Δευτέρα 29 Δεκεμβρίου 2014

Ηττήθηκαν… αλλά συνεχίζουν τα εγκλήματα και την τρομοκρατία τους!

Όλη η δήθεν πολιτική "ευλογία" των σαμαρο-βενιζέλο-κουβελο-παπανδρεο-παπαδήμο-καρατζαφέρηδων όσο και Τρόικας-ΔΝΤ-ΕΕ, υπήρξε απλά μια προσπάθεια να κρατηθούν όσο γίνεται στις καρέκλες τους με κάθε τρόπο, καταστολή δημοκρατίας, δημόσια τρομοκρατία και εθνική μειοδοσία, οι "αλήτες" εκλεκτοί των ‘ελίτ’ και των "Γερμανών τους".


Όλοι αυτοί...συστηματικά και αδιαμαρτύρητα συνυπέγραψαν ατιμωρησία, κουκουλώματα και ανοχή για τους βρωμερούς κλέφτες, ενώ προστάτευσαν και συνεργάστηκαν στενά με κάθε είδους σκουπίδια-ερπετά, στρεφόμενοι απροκάλυπτα εναντίον του Ελληνικού λαού, θέτοντας μας επισήμως και με την βούλα εκτός κάθε κεκτημένου ή Δικαίου της ΕΕ.

Συνεχίζουν, όχι μόνο όσα.....

Ετοιμαστείτε για μάχη κατά των βοθροκάναλων.

mme-xeiragogisi
25 Ιανουαρίου οι εκλογές
Ως τότε ετοιμαστείτε για…
την μεγαλύτερη βοθροκαναλική προπαγάνδα που έγινε ποτέ και τους μεγαλύτερους εκβιασμούς και τραμπουκισμούς από το Σαμαροπασοκικό δίδυμο της συμφοράς.
Μην βλέπετε τηλεόραση.
Μην αφήσετε να σας ψεκάζουν μέσα από τα σατανοκούτια. 
Βοηθήστε και τους γύρω σας να γλυτώσουν από την.....

Bloomberg δικαιώνει την αντιπολιτευση.... για το χρέος.

bloomburg
Το κούρεμα του χρέους προκρίνει ως τη μοναδική λύση για την Ελλάδα το πρακτορείο Bloomberg σε άρθρο του με τον γλαφυρό τίτλο «Πώς να σωθεί τώρα η Ελλάδα».
Στο κείμενο που δημοσιεύθηκε λίγες ώρες μετά την προκήρυξη πρόωρων εκλογών στην Ελλάδα ο συντάκτης αναφέρει ότι η εξέλιξη αυτή φέρνει ξανά την αναταραχή στην Ευρώπη. «Η Ευρωπαϊκή Ένωση μπορεί να αποτρέψει την πλήρη κρίση της ύπαρξης της αν αναγνωρίσει ότι ο οικονομικός «πόνος» της Ελλάδας είναι πραγματικός και όχι αυτοπροκαλούμενος καθώς.....

Ετοιμαστείτε για την τελική φάση της ελληνικής τραγωδίας.

Knifer
Το 3ετές ελληνικό ομόλογο παρουσιάζει επιτόκιο στη δευτερογενή πάνω από 11,0%.

 Το 5ετές έχει σκαρφαλώσει πάνω από 9,5%. Ενώ το 10ετές πάνω από 8,6%. 

Η κερδοσκοπική επίθεση στις ελληνικές χρηματαγορές, που επικεντρώθηκε στις τράπεζες οδήγησε σε ακόμη πιο βαθιά κρίση ρευστότητας. 

Δεν υπάρχει χρήμα στην αγορά και οι τράπεζες αδυνατούν να καλύψουν τις τρέχουσες ανάγκες συναλλαγής.

Το καινούργιο στοιχείο είναι το γεγονός ότι η ΕΚΤ δεν μπορεί πλέον να εξυπηρετήσει τις ανάγκες τρέχουσας ρευστότητας των τραπεζών και της κεφαλαιαγοράς στην Ελλάδα. 

Έτσι, η ελληνική κυβέρνηση προσέτρεξε ......

