Πέμπτη 7 Ιουλίου 2016

Αποφάσισα να σας παρουσιάζω μόνο Ευχάριστα νέα.

Dimitris Palaskas

Αποφάσισα να σας παρουσιάζω μόνο Ευχάριστα νέα. 

Α.Το ΣτΕ εξαιρεί τους δικαστικούς λειτουργούς από την υποχρέωση δήλωσης των μετρητών σε θυρίδες και εκτός τραπεζών (όχι όλους τους υπόλοιπους Έλληνες). 
Έτσι, δε θα χρειαστεί ΠΟΤΕ ΠΙΑ να αναρωτηθούμε τελείως άσκοπα "τι κάνει η Δικαιοσύνη", "μα ....

Mια ακόμη νεοφιλελεύθερη πόρνη...

Κλείστε τα όλα! Σπίτια, μαγαζιά, τράπεζες. Τα στόματά μας όμως δε θα καταφέρετε ποτέ να μας τα κλείσετε!

Ποιος πολιτικός και γιατί φοβάται το λουκέτο στο Mega.


http://www.tribune.gr/wp-content/uploads/2016/07/%CE%BC%CE%B5%CE%B3%CE%B1-630x400.jpg
Ένα από τα αγαπημένα πολιτικά πρόσωπα του Mega Channel ( τυχάια ;;;; ) και της διαπλοκής είναι ο πρώην πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, Ευάγγελος Βενιζέλος.

Ο Ευάγγελος Βενιζέλος, τύγχανε, όλα τα προηγούμενα χρόνια, προνομιακής μεταχείρισης ευρισκόμενος στα πάνελ του Μεγάλου Καναλιού, ενώ οι σχέσεις του είναι εξαιρετικές με την Όλγα Τρέμη, τον Γιάννη Πρετεντέρη και φυσικά με τον Σταύρο Ψυχάρη και ...

Ιδού ο ρατσισμός κατά των Ελλήνων από όλους τους κυβερνώντες τα τελευταία χρόνια της δόλιας οικονομικής κρίσης !

From HEIL GAP (or mind the GAP)

Από τον ελληνικό διαδίκτυο :

Δήμος Αθηναίων: Νοικιάζει 200 διαμερίσματα για τους πρόσφυγες.

Ο δήμος Θεσσαλονίκης προχωρά σε ανοικτή πρόσκληση σε όσους ενδιαφέρονται να νοικιάσουν διαμερίσματά τους ή να φιλοξενήσουν στα σπίτια τους πρόσφυγες ...

Θεσσαλονίκη: Έδωσαν τα σπίτια τους σε 25 οικογένειες προσφύγων - Εικόνες από ....

«Έπεσε» το publicrevenue.gr μόλις αναρτήθηκαν οι μεγαλοοφειλέτες του Δημοσίου.

«Έπεσε» το publicrevenue.gr μόλις αναρτήθηκαν οι μεγαλοοφειλέτες του Δημοσίου
Λίγα λεπτά «άντεξε» η ιστοσελίδα publicrevenue.gr όπου αναρτήθηκαν τα ονόματα 13.730 μεγαλοοφειλετών του Δημοσίου.
Η επισκεψιμότητα στην ιστοσελίδα όπου αναρτήθηκαν το μεσημέρι της Πέμπτης (07/07) τα ονόματα των 13.730 μεγαλοοφειλετών του Δημοσίου, ήταν τόσο μεγάλη που το σύστημα δεν....

Η ΑΡΧΑΙΟΤΕΡΗ ΤΡΑΠΕΖΑ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΕΤΟΙΜΗ ΝΑ «ΣΚΑΣΕΙ»: Απειλεί την Ευρωζώνη με νέα κρίση μεγατόνων.


Η αρχαιότερη τράπεζα του κόσμου, έστω και όχι με την τρέχουσα μορφή της, με έτος ίδρυσης το 1472, μοιάζει να έχει τη δύναμη να «ρίξει» εκ νέου την Ευρωζώνη σε κρίση και μάλιστα όχι μόνο οικονομική αλλά και πολιτική.

