Δευτέρα 8 Φεβρουαρίου 2016

Ελλάδα μου πόσο σ'αγαπώ... Ένας αληθινός ΈΛΛΗΝΑΣ δε φοβάται !!! ΒΙΝΤΕΟ.


Ένας αληθινός ΈΛΛΗΝΑΣ δε φοβάται !!!
Ένας αληθινός ΈΛΛΗΝΑΣ δεν υποχωρεί !!!
Ένας αληθινός ΈΛΛΗΝΑΣ αμύνεται επιτιθέμενος !!!
Ένας αληθινός ΈΛΛΗΝΑΣ έχει πάντα το κεφάλι ψηλά !!!
Ένας αληθινός ΈΛΛΗΝΑΣ προτιμά 1000 φορές να τον μισήσεις παρά να τον λυπηθείς !!!
Ένας αληθινός ΈΛΛΗΝΑΣ είναι πάντα περήφανος !!!
'Ενας αληθινός ΈΛΛΗΝΑΣ δε σταματά ...

Ἡ ἱστορία μας ὑπὸ τὴν …«σκέπη» τῆς Ἐθνικῆς Τραπέζης.

http://i1.wp.com/filonoi.gr/wp-content/uploads/2016/02/%E1%BC%A9-%E1%BC%B1%CF%83%CF%84%CE%BF%CF%81%E1%BD%B7%CE%B1-%CE%BC%CE%B1%CF%82-%E1%BD%91%CF%80%E1%BD%B8-%CF%84%E1%BD%B4%CE%BD-...%C2%AB%CF%83%CE%BA%E1%BD%B3%CF%80%CE%B7%C2%BB-%CF%84%E1%BF%86%CF%82-%E1%BC%98%CE%B8%CE%BD%CE%B9%CE%BA%E1%BF%86%CF%82-%CE%A4%CF%81%CE%B1%CF%80%E1%BD%B3%CE%B6%CE%B7%CF%82.5.jpgΓνωρίζουμε ἀρκετὰ καλὰ τὸ ποιὸς εἶναι πίσω ἀπὸ τὴν φερομένη ὡς «Ἐθνικὴ Τράπεζα», καθὼς ἐπίσης καὶ τὸν σκοτεινό της ῥόλο, στὴν διάρκεια τῶν τελευταίων (περίπου) δύο αἰώνων τῆς ὑπάρξεώς της.
Γνωρίζουμε ἐπίσης ἀρκετὲς ἀπὸ τὶς λεηλασίες ποὺ ὑπέστημεν ὡς Ἔθνος, ἀπὸ τὶς βρωμιὲς τῶν διοικητῶν-βιτρινῶν της, ποὺ στὴν πραγματικότητα ἔκρυβαν πίσω τους τὴν οἰκογένεια τῶν παγκοσμίων ὑπέρ-τραπεζιτῶν Rothschild.

Rothschild, Ἐθνικὴ τράπεζα καὶ τράπεζα τῆς Ἑλλάδος.


Greece_as_a_kingdom_or_a_statistical_des


Πίσω ἀπὸ κάθε σταγόνα Ἑλληνικοῦ αἵματος, ἕνας Rothschild!!!

Τώρα πιὰ λοιπὸν κι ἐπισήμως τὸ ἑλλαδοκαφριστὰν καταργεῖ τὸ δικαίωμα τοῦ Ἑλληνικοῦ Λαοῦ νὰ ἔχῃ πρόσβασιν στὴν ἱστορία του, ἐπιτρέποτνας κι ἐξουσιοδοτώντας τὴν Ἐθνικὴ Τράπεζα νὰ .....

Καταυλισμοί Λαθρομεταναστών - Προς όλους τους Αρχηγούς των Ενόπλων Δυνάμεων.

https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEhcaeJOpop_KmjB7hSujwcugnI60kqvWOpnNuOHVqiS4X6dXnWwLFDxRcd7iyDA0H0JeDjGfUKRtv4brPUCKcSQj1kXwmJ29lFoeDvpv2D-Aiaa3JpYAclz0wp000gqG4tJDyAfYghaNFNo/s1600/10433146_10205760007704382_5144246242433943286_n.jpgΠρος όλους τους Αρχηγούς των Ενόπλων Δυνάμεων
Ανοιχτή Επιστολή

Κύριοι Στρατηγοί & Ναύαρχοι. Θέμα: Καταυλισμοί Λαθρομεταναστών

Με τους καταυλισμούς λαθρομεταναστών, καταντήσατε τα στρατευμένα παιδιά μας, υπηρέτριες Ισλαμιστών λαθρομεταναστών. Ντροπή σας!!! Οι στρατιώτες έχουν άλλο σκοπό. Να πολεμούν για τη πατρίδα. Τα ΜΜΕ έδειξαν τα γεγονότα. Δείτε τι γίνετε στη Κω, στη Σίνδο, και αλλού. Οι Τούρκοι Αρχηγοί δεν θα έπρατταν ποτέ κάτι τέτοιο!!!

Με την είσοδο Μουσουλμάνων λαθρομεταναστών, σχέδιο εισβολής στα Ελληνικά νησιά ετοιμάζει η Τουρκία, και εσείς παίζετε το παιχνίδι ....

Κλείσιμο ελληνοτουρκικών συνόρων ζητά η Αυστριακή υπουργός Εσωτερικών.

