Κυριακή 18 Αυγούστου 2013

Ανοικτή επιστολή "κατηγορώ" ομογενη των ΗΠΑ στον πρωθυπουργό...


Μια επιστολή προς το πρωθυπουργό απο ενα ομογενή στις ΗΠΑ,  με ιδιαίτερα εύστοχες αν και καθόλου τιμητικές για το ελληνικό πολιτικό σύστημα επισημάνσεις , δημοσιεύτηκε πριν απο λίγες ημέρες στο site Στοχασμός -Πολιτική.

Σχετικά με το κάλεσμα του πρωθυπουργού στην Ομογένεια, να κάνει επενδύσεις στην Ελλάδα....


Κύριε Σαμαρά...

«Το περιουσιολόγιο θα βάλει τέλος στα τεκμήρια»

Με την ολοκλήρωση και αξιοποίηση του περιουσιολογίου, μπορεί να εξεταστεί η κατάργηση των τεκμηρίων, εφόσον θα υπάρχει πλήρης και ολοκληρωμένη εικόνα των φορολογουμένων, αναφέρει σε συνέντευξή του, στην εφημερίδα «Real news», ο υφυπουργός Οικονομικών Γιώργος Μαυραγάνης.
Σύμφωνα με τον κ. Μαυραγάνη, «η καταγραφή της ακίνητης περιουσίας έχει ήδη γίνει με την υποβολή του Ε9.
Πρωταρχικός μας στόχος είναι να δημιουργήσουμε το περιουσιολόγιο ώστε να έχουμε μια σαφή εικόνα της περιουσίας των φορολογουμένων». 
«Πρακτικά» εξηγεί, «αυτό σημαίνει ότι θα έχουμε πλέον στα χέρια μας όλα εκείνα τα “όπλα” για να ελέγχουμε με ακρίβεια τους φορολογούμενους σε σχέση με την αύξηση της περιουσίας τους και να εντοπίζουμε αυτούς που έχουν αποκρύψει τα εισοδήματά τους».

ΕΤΟΙΜΑΖΟΥΝ ΞΗΛΩΜΑ ΣΤΟ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΑΠΟ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ - ΠΛΗΡΩΝΕ ΜΑΛΑΚΑ ΕΛΛΗΝΑ ΕΙΣΦΟΡΕΣ - ΤΟ ΤΕΡΑΣ ΤΗΣ ΓΚΕΣΤΑΠΟ ΠΕΙΝΑΕΙ...

ΣΕ 2 ΔΙΣ ΕΥΡΩ ΥΠΟΛΟΓΙΖΕΤΑΙ ΤΟ ΕΛΛΕΙΜΜΑ ΙΚΑ/ΟΑΕΕ/ΟΓΑ ΓΙΑ ΤΟ 2014...

Σύμφωνα με τους υπό κατάρτιση προϋπολογισμούς των μεγαλύτερων ασφαλιστικών ταμείων, παρά τις αλλεπάλληλες και κοινωνικά ανάλγητες περικοπές των συντάξεων, το έλλειμμα τους ενδέχεται να ξεπεράσει τα δύο δισεκατομμύρια ευρώ για το 2014.

Σε δημοσίευμα του «Επενδυτή» του Σαββάτου (17/8) αναφέρεται χαρακτηριστικά πως έχει σημάνει «συναγερμός» τόσο στο Υπ. Οικονομικών όσο... 

ΚΙ ΕΝΩ Η ΑΘΗΝΑ ΒΑΥΚΑΛΙΖΕΤΑΙ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ ΩΣ ΚΟΥΚΛΟΘΕΑΤΡΟ ΜΕ ΣΤΑΧΤΟΠΟΥΤΕΣ...

Το συνοριακό πέταλο της ΝΑ Μεσογείου έχει πάρει φωτιά και η θερμοκρασία στην ευρύτερη περιοχή έχει ανέβει επικίνδυνα...


