Δευτέρα 17 Φεβρουαρίου 2014

Τι σου έκανε το πλάσμα του Θεού ;;;

Tην μεγάλωσα την τάιζα και την φρόντιζα 9 ολόκληρα χρόνια στη γειτονιά μου ,στο σπίτι μου ...με το βιβλιάριο υγείας της, τα εμβόλιά της.

Δύο φορές με ενέσεις ατροπίνης σε επαναφέραμε στην ζώη  ... από χέρι δολοφόνων..δεν ήμουν κοντά σου αυτή την φορά και να με συγχωρείς κοπέλα μου...

Ήταν ,άκακη ,ήρεμη κάθε μέρα έκανε την βόλτα της σε όλο τον οικισμό..την αγαπούσαν όλοι ,την φρόντιζαν όλοι,την τάιζαν όλοι με αγάπη…εκτός από σένα που την τάισες θάνατο….

Τι σου έκανε για να φτάσεις σε αυτό το σημείο να αποφασίσεις να της αφαιρέσεις ετσιθελικά την ζωή της….και να με βυθίσεις σε τόση θλίψη…πως μπορείς και ζεις με τόση κακία και μοχθηρία κρυμμένη βαθιά μέσα σου;;;

Εύχομαι ο άνθρωπέ μου , Θεός να σε συγχωρήσει …και συ κάποια στιγμή να ξυπνήσεις από τον λήθαργο που βρίσκεσαι και να μπορέσεις να συνειδητοποιήσεις την πράξη σου…


Καλό ταξίδι κοπελούδα μου ! Καλό ταξίδι Μπουρμπούλα μου!

Σπύρος

ΕΛΕΓΧΕΙΣ ΤΗΝ ΑΡΧΑΙΑ ΣΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΗ ΚΛΗΡΟΝΟΜΙΑ ΠΑΤΡΙΩΤ....;;;;; ΝΟΜΙΖΕΙΣ ...!!!! Αμερικανοί διαχειριστές της κληρονομιάς μας.....

erotasΟι εθνοπατέρες μας όπως ομολόγησαν και οι ίδιοι δεν διάβαζαν τα μνημόνια όταν τα υπέγραφαν. Το σίγουρο είναι πως και να τα διάβαζαν θα τα υπέγραφαν πάλι με τα τέσσερα. 

Τα ντοκουμέντα που ακολουθούν είναι επίσημα έγγραφα της Ελληνικής δημοκρατίας. 
Κανένας δεν αντέδρασε ούτε από τους μνημονιακούς, αλλά και από τους λεγόμενους αντιμνημονιακούς. 
Κανένας δεν αντέδρασε γι αυτό που δήθεν υπερηφανεύονται και το χρησιμοποιούν κατά το δοκούν, ως τάχα απόγονοι και διαχειριστές της Ελληνικής κληρονομιάς.
Δείτε ποιοι θεώρησαν και έθεσαν την μεγάλη σφραγίδα του Κράτους (ΜΣΚ) στο Μνημόνιο συνεργασίας μεταξύ Αμερικανικού και Ελληνικού κράτους. 
Η συμφωνία είχε γίνει κατά την επίσκεψη της Χίλαρυ Κλίντον το καλοκαίρι του 2011 που στους δρόμους χτυπούσαν ανελέητα κάποιους εξεγερμένους Έλληνες οι δυνάμεις καταστολής και υπερασπιστές όλων των Μνημονίων.
Βάση του νόμου 4026/2011 υπέγραψαν τα ακόλουθα: 

ΤΟΥΣ ΠΗΡΕ ΠΑΛΙ ΤΑ ΣΩΒΡΑΚΑ Ο ΚΑΣΙΔΙΑΡΗΣ...ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΣΤΟΝ ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΟ ΣΤΑΘΜΟ "ΕΨΙΛΟΝ" (ΒΙΝΤΕΟ).

ΑΠΑΤΗ ΜΕΓΑΤΟΝΩΝ ΜΕ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ. Είστε συνένοχοι κύριοι της συγκυβέρνησης που τον καλύπτετε ακόμα.

46466-gapkaisarasΟ ΦΥΛΑΡΧΟΣ ΤΗΣ ΔΙΑΦΘΟΡΑΣ ΠΟΥ ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ ΑΚΟΜΑ ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ.

Κυνηγάνε τα λαμόγια των ΜΚΟ και όχι αυτόν που τους έδωσε τα λεφτά!

Μιλάμε για μία συμμορία απατεώνων που ο αρχηγός έχει ονοματεπώνυμο όπως και αυτοί που τον καλύπτουν. Θα έρθει η ώρα που θα πληρώσετε.

Mε υπουργό Εξωτερικών τον παμμέγιστο πολιτικό απατεώνα Γιώργο Παπανδρέου(1999-2004), λαμόγια και τρωκτικά του ΥΠΕΞ σε συνεργασία με αεριτζήδες ΜΚΟ, έτρωγαν τα λεφτά του λαού. Η υπόθεση ανακοινώθηκε από το αρχηγείο της ΕΛΑΣ και θα έχει πολλές συνέχειες. Μέχρι τώρα έχουν γίνει γνωστά τα εξής:

Η Υπηρεσία Οικονομικής Αστυνομίας και Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος, ύστερα από πολύμηνη, μεθοδική και εξειδικευμένη αστυνομική και προκαταρκτική ποινική έρευνα, κατάφερε να οδηγήσει στην ελληνική δικαιοσύνη μια από τις μεγαλύτερες υποθέσεις απάτης σε βάρος του Ελληνικού Δημοσίου και νομιμοποίησης εσόδων από παράνομες δραστηριότητες.

