Πέμπτη 10 Οκτωβρίου 2013

Το μαλακό νεράκι κατατρώει το ανίκητο σίδερο ....

Δεν εγκαταλείπει τον αγώνα ο Άνθρωπος


Όσο κι αν λυσσομανάει η TV

Όσο κι αν σκούζουν οι εγκάθετοι

Όσο κι αν ουρλιάζουν οι παπαγάλοι

Όσο κι αν...

ΤΙ ΕΙΠΕ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ......!!!!!


Ο γνωστος Αμερικανός συγγραφέας και δημοσιογράφος, Greg Palast  αφιερώνει σήμερα την πρώτη σελίδα (gregpalast.com) του υψηλής επισκεψιμότητας και με μεγάλη επιρροή στις ΗΠΑ ιστότοπού του στις διώξεις του κόμματος Λαϊκός Σύνδεσμος-Χρυσή Αυγή και πραγματικά εκπλήσσει με τα πολιτικά του συμπεράσματα!
Με εκτεταμένο άρθρο του στο οποίο αναφέρει ότι η Χρυσή Αυγή διώκεται πολιτικά γιατί είναι "το μόνο κόμμα που έχει απομείνει ενάντια στο Μνημόνιο", ενώ για τον ΣΥΡΙΖΑ αναφέρει ότι "πούλησαν τις θέσεις τους" και πρόκειται περί "ψευτο-αριστεράς".

Το Κεντρικό Ισραηλιτικό Συμβούλιο Ελλάδος έχει τις ίδιες εξουσίες με το κράτος ενώ η Ορρθόδοξη Εκκλησία έχει πολύ λιγότερες!!!


Κι όμως!!!Το Κεντρικό Ισραηλιτικό Συμβούλιο είναι ένα κράτος εν κράτει μέσα στην Ελλάδα και έχει μεγαλύτερες εξουσίες απο την Ορθόδοξη Εκκλησία. 

Οι αφελείς αριστερο-προοδευτικοί στην Ελλάδα φωνάζουν συνεχώς για τον διαχωρισμό Εκκλησίας-Κράτους, ενω δεν έχουν ιδέα για το ότι το ΚΙΣ είναι ένα πραγματικό κράτος μέσα στην Ελλάδα και οι φόροι που εισπράττει πάνε στο Ισραήλ...

Στείλ'τε το σε όλους!!! 

ΑΛΗΘΕΙΑ ΓΙΑΤΙ ΤΑ ΜΜΕ ΚΡΥΒΟΥΝ ΤΟΥΣ ΡΑΪΧΕΝΜΠΑΧ ΚΑΙ ΦΟΥΧΤΕΛ ;;;..

ΟΙ ΕΠΙΒΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΧΟΥΝΤΑΣ ΤΩΝ ΑΓΟΡΩΝ 

...ΕΦΕΡΑΝ ΤΟΥΣ ΓΕΡΜΑΝΟΥΣ ΤΟΥΣ !!!

Η Παγκόσμια Διακυβέρνηση της Νέας Τάξης των περιούσιων Τραπεζιτών, χτυπάει την Ελλάδα και τον ελληνικό λαό πισώπλατα , δολοφονικά και ξετσίπωτα με σκοπό τον εξανδραποδισμό μας. 

Το καθεστώς των αχρείων δωσίλογων μαζί τους ρεντιέρηδες εργολάβους μεσάζοντες και προμηθευτές έβαλαν φόρους πάνω στους φόρους κάνοντας μέχρι και τα παιδιά των Ελλήνων τεκμήρια για να ξεπλύνουν τα ψευδό - χρέη προς τα αφεντικά τους , που τα φόρτωσαν στην πλάτη του έθνους και λαού.

Σκοπός των αφορολόγητων τοκογλύφων είναι η τζάμπα αφαίμαξη του εθνικού μας πλούτου.

