Παρασκευή 1 Μαρτίου 2013

«Ψάχνονται» οι τραπεζίτες με την τρόικα για να μην χάσουν τις τράπεζες που χρεοκόπησαν και έσωσε ο λαός



Συναντήσεις με το τεχνικό κλιμάκιο της τρόικας έχουν επιτελικά στελέχη των μεγάλων συστημικών τραπεζών, όπως αποκαλούνται, η Εθνική Τράπεζα, η Eurobank, η Αlpha Bank και η Τράπεζα Πειραιώς.


Στον αγύριστο και μην μας γράφεις..κύριε Τόμσεν...


Η καθυστέρηση της άφιξης του κ. Τόμσεν πυροδότησε σενάρια αντικατάστασης του, όπως μας βεβαιώνουν κυβερνητικές πηγές-προς μεγάλη απογοήτευση- θα έρθει στην Ελλάδα αλλά κάποια στιγμή θα αντικατασταθεί…

Ο «σταρ» της τρόικας, ο Δανός κ. Τόμσεν. Που στη χώρα του δεν τον ξέρει ούτε ο θυρωρός του, αλλά στην Ελλάδα κατάφερε να γίνει το πιο μισητό πρόσωπο αλλά και να κάνει μεγάλη καριέρα για το «πώς μπορείς να καταστρέψεις μια χώρα». Τον έχουν πάρει χαμπάρι και στο ΔΝΤ και τον ετοιμάζουν για ηρωική έξοδο… 

Οι ΕΟΖ σε δράση. Mετά τη παράδοση της Εθνικής κυριαρχίας η σειρά του ΦΠΑ



Ο Στουρνάρης ξαναχτύπησε, η αντιπολίτευση απούσα. ο λαός στη πείνα. Ούτε αυτό το πρόσεξε κανείς στη Βουλή; Καλόν ύπνο…

Το γκρέμισμα της χώρας συνεχίζεται, η αλλοίωση του εκλογικού σώματος συνεχίζεται, η εξαθλίωση
της Εθνικής άμυνας συνεχίζεται, η παιδεία είναι σε λάθος δρόμο, η ανάπτυξη είναι αυτή που καθρορίζουν τα μνημόνια και που στηρίζεται σε ένα οικονομικό μοντέλο που έχει αποτύχει, αφού η Ελλάδα συνεχίζει να πέφτει κατά έξι θέσεις κάθε χρόνο στην ανταγωνιστικότητα.

Ο ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΣ ΤΗΣ ΠΕΛΑΓΟΝΙΑΣ (Μἐρος Β’)


του Γεώργιου Τσότσου,
στο περιοδικό NEMECIS (2001)
Μοναστήρι – Κρούσοβο
Ο ελληνισμός μπορεί να μειώθηκε μέχρις εξαφανίσεως στο νοτιοδυτικό άκρο της ΠΓΔΜ (Αχρίδα) και στο βόρειο (Σκόπια), παρέμεινε όμως ισχυρός καθ’ όλην την διάρκεια του 20ού αιώνα στην περιοχή της Πελαγονίας με βασικά προπύργια το Μοναστήρι και το Κρούσοβο.

Αλλη μία προδοσία στην Θράκη



  Διαβάστε (ζητούμε συγνώμην που βάζουμε σε δοκιμασία το νευρικό σας σύστημα) απόσπασμα υπουργικής απόφασης για την αναβάθμιση (!) του θρησκευτικού εκπαιδευτικού συστήματος στην Θράκη!

Την ίδια ώρα που πολεμούν για την υποβάθμιση του μαθήματος των θρησκευτικών, που η Θράκη τουρκοποιείται, που Τούρκοι επιχειρηματίες αγοράζουν ελληνικές επιχειρήσεις και που άλλα πολλά συμβαίνουν σε βάρος της ορθοδοξίας αλλά και της ελληνικότητας τούτης της δύσμοιρης χώρας.

Αυτοί είναι οι 49 μεγαλο-καταθέτες της λίστας Λαγκάρντ [ονόματα]


Τα ονόματα των 49 μεγαλύτερων καταθετών που συμπεριλαμβάνονται στη λίστα Λαγκάρντ είτε ως φυσικοί δικαιούχοι είτε ως διαχειριστές λογαριασμών παρέδωσε στην προανακριτική επιτροπή της Βουλής ο Παναγιώτης Μαντούβαλος, ορισμένος από το ΣΔΟΕ ως υπεύθυνος χειριστής ελέγχων για τη λίστα.

ΠΟΤΕ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΘΑ ΑΝΑΔΕΙΧΘΕΙ ΕΝΑΣ ΠΕΠΕ ΓΚΡΙΛΟ ??


Βόμβα από Καζάκη! Ετοιμάζουν κανονική χούντα... (Μέρος 1)


Ο Στυλιανίδης άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο για αναβολή των δημοτικών εκλογών Πηγή: Ο Στυλιανίδης άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο για αναβολή των δημοτικών εκλογών ...


Ο υπουργός Εσωτερικών Ευριπίδης Στυλιανίδης υποστήριξε πως το θέμα για την ενδεχόμενη αναβολή των δημοτικών εκλογών το έχει ανοίξει η ΚΕΔΚΕ και όχι η κυβέρνηση, αφού ο Ενωση Δήμων και Κοινοτήτων υποστηρίζει πως είναι προσβλητικό να διεξαχθούν οι εκλογές μαζί με τις ευρωεκλογές. 

