Δευτέρα 22 Ιουλίου 2013

Από τον Σόιμπλε στον Τζακ Λιου: Από τη Σκύλα στη Χάρυβδη.

«Συνωστίζονται» οι αξιωματούχοι του διεθνούς φασισμού…

O ένας φεύγει και ο άλλος έρχεται. Μόλις έφυγε από τη χώρα μας ο εκπρόσωπος της ευρω-κακουργίας, κατέφθασε ο εκπρόσωπος της πλανητικής κακουργίας.

Πολιτική στήριξη ήρθε και αυτός να δώσει στους διαχειριστές της αποικίας-Ελλάς, καθώς και εντολές για την εντατικοποίηση των «διαρθρωτικών μεταρρυθμίσεων»: Για την εντατικοποίηση της σφαγής του ελληνικού λαού…

ΒΕΡΟΛΙΝΟ: Πιθανά σχέδια στρατιωτικής επέμβασης και επιβολής δικτατορίας στην Ελλάδα.


«Εάν δεν μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τα μάτια σας για να βλέπετε, τότε θα τα χρειαστείτε για να κλάψετε» Ζ.Π. Σαρτρ

Ο Χίτλερ κάνει πρόβα τον λόγο του μέσα στο κελί του, κατά την πρόσκαιρη φυλάκισή του πριν κυβερνήσει. Η φωτογραφία ανήκει στο σπάνιο αρχείο προσωπικού φωτογράφου του Χίτλερ, που αποκαλύφθηκε πρόσφατα. 

Αναρτά η Χρυσαλία 


Σε μετάφραση το αποκαλυπτικό άρθρο της ιστοσελίδας του "German Foreign Policy" (21/5) http://www.german-foreign-policy.com/de/fulltext/58332

ΕΙΣΑΓΩΓΙΚΟ ΣΗΜΕΙΩΜΑ ΤΟΥ ΣΥΝΤΑΚΤΗ - ΜΕΤΑΦΡΑΣΤΗ: 

Το "G.F.P" (German Foreign Policy, Informationen zur Deutschen Außenpolitik) είναι μια ειδησεογραφική ιστοσελίδα η οποία με την συνεργασία Γερμανών προοδευτικών δημοσιογράφων και Ακαδημαϊκών αποτελεί ένα "Παρατηρητήριο – Συστηματικής Παρακολούθησης των διαχρονικών αποικιοκρατικών – ιμπεριαλιστικών στόχων της Εξωτερικής Πολιτικής της Γερμανίας από το 1870 (2ο Ράιχ) μέχρι σήμερα".

Ιδιαίτερα επικεντρώνεται στην διαχρονική Γερμανική Πολιτική για τις Μειονότητες στην Ευρώπη(DeutscheVolkstumspolitik), αποκαλύπτοντας την ιμπεριαλιστική πολιτική του "διαίρει και βασίλευε" με στόχο την εξυπηρέτηση των οικονομικών-κατακτητικών στόχων της άρχουσας οικονομικής τάξης της Γερμανίας (πρώην φεουδάρχες, Γιούνγκερ, χρηματιστές, τραπεζίτες και βιομήχανοι).

Από την πρώτη στιγμή το "G.F.P." κατήγγειλε την αποικιοκρατική πολιτική της Γερμανίας απέναντι στην Ελλάδα με αφορμή την δρομολογούμενη οικονομική κρίση που "ξέσπασε ξαφνικά" το 2009.

ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΑΠΟ ΚΑΛΛΙΠΟΛΗ ΠΕΙΡΑΙΑ… ΠΑΚΙΣΤΑΝΟΣ ΑΡΠΑΞΕ ΤΟ ΣΚΥΛΑΚΙ ΓΥΝΑΙΚΑΣ ΠΟΥ ΤΟ ΕΙΧΕ ΑΦΗΣΕΙ ΕΞΩ ΑΠΟ ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΦΑΕΙ…!!!

ΣΕ ΛΙΓΟ ΘΑ ΦΑΝΕ ΚΙ ΕΜΑΣ ΛΕΝΕ ΟΙ ΚΑΤΟΙΚΟΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΥΠΕΡΒΟΛΗ…
Μια ανατριχιαστική καταγγελία ήρθε στο zouglaport πριν από λίγες μέρες. 
Κάτοικος της περιοχής της Καλλίπολης μας είπε ότι έχασε το σκυλάκι της το οποίο είχε αφήσει για λίγο έξω από το σούπερ μάρκετ Σκλαβενίτης επί της Λεωφόρου Χατζηκυριακού.
Όταν βγήκε να το ψάξει σε ερωτήσεις που έκανε, έμαθε από κάτοικο της περιοχής ότι το σκυλάκι το είχε αρπάξει ένας Πακιστανός κι έτρεχε προς άγνωστη κατεύθυνση.
Όταν η αναστατωμένη γυναίκα μη έχοντας κάτι άλλο να κάνει, αφού ρώτησε τους πάντες για την τύχη του κατοικίδιού της, απευθύνθηκε και στην αστυνομία, όπου εκεί αντιμετώπισε μια φρικτή αλήθεια.
«Καλά δεν ξέρετε ότι πολλοί αλλοδαποί που δεν έχουν να φάνε, κλέβουν σκυλιά και τα τρώνε; Κι όχι μόνο σκυλιά, έχουμε δει να κυνηγούν και περιστέρια»!!!