Στην υπόθεση εμπλέκεται Μ.Κ.Ο., η οποία είχε ως ειδικότερο αντικείμενο την αποναρκοθέτηση περιοχών.

Σημειώνεται ότι η ζημία σε βάρος του Ελληνικού Δημοσίου αγγίζει το ποσό των 9 εκατομμυρίων ευρώ, ενώ ....

Επιστροφή του Ισλάμ στην Αθήνα - Μαντήλες στα σχολεία - 25% οι ισλαμιστές - ΓΙΑΤΙ Η ΝΤΠ ΘΕΛΕΙ Γ.ΚΑΜΙΝΗ......

25% του πληθυσμού των Αθηνών αποτελείται πλέον από ισλαμιστές μουσουλμάνους, και επιστρέφει στην πόλη το Ισλάμ μετά από 190 χρόνια! Η αδιάκοπη ροή λάθρομεταναστών (όρος που ενοχλεί τους νεοταξίτες να ακούγεται) στο κέντρο της Αθήνας τα τελευταία 20 χρόνια έχει αλλάξει δραστικά την πληθυσμιακή ισορροπία με αποτέλεσμα να έχουν γεμίσει οι δρόμοι και τα σχολεία της Αθήνας με μαντήλες!

Η Αθήνα έχει μεταβληθεί σε μια πόλη όπου το 25% του πληθυσμού είναι μουσουλμάνοι, μιλάμε για μια περιοχή που καλύπτει τις εκλογικές περιφέρειες της Α' και Β' Αθηνών, και για μια κοινότητα η οποία γεννάει με τετραπλάσιο ρυθμό από τους γηγενείς.

Για να προστατευθεί αυτό το "επίτευγμα" χρειάζεται ανθρώπους τύπου Καμίνη. 


Δεν "κάνει" το εγχώριο πολιτικό....

Το μυστικό των Ελληνικών Σπάνιων Γαιών!! Προορίζουν την Ελλάδα για... «ευρωπαϊκή Κίνα»;

της Στελίνας Μαργαριτίδου

Στις 2 Mαρτίου του 2011, στo ατσάλινο κτίριο της Ευρωπαϊκής Ένωσης στις Βρυξέλλες, στο δείπνο εργασίας που παρέθετε ο ευρωβουλευτής της ΝΔ, καθηγητής Ιωάννης Τσουκαλάς, ο Επίτροπος Ενέργειας κ. Έτινγκερ συζητούσε ένα από τα σοβαρότερα θέματα που απασχολούν την Ευρωπαϊκή Ένωση και τις ΗΠΑ: Δύο χρόνια πριν, το 2009, την ώρα που η Κίνα κατάφερνε να πετύχει μια πρωτοφανή ανάπτυξη στον χώρο των πράσινων τεχνολογιών και της βιομηχανίας, το τετραετές ευρω­παϊκό πρόγραμμα Promine «Πρωτοβουλίες για τις πρώτες ύλες» δημιουργούσε μια βάση δεδομένων GIS (geographic information systems), που περιέχει όλα τα γνωστά και τα προβλεπόμενα κοιτάσματα μεταλλικών και μη-μεταλλικών ορυκτών πόρων. 

Υπολογίστηκαν, ακόμη, οι ποσότητες των πιθανά εκμεταλλεύσιμων στρατηγικών μετάλλων .....

ΣΤΟ 208% ΤΟ ΧΡΕΟΣ ΤΟ 2015!!! Εκθεση-σοκ για το ελληνικό χρέος από το Ινστιτούτο Levy διαψεύδει την κυβέρνηση.

Το χρέος της χώρας όχι μόνο δεν πρόκειται να μειωθεί αλλά θα φτάσει στο απίστευτο νούμερο του 208% το 2015, λόγω της λιτότητας που "κόβει τα πόδια" σε οποιαδήποτε αναπτυξιακή προοπτική και συνεπώς σε αύξηση του  ΑΕΠ!

 Η ετήσια μελέτη του σοβαρού και με σειρά επιτυχημένων προβλέψεων (είχε διειδεί την κρίση των ενυπόθηκων δανείων στις ΗΠΑ ένα χρόνο πριν ξεσπάσει) Οικονομικού Ινστιτούτου Levy για την ελληνική οικονομία που φέρνει στο φως η "Αυγή", εκτιμάται ότι εκτός ελέγχου δεν είναι μόνο το χρέος, αλλά και η ανεργία.

Κάτι που σημαίνει ότι θα βαθαίνει η ύφεση....

Το σχέδιο της "γερμανικής ηγεμονίας" για Ελλάδα και νότο...

του Υπστγου (ε.α.)  Ν. Τόσκα

Το βασικό ερώτημα στη διεξαγωγή των μεγάλων αγώνων είναι το πότε. Είναι νωρίς ή αργά;

Όπως στις πολεμικές μάχες αν επιτεθείς νωρίς θα είσαι απροετοίμαστος και θα φας τα μούτρα σου. 

Αν επιτεθείς αργά θα έχει φύγει ο αντίπαλος ή θα έχει δυναμώσει πολύ και πάλι θα ηττηθείς. 

Στη περίπτωσή μας το κυβερνητικό τόξο μεθοδεύει καθημερινά μέτρα τα οποία μας ευθυγραμμίζουν με τις κατευθύνσεις της λιτότητας, όπως καθορίζονται από τα ευρωπαϊκά κέντρα εξουσίας και το ΔΝΤ. Τρέχει να υλοποιήσει βασικά μέτρα που δεν θα επιτρέπουν την ανατροπή τους απο μια προοδευτική κυβέρνηση. Η αντιπαράθεση πρέπει να λαμβάνει υπόψη τον παράγοντα του χρόνου. 