ΑΥΤΗ Η ΝΥΧΤΑ ΔΕΝ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΣΙΩΠΗΛΗ ΣΑΝ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΛΛΕΣ...

syntagma-2
- Αγύρτες, συμμορίτες και «έγκριτα» ΜΜΕ από ολόκληρο τον πλανήτη, πέσαν πάνω σε έναν λαό για να ευνουχήσουν και το τελευταίο απόθεμα της ψυχής σου

 – Κι από αύριο το πρωί πιάνει δουλειά και ο σιροπιαστός για χαμηλοβλεπούσες τσουτσούνες…

Προσπαθούν να σε πείσουν πως ήταν έγκλημα εθνικό, που σήμερα δεν κιότεψαν κι άλλοι βουλευτές, και τελικά αποκαθηλώθηκε ο θίασος της ντροπής. 

Η δική σου απάντηση πρέπει να είναι μια και μοναδική:

  • Ο οριστικός αφανισμός των ολετήρων από την πολιτική πιάτσα…
  • Η ασυμβίβαστη απαίτησή σου να καθήσουν στο σκαμνί και ....

Αλέξης Τσίπρας: Ήλθε η ωρα να πληρώσουν Παπανδρέου, Παπακωνσταντινου, Σαμαρας, Βενιζελος και ΕΛΣΤΑΤ.

wpid-20141229085623
Βομβες πριν απο λίγο απο τον Αλέξη Τσίπρα, που προανήγγειλε εξεταστικές με ονοματεπώνυμο για το έγκλημα του μνημονιου.
Ξεκινώντας την ομιλία του με την παραδοχή οτι «η χωρα λεηλατήθηκε απο την τροικα και τις μνημονιακες κυβερνήσεις», εξήγγειλε οτι «μιας και ο Σαμαρας μιλα για αλήθεια, ήλθε η ώρα να μάθουμε την αλήθεια για.....

Οι ξένες επεμβάσεις στα εσωτερικά των αδύναμων χωρών.

Οι επεμβάσεις ξένων χωρών στις εσωτερικές υποθέσεις μιας άλλης χώρας -συνήθως αδύναμης- είναι γνωστές από την κλασσική ελληνική αρχαιότητα. Περιγράφονται θαυμάσια από τον Θουκυδίδη στο μνημειώδες έργο του «Ο Πελοποννησιακός πόλεμος» με τις απροκάλυπτες επεμβάσεις της δημοκρατικής Αθήνας εναντίον των συμμάχων της, όπως των Μηλίων και άλλων.

Στη σύγχρονη Ιστορία είναι γνωστές οι επεμβάσεις των ΗΠΑ στα ελληνικά πράγματα τα πρώτα μετεμφυλιακά χρόνια, αλλά και τις επόμενες δεκαετίες. Οι ξένες επεμβάσεις εξηγούνται με την έννοια της ηγεμονίας που ασκούν έναντι άλλων χωρών, οι οποίες την υφίστανται επειδή δεν έχουν τη δυνατότητα ή δεν θέλουν να αντισταθούν. 

Χειρότερη μορφή ανάμειξης είναι εκείνη που......

Γιατί η τεράστια ρευστότητα δεν μπορεί να σώσει τη Ρωσία.

Why Russia΄s Huge Pile of Cash Isn΄t Enough to Save Its Economy
Το ρωσικό ρούβλι επιχειρεί να ανακάμψει τις τελευταίες ημέρες αλλά αυτό δεν σημαίνει κάτι: Την Τετάρτη 17 Δεκεμβρίου, το νόμισμα κατέγραψε τη μεγαλύτερη ημερήσια πτώση από το 1998. 

Από τις αρχές του έτους είχε υποχωρήσει σχεδόν 50%. 

Ακόμη χειρότερα, η «βουτιά» αψήφησε τις προσπάθειες της ρωσικής κεντρικής τράπεζας να υπερασπιστεί το ρούβλι πουλώντας αποθέματα ξένου συναλλάγματος. 

Ξεκίνησε τη χρονιά με περισσότερα από 450 δισ. δολάρια σε συναλλαγματικά διαθέσιμα και τώρα διαθέτει 360 δισ. δολάρια.  

Αυτό δεν θα έπρεπε ......