Με μη εξυπηρετούμενα δάνεια ύψους 46,9 δισ. ευρώ, η Banca Monte dei Paschi di Siena (BMPS) δεν είναι απασχολεί για πρώτη φορά κατά τη διάρκεια της τελευταίας 2ετίας τόσο τις ιταλικές όσο και τις ευρωπαϊκές τραπεζικές αρχές.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η τράπεζα έχει δημιουργήσει μία ειδική μονάδα την οποία απαρτίζουν.....

Ο εισηγητή της ΝΔ Αθανάσιος Δαβάκης κατέθεσε αίτημα της ΝΔ, να κληθεί προς ακρόαση στην Επιτροπή Εξωτερικών και Άμυνας της Βουλής ο εκπρόσωπος του ΤΑΙΠΕΔ προκειμένου να εκφέρει άποψη για την αξιοποίηση της ακίνητης περιουσίας 24 δις των ενόπλων δυνάμεων. Τι δεν κατάλαβες πάλι ;;;;;

Καμμένος: Δεν συζητώ με το ΤΑΙΠΕΔ για την περιουσία των Ενόπλων Δυνάμεων - ΒΙΝΤΕΟ

Την αντίθεση του στο αίτημα της ΝΔ, να κληθεί προς ακρόαση στην Επιτροπή Εξωτερικών και Άμυνας της Βουλής εκπρόσωπος του ΤΑΙΠΕΔ, προκειμένου να εκφέρει άποψη για την αξιοποίηση της ακίνητης περιουσίας των ενόπλων δυνάμεων, εξέφρασε ο υπουργός Άμυνας Πάνος Καμμένος.

"Αυτό το οποίο θα γίνει με την κλήση του ΤΑΙΠΕΔ είναι ότι θα ικανοποιήσουμε εκείνους που θα ήθελαν πολύ η εκμετάλλευση της περιουσίας των 24 δισ. ευρώ να μην πάει προς όφελος του προσωπικού αλλά για την εξυπηρέτηση του χρέους. Σας λέω ότι είμαι....

CAPITAL CONTROLS. ΜΗΠΩΣ ΠΑΜΕ ΓΙΑ ΞΕΠΛΥΜΑ ΕΝΩ ΘΑ ΤΗΝ ΠΛΗΡΩΣΟΥΝ ΟΙ ΕΥΣΥΝΕΙΔΗΤΟΙ;;;

Η αριστερή κυβέρνηση εισάγει νομοσχέδιο με βάση το οποίο δεν θα δεσμεύονται από τα capital controls, εκείνοι που θα καταθέτουν χρήματα στις τράπεζες από εδώ και πέρα. 

Αντίθετα θα συνεχίσουν να υπάγονται στα capital controls εκείνοι που έχουν από παλιά τα χρήματά τους μέσα.

Τελικά στην Ελλάδα χάνουν πάντα εκείνοι που
πιστεύουν και εμπιστεύονται το κράτος, ενώ κερδίζουν πάντα εκείνοι που δεν έχουν καμία εμπιστοσύνη στο κράτος και το αντιμετωπίζουν σαν ...

Ούζο, το θαυματουργό ποτό των Ελλήνων.… Καθαρίζει τις αρτηρίες , προστατεύει το συκώτι και άλλες ασθένειες!

Κι όμως υπάρχει ένα αλκοολούχο ποτό που όχι μόνο δρα ευεργετικά στις αρτηρίες, αλλά προστατεύει το στομάχι και το συκώτι.

Μάλιστα, το ποτό αυτό συνοδεύει τα ελληνικά καλοκαίρια, και για πολλούς είναι απαραίτητη συνήθεια.

Ο λόγος βέβαια για το ούζο, το οποίο αποτελεί βιομηχανικό μίγμα καθαρής αλκοόλης, νερού και αρωματικών ουσιών με κύριο το γλυκάνισο.

Λέγεται ότι η ονομασία «ούζο» προέρχεται από το εξής περιστατικό: Μια Ιταλική (ή Επτανησιώτικη) εμπορική εταιρεία είχε ..