Πως εξελίσσεται η κυβερνητική πορεία. Πως διαμορφώνονται οι διεθνείς συγκυρίες. Πως προχωράει η αντιπολίτευση και πως μειώνονται οι κοινωνικές αντοχές.

Το ζήτημα της αντίδρασης στα μέτρα που υλοποιούνται έχει σχέση με το χρόνο. Ας δούμε λοιπόν ποιά θα είναι η εξέλιξη αν η σημερινή κυβέρνηση συνεχίσει να κυβερνά όπως μέχρι τώρα. 

Φαίνεται ότι θα δοθεί παράταση αποπληρωμής του χρέους και μείωση επιτοκίων καθώς...

Βόμβα πάνω από το τραπεζικό σύστημα- Τουλάχιστον 2.000.000 δάνεια δεν εξυπηρετούνται!

Μέσα στο 2013, 70.000 περίπου δανειολήπτες προστέθηκαν στο μακρύ κατάλογο των ασυνεπών οφειλετών, ο οποίος αριθμεί πλέον 300.000 νοικοκυριά..

Ένας κίνδυνος πλανάται πάνω από την ελληνική οικονομία. Πρόκειται για τα δύο εκατομύρια περίπου δάνεια, που πλέον δεν εξυπηρετούνται και βρίσκονται ένα βήμα πριν από την καταγγελία από τις τράπεζες.

Πρόκειται για δάνεια μέχρι 1 εκατομμύριο ευρώ και οφείλονται από νοικοκυριά, επαγγελματίες και μικρές επιχειρήσεις και έχουν πάψει να εξυπηρετούνται εδώ και πάνω από τρεις μήνες. 

Ετσι, ο συνολικός αριθμός των δανείων που ...

Και η εκκλησία πρέπει να πάρει θέση επιτέλους...στο έγκλημα που συντελείται...

Όταν κάποιος παπάς σηκώσει το ανάστημά του ενάντια στο κατεστημένο και στον εφιάλτη της Παγκοσμιοποίησης και της Νέας Τάξης, τότε τα σκυλιά του καθεστώτος (πολιτικά, δημοσιογραφικά, ακαδημαϊκά), ιδιαίτερα τα «προοδευτικά» και «αριστερά» σκυλιά (οι «φωταδιστές») ρίχνονται επάνω του, σαν λυσσασμένες ύαινες, να τον κατασπαράξουν: Τότε θυμούνται το «σκοταδισμό» της Εκκλησίας… 

Τότε μας γανώνουν τον εγκέφαλο με το «κλασσικό» κλισέ: Οι παπάδες δεν πρέπει να ασχολούνται με την …πολιτική!!! 

Όταν, όμως, οι κορυφές της Εκκλησίας (οι γραφειοκράτες διαχειριστές του «δόγματος») ευλογούν το καθεστώς και τα κυβερνητικά ανδρείκελα του 4ου Ράιχ, τότε .....

ΚΑΛΠΙΚΕΣ ΥΠΟΣΧΕΣΕΙΣ ΕΝ' ΟΨΕΙ ΣΥΝΤΡΙΒΗΣ Η κυβέρνηση τάζει και δώρο Πάσχα για να "αναστήσει" τα ποσοστά της.....

 Η κυβέρνηση καταβάλει τεράστια προσπάθεια να διασωθεί από τη συντριβή στις επικείμενες Ευρωεκλογές και επιχειρεί να αναστήσει τα ποσοστά της μοιράζοντας το κάλπικο πρωτογενές πλεόνασμα σε κοινωνικές ομάδες, στις οποίες πιστεύει ακόμη πώς έχει ερείσματα, όπως οι συνταξιούχοι και τα στελέχη των Ένοπλων Δυνάμεων και των Σωμάτων Ασφαλείας.

Μετά την απόφαση του Σ.τ.Ε., που κρίνει αντισυνταγματικές τις αναδρομικές περικοπές στους μισθούς και στις συντάξεις των στελεχών των Ένοπλων Δυνάμεων και των Σωμάτων Ασφαλείας, και όταν καθαρογραφεί η κυβέρνηση θα πρέπει να αποκαταστήσει μισθούς και συντάξεις, τώρα υπάρχουν διαρροές πώς ενδέχεται να επανέλθει το δώρο του Πάσχα σε στρατιωτικούς, αστυνομικούς, πυροσβέστες, λιμενικούς και σε συνταξιούχους.

Είναι προφανές πώς ....

Με μαύρα γράμματα θα γράψει η ιστορία τους ζώντες Ελληνες σήμερα ..!!

Με μαύρα γράμματα, στο νόημα, θα γράψει ο ιστορικός του μέλλοντος για τη γενιά μας όσον αφορά το ποια Ελλάδα θα παραδώσουμε.

Του Στρατή Μαζίδη

Ποια Ελλάδα θα παραδώσουμε όμως;

Την Ελλάδα των χρεών που θα της χορηγούνται δάνεια με επαχθείς όρους, ώστε να ξεζουμίζει το λαό για να ....

ΟΙ ΔΑΝΕΙΣΤΕΣ ΤΡΑΒΟΥΝ ΤΑ ΣΩΛΗΝΑΚΙΑ!