OIKONOMIKOI ΜΕΓΑΛΟΔΩΣΙΛΟΓΟΙ ΤΗΣ ΚΑΤΟΧΗΣ......



  
Τα ονόματα των 163 οικονομικών μεγαλοδοσιλόγων της Κατοχής.

Tου Δημοσθένη Κούκουνα

Παρουσιάζουμε εδώ τους 163 οικονομικούς μεγαλοδοσιλόγους, οι οποίοι κερδοσκόπησαν και πλούτισαν επί Κατοχής. Δεν είναι απαραιτήτως όλοι αυτοί μαυραγορίτες. Είναι όμως όλοι τους εκείνοι που δεν δίστασαν να συναλλαγούν με τις Αρχές Κατοχής, αναλαμβάνοντας προμήθειες ή κατασκευές για λογαριασμό τους.

Παρά το γεγονός ότι δεν έχει αφαιρεθεί ούτε ένα όνομα, ο κατάλογος αυτός δεν είναι πλήρης. Τον δημοσιεύουμε λοιπόν μάλλον ενδεικτικά, ώστε να ανιχνεύσουμε κάποια γνωστά ονόματα που απέκτησαν την τεράστια περιουσία τους, ελισσόμενοι επί Κατοχής και εκμεταλλευόμενοι τις περιστάσεις. 

Την ώρα που άλλοι συνάδελφοί τους πεινούσαν και δυστυχούσαν, που κυριολεκτικά δεν είχαν να θρέψουν την οικογένειά τους, που δεν μπορούσαν να διατηρήσουν τις επιχειρήσεις τους ή για λόγους αρχής δεν δέχονταν να ασκήσουν το επάγγελμά τους υπό τις συνθήκες αυτές, οι άνθρωποι αυτοί έσπευσαν με περισσή προθυμία να υπηρετήσουν τον κατακτητή ως νεροκουβαλητές.

H κρίσιμη μάζα των ανένταχτων και ακομμάτιστων πολιτών, πρέπει να ενεργοποιηθεί άμεσα !!!

Image
Χθές η Ελληνική Κυβέρνηση εξευτέλισε ΓΙΑ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ την χώρα και όσους κατοικούν σε αυτήν.
Για πρώτη φορά στην ελεύθερη Ελλάδα εμφανίζεται μία κυβέρνηση και βουλευτές γονυπετείς, να παραδίδει την ελευθερία και την αξιοπρέπεια ενός Έθνους, χωρίς πόλεμο.
Την Πέμπτη 18-7-2013 ,για ακόμη μία φορά κατελύθη η Δημοκρατία και το Σύνταγμα.
Ο Σόϊμπλε εμφανίστηκε στην χώρα με τον αέρα του κατακτητή απευθυνόμενος στους υποτακτικούς του στην Κυβέρνηση.

ΝΑΙ ! ΡΕ !….. ΑΡΝΟΥΜΑΙ…..

Αρνούμαι να αποδεχθώ οποιονδήποτε νόμο έχει μπει σε ισχύ από την ώρα που προδότες μετατρέψανε την χώρα μου σε χρεοκοπημένο υποκατάστημα παγκόσμιας τράπεζας.
Υπάρχει μια αόρατη γραμμή μεταξύ εκείνης της ημέρας και της προηγούμενης . 
Στέκομαι πάνω της κοντά τρία χρόνια σαν να βρίσκομαι στην ζώνη πολέμου μεταξύ της χώρας μου και του κράτους τους.
Αρνούμαι να αποδεχθώ οποιαδήποτε απόφαση δικαστηρίου που θα στηρίζεται σε αυτούς τους κατοχικούς νόμους και βεβαίως δεν πρόκειται να δείξω κανέναν σεβασμό στους δικαστές που θα κληθούν να με κρίνουν.
Τους έχω ήδη καταδικάσει από την ώρα που περίμενα σε εκείνη την γραμμή με τα δυο μου πόδια μες στο κρύο να έρθουν να αποδώσουν την δικαιοσύνη στην οποία ορκίστηκαν να υπηρετούν μέχρι θανάτου.

ΕΜΕΙΣ Ο ΛΑΟΣ ΕΧΟΥΜΕ ΤΗ ΔΥΝΑΜΗ!!!!