Ζητάει η Ιταλία να φύγει από το ευρώ


Ένας Γερμανός βουλευτής του συντηρητικού κόμματος CDU της καγκελαρίου Άνγκελα Μέρκελ εκτίμησε σήμερα ότι η Ιταλία θα έπρεπε να εγκαταλείψει το ευρώ, εάν δεν αποκτήσει μια σταθερή φιλοευρωπαϊκή κυβέρνηση πλειοψηφίας, σε δηλώσεις του που δημοσιεύει ο ιστότοπος της εφημερίδας Handelsblatt.
«Εάν μια χώρα δεν καταφέρνει να πείσει την πλειοψηφία του πληθυσμού της να σεβαστεί τις δεσμεύσεις που ανέλαβε η ίδια προκειμένου να λειτουργεί το ενιαίο νόμισμα, δεν μπορεί κανείς να ζητεί από το εξωτερικό να υπάρξει νέα ψηφοφορία, θα μπορούσε όμως η χώρα αυτή να αφεθεί να επιστρέψει στο εθνικό της νόμισμα», δήλωσε ο Κλάους-Πέτερ Βιλς, βουλευτής της Χριστιανοδημοκρατικής Ένωσης που έχει τη φήμη διαπρύσιου αντιευρωπαϊστή και ανήκει σε μια μειοψηφία στο κυβερνών κόμμα. 

Κρήτη και Ιόνιο ''βρωμάνε'' απο ...Πετρέλαιο !


Ξεπέρασαν τις προσδοκίες τα ευρήματα του Nordic Explorer σε Ιόνιο και Κρήτη για υδρογονάνθρακες!
Ολοκληρώθηκε σήμερα η πρώτη και επιχειρησιακά σημαντική φάση του προγράμματος του ΥΠΕΚΑ για την ανίχνευση υδρογονανθράκων, με την επιστροφή στο λιμάνι της Πάτρας, του γεωφυσικού ερευνητικού σκάφους Nordic Explorer, της νορβηγικής εταιρείας PGS.

Το Nordic Explorer εκτέλεσε σύνθετες γεωφυσικές έρευνες για υδρογονάνθρακες για λογαριασμό του ελληνικού Δημοσίου στο Ιόνιο και νότια της Κρήτης.

Έκαναν πίσω για το Γένος ...Αυτοί οι ηγέτες μας ταιριάζουν ;;;


Γελάνε και οι κότες ...Οι λιράτες !
Το ξεχερβαλωμένο  σάπιο πολιτικό καθεστώς έκανε πίσω ...Μπροστά στη βουλευτική τους έδρα την έκαναν γυριστή ...Τρόμος ο Μπαρμπα-Φώτης που θέλει να ηγηθεί μιας Ελλάδας Πολιτισμικής !
Μην παραπονιέστε κανείς σας τέτοιοι είμαστε τέτοιοι ηγέτες μας ταιριάζουν
...Αλλά στο ΣτΕ θα τα πούμε μην ξεχνάτε 17 Μαίου  ...Πατριώτη Καμένο να μας γράφεις !

Πανικό σε Δήμους & Δημάρχους έφεραν τα ...Ισόβια !


Ο Παπαγεωργόπουλος ήταν μόνο η αρχή...Τρόμος στα τρωκτικά του δημοσίου χρήματος ...Η απόφαση καταπέλτης του Αποστολάκη !
Ο Παπαγεωργόπουλος ήταν μόνο η αρχή... Πανικός στα κυκλώματα διαφθοράς από την καταδίκη - Σε εξέλιξη δεκάδες διαχειριστικοί έλεγχοι στην Τοπική Αυτοδιοίκηση και στο Δημόσιο!

Από το μεσημέρι της Τετάρτης κάτι σημαντικό έχει αλλάξει στη δημόσια ατμόσφαιρα της Ελλάδας. 

Αγρίεψαν οι Απόστρατοι : Όλοι στους δρόμους , είμαστε και εμείς παιδιά του Θεού !



'φήστε τα παρακάλια και πιάστε τα στειλιάρια''
''Αφήστε τα παρακάλια και πιάστε τα στειλιάρια''
ΣΤΟΥΣ δρόμους βγαίνουν πλέον οι απόστρατοι των Ενόπλων Δυνάμεων, οι οποίοι, εκτός από τις τρομακτικές μειώσεις που έχουν υποστεί στις συντάξεις τους, δεν μπορούν πλέον να ανεχθούν τον εμπαιγμό που υφίστανται από... την κυβέρνηση και τους αρμόδιους υπουργούς.

Ειδικότερα, μετά την κοινή συνεδρίαση όλων των Ενώσεων Αποστράτων αποφάσισαν την οργάνωση εκδήλωσης διαμαρτυρίας το Σάββατο 9 Μαρτίου και ώρα 16.00 στην Πλατεία Κλαυθμώνος, με τη συμμετοχή εν ενεργεία και εν αποστρατεία συναδέλφων μετά των οικογενειών τους. Αμέσως μετά θα ακολουθήσει πορεία προς την πλατεία Συντάγματος και τη Βουλή, και θα επιδοθεί ψήφισμα στον πρόεδρο της Βουλής και τους αρχηγούς των κομμάτων.

Όλοι οι τραπεζικοί λογαριασμοί στη ...φόρα!


Εντός του 2013 θα ξεκινήσει η ηλεκτρονική διασύνδεσή του με τα τραπεζικά ιδρύματα, μέσω της οποίας θα έχει άμεση γνώση επί των τραπεζικών λογαριασμών όλων των φορολογουμένων!


Οι έλεγχοι σε μεγάλες επιχειρήσεις υπερδιπλασιάστηκαν τον Φεβρουάριο σε σχέση με τον Ιανουάριο, ενώ τον ίδιο μήνα οι έλεγχοι στους... φορολογουμένους μεγάλου πλούτου ήταν τριπλάσιοι από εκείνους του Ιανουαρίου, ανακοίνωσε το υπουργείο Οικονομικών.

Ο Μπερλουσκόνι ετοιμάζει διαδήλωση κατά των δικαστικών για τις 23 Μαρτίου



Σήμερα το πρωί, στο δικαστήριο του Μιλάνου ο Σίλβιο Μπερλουσκόνι έκανε γνωστή την απόφασή του να οργανώσει διαδήλωση διαμαρτυρίας κατά του «πολιτικοποιημένου δικαστικού σώματος».
«Ένα μέρος των δικαστικών χρησιμοποιεί την δικαιοσύνη για να πολεμήσει και να εξοντώσει τους πολιτικούς αντιπάλους που δεν μπορούν να τεθούν εκτός παιχνιδιού με το δημοκρατικό σύστημα των εκλογών», δήλωσε ο «μίστερ τιβί».