Από τον Ian Ford

Αίφνης οι Ευρωπαίοι αποφάσισαν να τραβήξουν τα σωληνάκια που κρατούσαν εν ζωή στην εντατική την κυβέρνηση Σαμαρά!

Ο Όλι Ρεν αλλά και η Μέρκελ αρνούνται να ακούσουν το παραμικρό για το κούρεμα του ελληνικού χρέους ή για το χρηματοδοτικό κενό των ετών 2015-2016, πριν τις ευρωεκλογές.

Μάλιστα ο Ρεν μεταθέτει την συζήτηση αυτή για μετά το καλοκαίρι του 2014!

Κι όλα αυτά την στιγμή που στην εγχώρια τροτοκοσμική Ελλάδα την οποία ο Ρεν παραπέμπει στον Παγκόσμια Τράπεζα, ο Σαμαράς και ο Σταικούρας κάνουν σημαία ....

Αυτό το βίντεο προκαλεί ανατριχίλα.. Περί σχολικων βιβλίων…

Καλησπέρα!

Δεν ξέρω εάν έχετε δημοσιεύσει το θέμα, μάλλον θα το έχετε κάνει, αλλά αυτό το βίντεο προκαλεί ανατριχίλα.. από το 25.00 και μετά κάνει περιήγηση στα ελληνικά σχολικά αναγνωστικά του δημοτικού και του γυμνασίου.


Πρόκειται για εφιάλτη..

Με εκτίμηση,

ένας νεαρός αναγνώστης σας..

Τεμαχισμός της χώρας με "αθώους" νόμους....

Η ελληνική κυβέρνηση απλουστεύει τα πράγματα όχι για τους πολίτες που πληρώνουν φόρους αλλά για όποιον θέλει να αλωνίζει στην Ελλάδα κατέχοντας ελληνικό έδαφος με την βούλα του κράτους. 

Στις 8 Αυγούστου δημοσιεύτηκε στην Εφημερίδα της Κυβερνήσεως ο νόμος 4179 που ψηφίστηκε από το ελληνικό κοινοβούλιο σύμφωνα με τον οποίο δίνεται στον οποιονδήποτε θέλει να επενδύσει στον ελληνικό τουρισμό από δάση και ακτές μέχρι προστατευόμενες περιοχές αλλά και ολόκληρους αρχαιολογικούς και ιστορικούς τόπους.

Τα αρχαία γίνονται οικόπεδα


Σε έναν πολυσέλιδο νόμο με τίτλο “Ενίσχυση τουριστικής επιχειρηματικότητας” η πλειοψηφία της ελληνικής βουλής έκανε για ακόμη μια φορά το θαύμα της. Στο άρθρο 1 του νόμου ονομάζουν τα φιλέτα που είναι προς ιδιωτική εκμετάλλευση ως “οργανωμένες περιοχές τουριστικών δραστηριοτήτων” και μέσα σε αυτές έχουν χωρίσει όλες τις περιοχές της Ελλάδας ανάλογα με τι ζήτηση έχουν. 

Στην παράγραφο 4 του ίδιου άρθρου τα πράγματα γίνονται ξεκάθαρα: “Στα γήπεδα εκμετάλλευσης των οργανωμένων υποδοχέων επιτρέπεται να περιλαμβάνονται και εκτάσεις που υπάγονται σε ειδικά καθεστώτα προστασίας, όπως ιδίως χώροι αρχαιολογικού ή ιστορικού ενδιαφέροντος, δάση και δασικές εκτάσεις καθώς και περιοχές υπαγόμενες στο εθνικό σύστημα ....

ΟΔΟΜΑΧΙΕΣ ΓΙΑ ΕΝΑ ΤΖΑΜΙ Εικόνες από το μέλλον της Αθήνας στο Πλόντβιβ της Βουλγαρίας ....

Eικόνες από το μέλλον της Αθήνας των 700.000 ισλαμιστών σε περίπτωση που εκλεγεί ο Γ.Καμίνης δήμαρχος και πραγματοποιήσει την απειλή για κατασκευή ενός τζαμιού σε κάθε δημοτικό διαμέρισμα της Αθήνας, εκτυλίχθηκαν στη Φιλιππούπολη (Πλόντβιβ) της Βουλγαρίας, 
όταν περίπου 500 Βούλγαροι διαδηλωτές επιτέθηκαν με βόμβες μολότοφ, πέτρες και ξύλα διαμαρτυρόμενοι για την επαναλειτουργία τζαμιού της πόλης.

Οι μουσουλμάνοι ζητούν να τους αποδοθεί εκ νέου το τζαμί της πόλης έχοντας και την υποστήριξη του Τούρκου πρωθυπουργού Ρ.Τ.Ερντογάν, ο οποίος πέραν της κατασκευής νέου τζαμίου στην Αθήνα, στο Βοτανικό, έχει ζητήσει και την αναστήλωση-επαναλειτουργία και του τζαμιού Φετχιγιέ στη Ρωμαική Αγορά της Αθήνας, στο Μοναστηράκι, κάτω απο την Ακρόπολη.

Έθεσε μάλιστα ο Τούρκος πρωθυπουργός εκβιαστικά .....

ΕΚΒΙΑΣΜΟΙ ΤΕΛΟΣ.....

¨Η μπάλα βρίσκεται στο γήπεδο των Ελλήνων, περιμένω σύντομα ενημέρωση για το τι θέλουν να κάνουν.¨ ο Όλι Ρεν στην «Welt am Sonntag»

¨Βήμα βήμα, δάκρυ δάκρυ, θα με βρεις σε κάποιαν άκρη¨ Στέλιος Καζαντζίδης Πάρε τα χνάρια μου –
1970

Ακόμα δεν ξεκίνησε η επίσημη προεκλογική περίοδο και ήδη εδώ και μέρες ξεκίνησαν οι ανεπίσημοι εκβιασμοί.