Να κλείσουν τα σύνορα ανάμεσα στην Ελλάδα και την Τουρκία και να στέλνονται πίσω στην Τουρκία οι πρόσφυγες οι οποίοι θα συλλαμβάνονται, ζητά με δηλώσεις της στο σημερινό φύλλο της αυστριακής εφημερίδας Der Standard, η υπουργός Εσωτερικών της Αυστρίας, Γιοχάνα Μικλ-Λάιτνερ - του συγκυβερνώντος, με τους Σοσιαλδημοκράτες, συντηρητικού Λαϊκού Κόμματος, η οποία συναντάται το απόγευμα της Δευτέρας στη Βιέννη με τον Έλληνα αναπληρωτή υπουργό Εξωτερικών για Ευρωπαϊκές Υποθέσεις, Νίκο Ξυδάκη.

«Στην πρώτη θέση πρέπει φυσικά να βρίσκεται
η διάσωση, στη δεύτερη όμως θέση δεν επιτρέπεται να ακολουθεί η αυτόματη είσοδος στην ΕΕ. Οι άνθρωποι πρέπει να μεταφέρονται πίσω στην Τουρκία. Μετά θα σταματήσουν αμέσως οι επικίνδυνες (θαλάσσιες) προσπελάσεις» αναφέρει.....

Λαγκάρντ: Με μείωση των συντάξεων θα γίνει βιώσιμο το ασφαλιστικό.



Η γενική διευθύντρια του ΔΝΤ, Κριστίν Λαγκάρντ, δήλωσε, εμμέσως πλην σαφώς, ότι το Ταμείο θέλει μειώσεις στις συντάξεις για να γίνει βιώσιμο το ασφαλιστικό σύστημα. 

Αν η μεταρρύθμιση δεν είναι σημαντική και δεν
είναι σημαντική, είπε, τότε....

Την Παρασκευή στην Αθήνα με τα τρακτέρ τους οι αγρότες.

Στην Αθήνα μεταφέρεται από την Παρασκευή ο αγώνας των αγροτών, όπως αποφάσισαν ομόφωνα σήμερα οι εκπρόσωποι αγροτών από 68 μπλόκα που συμμετείχαν στην πανελλαδική συνάντηση της Νίκαιας.

Σύμφωνα με την απόφαση, την Παρασκευή με τρακτέρ και λεωφορεία οι αγρότες θα
μετακινηθούν στην Αθήνα και θα «στρατοπεδεύσουν» στο Σύνταγμα, τουλάχιστον επί διήμερο , ανάλογα και με τις καιρικές συνθήκες.

Παράλληλα από αύριο προχωρούν σε νέα κλιμάκωση των κινητοποιήσεων με αύξηση των αριθμών των ωρών αποκλεισμού ...

ΔΥΟ ΑΛΗΘΕΙΕΣ ΑΠΟ ΔΥΟ ΣΚΛΗΡΟΥΣ ΔΗΜΙΟΥΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

ΥΠΟΤΙΜΗΣΗ (ΣΟΪΜΠΛΕ) ΚΑΙ ΚΟΥΡΕΜΑ ΧΡΕΟΥΣ (ΛΑΓΚΑΡΝΤ) ΣΥΝΑΠΟΤΕΛΟΥΝ ΤΗΝ ΑΦΕΤΗΡΙΑ ΓΙΑ ΛΥΣΗ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΔΡΑΜΑΤΟΣ ΜΕ ΕΝΑ ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ  
Κατά παράδοξο τρόπο οι δύο θεματοφύλακες των μνημονίων στη χώρα, άθελα τους και για τους δικούς τους λόγους ο καθένας, κάνουν προτάσεις, οι οποίες αν εφαρμοστούν ταυτόχρονα, αποτελούν τον πυρήνα για να ανοίξει ο δρόμος της λύσης της μνημονιακήςτραγωδίας στη χώρα με ένα ριζοσπαστικό προοδευτικό πρόγραμμα.
Ο Σόϊμπλε πρόσφατα είπε μια αυτονόητη αλήθεια η οποία, όμως, θεωρείται απαγορευμένη και καταραμένη έννοια στην ελληνική δημόσια συζήτηση από τους κρατούντες θεματοφύλακες της ενημέρωσης. Συγκεκριμένα ο Β. Σόϊμπλε είπε ότι η Ελλάδα είναι δύσκολο να βγει από τη δεινή οικονομική της κατάσταση χωρίς το εργαλείο της υποτίμησηςτου νομίσματος. Νομισματική, όμως, υποτίμηση προϋποθέτει.....

Όσοι Ελληνες διακατέχονται από Εθνικά ιδεώδη !!! Ότι δεν λύνεται κόβεται..!!

Αποτέλεσμα εικόνας για γορδιοσ δεσμοσ
Αξιότιμοι πατριώτες

Πήρα την απόφαση να δημοσιοποιήσω αυτήν την επιστολή ώστε να βοηθήσω και εγώ στον αγώνα που γίνεται για επανάκτηση της εθνικής ανεξαρτησίας της εξανδραποδισμένης μας πατρίδας.

Οι Έλληνες είχαμε  δυστυχώς μερικώς απεμπολήσει από την ψυχή μας την εθνική μας συνείδηση, είχαμε χάσει  δηλαδή τον εαυτό μας και γι’ αυτό οδηγηθήκαμε στην καταστροφή. 

Στο χέρι μας είναι να πάψουμε να είμαστε τα πρόβατα που οδηγούνται στο σφαγείο της....