Οι εξελίξεις στην Αίγυπτο και στη Μέση Ανατολή, σε συνάρτηση με τις στοχευμένες δράσεις του τουρκικού παράγοντα (που στην Κύπρο προσλαμβάνουν πλέον ξεκάθαρα το χαρακτήρα της ανοικτής πρόκλησης), αν και θα έπρεπε ήδη να έχουν σημάνει συναγερμό στα κυβερνητικά επιτελεία, οι χαφταλεύρηδες του δωσιλογισμού συνεχίζουν να επιδίδονται με πρωτοφανή μανία σε πολιτικές κοινωνικής αποσύνθεσης. 

Την ίδια στιγμή οι ένοπλες δυνάμεις με πρόσχημα τη δημοσιονομική ενδυνάμωση αποδεκατίζονται σε δυναμικό, σε στοχευμένο προσανατολισμό και σε επιχειρησιακή επάρκεια...

Ο πρωθυπουργός αρκείται σε έναν ρόλο διαχειριστικής μαριονέτας απολογούμενος για το ευ υλοποιείν του συμβολαίου ντροπής που του ανατέθηκε...Και ο πρωτομάστορας της εθνικής
καταστροφής (Βενιζέλος) ακολουθώντας... 

Ξεπουλάνε την ΕΥΔΑΠ στο 5% της αξίας της!

undefined
Με τη διαδικασία του κατεπείγοντος είναι αποφασισμένη η κυβέρνηση να προωθήσει το επόμενο διάστημα την ιδιωτικοποίηση της ΕΥΔΑΠ και της ΕΥΑΘ (Εταιρεία ‘Υδρευσης και Αποχέτευσης Θεσσαλονίκης), όπως υποδηλώνουν μια σειρά εξελίξεις των τελευταίων εβδομάδων: 

από την τροπολογία που ενσωματώθηκε σ’ ένα άσχετο νομοσχέδιο για τον τουρισμό, στην οποία προβλέπονται ο συμψηφισμός των χρεών μεταξύ της ΕΥΔΑΠ και του Δημοσίου και η κατάργηση των συλλογικών συμβάσεων εργασίας ώστε η ΕΥΔΑΠ να δοθεί στο νέο αγοραστή χωρίς τα «βαρίδια» ακόμη κι αυτών των σημερινών εργατικών αμοιβών, μέχρι την απόφαση τροποποίησης του καταστατικού της που έλαβε η γενική συνέλευση των μετόχων της ΕΥΔΑΠ, ώστε πλέον να είναι δυνατή η πώληση ακόμη και ποσοστού άνω του 49% του μετοχικού της κεφαλαίου.

Δείτε το βίντεο...Βγάλτε τα δικά σας συμπεράσματα...

Αποκαλύψεις της Ζωής Γεωργαντά για το 

πόρισμα Πεδιαδίτη.....

Ετοιμάζουν τουφέκια για προστατέψουν το σπίτι τους οι Ελληνες από τις κατασχέσεις...

ΚΑΤΣΕΛΗ: ΑΝΟΗΣΙΕΣ ΛΕΕΙ Ο ΣΤΟΥΡΝΑΡΑΣ! 

ΘΑ ΒΓΟΥΝ ΤΑ ΟΠΛΑ ΑΝ ΑΡΧΙΣΟΥΝ ΟΙ ΠΛΕΙΣΤΗΡΙΑΣΜΟΙ.

«Με το τουφέκι παρά πόδα θα περιμένει τον δικαστικό επιμελητή ο ιδιοκτήτης, όπως έγινε στην Ισπανία και στην Ιρλανδία, εάν εφαρμοστεί η άρση αναστολής των πλειστηριασμών πρώτης κατοικίας».
Με αυτά τα λόγια περιγράφει εικόνες του ...

Η Αγγλία περνάει νόμο για υποχρεωτική στρατιωτική θητεία !! Γνωρίζεις πότε είχε ξαναγίνει αυτό?

