Δευτέρα 12 Οκτωβρίου 2015

Η ΕΦΟΡΙΑ ΑΠΟΚΤΑ ΥΠΕΡΕΞΟΥΣΙΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΘΑ ΚΡΑΤΟΥΝ ΤΗΝ...ΑΝΑΠΝΟΗ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΠΟΛΛΑ ΧΡΟΝΙΑ Όλα τα μέτρα του πολυνομoσχεδίου που θα "βουλιάξουν" την ελληνική κοινωνία

Μια ολοκληρωτική καταστροφή θα φέρουν τα προαπαιτούμενα που επιζητά να περάσει σήμερα η κυβέρνηση από την Βουλή, καθώς από τα μέτρα - σοκ του πολυνομοσχεδίου δεν ξεφεύγει κανείς, και ειδικότερα οι φτωχοί και τα μεσαία στρώματα θα απιτηθεί να κάνουν πολύ μεγάλες προσπάθειες για να επιβιώσουν πλέον βιολογικά στα χρόνια που έρχονται.
Το πολυνομοσχέδιο περιλαμβάνει διατάξεις και βαριά φορολόγηση που μπορεί να συγκριθεί μόνο με καιρούς Τουρκοκρατίας. Αυτό που ανησυχεί είναι ότι η Εφορία αποκτά εξουσίες "Δικαστή Ντρεντ" αντίθετα ο πολίτης δεν θα μπορεί να προστατευθεί από πουθενά.
Πάντως σύντομα η ....

Κυνική αναφορά γερμανικών ΜΜΕ: Κρατάμε την Ελλάδα στην Ευρωζώνη για τον ορυκτό της πλούτο.

Αίσθηση αναμένεται να προκαλέσουν για άλλη μία φορά οι νέες αποκαλύψεις και μάλιστα από τους ίδιους τους Γερμανούς για το θολό ενδιαφέρον του Βερολίνου για τα ενεργειακά αποθέματα της χώρας μας.
 
Οι «εκβιαστές» που κρατούν την Ελλάδα δέσμια του υπερμνημονίου και οδηγούν το λαό στην εξαθλίωση έρχονται τώρα να παραδεχτούν πως οι ίδιοι θέλουν την Ελλάδα στην Ευρωζώνη για έναν και μοναδικό λόγο: Για να επιτευχθεί η αρπαγή του ορυκτού πλούτου και η ενεργειακή τροφοδοσία της Ευρώπης. 

Δεν είναι εξάλλου η πρώτη φορά που έρχονται στο φως της δημοσιότητας στοιχεία που αποδεικνύουν περίτρανα το ρόλο που παίζουν, τόσο οι Γερμανοί, όσο.....

Η Α.Μέρκελ ζητάει τον έλεγχο του Αιγαίου: "Στα θαλάσσια σύνορα μεταξύ Ελλάδας και Τουρκίας οι διακινητές κάνουν ότι θέλουν"

Να επιβάλλει την γερμανική κυριαρχία και έλεγχο στο Αιγαίο επιδιώκει η Α.Μέρκελ με πρόσχημα την κατά κύματα εισβολή από την Τουρκία χιλιάδων προσφύγων-λαθρομεταναστών συνεπικουρούμενη και από τις τεράστιες ευθύνες της ελληνικής κυβέρνησης που αδυνατεί να προστατέψει τα ελληνικά σύνορα.

Μάλιστα ανφέρει ότι "Ελλάδα και Τουρκία θα πρέπει να συνεργαστούν καλύτερα" δηλαδή θέλει το "μοίρασμα" του Αιγαίου με την Τουρκία. Σε όλα αυτά η ελληνική κυβέρνηση μένει ένας.....

Θυμάστε τι έλεγε ο Τσίπρας τον Φεβρουάριο...???

Ψυχική και πολιτική ανάταση στη συντριπτική πλειονότητα των Ελλήνων είχαν προκαλέσει οι προγραμματικές δηλώσεις της κυβέρνησης Τσίπρα που είχε διαβάσει στις 8 Φλεβάρη 2015 στη Βουλή ο πρωθυπουργός. 
Ποιος μπορεί να ξεχάσει τα συναισθήματα, την περηφάνια και το αίσθημα αλλαγής που είχαν προξενήσει!  
Καταπέλτης ήταν τότε ο Αλέξης Τσίπρας. Εντελώς συγκεκριμένος στις υποσχέσεις που έδινε προς τον ελληνικό λαό. «Η αμετάκλητη απόφαση της κυβέρνησής μας είναι να τιμήσει και να εφαρμόσει στο σύνολό τους τις προεκλογικές προγραμματικές μας δεσμεύσεις. (...) Είμαι βέβαιος ότι η κυβέρνησή μας (...) θα μείνει στη συλλογική μνήμη ως η κυβέρνηση που τήρησε τον λόγο της», είχε πει ο πρωθυπουργός τον Φεβρουάριο. 
Δυστυχώς για τον λαό μας, κάτω από την.....

Σαν σήμερα απελευθέρωση της Αθήνας από το Γ' Ράιχ... Βιντεο.

Σαν σήμερα απελευθέρωση της Αθήνας από το Γ' Ράιχ...

Σήμερα κατοχή απο Δ' Ράιχ, η γερμανική Ε.Ε., τα μνημόνια, η εξαθλίωση του λαού μας..!! ΤΙ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ ;;;;;

Την νέα κατοχή μας την περνάμε λοβοτομημένοι συνέλληνες ... και είμαστε για φτύσιμο...όλοι μας και......