Τιμούμε τον Αρχηγό μας – ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΓΡΙΒΑΣ ΔΙΓΕΝΗΣ – ΑΘΑΝΑΤΟΣ – ΕΟΚΑ!!!

Screenshot_185

Σαν σήμερα το 1897 γεννήθηκε αυτός ο σπουδαίος Έλληνας! Δόξα και τιμή Γεώργιε Γρίβα Διγενή! Έκανες πολλά για μας, αναπαύσου τώρα εν ειρήνη…

Το ΝΑΤΟ στέλνει χερσαίες δυνάμεις σε Ρουμανία και Βουλγαρία - Ρώσος αντιπρόσωπος στο ΝΑΤΟ: «Πρόκληση πολέμου η ενίσχυση της Δύσης στα ρωσικά σύνορα»

Οι ηγέτες των χωρών μελών του ΝΑΤΟ στη Βαρσοβία θα συζητήσουν νέα βήματα για την ενίσχυση της παρουσίας της Συμμαχίας στην ανατολική πλευρά της, ως μέρος της προσέγγισης της Δύσης με το ρεβανσισμό της Ρωσίας, δήλωσε ο πρώην Γενικός Γραμματέας του ΝΑΤΟ, Άντερς Φογκ Ράσμουσεν στο περιοδικό ‘Newsweek’. 

Πρόσθεσε ότι στη συνάντηση της 8ης και 9ης Ιουλίου θα πρέπει να αποφασισθεί η μόνιμη εγκατάσταση χερσαίων, αεροπορικών και ναυτικών δυνάμεων στις χώρες της Βαλτικής, την Πολωνία, τη Ρουμανία και τη Βουλγαρία. 

Θα παραμείνουν εκεί για όσο διάστημα ....

Προς ψήφιση σχέδιο νόμου που ΚΑΤΑΡΓΕΙ ολοκληρωτικά το δικαίωμα δόμησης στις εκτός σχεδίου περιοχές !!!

Τα ακίνητα αυτά, μέχρι σήμερα ήταν οικοδομήσιμα κατά ένα μικρό ποσοστό του εμβαδού τους. 

Το μέτρο αυτό θα πλήξει δεκάδες χιλιάδες ιδιοκτήτες οικοπέδων σε όλη την Ελλάδα καθώς είναι τεράστιο το ποσοστό των περιοχών που βρίσκονται εκτός οικισμού. 

Οι επιπτώσεις δεν θα γίνουν αισθητές μόνο στους ιδιοκτήτες ακινήτων που δεν θα μπορούν να οικοδομήσουν κατοικία αλλά και στους ....

Λιγοστεύει η άμμος στην κλεψύδρα.

assets_LARGE_t_942_44110143_type13031.jp
ΑΛΕΞΗΣ ΠΑΠΑΧΕΛΑΣ

Οταν τελειώσει το καλοκαίρι, αυτή η κυβέρνηση θα έλθει αντιμέτωπη με την πραγματικότητα και την απύθμενη οργή των πολιτών. Τίποτα δεν θα το σταματήσει αυτό, ούτε η μανιώδης προσπάθεια ελέγχου της ενημέρωσης με κάθε μέσο. 

Μαζί με όποιον άλλο δαίμονα κατασκεύασαν, θα βρεθούν στο στόχαστρο, θα γευθούν το δηλητήριο με το οποίο πότισαν τα μυαλά των πολιτών.

Απ’ άκρη σ’ άκρη της Ελλάδας ακούγεται μονότονα η ίδια κουβέντα: «Αυτή η συνταγή με φόρους και εισφορές δεν βγαίνει». Τα υπολείμματα της μεσαίας τάξης βλέπουν μπροστά τους το φάσμα της χρεοκοπίας. 

Οι ελεύθεροι επαγγελματίες το ίδιο. Κανείς, μα κανείς, δεν σχεδιάζει να ....

ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ Η ΑΠΟΒΙΟΜΗΧΑΝΙΣΗ... ΣΕ ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΠΤΩΣΗ Η ΧΩΡΑ ΜΑΣ! ΑΜΕΣΗ ΑΝΑΓΚΗ ΕΞΟΔΟΥ ΑΠΟ Ε.Ε ΚΑΙ ΝΑΤΟ.....

