Τρίτη 5 Απριλίου 2016

Τα Panama Papers «έριξαν» τον πρωθυπουργό της Ισλανδίας.

Την παραίτησή του υπέβαλε ο πρωθυπουργός της Ισλανδίας, Σίγκμουντουρ Γκουνλάουγκσον, στον απόηχο της διαρροής των «Εγγράφων του Παναμά», μετά την άρνηση του προέδρου της χώρας Όλαφουρ Γκρίμσον να κάνει δεκτό το αίτημά του για διάλυση της Βουλής και πρόωρες βουλευτικές εκλογές.

Οπως αναφέρουν οι New York Times, η παραίτηση
ανακοινώθηκε από υπουργό ενώ η είδηση επιβεβαιώθηκε και από τον......

Σουλτς: “Αγαπητέ κ. Ερντογάν, το παρατραβήξατε, η EE δεν εξαρτάται από την Τουρκία”.

Ο επικεφαλής του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου επέκρινε σήμερα έντονα τον Τούρκο πρόεδρο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν για τη διαμαρτυρία του για ένα τραγούδι το οποίο τον σατίριζε και μεταδόθηκε από τη γερμανική τηλεόραση.

Η εκπομπή και η απάντηση της Τουρκίας εξελίχθηκαν σε διπλωματικό επεισόδιο, με τη Γερμανία, τη Γαλλία και την ΕΕ να απορρίπτουν τις διαμαρτυρίες της Άγκυρας, η οποία μεταξύ άλλων κάλεσε τον πρεσβευτή της Γερμανίας στο υπουργείο Εξωτερικών. 

Σε ασυνήθιστα έντονη γλώσσα, ο πρόεδρος του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου Μάρτιν Σουλτς δήλωσε ότι....

"Πάμε σε νέα Γιάλτα με αναδιάταξη συνόρων.

Για μια πιθανή αναδιάταξη των συνόρων με αφορμή το προσφυγικό έκανε λόγο ο πρώην υπουργός Προστασίας του Πολίτη Γιάννης Πανούσης, ο οποίος δεν παρέλειψε να υπενθυμίσει ότι ο ίδιος είχε κρούσει παλαιότερα τον κώδωνα για την μεταφορά ενός εκατομμυρίων προσφύγων στην χώρα μας.«Πάμε σε ένα ζήτημα αναδιάταξης των συνόρων, όχι μόνο στην Ελλάδα. 

Εγώ πιστεύω ότι σιγά σιγά το Αιγαίο γίνεται ..

Σε διεθνείς εταιρείες η διαχείρηση 9 δισ. ευρώ κόκκινων δανείων.

Ειδικό Εκκαθαριστή για το σύνολο των υπό εκκαθάριση πιστωτικών και χρηματοδοτικών ιδρυμάτων που πτώχευσαν μετά το ξέσπασμα της κρίσης, όρισε η Τράπεζα της Ελλάδος την PQH Ενιαία Ειδική Εκκαθάριση ΑΕ, κατ΄ εφαρμογή του ν. 4336/2015.

Στόχος της κεντρικής τράπεζας, όπως
αναφέρεται στη σχετική ανακοίνωση, είναι η αποτελεσματικότερη διαχείριση της περιουσίας τους και η επίτευξη υψηλότερων επιχειρησιακών στόχων, προς όφελος του δημοσίου συμφέροντος.

Η ανώνυμη εταιρεία......

ΑΜΕΡΙΚΑΝΙKA μαχητικά ΒΟΜΒΑΡΔΙΣΑΝ την Τουρκία !! Δεκάδες οι νεκροί.

Στο ΑΠΡΟΧΩΡΗΤΟ οι σχέσεις Τουρκίας - ΗΠΑ

ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΑ ΜΑΧΗΤΙΚΑ ΙΣΟΠΕΔΩΣΑΝ ΤΟ ΤΟΥΡΚΙΚΟ ΠΡΟΞΕΝΕΙΟ ΣΤΗΝ ΜΟΣΟΥΛΗ

ΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΜΕΤΑ ΤΟ 1922, ΔΥΤΙΚΗ ΔΥΝΑΜΗ ΧΤΥΠΑΕΙ ΣΤΑ ΙΣΙΑ «ΤΟΥΡΚΙΚΟ ΕΔΑΦΟΣ»


Άντρο τζιχαντιστών ήταν το τουρκικό προξενείο στην Μοσούλη που ισοπεδώθηκε χθες απο ....