Άλλες δυο φορές , λίγο πριν από τους δυο παγκόσμιους πολέμους !!
Εδώ οι Άγγλοι μαζεύουν υπογραφές για να το ..αποτρέψουν!!

ΜΕ ΤΟ ΒΛΕΜΜΑ... ΣΤΗ ΣΥΝΤΑΞΗ Αδειάζουν τα γηροκομεία λόγω κρίσης!


Μέρα με τη μέρα τα γηροκομεία αλλά και οι ξενώνες φιλοξενίας ηλικιωμένων αδειάζουν.

Σύμφωνα με το patrastimes.gr, αιτία για την «ομαδική» εκκένωση των μονάδων φροντίδας ηλικιωμένων είναι η οικονομική κρίση, η οποία μαστίζει χιλιάδες οικογένειες.

Σε μια προσπάθεια τόνωσης των οικονομικών τους, ο ένας μετά τον άλλο γιοί και κόρες, που είχαν κυριολεκτικά «παρκάρει» τους γονείς τους...

ΤΟ ΔΗΛΩΝΕΙ ΑΠΡΟΚΑΛΥΠΤΑ Ειλημμένη απόφαση: Πλειστηριασμοί α' κατοικίας για να σωθούν οι τράπεζες!

ΣΧΟΛΙΟ ΚΕΦΑΛΟ-ΚΛΕΙΔΩΜΑΤΑ :Επιτέλους η λογική μίλησε !!! Μπρος στον κίνδυνο να καταρρεύσουν οι τράπεζες , να πάει και το παλιάμπελο...Ειδικά τώρα που ανακεφαλαιοποιήθηκαν και δουλεύει σωστά σαν ελβετικό ρολόι η οικονομία ...Εύγε στο οικονομικό επιτελείο !!!Έχουν αυτό που λέμε ελληνικά ΣΩΣΤΟ  "timing"

Με τον πλέον ξεκάθαρο τρόπο ο υπουργός Οικονομικών, Γιάννης Στουρνάρας, προαναγγέλλει τις κυβερνητικές προθέσεις για την απελευθέρωση των πλειστηριασμών πρώτης κατοικίας, επισημαίνοντας στην εφημερίδα Real News, ότι «εάν δεν κάνουμε κάτι, θα καταρρεύσουν οι τράπεζες»!
Ο καταιγισμός των αντιδράσεων από όλο το φάσμα του πολιτικού κόσμου και των φορέων της κτηματαγοράς, αλλά και ο κίνδυνος να απειληθεί η κυβερνητική συνοχή, αποτελούν οδηγό για το υπουργείο Οικονομικών στην προσπάθεια εξεύρεσης οικονομικών και κοινωνικών κριτηρίων για 300.000 ιδιοκτήτες ακινήτων με «κόκκινα» δάνεια οι οποίοι απειλούνται με πλειστηριασμό.
«Δεν μπορούμε να μην κάνουμε κάτι γιατί διαφορετικά θα καταρρεύσουν οι τράπεζες....

Πολυπολιτισμός με το ζόρι για την Ελλάδα και τους Έλληνες...


Εδώ και δύο δεκαετίες, εντείνεται μια συντονισμένη προσπάθεια να αλλοιωθούν οι πληθυσμιακές συνθέσεις εθνικά συμπαγών κρατών, και μάλιστα των απόλυτα εθνικά ομοιογενών κρατών, όπως είναι η Ελλάδα. 


Αναφέρει σχετικά με αυτό, ο Brian Wheeler, ειδικός εκπρόσωπος του ΟΗΕ για τη μετανάστευση στο BBC: 


"Η ΕΕ θα πρέπει να κάνει το καλύτερο δυνατό για να υπονομεύσει την ομοιογένεια των κρατών μελών της. 

Ο Peter Sutherland (ΠΕΡΙΟΥΣΙΟΣ..) , μη εκτελεστικός πρόεδρος της Goldman Sachs, ανέφερε ότι η μελλοντική ευημερία των πολλών κρατών της ΕΕ εξαρτάται από το "αν θα γίνουν (τα κράτη) πολυπολιτισμικά"! 