Συγκλονίζει επιστολή μαθήτριας από τον Πύργο - "Είναι τιμή μου που είμαι Ελληνίδα"!




Συγκλονίζει η επιστολή μαθήτριας δημοτικού από τον Πύργο. «Είναι τιμή μου που είμαι Ελληνίδα», αναφέρει προκαλώντας ρίγη συγκίνησης, αλλά και αποδεικνύοντας πώς ακόμη υπάρχουν σε αυτή τη χώρα πραγματικά Έλληνες. Υπάρχει αχτίδα φωτός πως το Γένος αυτό δεν θα χαθεί, όπως επιδιώκουν κάποιοι εκμεταλλευόμενοι την κρίση και την παγκοσμιοποίηση.

"Βουβή κατάθλιψη" το εθνικό συναίσθημα των Ελλήνων!


ΠΩΣ ΜΑΣ ΚΑΤΑΝΤΗΣΑΝ
Βαθιά αλλά βουβή θλίψη είναι το πλέον το… εθνικό μας συναίσθημα, σύμφωνα με τους ειδικούς.
Η «εθνική» θλίψη, παρότι αναμενόμενο αποτέλεσμα των επιπτώσεων της οικονομικής κρίσης, φαίνεται ότι βιώνεται με έντονο τρόπο, επηρεάζοντας κυρίως τους ανθρώπους που βρίσκονται στις παραγωγικές ηλικίες μεταξύ 25-38 ετών, ενώ αρχίζει να πλήττει και τα μικρά παιδιά στα οποία τα αρνητικά συναισθήματα «σωματοποιούνται» πχ με πονοκεφάλους ή με υπερκινητικότητα.

Η αρχαία ελληνική καταγωγή των Ρωμαίων


ΚΑΙ ΟΜΩΣ...
Είχαν οι Ρωμαίοι ελληνική καταγωγή; Δείτε το παρακάτω άρθρο
1) Οι Αρχαίοι Έλληνες Ρωμαίοι.
Αυτή καθ' αυτή η ύπαρξη των αρχαίων Ελλήνων Ρωμαίων αγνοείται εντελώς από τους ιστορικούς που εξακολουθούν να υποστηρίζουν το Ψέμα του Καρλομάγνου το 794 στο οποίο οφείλεται το ιστορικό δόγμα ότι η ρωμαϊκή γλώσσα ήταν και είναι τα Λατινικά.

Έντονες οι επικρίσεις για τις δηλώσεις του Ερντογάν για τον σιωνισμό


Σήμερα, ο Γενικός Γραμματέας των Ηνωμένων Εθνών Μπαν Γκι-μουν δήλωσε πως ο χαρακτηρισμός από τον τούρκο πρωθυπουργό Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν του σιωνισμού ως έγκλημα κατά της ανθρωπότητας ήταν "επιβλαβής και προσβλητικός".
"Όπως και στην περίπτωση του σιωνισμού, του αντισημιτισμού και του φασισμού, είναι πλέον αναπόφευκτο να θεωρήσουμε την ισλαμοφοβία ως έγκλημα κατά της ανθρωπότητας", δήλωσε ο Ερντογάν στο 5ο Φόρουμ της Συμμαχίας των Πολιτισμών που οργάνωσε στη Βιέννη ο ΟΗΕ για την προώθηση του διαλόγου ανάμεσα στις θρησκείες και τους λαούς.

Για αυτό έχουν λυσσάξει τα σκατομόγγολα...!! Τεράστια τα επιβεβαιωμένα αποθέματα φυσικού αερίου στην Κυπριακή ΑΟΖ λένε οι ειδικοί...


«Τεράστια» φαίνεται πως είναι τα επιβεβαιωμένα αποθέματα φυσικού αερίου στην ΑΟΖ της Κύπρου, καθώς σύμφωνα με τον διευθυντή του Ινστιτούτου Ενέργειας Νοτιανατολικής Ευρώπης... 

"Ονειρεύονται" ξεπούλημα των μισών πανεπιστημίων!


ΚΟΝΤΡΑ ΣΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ
Την ουσιαστική παράκαμψη του Συντάγματος και την πώληση 10 από τα 25 κρατικά πανεπιστημιακά ιδρύματα σε ιδιώτες πρότεινε ο υπουργός Εσωτερικών Ευριπίδης Στυλιανίδης κατά τη διάρκεια ομιλίας του σε συνέδριο με τίτλο «Εκπαίδευση και Καινοτομία στον 21ο αιώνα - Ανοίγοντας τα σύνορα στην Επιχειρηματική Αγορά» που διοργάνωσε το Βρετανικό Συμβούλιο.
Ο κ. Στυλιανίδης παραδέχθηκε ότι το Σύνταγμα δεν επιτρέπει την ίδρυση ιδιωτικών πανεπιστημίων ή την ιδιωτικοποίηση των υπαρχόντων και πρόσθεσε ότι «ο χρόνος που απαιτείται για μία νέα αναθεωρητική προσπάθεια, δεν επιτρέπει στην Ελλάδα να καλύψει το χαμένο έδαφος στο διεθνή ανταγωνισμό της εκπαίδευσης και της έρευνας».

Πως φυγάδευσαν και εγκατέλειψαν στο εξωτερικό τον ελληνικό χρυσό - Έγγραφο-σοκ στην Βουλή


ΕΘΝΙΚΟ ΣΚΑΝΔΑΛΟ
Επιβεβαιώθηκε και μάλιστα με επίσημο έγγραφο η αποκάλυψη του defencenet.gr πέρσι τέτοια εποχή, ότι το σύνολο του εναπομείναντος χρυσού της Ελλάδας βρίσκεται ήδη εκτός Ελλάδας και βέβαια πλέον μετά την ψήφιση του δεύτερου Μνημονίου πέρσι στις 12 Φεβρουααρίου 2013 που επιτρέπει τις κατασχέσεις ελληνικών περιουσιιακών στοιχείων σε περίπτωση που η Ελλάδα δυσκολευτεί να αποπληρώσει τα σχεδόν 400 (!) δισ. ευρώ που της έχουν φορτώσει οι δανειστές, μπορούν να αποχωρήσουν άμεσα σε κατασχέσεις.