Ιδού τα τσιράκια της Νέας Τάξης που επιτίθενται στην Ρωσία με τα Panama Papers - Άρθρο φωτιά από Βρετανό αξιωματούχο.

Ο Βρετανός πρώην πρέσβης, Craig Murray, πολέμιος των πρακτικών της CIA...προσπαθώντας να είναι δίκαιος σε σχέση με τα περιβόητα «Panama Papers», αναρωτιέται γιατί τα δυτικά μέσα επικεντρώνονται μόνο στην Ρωσία.
«Ο ρώσικος πλούτος είναι μόνο μια μικρή μειονότητα των χρημάτων που είναι κρυμμένα με τη βοήθεια των Mossack Fonseca. Στην πραγματικότητα, γίνεται σύντομα προφανές ότι η επιλεκτική αναφορά βρωμάει», αναφέρει.

Για παράδειγμα η βρετανική εφημερίδα «Guardian», στο πλαίσιο των «αποκαλύψεων», απαριθμεί χώρες όπως η Ζιμπάμπουε, η Βόρεια Κορέα, η Ρωσία και η Συρία. «Δεν υπάρχει καμία απολύτως αναφορά χρησιμοποίησης της Mossack Fonseca από μεγάλες δυτικές εταιρείες ή δισεκατομμυριούχους της Δύσης – τους κύριους πελάτες της», υπογραμμίζει ο Murray.

«Τι περιμένετε;», αναρωτιέται. «Την διαρροή διαχειρίζεται το μεγαλειωδώς αλλά γελοιωδώς ονομαζόμενο "Διεθνές Κονσόρσιουμ Ερευνητών Δημοσιογράφων", το οποίο χρηματοδοτείται και οργανώνεται ....

Οριστικά τέλος η Σένγκεν.

Ειλημμένη απόφαση θα πρέπει να θεωρείται πλέον η αναστολή της Συνθήκης Σένγκεν για την Ευρωπαϊκή Ένωση. 
Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες που μετέφερε υψηλόβαθμο στέλεχος της Europol στο «Ποντίκι», ήδη στα γραφεία της Ευρωπαϊκής Επιτροπής καταρτίζεται το πλάνο για το νέο καθεστώς που θα διέπει τις μετακινήσεις φυσικών προσώπων και εμπορευμάτων στα κράτη - μέλη της Ευρωπαϊκής Ένωσης από..... 1.1.2017. 

Το «Π» έθεσε το σχετικό ερώτημα στο υψηλόβαθμο στέλεχος της Europol με αφορμή πληροφορίες που είδαν πριν από λίγες ημέρες το φως της δημοσιότητας σχετικά με:

◆ Την άνεση με την οποία ταξίδευαν ανά τακτά χρονικά διαστήματα προς και από τη Συρία οι βομβιστές αυτοκτονίας των Βρυξελλών εκμεταλλευόμενοι τη βελγική υπηκοότητά τους.
◆ Την παραμονή τους για σημαντικό χρονικό διάστημα στην Αθήνα – σύμφωνα πάντα με τα....

Νέο Σύνταγμα διά χειρός… JP Morgan.

Αλεσάντρο Σόμα, καθηγητής Νομικής
Καθώς τα κόμματα καταθέτουν τις προτάσεις τους για τη συντα­γ­ματική αναθεώρηση, καλό είναι να θυμόμαστε ποιοι ζήτησαν πρώτοι τις ριζικότερες αλλαγές: η Ε.Ε. και η μεγαλύτερη τράπεζα των ΗΠΑ.
Εχουνε και μια κλίσι στες θυσίες. Παραιτηθείτε από την κτήσιν σας εκείνη· η κατοχή σας είν’ επισφαλής: ή τέτοιες κτήσεις ακριβώς βλάπτουν τες Αποικίες
Κωνσταντίνος Καβάφης «Εν Mεγάλῃ Ελληνικῄ Αποικία, 200 π.Χ.»
Τον Μάιο του 2013 ο αμερικανικός τραπεζικός κολοσσός JP Morgan παρουσίασε μια 16σέλιδη έκθεση στην οποία, ούτε λίγο ούτε πολύ, υποστήριζε ότι οι χώρες της ευρωπαϊκής περιφέρειας και κυρίως αυτές του Νότου δεν θα ξεφύγουν από την κρίση χρέους εάν δεν αναθεωρήσουν τα Συντάγματά τους. 
«Τα πολιτικά συστήματα της.....

Υπάρχουν κάποιοι καλοί και κάποιοι κακοί. Το ποιος είναι καλός ή κακός σηκώνει μεγάλη συζήτηση.