ELEFSINA
 Βάζουν λουκέτο στα Ναυπηγεία Ελευσίνας!

“Λουκέτο” στα Ναυπηγεία Ελευσίνας από την Γενική Γραμματεία Εσόδων!


Με μια αψυχολόγητη ενέργεια -τηρώντας το γράμμα του νόμου- η Γενική Γραμματεία Εσόδων προχώρησε σε κατάσχεση των λογαριασμών του Ναυπηγείου, τινάζοντας στον αέρα τη συμφωνία των εργαζομένων με τη διοίκηση και την κυβέρνηση!


Οι εργαζόμενοι έμειναν....

«H Ελλάδα αλλάζει χέρια» και εξαιτίας της αθλιότητας της ελληνικής αστικής τάξης.

του Αθαν. Χ. Παπανδρόπουλου
Η πλήρης αποτυχία της εγχώριας αστικής και επιχειρηματικής τάξης να τιθασσεύσει τον άκρατο κρατισμό και την «κοινωνία των κολλητών» που αυτός δημιουργεί,
δυστυχώς φέρνει την χώρα και το μέλλον της στα χέρια ξένων, οι οποίοι καλούνται να την εντάξουν στο περιβάλλον της παγκοσμιοποίησης
Στο άρθρο του της Κυριακής 3 Ιουλίου, ο Αντώνης Καρακούσης, διευθυντής στο Βήμα της Κυριακής, γράφει με διαύγεια και γνώση, υπό τον τίτλο Η Ελλάδα αλλάζει χέρια, τα ακόλουθα:
«Οι συνέπειες της τρέχουσας διακυβέρνησης αποκαλύφθηκαν με τον πλέον καθαρό τρόπο τις προηγούμενες ημέρες.
»Η απόρριψη του.....

Τα "ανοίγματα" Ερντογάν σβήνουν την ελληνική ΑΟΖ .


Οι συμφωνίες του Ερντογάν και το Καστελόριζο

Tου Πάρη Καρβουνόπουλου

Η στροφή 180 μοιρών που επιχειρεί ο Τούρκος πρόεδρος Ταγίπ Ερντογάν στην διπλωματική σκακιέρα της περιοχής, έχει προκαλέσει συναγερμό στην Αθήνα. 


Ο Ερντογάν μέσα σε λίγες ημέρες δημιούργησε συνθήκες επανασύνδεσης με Ισραήλ και Ρωσία και είναι σχεδόν βέβαιο ότι το ίδιο θα συμβεί και με την Αίγυπτο! 

Γιατί αυτή η στροφή; 

Γιατί Μόσχα, Τελ Αβίβ και Κάϊρο την παρακολουθούν με θετικό ενδιαφέρον; Ποιος είναι ο μεγαλύτερος εφιάλτης της Ελλάδας;

Ο Ερντογάν πριν ....

Η Ευρωζώνη έχει σχεδιαστεί σαν φυλακή, με δεσμοφύλακα τη Γερμανία. Ποιός έχει όμως τα κλειδιά της φυλακής; Μήπως οι Πολίτες; Η Πορτογαλία απειλείται ξανά με Τρόικα και με μνημόνια.

Εξαγριωμένος ο Ιταλός πρωθυπουργός, λόγω των πολιτικών, οικονομικών και τραπεζικών προβλημάτων που αντιμετωπίζει η χώρα του, όπου αφενός μεν κινδυνεύει άμεσα με τραπεζικές επιθέσεις (Bank runs), αφετέρου με την εφαρμογή των κανόνων διάσωσης της Ευρωζώνης (Bail in) εις βάρος των μετόχων, ομολογιούχων και καταθετών, επιτέθηκε εναντίον της Deutsche Bank – χαρακτηρίζοντας την ως την πιο χρεοκοπημένη τράπεζα του πλανήτη!
Ανέφερε επί πλέον πως τα κόκκινα δάνεια των ιταλικών τραπεζών δεν είναι τίποτα μπροστά στα προβλήματα που προκαλούν τα παράγωγα στην ΕΕ (πηγή) – ενώ οι ευρωπαϊκές τράπεζες είναι σε πολύ χειρότερη θέση από τις ιταλικές. 