Η επιβληθείσα στην απελευθερωμένη Ελλάδα Αγγλοσαξονική Δημοκρατία, είναι σχεδιασμένη και δομημένη έτσι, ώστε οι Περιούσιοι να ελέγχουν μαζί με τις «Λέσχες» έθνη και κυβερνήσεις.

Η χούντα των διεθνών Αγορών ορίζει τα ελληνικά πράγματα και επιβάλει τους νόμους και ....

ΕΜΕΙΣ... Θεατές... Καρτεράμε...


Τι καρτεράμε, ωρέ;
Να μας λυπηθούν οι Βάρβαροι Κατακτητές;
Τα Γουρούνια;; Τα Λαμόγια;; Οι "εταίροι";; Οι τοκογλύφοι;
Η Σιωπή Μας τους Λυτρώνει.
Τους Βολεύει. Τους Ενισχύει.

Τι καρτεράτε, ωρέ;
Η Συναίνεση τους μαρτυράει ΦΟΒΟ.
Μας Τρέμουν.
Τρέμουν το Λαό.

ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ Η ΡΑΓΙΑΣ ;;;


Ξύπνα επιτέλους ραγιά και αποτίναξε από επάνω σου μια για πάντα όλες τις κομματικές ταμπέλες και σημαίες με αμερικάνικους πράσινους ήλιους, με ανατριχιαστικά σφυροδρέπανα και με κατσαπλιάδικες μπλε φλόγες που κουβαλάς εδώ και δεκάδες χρόνια με υπερηφάνεια στην πλάτη σου.

Κοίταξε να κρατάς στα χέρια σου....

Διονυσίου Σολωμού, «’Υμνος εις την Ελευθερία»


Tότε εσήκωνες το βλέμμα
μες στα κλάιματα θολό,
και εις το ρούχο σου έσταζ' αίμα
πλήθος αίμα ελληνικό.

Mε τα ρούχα αιματωμένα
ξέρω ....

Καλά να πάθουμε....



Ας μη γελιόμαστε.

Σκύψαμε το κεφάλι. Οι περισσότεροι από μας. 
Άλλος γιατί εξακολουθεί να ελπίζει στα θαύματα. 
Άλλος γιατί διαθέτει απείρου μεγέθους "όριο ανοχής". 
Άλλος γιατί κουράστηκε κι άλλος γιατί φοβάται.

Ας μη γελιόμαστε.
Κάποιοι εξακολουθούν να τους πιστεύουν.
Κάποιοι εξακολουθούν νάναι τσιράκια.
Μερικοί προσβλέπουν σε μελλοντική ανταμοιβή, προσφέροντας
σήμερα σιωπή.
Είναι και οι μπερδεμένοι. Είναι και οι εκ πεποιθήσεως ραγιάδες.

Η χειραγώγηση των κοινωνικών ομάδων..

Eνώ η κοινωνία στο σύνολο της έχει άμεσο συμφέρον να δράσει συνολικά για να επιδιώξει την ανάπτυξη και την ευημερία της, η πολιτική τάξη και η αγορά αποσκοπεί στο να τη διασπάσουν ώστε να γίνει το υποχείριο τους και να την εκμεταλλευτούν.

Μερικές από τις πιο γνωστές τακτικές είναι:

Ανοιχτή επιστολή ΚΑΛΕΣΜΑ προς τους φιλοπάτριδες και Ελληνόψυχους πατριώτες.

Ο φασισμός των παγκοσμιοποιητών με βραχίονα τις χρηματοπιστωτικές αγορές ,  χτύπησε  με έναν ύπουλο και ακήρυχτο οικονομικό πόλεμο την Ελλάδα πισώπλατα, δολοφονικά και ξετσίπωτα με σκοπό να την υποδουλώσει , να την  εξανδραποδίσει , να λεηλατήσει και λαφυραγωγήσει τον πλούτο της ,εξαθλιώνοντας τον ηρωικό λαό της και αποδομώντας  πλήρως το Έθνος  .