Ο χορός άνοιξε στις 5 Φεβρουαρίου 2014.

Τι άλλωστε άλλο μπορεί να σημαίνει η δήλωση του Αντικαγκελάριου της Γερμανίας και υπουργού Οικονομίας Ζίγμαρ Γκάμπριελ, σε δημοσίευμα της εφημερίδας Ντι Βέλτ.

Σε ό,τι αφορά, την Ελλάδα, ο κ. Γκάμπριελ δήλωσε ότι είναι μια περίπτωση«περισσότερο για την Παγκόσμια Τράπεζα παρά για το Διεθνές Νομισματικό Ταμείο, δεδομένου ότι σε αυτήν δεν υπάρχουν καθόλου κρατικές δομές». 


Η Ελλάδα, πρόσθεσε, κατόρθωσε να μπει....

Η Τουρκία φόβητρο , που θα “κατάπινε” όλους τους γείτονές της όχι στρατιωτικά πια αλλά με την οικονομία της φαίνεται ότι δεν υπάρχει πια.

Η Τουρκία φόβητρο , που θα “κατάπινε” όλους τους γείτονές της όχι στρατιωτικά πια αλλά με την οικονομία της φαίνεται ότι δεν υπάρχει πια. 

Οι εντυπωσιακοί ρυθμοί ανάπτυξης που προκαλούσαν δέος και την έκαναν “παράδειγμα προς μίμηση” αρχίζουν και πέφουν και δείκτες της οικονομίας της δείχνουν ότι ο Ταγίπ Ερντογάν εκτός από την κοινωνική απόρριψη που βιώνει εδώ και μήνες θα βρεθεί αντιμέτωπος σύντομα και με αδιέξοδα που δεν θα μπορέσει να διαχειριστεί.

Ο Β. Καραγιάννης οικονομολόγος, πρώην ανώτατο διευθυντικό στέλεχος διεθνών χρηματοπιστωτικών οργανισμών στην Ελλάδα και το εξωτερικό έγραψε στην Καθημερινή:

“Παρακολουθώντας συστηματικά τις σημαντικές οικονομικές μεταβολές στη γείτονα χώρα, εάν με ρωτούσαν ποιο επίθετο θα ταίριαζε για τον χαρακτηρισμό τους, με σχετική ευκολία θα επέλεγα τον όρο «δραματικές”.

Εξηγώντας τον χαρακτηρισμό ....

Ο ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΤΗΣ EUROSTAT, ΡΑΝΤΕΡΜΑΧΕΡ, ΕΝΟΡΧΗΣΤΡΩΤΗΣ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΜΑΣ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗΣ! Η ΖΩΗ ΓΕΩΡΓΑΝΤΑ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΕΙ...

ΓΕΡΜΑΝΙΚΟ ΣΧΕΔΙΟ Η ΥΠΟΤΑΓΗ ΜΑΣ ΣΤΗΝ ΤΡΟΪΚΑ ΜΕΣΩ ΤΟΥ ΔΟΛΙΩΣ ΔΙΟΓΚΩΜΕΝΟΥ ΕΛΛΕΙΜΜΑΤΟΣ!

«Αυτό που δεν πέτυχαν οι Γερμανοί στον Α’ και Β’ Παγκόσμιο πόλεμο έχουν αποφασίσει να το πετύχουν τώρα: την κυριαρχία τους στην Ευρώπη»

«Ο ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΠΡΟΧΩΡΗΣΕ ΕΣΚΕΜΜΕΝΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ. ΙΣΩΣ ΚΑΤΑ ΒΑΘΟΣ ΝΑ ΜΙΣΟΥΣΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ»

«Με λογιστικά τερτίπια φόρτωσαν δεκάδες δισεκατομμύρια ευρώ, παράνομο και ανύπαρκτο δημόσιο χρέος - έλλειμμα το 2009»

«Εθνικοί εγκληματίες Παπανδρέου-Παπακωνσταντίνου-Γεωργίου. Να τους αφαιρεθεί η ελληνική υπηκοότητα και να κατασχεθούν οι περιουσίες τους»!

«Οι Δυτικοί μας αντιπαθούν γιατί είμαστε ορθόδοξοι και όχι καθολικοί ή διαμαρτυρόμενοι. Δεν αντέχουν το γεγονός ότι οι Γραφές τους, η επιστήμη και οι τέχνες δεν μπορούν να υπάρξουν χωρίς την Ελληνική αναφορά. Συμπαθούν πιο πολύ τους μουσουλμάνους παρά εμάς»

· «Ο Ράντερμάχερ, είναι τόσο μπλεγμένος με τις στατιστικές αλχημείες που προσπαθεί πάση θυσία να αθωωθεί ο επικεφαλής της ΕΛΣΤΑΤ Γεωργίου, όχι γιατί τον λυπάται, αλλά για να σώσει τον εαυτό του»

· «Ο Ανδρέας Γεωργίου ήταν εντολοδόχος αλλά και....

Το έχουν μελετήσει καλά το «σενάριο» – Δείτε πως μπορείς να κάνεις έναν ολόκληρο λαό να μην αντιδρά! Μόνο που τους ξέφυγε κάτι…

...Εμείς δεν είμαστε σκυλιά!