Το πρόβλημα του ψυχαναγκασμού-καταναγκασμού έχει τις ρίζες του (σύμφωνα με την ψυχαναλυτική θεωρία) στο πρωκτικό στάδιο. Αυτή είναι η περίοδος όπου το παιδί πρέπει να μάθει κάτι που ‘του φαίνεται τελείως αφύσικο: Να κάνει τα «κακά» του στο γιογιό. 

Πρόκειται για μια πολύ μεγάλη σύγκρουση που μπορεί να σημαδέψει ολόκληρη τη ζωή του ανθρώπου (ειδικά αν οι γονείς του δείξουν υπερβάλλοντα ζήλο.) 

Η μητέρα (ή ο πατέρας) ζητάνε από το παιδί κάτι παράλογο: Να δώσει τα «κακά» του. Το παιδί προτιμάει να τα κρατήσει (δικά του είναι άλλωστε, γιατί να του τα πάρουν;) Οι γονείς όμως θέλουν το παιδί τους να «καθαρίσει» -για να μην χρειάζεται να πληρώνουν και για πάνες μεταξύ των άλλων. 

Έτσι υπάρχουν δύο αντικρουόμενες δυνάμεις: Η μια παίρνει. Η άλλη κρατάει. 

Αν η δύναμη που θέλει να ...

Μήπως ήρθε η ώρα να τους στείλουμε όλους στο διάολο μαζί με τους υποτακτικούς τους; Μήπως;


Δεν χρειαζόμαστε τίποτε άλλο εκτός από την καθημερινότητα μας, για να καταλάβουμε τους σκοπούς και τις τακτικές των τοκογλύφων. Οι εργαζόμενοι, οι άνεργοι, οι συνταξιούχοι, οι άστεγοι, οι πρόσφυγες, όλοι όσοι είμαστε θύματα της πολιτικής, ποτέ δεν είχαμε αυταπάτες. 

Γνωρίζουμε καλά τους πλιατσικολόγους και τους δόλιους σκοπούς τους. Τις απάνθρωπες τακτικές του ΔΝΤ και της ΕΕ τις βλέπουμε κάθε μέρα. 

Βιώνουμε ένα βασανιστικό θάνατο. Μια καταστροφή που αποσκοπεί στην υποδούλωση και μ' αυτό τον τρόπο τη διαιώνιση της λεηλασίας.

Φυσικά μας αηδιάζει η δήθεν έκπληξη και υποκρισία του ΣΥΡΙΖΑ αλλά....

Τέταρτο μνημόνιο ή «καταστροφή» τον Ιούλιο αποκαλύπτει το ΔΝΤ .

Η δημιουργία ενός νέου, ακόμα και παράλληλου μνημονίου, που θα τρέχει μαζί με το υπάρχον ελληνικό πρόγραμμα, η βεβαιότητα ότι δεν πρόκειται να υπάρξει συμφωνία για την αξιολόγηση τον Απρίλιο αλλά και ο φόβος για ένα καταστροφικό σενάριο τον Ιούλιο, αναλύονται σε αποκαλυπτική συνομιλία των κορυφαίων στελεχών του ΔΝΤ, Πολ Τόμσεν και Ντέλια Βελκουλέσκου, που διέρρευσε σήμερα το Wikileaks. Κεντρικό μήνυμα είναι ότι οι στόχοι αυτού του προγράμματος δεν οδηγούν σε ελάφρυνση του ελληνικού χρέους Ολόκληρη η συνομιλία μεταφρασμένη 
Στα πρακτικά της τηλεφωνικής συνομιλίας που έχουν ημερομηνία 19 Μαρτίου και αποκάλυψε το Wikileaks, ο επικεφαλής του Ευρωπαϊκού τμήματος του ΔΝΤ και η επικεφαλής της αποστολής του Ταμείου στην Ελλάδα εκφράζουν τη δυσφορία τους για το γεγονός ότι η διαπραγμάτευση συνεχίζεται χωρίς οι θεσμοί να έχουν συμφωνήσει μεταξύ τους για τους στόχους του προγράμματος αλλά και...

Η Ελλάδα δεν έχει γίνει ασφαλώς ακόμη η Ουκρανία των Βαλκανίων, βαδίζει όπως ταχύτατα προς αυτήν την κατεύθυνση.