Το Ολέθριο σχέδιο GIOVANNI-VECCO (βιντεο)

undefined
Αποκαλύπτουμε το ολέθριο σχέδιο GIOVANNI-VECCO από το σιωνιστικό Βατικανό με στόχο την Ορθοδοξία

Συνεργοί του εγκλήματος αυτού, και επικεφαλής του σκοτεινού σχεδίου των Λατίνων αιρετικών ήταν ο μακαρίτης Χριστόδουλος και ο Βαρθολομαίος και συν αυτώ η μιαρά ιεραρχία. 


Δύστυχώς πολλοί ψευδοπροφήτες, ψευδοχριστιανοι, επίσκοποι, κληρικοί , μοναχοί και προβοτοσχημοι ιεροκήρυκες τύπου Μαρκουλατου-Λυρα, αν και γνωρίζουν τι σημαίνει σχέδιο GIOVANNI-VECCO, όταν τους καλούσαν στα διάφορα στημένα πάνελ να πουν τις θέσεις τους, τις απόψεις και την γνώμη τους, μιλούσαν με γλώσσα συγχύσεως με καλύπτρα, διότι εντολή είχαν όλοι αυτοί οι μόνιμοι κάτοικοι των τότε καναλιών, να υποκρύπτουν τα σχεδία της νέας εκκλησιαστικής τάξης και το σχέδιο της βατικανοποιησης της ορθόδοξης εκκλησίας. 

Γιαυτο άλλωστε είναι και μόνιμοι στα κανάλια όταν χρειαστεί.. 

Να ποιά Τουρκία συμφέρει την χώρα μας.....

undefined
του Σταύρου Καρκαλέτση*

Για  χρόνια και δεκαετίες, μια ανεπαρκής και φοβική ελληνική εξωτερική πολιτική, είχε οχυρωθεί πίσω από διάτρητα «δόγματα», για να δικαιολογήσει αλλεπάλληλες διπλωματικές και πολιτικές ήττες της χώρας. 

Ένα τέτοιο ψευδοδόγμα, πρέσβευε την «εξημέρωση του (τουρκικού) θηρίου», κυρίως μέσα από την ευρωπαική προοπτική της Τουρκίας, και μια πλήρη ένταξή της στην ΕΕ. Θυμόμαστε πως η Αθήνα είχε καταντήσει ο μονίμου απασχόλησης θλιβερός πλασιέ των ευρωπαικών εισοδίων της Τουρκίας. Αντάλλαγμα; Ουδέν. 

Το «θηρίο» δεν θέλησε, ούτε θέλει, να εξημερωθεί. Την ώρα που οι πλέον σοβαρές πολιτικές φωνές της Ευρώπης εξέφραζαν βάσιμους...

«Αφρικανοποίηση» της Ελλάδας όπου όλα θα ξεπουλιούνται όσο όσο στους ξένους....


Είμαστε λέει εκτός στόχων, το grexit άρχισε πάλι να κουβεντιάζεται και το Σεπτέμβρη που έρχεται πάλι για έλεγχο η τρόικα θα πάρει κεφάλια γιατί θα μας βρει με ελλείμματα, πιο μεγάλη ύφεση, πιο μεγάλη ανεργία, με πλήρη αδράνεια στις αποκρατικοποιήσεις και μεγάλες τρύπες στα φορολογικά έσοδα.

«Θα είναι η πιο δύσκολη διαπραγμάτευση αυτή του Σεπτεμβρίου», μας προετοιμάζει ήδη ο κ. Στουρνάρας.

Δηλαδή τι θα γίνει χειρότερο από ό,τι μας συμβαίνει το Σεπτέμβρη; Τετέλεσται η χώρα;

Σ' αυτό το καλοκαίρι της αγωνίας όπου ελάχιστοι Έλληνες θα μπορέσουν να κάνουν διακοπές λίγων ημερών, τρία ερωτήματα βασανίζουν όλους μας: