Δευτέρα 10 Μαρτίου 2014

Μόνο οι αφελείς πια περιμένουν τη λύση από τις εκλογές...Η παραπλάνηση, η προδοσία κι ο δωσιλογισμός ΟΛΩΝ τους πια φαίνεται-θέλουν δε θέλουν!

Ο «άρρωστος» δυτικός «πολιτισμός» καταρρέει και φυσικά όλο το ψεύτικό του προσωπείο, όπως αυτό εκφράζεται από το πολιτικό σύστημα, που ταυτίστηκε με την τραπεζοκρατορία, τη συναλλαγή και την απάτη! 

Συντελούνται κοσμογονικές αλλαγές και το χρηματοπιστωτικό σύστημα θα αλλάξει, για να απαντήσει στις πραγματικές ανθρώπινες ανάγκες με τη μοιραία «επέμβαση» των λαών! 

Τα ζητήματα πια τίθενται στη βάση της επιβίωσης ή όχι των λαών, και κανένα κόμμα μεμονωμένο ή παράταξη δεν απαντά σε αυτή την υπαρξιακή πια ανάγκη πέρα από ένα παλλαικό μέτωπο! 

Στην Ελλάδα θα δοθεί η χαριστική βολή στο σύστημα αυτό ,ό,τι κι αν γίνει, γιατί εμάς πρώτους ως πειραματόζωο στο «λάκκο με τα φίδια» μας έριξαν!

Μόνο οι αφελείς πια ....

ΠΡΟΣΟΧΗ ! Αρχίζει το δούλεμα ! Ετοιμάζεται μπαράζ θετικών ειδήσεων με διπλό στόχο.

Η κυβέρνηση ελπίζει ότι αλλάξει προς όφελος της την συνολική εικόνα σε επίπεδο... ποσοστών, ως προς την πρόθεση ψήφου, ενόψει του κρίσιμου Μαΐου.
Ένα μπαράζ θετικών ειδήσεων, για το αμέσως προσεχές διάστημα, προετοιμάζει η κυβέρνηση υπό την υψηλή και άμεση εποπτεία του Μεγάρου Μαξίμου.

Σύμφωνα με πληροφορίες, στο σχέδιο αυτό εντάσσονται μεταξύ άλλων, η οριστικοποίηση του πλεονάσματος για το 2013, η διανομή του κοινωνικού μερίσματος από το 70% των πόρων του, η έστω και οριακή, αλλά σημειολογική, υποχώρηση της ανεργίας κατά μερικά κλάσματα, η θετική πορεία του ισοζυγίου καθώς και μια σειρά άλλων δεικτών, οι οποίοι μέχρι πρότινος βάδιζαν από το κακό στο χειρότερο.

Κατ' αυτόν τον τρόπο η κυβέρνηση ελπίζει ότι αλλάξει προς όφελος της την συνολική εικόνα σε επίπεδο....

Δεν έφυγαν ποτέ οι Γερμανοί κατακτητές από την Ελλάδα. Αυτή, δυστυχώς, είναι η ιστορική διαπίστωση.

Δεν έφυγαν ποτέ οι Γερμανοί κατακτητές από την Ελλάδα. Αυτή, δυστυχώς, είναι η ιστορική διαπίστωση. Από προγόνους προδότες, που συνέχισαν ατιμώρητοι να διαφεντεύουν την τύχη της πατρίδας, ο μαρτυρικός αυτός τόπος περιέπεσε τις δεκαετίες που ακολούθησαν, από το 1945 και 
μετά, στα χέρια των επιγόνων τους. Στα παιδιά και εγγόνια των δωσίλογων που παρέλαβαν αμύθητες περιουσίες, βαμμένες στο αίμα του ελληνικού λαού.

Ελάχιστοι εξ αυτών των ανθρωποειδών διώχθηκαν στις δίκες-παρωδίες μετά την Κατοχή και, ως εκ τούτου,...

Ξεσηκωμός και στα νότια Ουράλια για ένωση με την Ρωσία: Χιλιάδες γηγενείς στους δρόμους κατά του πραξικοπήματος.

“Φωτιά” και στα νότια Ουράλια υπέρ της ένωσης με την Ρωσία από δεκάδες χιλιάδες πολίτες. 

Η Γερμανία και τα γερμανοκινούμενα απολειφάδια της Αμερικής εξακολουθούν να μιλούν για ακεραιότητα της Ουκρανίας, πράγμα που λησμόνησαν όταν κομμάτιαζαν την Γιουγκοσλαβία, την 
Συρία, την Κύπρο, το Ιράκ κλπ.

Α λα καρτ ακεραιότητα όταν, όπου ....

Κρίση στην Ουκρανία, Σκοτεινό σχέδιο της Ελίτ - Ένα βίντεο που κανένα ΜΜΕ δεν θα προβάλει !

Συνεχίζοντας τις έρευνες μας, έχουμε διαπιστώσει ότι με μεγάλη μυστικότητα η εξωγήινη ελίτ, που έχει μεταμφιεστεί άψογα παίρνοντας ανθρώπινες μορφές είτε είναι κυβερνητικά στελέχη, πολιτικοί, τραπεζίτες, επιχειρηματίες, στελέχη, πολυεκατομμυριούχοι, στελέχη φαρμακευτικών εταιρειών,επιστήμονες, κλπ, ετοιμάζει-μηχανεύεται κάτι με μεγάλη βιασύνη, δίχως να το έχει αντιληφθεί η ανθρωπότητα. 

