Κυριακή 24 Μαρτίου 2013

Καμμένος: Θα «κουρευτούν» όλες οι καταθέσεις των χωρών του Νότου.



Ο Πάνος Καμμένος μιλώντας στον Real FM εξέφρασε την άποψη ότι θα «κουρευτούν» όλες οι καταθέσεις των χωρών του Νότου...

Εφιάλτης (τώρα) και για τις καταθέσεις στην Ελλάδα



Διάχυτος είναι ο φόβος ότι μπορεί να συμβεί και στην Ελλάδα ό,τι έγινε στην Κύπρο αναφορικά με τις καταθέσεις, όπου οι εταίροι έδειξαν ότι δεν είναι εταίροι, αλλά Εμποροι της Βενετίας, που υπολογίζουν μέχρι και τις δεκάρες που τους χρωστάνε.

Η Τουρκία δημιουργεί συνθήκες πολέμου.


Σύμφωνα με δημοσιεύματα του ξένου τύπου, το Υπουργείο Εξωτερικών της Τουρκίας αντιδρά στο σχέδιο, να τεθούν οι πόροι των υδρογονανθράκων ως εγγύηση για το πακέτο διάσωσης…

Η Τουρκία αντιδρά σε ένα ενδεχόμενο κυπριακό σχέδιο να βάλει το πετρέλαιο και τα δικαιώματα
φυσικού αερίου γύρω από την ανατολική Μεσόγειο, ως εγγύηση σε ένα διεθνές πακέτο διάσωσης που

ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΣΕ ΚΥΠΡΙΟ ΦΙΛΟ.

Του Δημήτρη Κωνσταντακόπουλου 
«Στον πόλεμο, όπως στον πόλεμο»
Ο καθένας με τα μέσα που διαθέτει
 
Διέταξα: «Τσεκούρι και φωτιά εις τους προσκυνημένους!» Και έτσι επέρασαν εις το Λιβάρτζι.

Η ΜΑΧΗ ΤΗΣ ΚΥΠΡΟΥ.


Βασίλης Βιλιάρδος 

Στις επόμενες διαπραγματεύσεις, στη μία μεριά του τραπεζιού θα κάθεται το ΔΝΤ, υποστηρίζοντας τους δανειστές, ενώ στην άλλη η κυβέρνηση, η οποία δεν θα έχει κανέναν με το μέρος της: ούτε τον κυπριακό λαό, ούτε την Ευρώπη, ούτε τη Ρωσία - δυστυχώς
Μετά τη μάχη της Κρήτης στο 2ο Παγκόσμιο Πόλεμο, έχουμε σήμερα τη μάχη της Κύπρου στον 3οΠαγκόσμιο - ενεργειακό και συναλλαγματικό αυτή τη φορά, οικονομικό γενικότερα.

Μεγάλη ένταση στις «γραμμές» των αποστράτων.

Αιτία οι μεγάλες περικοπές και όχι μόνο
Της Ελενης Βαρβιτσιωτη

Αυτό τον μήνα δύο γεγονότα έκρουσαν κώδωνα ότι οι Ενοπλες Δυνάμεις βρίσκονται σε δύσκολη θέση. Πρώτον, έκπληξη προκάλεσε η αντικατάσταση των αρχηγών των τριών επιτελείων, με πιο ηχηρή την αντικατάσταση του (τέως πλέον) Αρχηγού ΓΕΣ, αντιστράτηγου Κ. Γκίνη που βρισκόταν σε αυτή τη θέση για μόλις επτά μήνες. Από την ηγεσία παρέμεινε μόνο ο αρχηγός ΓΕΕΘΑ Μιχ. Κωσταράκος. 

ΕΤΟΙΜΑΖΟΝΤΑΙ... ΕΤΟΙΜΑΣΟΥ!!!