Σήμερα όλο και περισσότεροι Έλληνες διαπιστώνουμε ότι πρέπει να παλέψουμε για τη λευτεριά, την τιμή και  την εθνική μας ανεξαρτησία. Η πάλη θα είναι πολύ δύσκολη και πολύ σκληρή.

Μα ,ένα έθνος που θέλει να ζήσει πρέπει να μάχεται, αψηφώντας τους κινδύνους και τις θυσίες. Ο λαός τής Ελλάδας πρέπει ....

Η ΜΠΑΝΑΝΙΑ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ...

ΠΡΕΠΕΙ Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΛΑΟΣ ΝΑ ΞΥΠΝΗΣΕΙ. 

Ο ΣΤΟΧΟΣ ΕΙΝΑΙ  ΥΠΟΥΛΟΣ 4.000.000 ΕΛΛΗΝΕΣ ΝΑ ΦΥΓΟΥΜΕ.....ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ..ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΠΛΑΚΑ. 

ΤΟ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΟΛΟΙ..ΚΑΙ ΣΙΩΠΟΥΝ....ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΧΩΣΑΝ ΣΤΟ ΣΦΑΓΕΙΟ ΤΟΥ ΔΝΤ ΓΝΩΡΙΖΑΝ ΑΡΚΕΤΑ ΚΑΛΑ.....ΠΩΣ ΜΙΑ ΧΩΡΑ ΠΛΟΥΣΙΑ ΣΑΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΔΥΣΚΟΛΑ ΘΑ ΚΡΑΤΗΣΕΙ ΤΗΝ ΑΝΕΞΑΡΤΗΣΙΑ ΤΗΣ....

ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΜΙΑ ΜΠΑΝΑΝΙΑ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ...ΜΕ ΝΟΜΙΜΟΥΣ ΑΛΛΟΔΑΠΟΥΣ-ΦΤΗΝΕΣ ΠΟΛΥΕΘΝΙΚΕΣ ΚΑΙ ΠΟΡΝΕΙΑ....ΑΝΟΙΧΤΑ ΣΥΝΟΡΑ ΤΗΣ ΠΛΑΚΑΣ ΚΑΙ ΕΝΑΝ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ ΚΑΤΙ ΣΑΝ ΝΟΜΑΡΧΗ....

ENA KANONIKO AΝΔΡΕΙΚΕΛΟ ......

TEΛΕΙΩΝΟΥΝ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΜΕ ΣΥΝΟΠΤΙΚΕΣ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΕΣ.....

20131009-201305.jpg
Να τι ζητάει η Τρόικα. Πρόκειται για 28 σκληρά μέτρα που έρχονται να αποτελειώσουν τους πολίτες σε ένα ήδη καθημαγμένο τοπίο. Πάρτε βαθιά ανάσα και διαβάστε

1.  Ο μισθός να καθορίζεται με Υπουργική απόφαση και  όχι με νόμο !
2. Περικοπή στις επικουρικές συντάξεις.
3.Αμεση ρύθμιση του προβλήματος  των ελλειμμάτων των Ταμείων
4.Αμεση ένταξη  των στρατιωτικών στο ενιαίο μισθολόγιο.

Ένοπλες μορφές αντίστασης: αρματολοί και κλέφτες.

