Σάββατο 17 Ιουνίου 2017

Μεγάλη αποκάλυψη από Ιταλίδα πολιτικό: Εξηγεί γιατί οι ξένοι μισούν θανάσιμα τους Έλληνες!

Σ’ένα βιβλίο με τίτλο «Σκυλάνθρωποι» είναι καταγεγραμμένη η ενδιαφέρουσα αφήγηση γνωστής Ιταλίδας πολιτικού, η οποία εξηγεί γιατί οι Ευρωπαίοι και γενικότερα οι ξένοι συμπεριφέρονται με ελεεινό τρόπο κατά των Ελλήνων.

Για να κατανοήσει ο αναγνώστης τη δήλωση, η πολιτικός κάνει τον εξής εκπληκτικό παραλληλισμό: 
 «Είναι ακριβώς αυτό που συμβαίνει με εμάς τους Ευρωπαίους και τους Έλληνες. 

Αν υπάρχει μια φυλή στον κόσμο που κυριολεκτικά τη μισώ αφόρητα, αυτή η φυλή είναι οι Έλληνες.» 


Και τεκμηριώνει την άποψή της λέγοντας ότι στα γυμνασιακά της χρόνια ένιωθε.....

Κόλαση κατασχέσεων τον Απρίλιο – 1600 την ημέρα!

Έσπασε τα κοντέρ των κατασχέσεων ο εισπρακτικός μηχανισμός της ΑΑΔΕ τον Απρίλιο, με τους οφειλέτες υπό αναγκαστικά μέτρα είσπραξης να ξεπερνούν για πρώτη φορά τις 900.000.

Τα ηλεκτρονικά κατασχετήρια εκδίδονται καθημερινά με ρυθμό «πολυβόλου» και η ΑΑΔΕ ζήτησε την αύξηση από τα 1.300 ανά τράπεζα την ημέρα σε τουλάχιστον 1.600.

Αθροιστικά σήμερα οι 4 συστημικές τράπεζες εκδίδουν αυτή την περίοδο περισσότερα από 5.000 ηλεκτρονικά κατασχετήρια σε βάρος οφειλετών του δημοσίου.

Τα στοιχεία της ΑΑΔΕ, σύμφωνα με το euro2day.gr, δείχνουν ότι το μπαράζ κατασχέσεων έχει εισπρακτικά αποτελέσματα, ενώ και το πλήθος των φορολογουμένων με ληξιπρόθεσμα χρέη μειώνεται.

Στο τέλος του 2015 ...

Το ασύλληπτο γερμανικό τέχνασμα: Έδωσαν δόση και ANFA 21,5 δισ. και δέσμευσαν την Ελλάδα για πλεονάσματα 180 δισ .

Η Γερμανία έδωσε το ελάχιστο, προσέφερε αόριστες υποσχέσεις για το χρέος και έναντι αυτών η Ελλάδα δεσμεύτηκε ότι θα συγκεντρώσει από πρωτογενή πλεονάσματα 180 δισεκ. 

Πραγματικά το γερμανικό σχέδιο είναι ασύλληπτο. Την ώρα που μέρος της ελληνικής κυβέρνησης «πανηγυρίζει» για την επιτυχία του σχεδόν τίποτα στο Eurogroup στις 15 Ιουνίου, αποκαλύπτεται ότι η Γερμανία πήρε 8 φορές περισσότερα από αυτά που....

Φίλε, ο πολιτικός σε γράφει κανονικά....

Αποτέλεσμα εικόνας για στα αρχιδια μας
Ο επαγγελματίας πολιτικός νοιάζεται μόνο για 3 πράγματα: Χρήμα, προβολή, ψήφους. Αν κάτι από αυτά δεν μπορείς να του δώσεις ή αν κάτι από αυτά δεν μπορείς να του περιορίσεις, ο πολιτικός σε «γράφει»  κανονικά. 

Μόνο αν μπορείς κάτι από αυτά, μόνο τότε ο πολιτικός, είτε σου κάνει ρουσφέτι είτε σε φοβάται και σε υπολογίζει.

Θα πρέπει όμως πάντα να έχουμε υπόψη μας, ότι «πάσσαλος ...

Politico: Γιατί η Ελλάδα είναι de facto αποικία χρέους της Γερμανίας.



Το περιοδικό Politico με άκρως ειρωνικό ύφος αντιμετωπίζει τις προσπάθειες του Αλέξη Τσίπρα να βρει λύση για το χρέος στη Σύνοδο Κορυφής με αφορμή και τα όσα είπε ο Βόλφγκανγκ Σόιμπλε για τα τηλεφωνήματα του Έλληνα πρωθυπουργού στην Άνγκελα Μέρκελ.

Μάλιστα το κείμενο ξεκινά με τη φράση....

Τελικά έχουμε σοβαρό πρόβλημα με τους Γερμανούς.

Έρχεται ο νεοεκλεγείς πρόεδρος της Γαλλίας (Μακρόν) και προτείνει ρύθμιση για το χρέος με ρήτρα ανάπτυξης, κάτι που σημαίνει ότι θα έφευγε ο άμεσος βραχνάς για το χρέος και θα έδινε περιθώρια επιβίωσης και ανάπτυξης.

Και επειδή ο Μακρόν έχει τη γενικότερη αποδοχή μεταξύ των
ευρωπαϊκών κρατών αυτή τη στιγμή, αλλά....

Η ΕΚΤ χρειάζεται "μεγαλύτερη σαφήνεια" για το χρέος πριν αγοράσει ελληνικά ομόλογα.

Η Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα (ΕΚΤ) χρειάζεται μεγαλύτερη σαφήνεια για το τι είδους ελάφρυνση χρέους θα λάβει η Ελλάδα από τους διεθνείς δανειστές, πριν προχωρήσει στην αγορά ελληνικών ομολόγων στο πλαίσιο του προγράμματος ποσοτικής χαλάρωσης, ανέφερε πηγή κοντά στην διαδικασία.

"Είναι ένα πολύ θετικό βήμα προς την σωστή κατεύθυνση, αλλά πρέπει να δεις μεγαλύτερη σαφήνεια για το χρέος για να ....

Πούτιν: Δεν απαντάμε ακόμα στους Αμερικανούς.

Ο Ρώσος πρόεδρος Βλαντίμιρ Πούτιν δήλωσε ότι είναι πολύ νωρίς να μιλάμε για αντίμετρα στον πιθανό νέο γύρο αμερικανικών κυρώσεων εις βάρος της Μόσχας, μετέδωσε σήμερα το κρατικό πρακτορείο ειδήσεων RIA.

"Θα πρέπει να δούμε πως θα διαμορφωθεί όλη η κατάσταση. 


Αυτός είναι ο λόγος που είναι πρώιμο να ...