ΑΥΤΟΙ ΘΑ ΜΑΣ ΣΩΣΟΥΝ
  
Tρόικα: Απολύστε δημόσιους υπαλλήλους ή παίρνω τις καταθέσεις από τις τράπεζες! Τώρα…

Σε τι κοινωνικό αυτοματισμό μας οδηγούν τα σατανικά μυαλά του Δ΄ Ράιχ κι οι δωσίλογοι γερμανοτσολιάδες της συγκυβέρνησης ΝΔ-ΠΑΣΟΚ-ΔΗΜΑΡ;

Η ΣΤΡΟΦΗ ΝΕΤΑΝΙΕΧΟΥ ΠΡΟΣ ΤΟΥΡΚΙΑ. ΓΕΩΣΤΡΑΤΗΓΙΚΕΣ ΕΠΙΠΤΩΣΕΙΣ.(1)

ΓΡΑΦΕΙ Ο ΔΡ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ.Ε.ΔΡΟΥΓΟΣ

ΥΠΟ ΤΗΝ ΠΙΕΣΗ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΑΡΧΗ ΜΠΑΡΑΚ ΟΜΠΑΜΑ, Ο ΙΣΡΑΗΛΙΝΟΣ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΝΕΤΑΝΙΕΧΟΥ ΤΗΛΕΦΩΝΗΣΕ ΤΟΝ ΤΟΥΡΚΟ ΟΜΟΛΟΓΟ ΤΟΥ ΕΡΝΤΟΓΚΑΝ ΚΑΙ ΖΗΤΗΣΕ ΕΚ ΜΕΡΟΥΣ ΤΟΥ ΙΣΡΑΗΛ ΣΥΓΝΩΜΗ ΓΙΑ ΤΟ ΠΡΟ ΤΡΙΕΤΙΑΣ ΤΡΑΓΙΚΟ ΣΥΜΒΑΝ ΜΕ ΤΟ ΦΟΝΙΚΟ ΡΕΣΑΛΤΟ ΤΩΝ ΙΣΡΑΗΛΙΝΩΝ ΒΑΤΡΑΧΑΝΘΡΩΠΩΝ ΠΟΥ ΚΟΣΤΙΣΕ ΣΤΟ ΠΛΟΙΟ ΜΑΒΙ ΜΑΡΜΑΡΑ ΤΗΝ ΖΩΗ ΣΕ 9 ΤΟΥΡΚΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΑΝΟΙΚΤΑ ΤΩΝ ΑΚΤΩΝ ΤΗΣ ΛΩΡΙΔΑΣ ΤΗΣ ΓΑΖΑΣ. 

ΜΕΣΑΝΑΤΟΛΙΚΑ ΝΕΑ/24 ΜΑΡΤΙΟΥ-ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΑ .


ΜΕΣΑΝΑΤΟΛΙΚΑ ΝΕΑ/24 ΜΑΡΤΙΟΥ-ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΑ

ΓΡΑΦΕΙ Ο ΔΡ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ.Ε.ΔΡΟΥΓΟΣ

*ΑΠΟΝΑΡΚΟΘΕΤΕΙ ΠΟΛΛΕΣ ΠΕΡΙΟΧΕΣ Ο ΙΣΡΑΗΛΙΝΟΣ ΣΤΡΑΤΟΣ ΣΤΑ ΥΨΩΜΑΤΑ ΓΚΟΛΑΝ.
*Ο ΕΡΝΤΟΓΚΑΝ ΔΗΛΩΣΕ ΟΤΙ ΑΝ ΤΟ ΙΣΡΑΗΛ ΤΙΜΗΣΕΙ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΥΠΟΣΧΕΘΗΚΕ ΟΙ ΣΧΕΣΕΙΣ ΘΑ ΕΠΑΝΕΛΘΟΥΝ ΣΕ ΚΑΝΟΝΙΚΗ ΒΑΣΗ.

*ΕΠΕΣΗΜΑΝΕ ΤΙΣ ΙΣΡΑΗΛΙΝΕΣ ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΕΙΣ ΣΤΙΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ ΤΩΝ 9 ΤΟΥΡΚΩΝ ΠΟΥ ΕΧΑΣΑΝ ΤΗΝ ΖΩΗ ΤΟΥΣ ΣΤΟ ΠΛΟΙΟ ΜΑΒΙ ΜΑΡΜΑΡΑ ΠΡΙΝ 3 ΧΡΟΝΙΑ.