Ο εμφύλιος πόλεμος λοιπόν της Ιταλίας με τη Γερμανία ξεκίνησε, δημιουργώντας την εντύπωση ότι, από τη μία πλευρά είναι καλύτερα να αποσύρει κανείς τα χρήματα του από τις ιταλικές τράπεζες, ενώ από την άλλη να .....

"Μαύρα μαντάτα" για τη γερμανική οικονομία: Μετά τον τραπεζικό τομέα πλήγμα και στη βιομηχανική παραγωγή

ΤΟ ΑΝΤΙΤΙΜΟ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΤΟΥ ΒΕΡΟΛΙΝΟΥ ΣΤΗΝ ΕΕ;

Τα "σύννεφα" της οικονομικής κρίσης απλώνονται πλέον και πάνω από τη Γερμανία και όπως αναφέρουν αναλυτές δεν θα αργήσει ένα σοβαρό πλήγμα και στην οικονομία της χώρας που θέλει να επιβάλλει την πολιτική της στην Ευρωπαική Ένωση, φλερτάροντας για λόγους ηγεμονίας με την καταστροφή του ευρωπαικού οικοδομήματος.

Πέραν της Deutsche Bank που είναι το σήμα κατατεθέν της γερμανικής οικονομίας και φαίνεται να έχει μεγάλες επισφάλειες, έτοιμες να αρχίσουν να "σκάνε", κακά μαντάτα έρχονται και από την γερμανική βιομηχανική παραγωγή. 

Τα στοιχεία δείχνουν πώς ...

Fitch: Σταδιακή άρση των capital controls προς τα τέλη του 2016.

Σταδιακή άρση των capital controls, προς τα τέλη του 2016, προτείνει ο οίκος αξιολόγησης Fitch, με την προϋπόθεση ομαλοποίησης του τραπεζικού συστήματος, της πολιτικής σταθερότητας και εφαρμογής των μεταρρυθμίσεων.

Σύμφωνα με την έκθεση του αμερικανικού οίκου, η συμπεριφορά των καταθετών επηρεάζεται σε μεγάλο βαθμό από τις πολιτικές εξελίξεις, γεγονός το οποίο αντικατοπτρίστηκε καθ’ όλη τη διάρκεια του 2015.

«Οι περιορισμοί στις αναλήψεις καταθέσεων αποθαρρύνουν τους πελάτες να επιστρέψουν τα χρήματά τους στις τράπεζες» τονίζει στη συνέχεια, και επισημαίνει ότι οι καταθέσεις θα ....

Μ. Ξαφά: Οι προηγούμενες κυβερνήσεις ευθύνονται για την χρεoκοπία των επιχειρήσεων.

«Αν οι προηγούμενες κυβερνήσεις είχαν ενεργήσει νωρίτερα για να διασφαλίσουν ότι οι τράπεζες έγκαιρα θα εξυγίαιναν τα μη εξυπηρετούμενα δάνεια, ίσως μερικά από αυτά τα γεγονότα θα μπορούσαν να είχαν αποφευχθεί» αναφέρει η οικονομολόγος Μιράντα Ξαφά, του Centre for International Governance Innovation και πρώην στέλεχος του ΔΝΤ, στους FT με αφορμή την αυτοκτονία του Μαμιδάκη.

Ορισμένοι αναλυτές υποστηρίζουν ότι....

Πούτιν : Μη αναστρέψιμο το πυρηνικό ολοκαύτωμα από την στάση του ΝΑΤΟ και των ΗΠΑ - Βίντεο


 
Ο Ρώσος πρόεδρος Βλαντιμίρ Πούτιν, μιλώντας σε δημοσιογράφους στην Αγία Πετρούπολη της Ρωσίας, δήλωσε ότι οι ΗΠΑ και το ΝΑΤΟ έχουν φέρει την κατάσταση σε μη αναστρέψιμο επίπεδο για ένα παγκόσμιο σε πυρηνικό πόλεμο. Μάλιστα με καθόλου διακριτικό τρόπο, υπαινίχθηκε ότι θα ξεκινήσει οι πύραυλοί των ΗΠΑ θα μπορούν να φτάσουν σε ένα συγκεκριμένο εύρος μέσα στο έδαφος της Ρωσίας! 