Αλλά τι είναι αυτό; Μήπως θέλουν να εκμεταλλευτούν την αστάθεια που βιώνουμε με την κλιματική αλλαγή, τη θανάσιμη ραδιενεργή μόλυνση της Φουκουσίμα στην Ιαπωνία η οποία εξαπλώνεται ασυγκράτητη προς τις ΗΠΑ, τον Καναδά, το Μεξικό και ....

Βάση με πυραύλους S-300 κατέλαβαν εξ εφόδου Ρώσοι κομάντο ατην Κριμαία.

Ρωσικές δυνάμεις κατέλαβαν σήμερα εξ εφόδου μια μικρή βάση του Ναυτικού, μια βάση αντιαεροπορικών πυραύλων και ένα στρατιωτικό νοσοκομείο.
Ουκρανός αξιωματικός, που σε ανήκει κει σε μηχανοκίνητο τάγμα του ουκρανικού Ναυτικού δήλωσε πως τα ρωσικά στρατεύματα εισέβαλαν στη βάση κοντά στην πόλη Μπαχτσισαράι λίγο μετά τις 14.00 μ.μ. (τοπική ώρα και ώρα Ελλάδας), με αστραπιαία ενέργεια, τους αφόπλισαν και τους περιόρισαν ...

Bloomberg: «Η τρόικα δεν θέλει να φύγει από την Ελλάδα» – Θέλει να πάρουμε και νέο δάνειο.

 Δεν θέλει να χάσει την επιρροή της στην Ελλάδα η τρόικα με το αιτιολογικό ότι έτσι θα ξαναγίνουν τα λάθη του παρελθόντος. 
Αυτό αναφέρει σε δημοσίευμά του το πρακτορείο Bloomberg  σε ανταπόκρισή του από την Αθήνα.
Σύμφωνα με τα όσα αναφέρει το Bloomberg οι εκπρόσωποι ΕΕ, ΕΚΤ και ΔΝΤ αντιτίθενται στην επιστροφή της χώρας στις αγορές, ενώ προσθέτει ότι «το μόνο που χρειάζεται είναι ο νέος ....

Αντίο.... βίντεο.

Μπορεί το σήμα αυτό να ανήκει εδώ και πολύ καιρό στην Ιστορία, καθώς οι εποχές "αλλάζουν" και παρόμοια σήματα σήμερα αυτόματα κατατάσσονται στην κατηγορία των φασιστικών.... αλλά στην ιστορία της ελληνικής τηλεόρασης, δεν υπήρξε ποτέ άλλο κανάλι που προέβαλε τον Εθνικό μας Ύμνο και τη Σημαία μας.

Και παρ' όλο που η ΕΡΤ υπήρξε θύμα του κομματισμού, οφείλουμε να παραδεχτούμε την ποιότητα ορισμένων εκπομπών της, και τη σπουδαιότητα των ιστορικών στιγμιοτύπων που μετέδωσε.

Η Ψευτοδημοκρατία των μνημονίων και .....

Αυτός που νοιώθει νεκρός ως Έλληνας θεωρεί νεκρή και την αρχαία ελληνική γλώσσα.


Από το 2014, η "νεκρή γλώσσα" των αρχαίων ελληνικών θα διδάσκεται στα δημόσια σχολεία της Αγγλίας, καθώς οι Άγγλοι εκπαιδευτικοί υποστηρίζουν ότι βοηθά στην ευκολότερη εκμάθηση της "ζωντανής γλώσσας" των... αγγλικών και άλλων γλωσσών. 

Η "νεκρή γλώσσα" των αρχαίων ελληνικών, χρησιμοποιείται στην Ιατρική, τη Φυσική, την Αστρονομία, τη Νομική, τα Μαθηματικά, την παραγωγή νέων λέξεων, και αποτελεί τη μητέρα όλων των ευρωπαϊκών γλωσσών.

Στη "νεκρή γλώσσα" έχουν γραφτεί αριστουργήματα της Τέχνης, σημειώσεις του Νεύτωνα, η Καινή Διαθήκη, η πρώτη γνωστή εγκυκλοπαίδεια του κόσμου, ενώ είναι μια από τις ελάχιστες στον κόσμο που παρουσιάζει ομοιογενή εξέλιξη και .....

Ποιος ηγέτης νοιάζεται για αυτά που λένε οι ποιητές;

Ο ποιητής Αγάθων
Τον άρχοντα τριών δει μέμνησθαι: 

Πρώτον ότι ανθρώπων άρχει.

Δεύτερον ότι κατά νόμους άρχει.

Τρίτον ότι ουκ αεί άρχει. 

(Αγάθων,450-400 π.Χ.)

"Τρία πράγματα πρέπει να θυμάται κανείς όταν βρίσκεται στην εξουσία: 

ότι κυβερνάει ανθρώπους, 
ότι πρέπει να διαχειρίζεται την εξουσία σύμφωνα με το νόμο 
ότι ...