηματίες  εεεε και πολυ περισσοτερον οσοι επισκεπτομασταν και γραφαμε εδω περα δω.....
δηλαδη θελετε να πειτε οτι τωρα οοοολλλοι εμεις που γραψαμε εδω στην γειτονια μας θα παμε πακέτο στον Εισαγγελεα που κανει ερευνα για το καλεσμα των εφεδρων...;;;

Φτουυυυ και έχω κάνει λάθος και εχω και απλωμενη την ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΣΗΜΑΙΑ στο σπιτι μου και που κάθε φορά που κυματίζει γεμίζω ενέργεια και δυναμη!!!!

Καλα κυρ Εισαγγελέα παω μεσα μονος μου δεν χρειαζεται να κουραζεσαι τι να το ψαχνεις; ειμαι ΕΛΛΗΝΑΣ και θα ειμαι ΕΛΛΗΝΑΣ....

Και να φανταστεις βρε παιδι μου οτι ...

ΠΡΟΤΑΣΗ-ΣΟΚ ΒΑΛΕΣΑ ΓΙΑ ΚΟΙΝΟ ΓΕΡΜΑΝΙΚΟ-ΠΟΛΩΝΙΚΟ ΚΡΑΤΟΣ! - ΟΡΓΗ ΣΤΗΝ ΠΟΛΩΝΙΑ! - ΟΛΟΤΑΧΩΣ ΠΡΟΧΩΡΑ ΤΟ Δ΄ ΡΑΪΧ!


  Εβδομήντα τέσσερα χρονιά μετά την Γερμανική Εισβολή στην Πολωνία το 1939 και την Γενοκτονία εκατοντάδων χιλιάδων από τους Ναζί, ο παλαιός ηγέτης της "Αλληλεγγύης" και τέως Πρόεδρος της Πολωνίας Λεχ Βαλέσα,
προχώρησε σε μια πρόταση- εφιάλτη, που ζωντανεύει τις φοβερές ώρες του Γ΄ Ράιχ!

ΣΤΟ ΣΤOΧΑΣΤΡΟ Η ΡΩΣΙΚΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙA ! ΒΛΕΠΕΙΣ ΟΙ ΠΕΡΙΟΥΣΙΕΣ ΑΓΟΡΕΣ...;;;;;

 undefined

Για ακόμα μια φορά μέσα σε λίγες ημέρες, αφού ακολούθησαν επικρίσεις από την κεντρική τράπεζα της  Ρωσίας και το Διεθνές Νομισματικό ταμείο, η Ρωσική οικονομία δέχτηκε σήμερα και τα πυρά της παγκόσμιας τράπεζας που σε  έκθεσή της εκτιμά ότι βρίσκεται στα όρια της.  

Οι παραπάνω οργανισμοί εντοπίζουν ελλείμματα, μείωση των εξαγωγών και κωλυσιεργία σε εφαρμογή διαρθρωτικών  αλλαγών.
  
Η Κεντρική τράπεζα της Ρωσία αναφέρει πως οι αλλαγές που πρέπει να γίνουν δεν μπορούν να εφαρμοστούν σε μια νύχτα. 

Χρειάζεται αλλαγή στις αντιλήψεις και στην συμπεριφορές και αυτό απαιτεί χρόνο.

  Οι οικονομικοί αναλυτές μιλούν πώς εάν δεν προωθηθούν άμεσα οι απαραίτητες διαρθρωτικές  αλλαγές, σύντομα η Ρωσική οικονομία θα βρεθεί αντιμέτωπη με σοβαρά προβλήματα.

Μας αξίζουν όλα τα δεινά ;;;;;

Σ'αυτή τη χώρα του αίσχους όπου ζεις, κανείς δεν μπορεί να συννενοηθεί με κανέναν.

Όλοι κάνουν του κεφαλιού τους, κι όλοι ψάχνουν τους ''δικούς τους'' για παρέα.


Οι αριστεροί ψάχνουν αριστερούς και μισούν τους δεξιούς, οι Παοκτσήδες μισούν  τους Αρειανούς και οι  Παναθηνα'ι'κοί τους Ολυμπιακούς,οι ντόπιοι τους Βλάχους , οι Θρακιώτες τους Πόντιους και οι Νότιοι τους Βόρειους,οι Θεσσαλονικείς τους Αθηναίους αλλά και η Άνω Κωλοπετινίτσα την Κάτω κωλοπετινίτσα,ο γείτονας το γείτονα , επειδή ''τά'χει '' περισσότερα......

ΧΑΟΣ ...!!

Δεν μπορεί να σταθεί χώρα  και έθνος και κρατική οντότητα έτσι,
και είναι πραγματικά ΘΑΥΜΑ που ακόμα υπάρχουμε ως κράτος, όσο υπάρχουμε.