Αυτή τη στιγμή η ανθρωπότητα βρίσκεται εγκλωβισμένη σε έναν λαβύρινθο που επικρατεί η λογική του παραλόγου, πνευματικός σκοταδισμός και ηθική πτώχευση.
Έχει χαθεί εντός του λαβύρινθου κάθε αξία για την ανθρώπινη ζωή και τον άνθρωπο.
Οι εξουσιαστές του λαβύρινθου είναι οι διεθνείς τραπεζίτες και οι διεφθαρμένοι άνθρωποι που είναι υπάλληλοι τους και οι φυλακισμένοι είναι οι υπόλοιποι.
Κάνουν υπάλληλους τους, αυτούς που διακρίνονται και ξεχωρίζουν για κάποιο λόγο από τους υπόλοιπους φυλακισμένους και τους προσφέρουν μια θέση στον ήλιο εάν εκτελούν απόλυτα τις αρχές τους και εξαπατούν τους υπόλοιπους φυλακισμένους.
Οι εξουσιαστές του λαβύρινθου δημιούργησαν ένα απόλυτα διεφθαρμένο σύστημα που σαπίζει τη ψυχή του κάθε ανθρώπου και κρατάει αιχμάλωτη την ανθρωπότητα.
Τύπωσαν χαρτιά και τα μοίρασαν στους φυλακισμένους για να μπορούν με αυτά τα χαρτιά να εξυπηρετούν τις συναλλαγές τους.
Σε αυτή τη κυκλοφορία των χαρτιών έβαλαν τόκο για να απομυζούν τον κόπο των φυλακισμένων.

Η ''προδοσία τώρα δικαιώνεται'' για τα μνημονιακά ανδρείκελα..

undefined
     Τί λέγαμε πριν λίγες μέρες

Όταν δεν είναι στο προσκήνιο βυσσοδομεί!

     Και είπε προχθές


''Πάμε σε αλλαγή των γεωγραφικών δεδομένων της Ελλάδας με την Τουρκία'' !

     Έτσι. Απλά. 


Όπως μόνον ένα δωσιλογικό σκουλήκι του μεγέθους του, και του όγκου του μπορεί να το πεί.

     Και δηλαδή;


     Μπορεί ένας, κάποιος, να μας εξηγήσει τί εννοεί;  Πού το πάει; Τί τριγυρίζει στο βοθρόλυμα του χυδαίου μυαλού του;

     Πώς θ' αλλάξουν τα γεωγραφικά δεδομένα


     Θα μας επιστρέψουν την Ίμβρο και την Τένεδο; Δεν νομίζω.


     Θα μας παραχωρήσουν .....

Εσείς θα κλάψετε, εσείς θα πάθετε ακράτεια από τον ΦΟΒΟ ......

 ''Μα, αυτή είναι νόμιμη 

κρατική βία..'', είπε ο Μπουμπούκος και...τις έφαγε!

     Για να μάθει πως ο κανόνας είναι ότι η δράση γεννάει αντίδραση.  


Είναι κανόνας της φύσης, της ζωής.

     Και κυρίως για να θυμηθούν τα μνημονιακά αποβράσματα, ότι δεν υπάρχει τίποτα νόμιμο έξω απ' τον λαό, χωρίς τον λαό!

     Αυτός δίνει και νομιμοποιεί την Εξουσία, και δεν την δίνει βεβαίως για να στρέφεται αυτή με βία εναντίον του.

     Όταν η Εξουσία ασκεί βία στον ίδιο τον εντολοδότη της, θα εισπράξει βία απ' αυτόν ως νόμιμη άμυνα.


     Κι αυτή είναι Η ΜΟΝΗ νόμιμη βία, Μπουμπούκο και λοιποί εθνοπροδότες..

Εδώ ,πρόκειται για ΑΓΡΙΑ ΧΑΡΑ! Χαρά που εξυπηρετήθηκαν τα συμφέροντα των τοκογλύφων εχθρών της πατρίδας, τροϊκανών, τραπεζών, ''εθνικών'' εργολάβων και προμηθευτών, μεγαλοεκδοτών και καναλαρχών..

undefined
     Αυτή και μόνον η φωτογραφία θα έπρεπε να αρκούσε για να στείλει τον λαό στους δρόμους και τα εικονιζόμενα καθάρματα στην κρεμάλα.

     Πρόκειται για την αντίδραση του κυβερνητικού στρατοπέδου μετά την προ ημερών  υπερψήφιση του λαοκτόνου ''πολυνομοσχεδίου''.

     Τί βλέπουμε εδώ;


     Βλέπουμε την θριαμβευτική χαρά του δωσιλογικού θιάσου ζωγραφισμένη στα όλο ικανοποίηση γέλια και τις χαρμόσυνες φάτσες......