“Το κλέφτης ήτον καύχημα· έλεγε: είμαι κλέφτης, και η ευχή των πατέρων ενός παιδιού ήτον να γίνη κλέφτης· ―Το κλέφτης εβγήκε από την εξουσία.― Εις του Πατρός μου τον καιρό, ήτον ιερό πράγμα να πειράξουν Έλληνα. Και όταν οι κλέπται ήρχοντο εις συμπλοκή με τους Τούρκους όλοι οι γεωργοί άφιναν το ζευγάρι, και επάγαιναν να βοηθήσουν τους κλέπτας”
Θ. Κολοκοτρώνης:  Διήγησις συμβάντων της ελληνικής φυλής από τα 1770 έως τα 1836. Τύποις Χ. Νικολαΐδου Φιλαδελφέως, 1846. 41.
"Άμα ζήσω, θα τους γαμήσω, άμα πεθάνω θα μου κλάσουν τον μπούτζον" Η φράση αποδίδεται στον αθυρόστομο Γεώργιο Καραισκάκη.
Στα τέλη του 18ου αιώνα, παραμονές της ελληνικής επανάστασης, δρούσαν στον ελλαδικό και τον ευρύτερο βαλκανικό χώρο πλήθος ενόπλων ομάδων, οι οποίες αποτελούνταν συνήθως από χριστιανούς αλλά καιμουσουλμάνους σε κάποιες περιπτώσεις, οι οποίες αμφισβητούσαν εμπράκτως την οθωμανική κυριαρχία σε ορισμένες περιοχές της αυτοκρατορίας.
Η εθνοτική ή άλλη σύνθεση αυτών των ομάδων είναι ένα ζήτημα περίπλοκο, απλώς αναφέρουμε εδώ ότι στην περίπτωση του ελλαδικού χώρου οι αρβανίτες και οι Αλβανοί συγκροτούν κι αυτοί αμιγή ή μεικτά μισθοφορικά σώματα, καθώς και κλέφτικες ομάδες. Οι ένοπλοι αυτοί καταγράφονται στην εθνική ιστοριογραφία και τις πηγές ως δίδυμο: κλέφτες και αρματολοί. Ως κλέφτες εννοούνται τα μέλη ένοπλων ομάδων με στοιχειώδη οργάνωση και ιεραρχία, τα οποία επιδίδονται σε διάφορες “παράνομες” δραστηριότητες όπως ληστείες, απαγωγές, “προστασία” ολόκληρων περιοχών, επιθέσεις σε ταξιδιώτες, επιδρομές κ.λ.π. Οι επιθέσεις τους στρέφονται κυρίως εναντίον πλούσιων Οθωμανών αλλά και Ελλήνων.

Γιατί «επαναστάτησαν» οι Κλέφτες και οι αρματολοί.

Οι κλέφτες και οι αρματολοί συνιστούν κεντρική θεματική της ελληνικής ιστορίας. Από αυτούς προήλθε το σημαντικότερο και το πιο έμπειρο δυναμικό των επαναστατικών στρατευμάτων του 1821. 

Ο καθοριστικός ρόλος τους στον αγώνα επέτρεψε σε πολλούς οπλαρχηγούς να αποκτήσουν κοινωνικό κύρος και πολιτική και οικονομική ισχύ στην επανάσταση και στη μετεπαναστατική περίοδο. 

Ετσι πολλοί πρώην κλέφτες ή αρματολοί κατόρθωσαν να αναδειχθούν στα ανώτερα κλιμάκια της στρατιωτικής, πολιτικής και οικονομικής ιεραρχίας της ελληνικής κοινωνίας του 19ου αιώνα. 

Αρκετοί από αυτούς συνέγραψαν απομνημονεύματα στα οποία, επιδιώκοντας την ενίσχυση του κοινωνικού κύρους τους, υπερτόνιζαν και εξωράιζαν ως πατριωτική την προεπαναστατική δράση των κλεφτών και αρματολών. 

Το εγχείρημα αυτό συνέπιπτε άλλωστε με τις ανάγκες τής υπό συγκρότηση εθνικής ιδεολογίας και ιστοριογραφίας: χρειάζονταν απτά δείγματα ένοπλης αντιστασιακής δράσης ώστε να στοιχειοθετηθεί ο πόθος για ελευθερία, η ανυποταξία και, συνεπώς,

Ακρίτες κι απελάτες, αρματωλοί και κλέφτες.

Ακρίτες κι απελάτες, αρματωλοί και κλέφτες
Συχνά σε ιστορικά κείμενα των αιώνων της Τουρκοκρατίας συναντούμε τους όρους αρματολοί και κλέφτες

Αντίστοιχα σε κείμενα της Βυζαντινής ιστορίας συναντούμε τους αντίστοιχους ακρίτες και απελάτες

Έχουν άραγε οι όροι αυτοί εννοιολογική συγγένεια και αν ναι, ποιές οι διαφορές μεταξύ των; Στο ερώτημα αυτό επιχειρείται στο σύντομο αυτό άρθρο να δοθεί η επεξηγηματική απάντηση. 