Διαστάσεις θρίλερ και ενεργειακός πόλεμος πίσω από τα BMP-3!!



Διπλωματικό θρίλερ στα ανώτατα κυβερνητικά κλιμάκια βρίσκεται σε εξέλιξη πίσω από την αναζωπύρωση της υπόθεσης της διακρατικής συμφωνίας αμυντικής συνεργασίας... 

Ελλάδας – Ρωσίας η οποία με μεγάλη βεβαιότητα αφορά την προμήθεια Τεθωρακισμένων Οχημάτων Μάχης (ΤΟΜΑ) τύπου BMP-3 από τη Ρωσία.

ΑΠΟ ΤΟΝ ΧΙΤΛΕΡ ΣΤΗΝ ΜΕΡΚΕΛ‏


Στο κέντρο του περιθωρίου

Του Περικλή Κοροβέση

Συνήθως, όταν μιλάμε για φασισμό και ναζισμό, αναφερόμαστε περισσότερο στις γενοκτονίες, τα
ολοκαυτώματα, τα εγκλήματα κατά της ανθρωπότητας, γενικά στον εγκληματικό αντιανθρωπισμό τους και λιγότερο ή καθόλου στην οικονομική πολιτική τους. Αλήθεια, πώς θα ήταν σήμερα η Ευρώπη αν είχε νικήσει ο Χίτλερ και είχε εγκαθιδρύσει την αυτοκρατορία του; 


Και εσύ λαέ βασανισμένε ??? Πότε θα κάνει ξαστεριά?? VIDEO


Δύο φοιτητές νεκροί και τρείς βαριά σε μονάδες εντατικής. Από το πρωί ακούω στα ραδιόφωνα και τις τηλεοράσεις ότι για όλα φταίει η κρίση και οι πολιτικοί. Δημοσιογράφοι και πολιτικοί δηλώνουν ότι δεν θέλουν να κάνουν σπέκουλα, αλλά όλοι εκμεταλλεύονται “κομματικά” τον θάνατο των 
παιδιών με δηλώσεις και λοιπές μ@λ@κίες από τα μικρόφωνα των ΜΜΕ. Για όλα λοιπόν φταίνε οι πολιτικοί …….. δεν διαφωνώ …. σαφώς και φταίνε! ……….. αλλά η αύξηση της τιμής του πετρελαίου θέρμανσης ήταν γνωστή από το 2011. 

Θα μείνει ατιμώρητο και αυτό το έγκλημα;‏



1η Μαρτίου 2013 αποφράδα ημέρα ξημέρωσε για την Πατρίδα

Τόπος εγκλήματος αυτή τη φορά η πόλη της Λάρισας .Πέντε νέα παιδιά , το μέλλον αυτής της έρμης Πατρίδας , θύματα της τρικομματικής χούντας ,ελέω μνημονίου , διορισμένης από έξωθεν
δυνάμεις- δυνάστες των λαών .


Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗΣ ΤΑ ΛΕΕΙ...VIDEO

Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗΣ : ΕΝΑΣ ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΠΑΤΡΙΩΤΗΣ ... ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ...!!!!!
Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΑΛΕΞ/ΛΗΣ ΞΕΦΤΙΛΙΖΕΙ ON CAMERA ΤΟΝ ΚΑΝΑΔΟ ΠΡΕΣΒΗ



Το θέμα της Καναδικής επένδυσης χρυσού στο Πέραμα ήταν αυτό που κυριάρχησε στην συνάντηση που είχαν ο Καναδός πρέσβης στην Ελλάδα και ο δήμαρχος Αλεξανδρούπολης, Βαγγέλης Λαμπάκης.

ΟΙ ΤΥΡΑΝΝΟΙ ΤΩΝ ΑΘΗΝΩΝ

Φάρα πολιτικών "ανδρών". ΟΥΣΤ !!!

Διασταύρωση χτεσινού σοσιαλιστή με σημερινό νεοφιλελεύθερο.

Δουλουποταγμένοι σε Αφεντικά και Συνεταίρους.
Ακραίοι δυνάστες Πολιτών.

Αλλαζόνες, αυταρχικοί, σκατοπατριώτες.
Βρωμερά και τρισάλθια πολιτικά όντα.

Επιβιώνουν με απάτες, εκβιασμούς και τεμενάδες.
Πορεύονται με το φωτοστέφανο του πατριώτη στο κεφάλι.
Κυκλοφορούν με μιά καρέκλα μόνιμα χωμένη στον κώλο τους.
Αποφασίζουν συνειδητά με τη Χαντζάρα του Χάρου στα χέρια.

Σπάει το άδυτο της ΤτΕ .!!!


 Μονόδρομος η αποκάλυψη των θαλασσοδανείων πίσω από τις «Bad Banks» του μνημονίου μετά τις καταγγελίες Καμμένου

Ένα βρώμικο παιχνίδι στις πλάτες των πολιτών αποκάλυψε χθες από το βήμα της βουλής, ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ Πάνος Καμμένος.

ΠΑΡΑΙΤΗΘΕΙΤΕ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΕΚΤΕΛΕΣΤΕΙΤΕ

Κανονικά σήμερα θα έπρεπε κανείς να γράψει για τον αδιανόητο, βαθειά ολοκληρωτικό χαρακτηρισμό, αυτό το «κλόουν» με τον οποίο ο ηγέτης των Γερμανών σοσιαλδημοκρατών Στάινμπρουκ χαρακτήρισε χθες δύο ανθρώπους που προχθές τους ψήφισαν δεκάδες 
εκατομμύρια Ιταλών... 

του Γ. ΜΑΛΟΥΧΟΥ

ΤΟΥΡΚΟΙ ΘΕΛΟΥΝ ΤΑ 3-5 ΠΗΓΑΔΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΒΟΥΝΟ ΤΗΣ ΝΑΟΥΣΑΣ!



ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΝΑΟΥΣΑΣ: «ΘΑ ΦΤΑΣΟΥΜΕ ΣΕ ΑΦΕΛΛΗΝΙΣΜΟ ΤΟΥ ΤΟΠΟΥ ΜΑΣ»

Για «επιθετική κίνηση φιλίας» Τούρκων διπλωματών έκανε λόγο ο δήμαρχος Νάουσας Τάσος Καραμπατζός, που σε συνεχείς επισκέψεις τους στην Ημαθία ζήτησαν τα τεύχη δημοπράτησης του
διαγωνισμού για το χιονοδρομικό κέντρο των 3-5 Πηγαδιών.

ΕΙΝΑΙ ΣΧΕΔΙΟ ΕΞΟΝΤΩΣΗΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ...


Συνεχίζεται η συζήτηση για το «κούρεμα» των καταθέσεων στις κυπριακές τράπεζες. Κατά του «γενικού κουρέματος» τάχθηκε το μέλος του Δ.Σ. της Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας Μπενουά Κερέ, δεν απέκλεισε όμως τη συμμετοχή των μεγαλύτερων καταθετών στο βάρος της διάσωσης.

ΣΧΟΛΙΟ :Αυτά στη Κύπρο... στην Ελλάδα ; 
Έχουμε μπει στη φάση του τελειωτικού χτυπήματος των Ελλήνων. Μετά το "κούρεμα" των ομολογιούχων θα επέλθη και το κούρεμα των καταθέσεων ;

Κι όταν μιλάμε για μεγάλους καταθέτες, εννοούμε απλώς όσους έχουν πάνω από 
100.000 ευρώ στην τράπεζα. 

Γενική ΚΑΤΑΡΡΕΥΣΗ ! Υφυπουργός Υγείας : να πωλείται το αίμα στους ασθενείς !!!


Τρίζει η καρέκλα της Σκοπούλη!

Η υφυπουργός Υγείας έθεσε θέμα πώλησης του αίματος στους ασθενείς, ενώ είπε ότι η επικοινωνία μεταξύ των μελών της κυβέρνησης είναι «εικονική»!

Τρόμο προκαλούν στον κόσμο, αλλά και στην ιατρική κοινότητα, οι σημερινές δηλώσεις της υφυπουργού Υγείας Φωτεινής Σκοπούλη για το αίμα.

Δείτε το όλοι!!!Η Ορθοδοξία στην Τουρκία σήμερα.(VIDEO)











ΑΠΕΣΥΡΑΝ ΤΗΝ ΤΡΟΠΟΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΓΕΝΟΣ ΣΤΙΣ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΕΣ ΣΧΟΛΕΣ !!!

Τεράστια κωλοτούμπα: Απέσυραν την τροπολογία για το γένος στις Στρατιωτικές Σχολές.
Η τραγική συγκυβέρνηση προσπάθησε να διασκεδάσει τις εντυπώσεις με τον ισχυρισμό ότι το θέμα της τροπολογίας θα εξετασθεί την επόμενη εβδομάδα. 




Ο ΜΑΘΙΟΥ ΜΠΡΑΪΖΑ ΜΑΣ ΕΧΕΙ ....ΣΤΑ ΕΚΚΡΕΜΗ ,ΟΠΩΣ ΤΟΤΕ ΤΟΝ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ !!


Ο ΟΒΡΑΙΟΣ ΜΑΘΙΟΥ ΜΠΡΑΪΖΑ ΜΑΣ ΕΧΕΙ ....ΣΤΑ ΕΚΚΡΕΜΗ ,ΟΠΩΣ ΤΟΤΕ ΤΟΝ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ !!

«Μπλοκάρει» τους αγωγούς στην Ελλάδα με εντολές Σόρος-Τουρκίας

Σε «πλασιέ» ενεργειακών λύσεων που εντελώς τυχαία πάντοτε αποβαίνουν σε βάρος των ελληνικών γεωστρατηγικών συμφερόντων έχει αναδειχθεί ο πρώην αναπληρωτής υπουργός Εξωτερικών των ΗΠΑ Μάθιου Μπράιζα.

Ήδη από την εποχή που υπηρετούσε στο State Department, ο κ. Μπράιζα, στα πλαίσια και της πολιτικής των ΗΠΑ που ήθελε την...
αποδυνάμωση της ενεργειακής παρουσίας της Ρωσίας στην Ευρώπη, έκανε ότι περνούσε από το χέρι του για να ακυρώσει την ελληνορωσική συμφωνία μεταξύ Καραμανλή –Πούτιν.

Αξέχαστες έχουν μείνει οι άκομψες (chic) παρεμβάσεις του προς την ελληνική κυβέρνηση, η οποία «πλήρωσε» φυσικά την ανυπακοή της, αφού αναγκάστηκε λόγω των «ασύμμετρων απειλών» (σ.σ. ο πρώην πρωθυπουργός της Τουρκίας Μεσούτ Γιλμάζ παραδέχθηκε την εμπλοκή πρακτόρων της χώρας του στις φωτιές του 2007) και της ξαφνικής και έντονης έκρηξη της βιομηχανίας σκανδάλων να καταφύγει σε πρόωρες εκλογές.

Η συμφωνία για τον South Stream «πάγωσε» τελικά επί κυβερνήσεως Παπανδρέου, γεγονός που ικανοποίησε τους εντολείς του κ. Μπράιζα και για αρκετά μεγάλο διάστημα τον «απάλλαξαν από τα καθήκοντα» του σε ότι αφορά το μπλοκάρισμα της Ελλάδας στην «κούρσα των αγωγών».

Ωστόσο, πριν από τρεις ημέρες και υπό τη νέα του πλέον ιδιότητα –αυτή του διευθυντή του Διεθνούς Κέντρου Αμυντικών Μελετών (ICDS)- ο κ. Μπράιζα «ξαναχτύπησε».