Tο παρατεταμένο άγχος οδηγεί σε κατάθλιψη, καθώς το μυαλό και ο οργανισμός ‘κουράζονται’ τελικά από τη συνεχή υπερδιέγερση στην οποία βρίσκονται, όταν το μυαλό δεν μπορεί να βρει έξοδο 
διαφυγής από την επώδυνη κατάσταση.

Πολλές φορές ο σχηματισμός εικόνων στη φαντασία μας, μπορεί να κάνει πολύ πιο κατανοητό το νόημα των λέξεων. Είναι επομένως σημαντικό να αναφέρουμε ένα ιστορικό πείραμα της ψυχολογίας, το οποίο μπορεί να ‘γενικευτεί’ σχετικά με το πώς αντιδρούν οι άνθρωποι απέναντι σε εξωτερικά γεγονότα – ερεθίσματα.

Ένα πείραμα ‘σκληρό’, για όλους τους φιλόζωους, καθώς έγινε πάνω σε ζώα, συγκεκριμένα σε σκύλους, ενδεικτικό όμως αυτών που δυστυχώς βιώνουν πολλοί άνθρωποι.

Το πείραμα αυτό αναφέρεται στην....

Δημόσιο: ξεκινάει η μεγάλη κλοπή σε μισθούς και συντάξεις από τον Μάρτιο....

- Ως και 70 ευρώ το μήνα οι μείωση στους μισθούς των υπαλλήλων του Δημοσίου
- Από 17 ως και 116 ευρώ το μήνα οι μειώσεις στις συντάξεις 
- Μεγαλύτερο το “ψαλίδι” για όσους βγουν σε σύνταξη το 2014

Μια μεγάλη παγίδα έκρυβε η αλλαγή στις εισφορές για τις επικουρικές. Μπορεί η εισφορά να μειώθηκε στο 3% όμως πλέον η κράτηση γίνεται στο σύνολο του μισθού ή της σύνταξης και όχι μόνο για για τα πρώτα 1.666 ευρώ.

Κάπως έτσι από τον Μάρτιο για εκατοντάδες χιλιάδες μισθωτούς και συνταξιούχους ξεκινούν μειώσεις.

Ανάλογα με τον μισθό υπολογίζεται ότι οι επιπλέον κρατήσεις θα είναι ....

Νομιμοποίηση του Mall με 10.000 ευρώ ...διαγραφή χρεών του Μεγάρου Μουσικής....Τελικά δεν υπάρχει δικαιοσύνη και εισαγγελείς σε αυτήν την Πατρίδα...

Η θυγατρική του ομίλου Λάτση, Lamda Olympic Village, που είναι ιδιοκτήτρια του Mall, ετοιμάζεται για fast track επενδύσεις ενεργειακής αναβάθμισης χρησιμοποιώντας την...πρόσφατη απόφαση του ΣτΕ που της δίνει τη δυνατότητα πολεοδομικής τακτοποίησης και σύνταξης 
εκ των υστέρων μελέτης περιβαλλοντικών επιπτώσεων.

Σύμφωνα με την "Εφημερίδα των Συντακτών" με ένα πρόστιμο μόλις 10.000 ευρώ, με επενδύσεις ενεργειακής αναβάθμισης που θα εγκριθούν με διαδικασίες fast track και κυρίως με την «ευλογία» της κυβέρνησης η ιδιοκτησία του Mall στο Μαρούσι ετοιμάζεται για την οριστική νομιμοποίηση του εμπορικού κέντρου 70.000 τετραγωνικών.

Όπως αναφέρεται το Συμβούλιο της Επικρατείας με απόφασή του ακύρωσε τη ρύθμιση του 2003, που έφερε την υπογραφή του τότε υπουργού Πολιτισμού Ευάγγελου Βενιζέλου, ωστόσο....

Η ώρα της Νέας Τάξης για την Κύπρο..

Πριν από ακριβώς 10 χρόνια, σε άρθρο με τον ίδιο τίτλο στη στήλη αυτή («Ε», 17/4/2004), έγραφα ότι η διαδικασία για την επιβολή του Σχεδίου Ανάν, δηλαδή του σχεδίου της υπερεθνικής ελίτ (Υ/Ε) που στόχευε στην επιβολή της Νέας Τάξης στην περιοχή, είχε εισέλθει σε 
κρίσιμη φάση με το δημοψήφισμα.

Μια διαδικασία που άρχισε το 1960, με τις συμφωνίες Ζυρίχης-Λονδίνου που επέβαλε η αποικιοκρατική Βρετανία, με τη συναίνεση της Δύσης, οι οποίες οδήγησαν σε εθνικιστικές συγκρούσεις μεταξύ των δύο κοινοτήτων και παρ' ολίγον τουρκική εισβολή το 1964 που αποσόβησε η κραταιά τότε Σοβιετική Ενωση.

Ομως, το σχέδιο του αρχι-εγκληματία Αμερικανο-σιωνιστή Κίσινγκερ για τη διχοτόμηση του νησιού είχε ήδη ....

Πρέπει να αντιληφθούμε σε πρώτη φάση πως είμαστε υπό κατοχή και να κάνουμε το πρώτο βήμα ελευθερίας...

Ακούγοντας δήλωση αντιπολιτευόμενου βουλευτή, που υποτίθεται η παράταξή του θα φέρει κάτι καλύτερο από αυτό που ζούμε τώρα, ότι «η Ελλάδα πάσχει από χαμηλή φορολόγηση», την ώρα που επιχειρήσεις βάζουν λουκέτο ακριβώς λόγω υψηλών φόρων, αναλογίζομαι πως και γιατί κάποιοι δεν θέλουν να ορθοποδήσει ποτέ αυτός ο τόπος.