 Αυτή η τρομακτική δημόσια αποκάλυψη έγινε στις 17 Ιουνίου, αλλά τα μέσα μαζικής ενημέρωσης σε όλο τον Δυτικό κόσμο δεν έγινε γνωστή αποκρύπτοντας τον....
ειδεχθή κίνδυνο που οι ΗΠΑ και το ΝΑΤΟ προκαλούν σε όλους μας! 


Είναι η μέθοδος που χρησιμοποιείται εδώ και χρόνια για να αποκρύπτουν την αλήθεια και να δαιμονοποιούν ηγέτες και χώρες.    

 Μιλώντας για το αντιπυραυλικό σύστημα των ΗΠΑ και του ΝΑΤΟ τώρα έγινε ..

Πως η πολιτική του Βερολίνου οδηγεί σε καταστροφή ΕΕ και Ευρωζώνη

Αν «σκάσει» η Ιταλία απλά έρχεται το τέλος.

Germany-euro-crisis_0
ΟΙ ΛΑΟΙ ΑΠΟΡΡΙΠΤΟΥΝ ΤΙΣ ΔΟΓΜΑΤΙΚΕΣ ΑΝΤΙΛΗΨΕΙΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΛΙΤΟΤΗΤΑΣ.

Έφτασε η ώρα που η κατάσταση στην Ευρωπαϊκή Ένωση και στην Ευρωζώνη δείχνει να έχει πάρει δρόμο χωρίς επιστροφή. Κι αυτός είναι δρόμος της διάλυσης. Το Brexit έχει αρχίσει να προκαλεί συνεχές ντόμινο. Η κρίση έχει χτυπήσει για τα καλά την Ιταλία. Τον “μεγάλο ασθενή” της Ευρώπης. 
Και η Ιταλία δεν είναι Ελλάδα. Αυτό, η μόνη που δεν το καταλαβαίνει είναι η Γερμανία που είναι και η βασική υπεύθυνη για τα δεινά που βιώνουν οι Ευρωπαίοι πολίτες.
Η πολιτική Σόιμπλε και Μέρκελ έχει καταστροφικά αποτελέσματα για την Ευρώπη. Είναι πλέον πασιφανές. Όσο το Βερολίνο μαζί με τους δορυφόρους του, όσους του έχουν απομείνει, επιμένουν να...

Ο Ερντογάν σε δύο μέρες άλλαξε το σκηνικό σε βάρος της Ελλάδας.

2016-07-07_103519
Οι Ισραηλινοί εμφανίζονται ως οι «ενορχηστρωτές» μιας νέας συμμαχίας που πετά τους Έλληνες απ’ έξω, βάζοντας στο παιχνίδι τους Ρώσους και Τούρκους.
Ήταν θέμα χρόνου να διαπιστωθεί η ανεπάρκεια της κυβέρνησης, που επί 18 μήνες συμμετείχε σε τουριστικού ενδιαφέροντος συσκέψεις (διμερείς, τριμερείς, πολυμερείς…) με τους ηγέτες των γειτονικών χωρών, χωρίς κανένα -απολύτως κανένα- όφελος, έστω και ήσσονος σημασίας για την Ελλάδα.
Απεναντίας, επετράπη να βυσσοδομούν εναντίον μας Αλβανοί και Σλάβοι των Σκοπίων, οι Τούρκοι να παραβιάζουν την εθνική μας κυριαρχία όποτε θέλουν και όπως θέλουν  και όσα πομπωδώς μας εξήγγειλαν ότι θα συμβούν με την «συμμαχία» Ισραηλινών και Αιγυπτίων, απεδείχθησαν σαπουνόφουσκες.
Γονυπετώντας ο Ερντογάν, μέσα σε δύο μέρες άλλαξε το σκηνικό σε βάρος μας, υποχρεώνοντάς μας να ....