Συγκεκριμένα, μιλώντας στο διεθνές συνέδριο για την Ενέργεια «Athens Energy Forum 2013» ο κ. Μπράιζα αντιτάχθηκε στο ενδεχόμενο να καταλήξει η ΔΕΠΑ σε ρωσικά «χέρια», πρότεινε τη μεταφορά του φυσικού αερίου από τα κοιτάσματα που έχουν ανακαλυφθεί στην Κύπρο και το Ισραήλ προς την Ευρώπη μέσω Τουρκίας και «ακύρωσε» τη συμμετοχή της Ελλάδας στην κατασκευή του αγωγού TAP, εκτιμώντας ότι η κυβέρνηση του Αζερμπαϊτζάν θα επιλέξει τελικά τον αγωγό Nabucco για τη μεταφορά του φυσικού αερίου από το κοίτασμα του Σαχ Ντενίζ προς την Ευρώπη.

Η εμπλοκή του κ. Μπράιζα στα δύο αυτά περιστατικά θα μπορούσε να πει κανείς ότι είναι τυχαία και ότι οφείλεται στο γεγονός πως οι απόψεις του στα ενεργειακά είναι απλά αντίθετες με τα ελληνικά συμφέροντα. Ωστόσο, η σχέση του τόσο με τον μεγαλοεπενδυτή Τζορτζ Σόρος, όσο και με τουρκικές εταιρείες που δραστηριοποιούνται στον ενεργειακό τομέα, καθιστά σαφές ότι οι αναφορές του πρώην Αμερικανού διπλωμάτη μόνο τυχαίες δεν είναι.

Τη σχέση του Μπράιζα με τον Σόρος είχε αποκαλύψει το 2008 ο ηγέτης του αντιπολιτευτικού Εργατικού Κόμματος της Γεωργίας Σάλβα Νατελασβίλι. Ο Νατελασβίλι είχε κατηγορήσει τότε τον Γεωργιανό πρόεδρο Μιχαήλ Σαακασβίλι ότι είναι μια μαριονέτα του Σόρος. Επίσης, υποστήριζε ότι ο τότε υφυπουργός Εξωτερικών των ΗΠΑ επί υποθέσεων Ευρώπης - Ευρασίας Μάθιου Μπράιζα είναι υποστηρικτικός πυλώνας του Σόρος στην περιοχή και ζητούσε την απόσυρσή του.

Αξίζει να σημειωθεί πως οι χαρακτηρισμοί του Νατελασβίλι δεν ήταν αβάσιμοι, αφού είναι γνωστό πια ότι το δίκτυο του Τζορτζ Σόρος διατηρεί στενές σχέσεις με το καθεστώς Σαακασβίλι και μάλιστα είχε χρηματοδοτήσει και μια σειρά από μεθοδευμένες «δημοκρατικές εξεγέρσεις», όπως π.χ. την «Επανάσταση των Ρόδων» στην Ατζαρία, που στόχο είχαν να αποδυναμώσουν τις αυτόνομες περιοχές της Γεωργίας προς όφελος των συμφερόντων του μεγαλοεπενδυτή.

Όσον αφορά στις σχέσεις του κ. Μπράιζα με την Τουρκία, μετά την αποχώρηση του από το διπλωματικό σώμα των ΗΠΑ προσελήφθη σε υψηλόβαθμη θέση στην τουρκική εταιρεία υδρογοναθράκων Turcas Petrol, η οποία διατηρεί προνομιακές σχέσεις με το Αζερμπαϊτζάν και συγκεκριμένα με την κρατική SOCAR.

Ενώ και το International Centre for Defense Studies, το think tank, του οποίου προΐσταται προωθεί τις στρατηγικές θέσεις της Τουρκίας. Τέλος, η τουρκικής καταγωγής σύζυγος του Ζεινό Μπαράν, η οποία σημειωτέον τον Μάρτιο του 2007 είχε γράψει στο Αμερικανικό περιοδικό NATIONAL REVIEW, ένα άρθρο για τον αγωγό Μπουργκάς – Αλεξανδρούπολη, στο οποίο προειδοποιούσε την Ελλάδα για τους κινδύνους της Ελληνορωσικής συμφωνίας (!!!) συμμετέχει και εκείνη σε τουρκική δεξαμενή σκέψης ως ειδική σε θέματα ενεργειακής ασφάλειας στην Ευρασία.

Τα στοιχεία αυτά καθιστούν προφανές ότι κ. Μπράιζα δεν είναι κάποιος αυτόκλητος «εκτελεστής» που απλά τυχαίνει κάθε φορά που η Ελλάδα προσπαθεί να μπει στο παιχνίδι των αγωγών εκείνος να εμφανίζεται και να ακυρώνει τα σχέδια της. Είναι ξεκάθαρα ένας εντολοδόχος, ο οποίος υπακούει μεν σε δύο διαφορετικά αφεντικά, που έχουν όμως δε έναν κοινό στόχο: να αποκλείσουν την Ελλάδα από τον ενεργειακό χάρτη, με ότι αυτό συνεπάγεται για τη χώρα.

Ο μεν Σόρος γιατί θέλει να «βάλει χέρι» στην ελληνική γη και κυρίως στον ορυκτό πλούτο της χώρας.

Οι δε Τούρκοι γιατί πολύ απλά θέλουν να αποδυναμώσουν τη θέση της χώρας ώστε να μπορούν ανά πάσα στιγμή να «ικανοποιήσουν» τις ορέξεις τους, είτε αυτές αφορούν το Αιγαίο, είτε τη Θράκη, είτε όπου όλου αποφασίσουν ότι θέλουν να επεκταθούν…

«Μπλοκάρει» τους αγωγούς στην Ελλάδα με εντολές Σόρος-Τουρκίας

Σε «πλασιέ» ενεργειακών λύσεων που εντελώς τυχαία πάντοτε αποβαίνουν σε βάρος των ελληνικών γεωστρατηγικών συμφερόντων έχει αναδειχθεί ο πρώην αναπληρωτής υπουργός Εξωτερικών των ΗΠΑ Μάθιου Μπράιζα.

Ήδη από την εποχή που υπηρετούσε στο State Department, ο κ. Μπράιζα, στα πλαίσια και της πολιτικής των ΗΠΑ που ήθελε την...
αποδυνάμωση της ενεργειακής παρουσίας της Ρωσίας στην Ευρώπη, έκανε ότι περνούσε από το χέρι του για να ακυρώσει την ελληνορωσική συμφωνία μεταξύ Καραμανλή –Πούτιν.