Ακόμα και ένας πρωτοετής φοιτητής Οικονομικών θεωρεί ως λογικό πως η μείωση των φόρων θα ενισχύσει τα φοροεισπρακτικά έσοδα του κράτους, καθότι θα δοθούν ....

Νέο πραξικόπημα στην Ιταλία....

Ο Τζόρτζιο Ναπολιτάνο, πρόεδρος της Ιταλίας, αναμένεται μέσα στην ερχόμενη εβδομάδα να δώσει την εντολή σχηματισμού κυβέρνησης στον Ματέο Ρέντσι, πρώην δήμαρχος της Φλωρεντίας και φιλόδοξο στέλεχος του κεντροαριστερού Δημοκρατικού Κόμματος. Προηγήθηκε η παραίτηση της κυβέρνησης Λέτα, μόλις δέκα μήνες μετά την ανάληψη των καθηκόντων της.

Ο Ματέο Ρέντσι είναι ο τρίτος μη εκλεγμένος πρωθυπουργός της Ιταλίας και στην ίδια ηλικία που περίπου βρισκόταν όταν έπαιρνε την εντολή σχηματισμού κυβέρνησης και ο Μπενίτο Μουσολίνι από τον τότε βασιλιά της Ιταλίας. Οι ιδεολογίες του κεντροαριστερού Ρέντσι και του φασίστα Μουσολίνι διαφέρον μόνο ως προς τις προφάσεις.

Από πραξικόπημα σε πραξικόπημα

Όπως ο Μουσολίνι, έτσι και ο Ρέντσι ανέρχεται στην διακυβέρνηση της Ιταλίας υπό καθεστώς ανοιχτής συνταγματικής εκτροπής. Η Ιταλία πλέον έχει περάσει στον αστερισμό των διορισμένων κυβερνήσεων, όπως και την εποχή μετάβασης στο φασισμό. Μόνο που στον μεσοπόλεμο τοποτηρητής αυτής της μετάβασης ήταν ο βασιλιάς Βιτόριο Εμανουέλε ο 3ος, ενώ σήμερα είναι ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Τζόρτζιο Ναπολιτάνο, παλιός επαγγελματίας σατράπης του κομματικού μηχανισμού του πάλαι ποτέ Κομμουνιστικού Κόμματος της Ιταλίας, διακεκριμένος φίλος της πρεσβείας των ΗΠΑ από την εποχή του «ιστορικού συμβιβασμού».

Οι καιροί αλλάζουν, τα πρόσωπα και οι ιδεολογίες αλλάζουν, αλλά οι πρακτικές παραμένουν....

Οι Η.Π.Α ανάβουν το φυτίλι του πολέμου στην Ασία.

Πυρηνικά όπλα στα εδάφη της Ιαπωνίας

Το Τόκυο φαίνεται, πλέον, διατεθειμένο να επιτρέψει στις Η.Π.Α να φέρουν πυρηνικά όπλα στα εδάφη της Ιαπωνίας σε «περίπτωση άμεσης απειλής στην εθνική ασφάλεια της χώρας».


Σε συνάντηση που πραγματοποίησε με Ιάπωνες νομοθέτες, ο υπουργός Εξωτερικών της Ιαπωνίας Fumio Kishida υπογράμμισε τις συνθήκες που θα επιτρέψουν στον Πρωθυπουργό της χώρας Shinzo Abeνα προβεί σε εξαιρέσεις στην πολυετή στάση του Τόκυο κατά της κατοχής και παραγωγής πυρηνικών όπλων, καθώς και στο .....

“ΞΕΦΤΙΛΙΣΜΕΝΟΙ, ΛΑΜΟΓΙΑ, ΚΑΘΙΚΙΑ, ΠΡΟΔΟΤΕΣ! ΑΛΗΤΗ ΠΡΟΔΟΤΗ ΣΑΜΑΡΑ” – ΑΓΡΙΟ ΚΡΑΞΙΜΟ ΣΤΟΥΣ ΕΘΝΟΠΡΟΔΟΤΕΣ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ ΣΤΗ ΓΙΟΡΤΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ ΤΗΣ ΒΟΡΕΙΟΥ ΗΠΕΙΡΟΥ - ΒΙΝΤΕΟ.

ΠΑΡΑΛΙΓΟ ΝΑ ΦΑΝΕ ΞΥΛΟ!

Κατά τους εορτασμούς για την επέτειο Αυτονομίας της Βορείου Ηπείρου στην Αθήνα οι συγκεντρωμένοι Έλληνες πολίτες γιούχαραν έντονα την κ. Βούλτεψη της ΝΔ και τον Πύρρο Δήμα του ΠΑΣΟΚ.

Έξω από τον Ιερό Ναό Αγίου Διονυσίου Αρεοπαγίτου Αθηνών, αλλά και στον Άγνωστο Στρατιώτη κατά τις καταθέσεις στεφάνων κυριάρχησαν τα συνθήματα: “Αλήτες προδότες πολιτικοί” και “Αλήτη προδότη Σαμαρά”. Ακόμη φώναζαν ....

"Αφήστε τους να πεθάνουν!" Έγγραφο-σοκ (από τη Διευθύντρια Ιατρικής Υπηρεσίας) στο Νοσοκομείο "Αττικόν"...