 ΟΙ ΒΥΖΑΝΤΙΝΟΙ ΑΚΡΙΤΕΣ 

Ήσαν οι διορισμένοι από την αυτοκρατορική εξουσία οριοφύλακες των ανατολικών συνόρων του Βυζαντίου, που προστάτευαν το κράτος από τις εισβολές Περσών, Τούρκων και Αράβων.

Οι κυνηγοί κεφαλών...

Μας λένε οι ψιττακοί της Τηλεδημοκρατίας μας για την αναδιάρθρωση του κράτους. 

Για το πολιτικό θάρρος που διαθέτουν οι λεοντόκαρδοι κυβερνήτες μας να αλλάξουν την κρατική μηχανή και να μετατρέψουν το ελληνικό «Pony» σε γερμανικό «Audi». 

Για τα σχέδια του νέου ελληνικού οχήματος, ξεσηκώνουν το μοντέλο του νεοφιλελευθερισμού που όπου κι αν εφαρμόστηκε, άφησε πίσω μόνο δάκρυα, αίμα και δυστυχία· αυτό το τελευταίο δεν το λένε.

Ποιον προσπαθούν, αλήθεια, να κοροϊδέψουν? 

 Προσπαθούν να κοροϊδέψουν αυτόν που οικονομικά εξαντλημένος και κοινωνικά αποκλεισμένος, ζει περιορισμένος στο υπό κατάσχεση σπίτι του, τακτοποιώντας στο ερμάρι -ντροπιασμένος που δεν μπορεί να τους εξοφλήσει- τους απλήρωτους λογαριασμούς του.

Τι έγινε ρε απάτριδεεε€ς ..??

1. Ετοιμάζουν νόμο για να παίρνουν τα σπίτια και τα χωράφια όσων δεν μπορούν να πληρώσουν τους φόρους από το 2014(!).

2. Κάθε ημέρα 4 επιχειρήσεις κλείνουν στην Θεσσαλονίκη!

3. Από αρχές του μήνα, Έκλεισαν τα Sprider stores και κήρυξε πτώχευση το Casino στο λουτράκι. 2000 δηλαδή οικογένειες οδηγήθηκαν στην ανεργία!

4. Το 2016 η ανεργία στην χώρα θα είναι στο 34%

5. Ενώ όλα τα κανάλια ασχολούνται ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ με το θέμα της Χρυσής Αυγής, συγγράφεται παράλληλα το Μνημόνιο Νο3!!!.

6. Σήμερα μάθαμε πώς για 2000 ευρώ, το κράτος πάει να βγάλει στο σφυρί ένα σπίτι 60τμ μια 6μελής οικογένειας με ανήλικα παιδιά στην Λέσβο!

7. Οικογένειες ....

Ας σπρώξουμε όλοι μαζί το κάρο με ομοψυχία και ομόνοια αφού πρώτα καταλάβουμε ποιος είναι ο εχθρός ...

Έχουμε πόλεμο...Έναν ακήρυχτο πόλεμο από μια υπερεθνική συμμορία και τους ντόπιους συνεργάτες τους, κατά της ελληνικής κοινωνίας.

Τώρα έχομε πόλεμο λοιπόν, τώρα η Ελλάδα κινδυνεύει από την μπότα του καταχτητή κι όλοι πρέπει να ομονοήσομε και να κατανοήσομε ότι το μοίρασμα του συλλογικού πολιτικού μας γίγνεσθαι, δεν γίνεται ετούτες τις ώρες με εκείνη την καθαρή, κάθετη γραμμή που κάποτε χώριζε τον μικρόκοσμό μας στα δεξιά και τα αριστερά μας.