Γκριλο-γοκρισία (ΔΥΟ VIDEOS)


Δεν υπάρχει καμία αμφιβολία πως το αποτέλεσμα των ιταλικών εκλογών του Φεβρουαρίου του 2013 ήταν ένα ηχηρό χαστούκι στους ευρατλαντιστές, κυρίως στην ευρωπαϊκή πτέρυγα αυτού του ύπουλου ιμπεριαλισμού που επιχειρεί να ανδρωθεί καταπίνοντας έθνη.

«ΗΧΕΙΣΤΕ ΣΑΛΠΙΓΓΕΣ»!


«ΗΧΕΙΣΤΕ ΣΑΛΠΙΓΓΕΣ»!
Δεν γίνεται να πνίγουμε τις αιώνιες αξίες του Ελληνα χαζεύοντας τον «Σουλεϊμάν  τον Μεγαλοπρεπή» και διαβάζοντας τις «Πενήντα αποχρώσεις του γκρί»!.. Δεν γίνεται να ξεχνάμε ότι σαν σήμερα, στις 28 Φλεβάρη του 1943, σύσσωμη η υπόδουλη Αθήνα, ψάλλοντας τον  εθνικό ύμνο, αποχαιρετούσε στο Α΄ νεκροταφείο τον εθνικό ποιητή Κωστή Παλαμά, με  τους Γερμανούς κατακτητές, να παρακολουθούν έντρομοι αυτή την πρωτόγνωρη βουβή αντίσταση….

Απολύσεις στο Δημόσιο ζητά ο Κωνσταντίνος Μητσοτάκης


Υπέρ των απολύσεων στο δημόσιο τάχθηκε ο Κωνσταντίνος Μητσοτάκης μιλώντας κατά τη διάρκεια παρουσίασης βιβλίου για την περίοδο διακυβέρνησής του, που πραγματοποιήθηκε στο Ίδρυμα ΜείζονοςΕλληνισμού

ΣΤΗΝΕΤΑΙ ΣΚΗΝΙΚΟ ΚΑΤΕΔΑΦΙΣΗΣ Αλητεία από ΔΝΤ: Θέλουν νέες μειώσεις σε μισθούς, συντάξεις & απολύσεις εδώ και τώρα!


Με απαίτηση για άμεσες απολύσεις δημοσίων υπαλλήλων και απειλές για νέες μειώσεις μισθών και συντάξεων, επανέρχεται το ΔΝΤ, αν δεν εφαρμοστούν τα - απόλυτα ανεφάρμοστα λόγω εξαθλίωσης ττης συντριπτικής πλειοψηφίας των πολιτών - φορολογικά μέτρα του 
Δεκεμβρίου.

ΠΡΟΚΛΗΤΙΚΟ: ΚΟΡΗ ΠΡΩΗΝ ΥΦΥΠΟΥΡΓΟΥ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΕ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΣΗΜΑΙΑ ΣΤΑ ΕΛΓΙΝΕΙΑ ''EΘΝΙΚΗ ΒΛΑΧΙΑ''



Εθνική βλαχιά'' χαρακτήρισε κόρη πρώην υφυπουργού την κίνηση των μαθητών από την Κόρινθο που επισκέφθηκαν το Βρετανικό μουσείο και ύψωσαν την ελληνική σημαία.

Η Ηλέκτρα Κοτσώνη είναι η κόρη του πρώην υφυπουργού και βουλευτή του ΠΑΣΟΚ Θεόδωρου Κοτσώνη. Η Ηλέκτρα Κοτσώνη είναι δημοσιογράφος και ζει στο Λονδίνο.


Έρχεται στην Αθήνα για τα «τελευταία» ο Υπουργός Άμυνας της Γαλλίας


???????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????Αφού έκλεισε τη δουλειά ο Ολάντ για τα εξοπλιστικά με τον Σαμαρά, έρχεται και ο Υπουργός Άμυνας για τα διαδικαστικά.
Επίσημη επίσκεψη στην Ελλάδα θα πραγματοποιήσει την Πέμπτη ο υπουργός Άμυνας της Γαλλίας, Ζαν-Υβ Λε Ντριάν, ύστερα από πρόσκληση του Έλληνα ομολόγου του, Πάνου Παναγιωτόπουλου.

Σε πανικό η Γερμανία


  • Ο Στάινμπρουκ, αποκάλεσε «κλόουν» τους Σίλβιο Μπερλουσκόνι και Μπέπε Γκρίλο
  • Διπλωματικό επεισόδιο λόγω των «κλόουν»  
Έντονες αντιδράσεις προκάλεσε η δήλωση του υποψηφίου των Σοσιαλδημοκρατών για την καγκελαρία Πέερ Στάινμπρουκ, ο οποίος αποκάλεσε «κλόουν» τους Σίλβιο Μπερλουσκόνι και Μπέπε Γκρίλο.

Πάνε να “καπελώσουν” και την ψήφο του ιταλικού λαού!!! Κυβέρνηση «Μπερσάνι-Σίλβιο» με πρωθυπουργό Μόντι(;)


Στενεύουν επικίνδυνα τα περιθώρια για τον σχηματισμό κυβερνητικού συνασπισμού στην Ιταλία μετά το… ηρωικό «όχι» του μεγάλου θριαμβευτή  των εκλογών και ηγέτη του Κινήματος Πέντε Αστέρων, Μπέπε Γκρίλο  στον επικεφαλής της Κεντροαριστεράς, Πιερ λουίτζι Μπερσάνι για συνεργασία.

Την τρομοκρατική οργάνωση των «Σωτήρων» που δρα εναντίων των Ελλήνων ποιος θα την συλλάβει;

Γράφει ο ..(( Λ )).. 