Δοκιμές ολέθρου …δοκιμές Γ’παγκοσμίου πολέμου από ΗΠΑ-Ισραήλ

Zionism-2016-02-05-at-9.52.35-AM
Δοκιμές ολέθρου από ΗΠΑ-Ισραήλ.Οι δυο χώρες δοκίμασαν τα αντιπυραυλικά τους συστήματα σε δοκιμές Γ’παγκοσμίου πολέμου!!!
Ισραήλ και ΗΠΑ,ένωσαν τις αντιπυραυλιές τους δυνάμεις σε μια άσκηση μαμούθ,όπου έλαβαν μέρος συνολικά 6 αντιπυραυλικά συστήματα και από τις δυο χώρες.
Οι δοκιμές σε πραγματικό χρόνο και με ρεαλιστικές συνθήκες σε σενάριο Γ’παγκοσμίου πολέμου,στέφθηκαν από απόλυτη επιτυχία (έτσι τουλάχιστον νομίζουν).
Σκοπός ήταν ο ....

Βρέθηκε μετά από 73 χρόνια το υποβρύχιο «Κατσώνης» στον υγρό τάφο του στην Σκιάθο (vid)

της Βάνας Πέππα

Εντοπίστηκε μετά από 73 χρόνια το υποβρύχιο Κατσώνης Υ1 του  Ελληνικού Βασιλικού Πολεμικού Ναυτικού που είχε βυθιστεί στα βόρεια της Σκιάθου από γερμανικό πλοίο στον Β’ Παγκόσμιο Πόλεμο.

Το ιστορικό υποβρύχιο, εντοπίστηκε σε βάθος 170 μέτρα από το υδρογραφικό-ωκεανογραφικό πλοίο «Ναυτίλος» που εκτελούσε σχετική επιχείρηση βόρεια της Σκιάθου από.....

Αποκαλύψεις από έγγραφο για τον κόφτη! Θα "τσακίσει" μισθωτούς και συνταξιούχους - Μπαίνουν κι άλλες ΔΕΚΟ στο Υπερταμείο.

Στο κείμενο αναφέρεται πως θα μεταφερθούν στο υπερταμείο η ΔΕΗ, η ΕΥΔΑΠ κι άλλες ΔΕΚΟ

- Η ενεργοποίηση του κόφτη θα αλλάξει και τους όρους εξόφλησης οφειλών του Δημοσίου προς τους ιδιώτες
- Η παγίδα στον κόφτη είναι πως το κείμενο μιλάει για καθαρή ονομαστική περικοπή
- Εάν κοπούν 100 ευρώ από έναν δημόσιο υπάλληλο τότε η καθαρή περικοπή είναι μόλις 55 ευρώ.


Αποκαλυπτικό είναι το δεύτερο κείμενο του Μνημονίου που περιλαμβάνεται ....

Κ. Ρέγκλινγκ: «Η Ελλάδα επιστρέφει στις αγορές το 2017» - Πρώτη φορά οι δανειστές κάνουν τέτοια δήλωση.

Για πρώτη φορά οι δανειστές προχωρούν σε μια ιδαίτερα καλή και αισιόδοξη δήλωση για την Ελλάδα λέγοντας πως η χώρα μας  θα είναι σε θέση να επιστρέψει στις αγορές ομολόγων το 2017.

Ο επικεφαλής του ESM Κλάους Ρέκλινγκ, κατά την διάρκεια συνέντευξής του δήλωσε ότι ....

Φάρατζ: Θα μου λείψει το θέατρο της Ευρωβουλής - Η ΕΕ θα έχει διαλυθεί σε 5 χρόνια

Σε μία κατάμεστη αίθουσα τύπου ο απερχόμενος ηγέτης των Βρετανών ευρωσκεπτικιστών Νάιτζελ Φάρατζ δίνει τη δική του εκδοχή για το Brexit και τη μελλοντική σχέση της Βρετανίας με την ΕΕ.

«Ο πελάτης είναι βασιλιάς. Και εμείς είμαστε ο πελάτης» ήταν μία από τις καλύτερες σημερινές ατάκες του Νάιτζελ Φάρατζ. 


Μόνο που ο πελάτης είναι .....