Πρώτα όμως να καταλάβουμε ποιος είναι ο εχθρός, τώρα, την ώρα που τα κατασχετήρια βγαίνουν σιγά-σιγά από τα κιτάπια των ταϊσμένων μέχρι σκασμού, αλλά παρόλα αυτά χρεωκοπημένων τραπεζιτών για να τυλιχθούν σε περίτεχνα χρηματοοικονομικά εργαλεία.

Πρώτα όμως να καταλάβουμε ποιος είναι ο εχθρός, τώρα, που κλείνουν σχολεία, πανεπιστήμια, νοσοκομεία, προνοιακές δομές, για να εξυπηρετηθεί ένα χρέος ύποπτο γιατί δεν έχει ελεγχθεί κι ειδεχθές γιατί δεν μπορεί να εξυπηρετηθεί.

Πρώτα όμως να καταλάβουμε ποιος είναι ο εχθρός, τώρα, που οι «διαπραγματευτές» της κυβέρνησης των Ολετήρων συνομολογούν περισσότερα μέτρα ειδεχθή,

Επάγγελμα .....κατασχέτης...!!!!

Η κρίση δημιουργεί ευκαιρίες, λένε, και γεννά νέα επαγγέλματα. 

Επαγγέλματα, όμως, που λειτουργούν εις βάρος του κοινωνικού συνόλου και ουσιαστικά, χωρίς κανένα αντικείμενο. 

Πρόκειται για θέσεις εργασίας που δημιουργήθηκαν για να "σώσουν" το Δημόσιο και τη φήμη του success story, που τόσο όμορφα οικοδόμησε ο πρωθυπουργός και τόσο ολοκληρωτικά αποδομεί η κοινωνία.

Νέα ειδικότητα που είναι ακόμα στα σκαριά είναι αυτή του «κατασχέτη». Ο κατασχέτης πρέπει να έχει ένα βασικό προσόν: την αναλγησία. 

Σοκ! Ως Μακεδονία αναφέρονται τα Σκόπια στο βιβλίο της Γ” Λυκείου - ΒΙΝΤΕΟ.

Στο βιβλίο της Γ” Λυκείου το οποίο διδάσκεται τη φετινή χρονιά στους μαθητές στα Ελληνικά σχολεία, το κράτος των Σκοπίων αναφέρεται ως… Μακεδονία.

Όπως θα δείτε στο βίντεο που ακολουθεί στη σελίδα 130 του βιβλίου στον χάρτη που παρουσιάζεται, τα Σκόπια αναφέρονται 
σαν ξεχωριστό κράτος της Μακεδονίας.


Δείτε το βίντεο με την εξήγηση του καθηγητή Αγγλικών Κώστα Μιχαλόπουλου:

Η σιωνιστική αποστολή του Αντώνη Σαμαρά.

Γράφει ο Δημήτρης Καζάκης: 

Τι δουλειά έχει ο Σαμαράς στις ΗΠΑ; 

Απλή εθιμοτυπική επίσκεψη αρχηγού κράτους στην υπερδύναμη; 

Ή κάτι πολύ περισσότερο και πολύ χειρότερο;

Ήδη ο φερόμενος ως Έλλην πρωθυπουργός κλείνει σχεδόν εβδομάδα παραμονής στις ΗΠΑ με συναντήσεις και επαφές που δίνουν την ταυτότητα και τον λόγο της επίσκεψής του. 


Ο Σαμαράς γνωρίζει ότι τα ψωμιά του στην Ελλάδα είναι λίγα. 

Το κόμμα του, όχι η ΝΔ, αλλά αυτό που έχει δημιουργηθεί από τους δυο εταίρους της συγκυβέρνησης μαζί με την ομάδα Βενιζέλου, πνέει τα λοίσθια.

Δεν είναι μόνο η κοινωνική οργή που σαν τσουνάμι απειλεί να σαρώσει το καθεστώς και τους εντολοδόχους των δανειστών. 


Δεν είναι μόνο το γεγονός ότι ....