Δείτε τον «Αλ Πατσίνο των φτωχών» Αντώνη Σαμαρά να «αισθάνεται» πως θα κερδίσει τις εκλογές (ξεκαρδιστικό βίντεο)

ΣαμαράςΑν δεν ήταν ένας αποτυχημένος πρωθυπουργός, θα μπορούσε να ήταν ένας μέτριος ηθοποιός. 

Δείτε τη σκηνή (αυτός δεν είναι ο ο όρος στο θέατρο;...) κατά την οποία ο Αντώνης Σαμαράς ενώνει και κουνά τα δάχτυλά του στον αέρα για να μας πει πως «αισθάνεται» πως θα κερδίσει τις εκλογές. 

Κρατήστε το βίντεο στη συλλογή σας για το βράδυ των εκλογών...

700.000 ευρώ τον μήνα η αμοιβή του ξένου δικηγορικού γραφείου για τη διαπραγμάτευση των ελληνικών ομολόγων!


Εκατομμύρια ευρώ, αν όχι δισεκατομμύρια, κατέβαλε η κυβέρνηση σε ξένα δικηγορικά γραφεία και οικονομικούς συμβούλους, χωρίς καμία διαφανή διαδικασία και έγκριση από τη Βουλή και δίχως το παραμικρό ίχνος δημοσιότητας.

Σε αυτό το συμπέρασμα καταλήγει κανείς βλέποντας τις υπουργικές αποφάσεις με τις οποίες εγκρίνεται η πληρωμή διάσημων διεθνών δικηγορικών γραφείων, με εμπειρία στη διαπραγμάτευση ομολόγων.

Μία από αυτές τις αποφάσεις ......

Ο μύθος του ανίκανου πολίτη.

Η εικόνα του ανίκανου, αμόρφωτου, αδιάφορου, ανενημέρωτου πολίτη ακόμη και του «πολιτικά ανώριμου» ο οποίος δρα με γνώμονα τα πάθη του και τα ιδιοτελή συμφέροντά του, για ολόκληρους αιώνες συνόδευσε πιστά την ανάπτυξη των πολιτικών συστημάτων.

 Η απεικόνιση του πολιτικά ανάξιου μέσου πολίτη, υπήρξε ιστορικά αντικείμενο εκμετάλλευσης από τους ηγεμόνες. 

Αρχικά για να αποτραπεί η επέκταση του δικαιώματος ψήφου (στις γυναίκες, στη νότια Αφρική κ.ο.κ) και, στη συνέχεια, για να παρεμποδιστεί το αίτημα για μεγαλύτερη συμμετοχή των πολιτών στα πολιτικά δρώμενα.

Το θέμα της πολιτικής ανικανότητας των λαών, σήμερα περισσότερο από ποτέ, θα έπρεπε να βρίσκεται στο ....

Οι Εργολάβοι.

Η λέξη εργολάβος ερμηνεύεται πολύ απλά ως εκείνος που αναλαμβάνει να εκτελέσει ένα έργο για λογαριασμό άλλου.
Εξαίρεση αποτελεί ο εργολάβος ως γλύκισμα αμυγδάλου που απαντάται στα ζαχαροπλαστεία.
Έχουμε λοιπόν εργολάβους οικοδομών, εργολάβους κηδειών, κ.α., ενώ για τα δημόσια έργα έχει υιοθετηθεί ένας πιο εξευγενισμένος όρος ο «ανάδοχος». Αν και ανάδοχο θεωρούμε τον «νονό» ως επίσημη ονομασία στο μυστήριο της Βάφτισης.
Τώρα γιατί «νονός» έχει επικρατήσει να αποκαλείται και ο μεγαλοκακοποιός με τις ποικίλες άνομες δραστηριότητες χρήζει εξερεύνησης. Ίσως να έχει σχέση στην εποχή μας και στη χώρα μας το γεγονός ότι  τα δημόσια έργα τα νέμονται οι ίδιοι και οι ίδιοι «ανάδοχοι».
Τελευταία έχει εμφανιστεί και μια άλλη κατηγορία εργολάβων που εμφανίζονται κατά κόρον στα τηλεοπτικά παράθυρα εκτελώντας διατεταγμένη υπηρεσία και μάλιστα κατόπιν αυστηρών εντολών και κατευθύνσεων.
Είναι οι .....