Μακάβριες αποφάσεις καλούνται να εφαρμόσουν γιατροί σε μεγάλα νοσοκομεία, «επιταχύνοντας» τον θάνατο ασθενών, με αμφιλεγόμενα επιστημονικά προσχήματα που στην πραγματικότητα υποκρύπτουν λόγους οικονομικών περικοπών...

Η «κυριακάτικη δημοκρατία» αποκαλύπτει σήμερα ένα απίστευτο έγγραφο της Διευθύντριας Ιατρικής Υπηρεσίας του Αττικόν -ενός εκ των μεγαλύτερων νοσοκομείων του Λεκανοπεδίου και της Ελλάδας- με το οποίο ζητά από τουςδιευθυντές όλων των κλινικών και τους γιατρούς να μην προβαίνουν στην μηχανική υποστήριξη -με «διασωλήνωση τραχείας»- των ασθενών «με επικείμενο θάνατο»!!!!

Το έγγραφο είναι πρόσφατο καθώς έχει ημερομηνία 3 Δεκεμβρίου 2013 και παραμένει σε εφαρμογή μέχρι σήμερα, χωρίς πάντως να ...

Μετά την Μέρκελ ''χαστούκι'' και από τον Όλι Ρεν: Δεν μπορεί να κάνει παροχές η Ελληνική κυβέρνηση – Μετά το καλοκαίρι η συζήτηση για νέα βοήθεια.

- "Από το καλοκαίρι και μετά" θα συζητηθεί η βιωσιμότητα του χρέους και το χρηματοδοτικό κενό 2015-2016, δήλωσε με απόλυτο τρόπο ο Ο.Ρεν, λίγο μετά το σάλο από την αποκάλυψη του Spiegel για την Μέρκελ

- Ο Φινλανδός επίτροπος με τουλάχιστον άκομψο τρόπο απορρίπτει ακόμη τη θέση της ελληνικής κυβέρνησης πως το πρωτογενές πλεόνασμα 2013 φέρνει και το δικαίωμα για ελαφρύνσεις λέγοντας κυνικά: «Αυτό είναι απόφαση του Eurogroup


- ''Η μπάλα βρίσκεται στο γήπεδο των Ελλήνων, περιμένω σύντομα ενημέρωση για το τι θέλουν να κάνουν'' τονίζει για τις διαπραγματεύσεις με την τρόικα


- Αποκαλύπτει πως οι Ευρωπαίοι ήταν προετοιμασμένοι για οικονομική καταστροφή της Ελλάδας και των τραπεζών!


«Από το καλοκαίρι και μετά» θα συζητηθεί η ....

Απάντηση Κασιδιάρη στις μαϊμού δημοσκοπήσεις - ΒΙΝΤΕΟ‏.

Ο εκπρόσωπος Τύπου και υποψήφιος Δήμαρχος με τον συνδυασμό "Ελληνική Αυγή για την Αθήνα", Συναγωνιστής Ηλίας Κασιδιάρης έδωσε σήμερα το απόγευμα την αρμόζουσα απάντηση από την κατάμεστη Τοπική Αθηνών στα φερέφωνα της Χούντας Σαμαρά και τις εταιρείες δημοσκοπήσεων που εμφανίζουν εξωπραγματικά και καταγέλαστα ποσοστά.

Ο μόνος τρόπος για να επιβεβαιωθούν οι ψεύτικες και χαλκευμένες δημοσκοπήσεις τους είναι να ψηφίσουν νόμο, ώστε στις αυτοδιοικητικές εκλογές να ψηφίσουν μόνο οι λαθρομετανάστες!

Σε οποιαδήποτε άλλη....

Αλίμονο σε εμάς τους απλούς πολίτες τους απλούς ΕΛΛΗΝΕΣ.

Στην Eλλαδα οτα λες καποιες αληθειες για το μεταναστευτικο εισαι ναζιστης ακροδεξιος ξενοφοβικος και αλλα πολλα.

Λοιπον δεν ειμαι τιποτα απο αυτα αλλα δεν μπορω να μην πω οτι ειμαστε πλεον μειοψηφια στις γειτονιες της αθηνας ειδικα στο κεντρο,δεν μπορω να μην πω οτι η εγκληματικοτητα εχει ξεπερασει καθε οριο και οτι νοιωθω ξενος στον τοπο μου.

Στην ελλαδα ολοι εχουν δικαιωματα εκτος απο τους ελληνες.

Αμεσα πρεπει να γινει κατι δραστικο γιατι πολυ φοβαμαι οτι....

Καπετάν Άγρας 1880 – 1907.

Έλληνας στρατιωτικός, γνωστός και ως Τέλλος Άγρας, από τις ηρωικότερες φυσιογνωμίες του Μακεδονικού Αγώνα.

Ο Σαράντος Αγαπηνός, όπως ήταν το πραγματικό του όνομα, γεννήθηκε το 1880 στο Ναύπλιο, όπου ο πατέρας του Ανδρέας Αγαπηνός, από τους Γαργαλιάνους Μεσσηνίας, υπηρετούσε ως εφέτης.

Το 1901 αποφοίτησε από τη Σχολή Ευελπίδων και τοποθετήθηκε ως υπολοχαγός στη φρουρά της Αθήνας. 


Λίγους μήνες αργότερα κατατάχθηκε εθελοντής στα στρατιωτικά σώματα που πολεμούσαν τους Βούλγαρους κομιτατζήδες στην οθωμανοκρατούμενη Μακεδονία, επειδή πίστευε ότι η ελληνική ψυχή της Μακεδονίας θα αφυπνιζόταν μόνο με τη στρατιωτική δράση.

Πολέμησε, κυρίως, στην περιοχή .....