Γνωρίζουμε αρχηγούς, υπαρχηγούς και υποτακτικούς της τρομοκρατικής αυτής οργάνωσης. Γνωρίζουμε τον λόγο για τον οποίο δρουν. Γνωρίζουμε τις διασυνδέσεις τους στο εξωτερικό. Σχεδόν κάθε χώρα της γης αυτή τη στιγμή εξουσιάζεται από...

τα παρακλάδια της ίδιας παγκόσμιας τρομοκρατικής οργάνωσης. Της ίδιας οργάνωσης στην οποία ανήκουν και οι δικοί μας «ηγέτες» - «σωτήρες»! 

Ισραηλινός Πρεσβευτής “Ξέρουμε ότι έχετε φυσικό αέριο και στην Θεσσαλονίκη – Έρευνες στον Θερμαϊκό”

Oil15L_0Οι Ισραηλινοί ενδιαφέρονται για κοιτάσματα φυσικού αερίου, όχι μόνο νοτίως της Κρήτης αλλά και στον Θερμαϊκό κόλπο ανοιχτά της Θεσσαλονίκης, κάτι που δείχνει ότι η γεωπολιτική θέση της χώρας ως μέγεθος ξεπερνάει πλέον κάθε προσδοκία.

Μην ξεχνάμε ότι...
οι δηλώσεις ανεκδιήγητου πρώην πρωθυπουργού ότι η Ελλάδα δεν …έχει πετρέλαιο, και φυσικό αέριο, απέχουν μόλις λίγα χρόνια από την σημερινή εποχή. Και τώρα αποκαλύπτεται ότι η Ελλάδα “κάθεται” κυριολεκτικά σε ένα ενεργειακό “Ελντοράντο” κάτι που αποδεικνύεται από τον αριθμό, και το μέγεθος των παικτών που θέλουν να λάβουν μέρος στη διαχείρισή του.

Θα «ξηλώσουν» τον ναύσταθμο Σαλαμίνας;

Μπορεί η κυβέρνηση να ανακοίνωσε υπερηφάνως την... ενοικίαση δύο φρεγατών από τη Γαλλία, την ημέρα που ο ένοικος του μεγάρου των Ηλυσίων, Φρανσουά Ολάντ, πέρασε το κατώφλι του Μεγάρου Μαξίμου και συναντήθηκε με τον Αντ. Σαμαρά, όμως στο Πολεμικό Ναυτικό έχουν άλλη άποψη. Η στήλη πληροφορείται ότι... στο Πεντάγωνο δεν είδαν με καθόλου καλό μάτι την «ενοικίαση» των δύο φρεγατών Fremm, για πολλούς και διάφορους λόγους.

Και ξαφνικά έχουμε (και άλλο) πετρέλαιο...(video συνεχούς προδοσίας)


Το παρακάτω κείμενο, είναι από το ΑΜΠΕ... Είναι το ρεπορτάζ από τις έρευνες για υδρογονάνθρακες στο Ιόνιο και στην περιοχή νοτίως της Κρήτης.

«Τα στοιχεία που έχουμε συλλέξει από τις σύνθετες γεωφυσικές έρευνες για υδρογονάνθρακες στο Ιόνιο και νότια της Κρήτης είναι πολύ καλά», τόνισε ο εκτελεστικός αντιπρόεδρος της Petroleum Geo-Services Σβέρρε Στράντενες σε δηλώσεις που έκανε στην Πάτρα, με αφορμή την επιστροφή του γεωφυσικού ερευνητικού σκάφους «Nordic Explorer».
Μάλιστα, όπως σημείωσε, σύμφωνα πάντα με τα στοιχεία που υπάρχουν, «μπορούμε να πούμε πως η έρευνα ήταν καθ’ όλα επιτυχημένη».

Ένας ελληνο-τουρκικός πόλεμος θα τους σώσει


f16
Εδώ και καιρό  έχουμε διατυπώσει την εκτίμηση πως  για  να  διατηρηθεί  στην εξουσία η τρικομματική ( και οιωνεί «πολυκομματική») χούντα, και ταυτοχρόνως  να εφαρμόζει   κάθε  μέρα  όλο και πιο γενοκτονικά  και  εθνοκτόνα  μέτρα, χρειάζεται  έναν μεγάλο «αντιπερισπασμό» .Έναν  «αντιπερισπασμό»το περιεχόμενο  του οποίου  θα είναι  τέτοιου είδους  ώστε να μην μπορεί κανείς  να τον αγνοήσει.Τι μπορεί λοιπόν να  τραβήξει  την προσοχή   του ελληνικού λαού και να  απορροφήσει  όλη την συσσωρευμένη «ενέργεια»  της  οργής  και της αγανάκτησης  η οποία   ξέρουν πολύ καλά  πως έχει   ήδη ξεπεράσει  τα «όρια ασφαλείας» του  καθεστώτος;

Αισχρή τοποθέτηση Χριστοφιλοπούλου στη Βουλή απευθυνόμενη στον Κουρουμπλή , και απάντηση του ιδίου !!! VIDEO

xristofilopoulouΑΝΤΙ ΠΡΟΛΟΓΟΥ 


Κάλερ-Χριστοφιλοπούλου, Παρασκευή είναι Εβραϊκής καταγωγής 

Η γνωστή – κατά ΠΑΣΟΚ – Εύη Χριστοφιλοπούλου, ονομάζεται Κάλερ-Χριστοφιλοπούλου, Παρασκευή.

Σε πολλούς ιστότοπους μπαίνει ένα ερώτημα: Γιατί η συντρόφισσα έχει «απαρνηθεί»-απαλείψει το πατρικό της όνομα;

ΜΑΣ ΕΜΠΑΙΖΟΥΝ ΑΣΥΣΤΟΛΑ ΚΑΙ ΕΞ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ


Aυτά τα απανθρωπάρια της Βουλής συνεχίζουν απτόητα να χλευάζουν τη νοημοσύνη μας και να μας εμπαίζουν ασύστολα…
Έχουν βυθίσει την ελληνική κοινωνία στα τάρταρα της καταστροφής, σφάζουν σε καθημερινή βάσει τον ελληνικό λαό, τον έχουν μετατρέψει κυριολεκτικά σε ζωντανό νεκρό, ξεπουλάνε