Είναι θλιβερό να υφίσταται αδιαμαρτύρητα μία πλούσια χώρα τόσες προσβολές και εξευτελισμούς, ενώ παράλληλα λεηλατείται και εξαθλιώνεται – επειδή η κυβέρνηση της δολοφόνησε εν ψυχρώ την ύστατη ελπίδα των Πολιτών της.


«Εάν είχατε επισκεφθεί τη Λιβερία, το βιοτικό επίπεδο της οποίας είναι πολύ χαμηλότερο από το δικό σας, τότε θα είσαστε ευγνώμονες για την κατάσταση σας» (C.Rice).
.
Η παραπάνω πρόταση λέχθηκε στους Ουκρανούς από την πρώην υπουργό εξωτερικών των Η.Π.Α. και ισχυρότερη γυναίκα παγκοσμίως το 2004/05, με βασικό στόχο να ενθαρρυνθούν όλοι αυτοί που σκέφτονται πως η ζωή στη χώρας τους είναι εφιαλτική – μετά τα μέτρα που της επιβλήθηκαν από το ΔΝΤ, τα οποία κατά την αμερικανίδα αποτελούν ένα πικρό μεν, αλλά αναγκαίο φάρμακο για να εξυγιανθεί η οικονομία της!

Κάτι ανάλογο θα μπορούσε προφανώς να ειπωθεί και στους Έλληνες, είτε από την ίδια, είτε από τη διευθύντρια του ΔΝΤ – ενώ ασφαλώς θα συμφωνούσε η καγκελάριος, καθώς επίσης ο υπουργός οικονομικών της, ο οποίος δεν χάνει ποτέ την ευκαιρία να προσβάλλει, να εξευτελίσει διεθνώς και να .....

Σχολεία: H Κατασκευή Υπηκόων....

Σχολεία: H Κατασκευή Υπηκόων
Όταν οι πρώτοι άνθρωποι πλούτισαν αρκετά, ώστε μια συμμορία για την καταπίεση και την εκμετάλλευση των άλλων, γεννήθηκε αυτό που ονομάζουμε σήμερα κράτος. 

Το κράτος είναι η μετεξέλιξη μιας συμμορίας από μπράβους
Οι νόμοι είναι η μετεξέλιξη ενός καταλόγου με τις επιθυμίες των πλούσιων δουλοκτητών. 

Το κράτος διευκολύνεται στη διακυβέρνηση αυτού του νέου είδους υπηκόων χάρη σε δύο εξελίξεις: η πρώτη είναι ότι ο μηχανισμός της ποδηγέτησης γίνεται όλο και πιο πολύπλοκος και αδιαφανής για τους ποδηγετούμενους· η δεύτερη είναι η εξέλιξη των δημόσιων πηγών πληροφοριών στις τελευταίες δεκαετίες. 

Μ’ αυτόν τον πανταχού παρόντα μηχανισμό [Πανοπτικόν] των πληροφοριών και την επιρροή των σχολείων στους απροστάτευτους εγκεφάλους των ανήλικων μελών του πληθυσμού, μπορεί κανείς να εξαπατήσει ακόμα και έξυπνους ανθρώπους, σε βαθμό που να πανηγυρίζουν για την ίδια τη θανατική καταδίκη τους.

Στο σχολείο κατασκευάζονται Υπήκοοι
Η διαδικασία της κατασκευής Υπηκόων λέγεται εκπαίδευση.

Η οικογένεια,ο κινηματογράφος, η τηλεόραση, το θέατρο, το ραδιόφωνο, οι εφημερίδες, τα βιβλία και τα πλακάτ, είναι σχολεία με την ευρύτερη έννοια. Όλα ....

ΜΗΝ ΠΑΡΑΔΙΝΕΣΤΕ ΧΩΡΙΣ ΜΑΧΗ !! ΕΘΝΙΚΗ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ ΤΩΡΑ !!! Η ΕΛΛΑΣ ΠΑΝΤΑ ΕΥΓΝΩΜΟΝΕΙ ΤΑ ΑΞΙΑ ΤΕΚΝΑ ΤΗΣ !

Τι είναι λοιπόν το 86;
Οι απαντήσεις σοκάρουν...!!!

Επιτέλους....Πρέπει να κοπεί το ΕΚΑΣ, τώρα....που


Εμείς τα φάγαμε......

Πώς θα ήταν η Ελλάδα αν....


Αν την Ελλάδα κυβερνούσαν γνήσιοι πατριώτες....άραγε πώς θα ήταν σήμερα;
Αλήθεια, μπορείτε να σκεφτείτε αν πέρασε έστω και ένας στην νεότερη ιστορία της χώρας που δεν ήταν...