Ν. Αναστασιάδης:«Παραιτούμαι και ξαναπάμε σε εκλογές».


Στη διάρκεια του γεύματος εργασίας που είχε με την ηγεσία της Ευρωπαϊκής Ένωσης στις Βρυξέλλες, ο Ν. Αναστασιάδης, απείλησε παραίτηση και προσφυγή στις κάλπες.
Σύμφωνα με ασφαλείς πηγές, ο Κύπριος πρόεδρος είπε ότι θα παραιτείτο εάν η τρόικα δεν υποχωρούσε σε κρίσιμα ζητήματα επί των διαπραγματεύσεων.  

ΤΟ Δ' ΡΑΪΧ ΕΝ ΔΡΑΣΕΙ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΙΣΠΑΝΙΑ Έγραψε "Η Μέρκελ, όπως ο Χίτλερ έχει κηρύξει πόλεμο στην Ευρώπη" και τον εξαφάνισαν!


To γερμανικό Δ' Ραϊχ απλώνει τα φτερά του επάνω από την Ευρώπη και φτάνει στο σημείο να λογοκρίνει, όπως τότε, τις κατεχόμενες χώρες (τότε με την ξιφολόγχη, σήμερα με το ευρώ): Τελευταίο κρούσμα η απόσυρση από την ισπανική εφημερίδα El Pais άρθου που ανέφερε ότι "Η Μέρκελ, όπως ο Χίτλερ έχει κηρύξει πόλεμο στην Ευρώπη"!
Στο άρθρο του με τίτλο “Η Γερμανία κατά της

Πως η Ελλάδα κατέληξε κομπάρσος της Μεσογείου.Το “σύνδρομο του προστάτη”.


Levendes

https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEgCqgkxp3zpmEO3ihdVUccZ-w7pZtb_NGA-GAAMdnI74upJGrhpmFsxgdsyrThVDMmz6JzVcSVnMnVOvX80EusAy_wcMRynjvppIrXDBcP9DHJ4KRz2JfnCIqwZlt-nVIeSG3e0w9uv_wA/s1600/paris-karvounopoulos.png  Του ΠΑΡΙ ΚΑΡΒΟΥΝΟΠΟΥΛΟΥ
Ένα από τα σύνδρομα που διαχρονικά μας κατατρέχει ως Έθνος είναι αυτό της αναζήτησης προστάτη.

Αμέσως μετά την Επανάσταση του 1821 -που αύριο εορτάζουμε- τα κόμματα ήταν “φιλοαγγλικά”, “φιλογαλλικά” ,φιλορωσικά” και πάει λέγοντας.

ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΠΙ ΤΩΝ ΕΠΑΛΞΕΩΝ ?? ΒΙΝΤΕΟ










Έξαλλη με τον Στουρνάρα η Λαγκάρντ: Κάνε σωστά τη δουλειά σου!


Έξαλλη με τον Στουρνάρα η Λαγκάρντ: Κάνε σωστά τη δουλειά σου!
Με τον Στουρνάρα «τα έβαλε» η Κριστίν και του έστειλε αυστηρή επιστολή τονίζοντας ότι σύμφωνα με τις πληροφορίες της οι Έλληνες εξακολουθούν να στέλνουν «πλαστά στοιχεία» στο Ταμείο.

Όπως αποκαλύπτει κυριακάτικη εφημερίδα, η κυρία του ΔΝΤ επέπληξε τον «επιπόλαιο» Στουρνάρα γιατί ενώ έπρεπε να διοριστούν 70 ελεγκτές στο υπουργείο Οικονομικών με αντικείμενο τις μεγάλες επιχειρήσεις διορίστηκαν 67.

Το θέμα διογκώθηκε και η επικεφαλής του Ταμείου αντέδρασε...

Τακτική συμμαχία Ρωσίας, Τουρκίας και Γερμανίας: Στρατηγική αναμονή εμείς.

Filarakia

Η Αθήνα αναμένει τις μελλοντικές εξελίξεις, καθώς ΗΠΑ και Ισραήλ φαίνεται ότι συμφώνησαν να επιτεθούν κατά του Ιράν, εξασφαλίζοντας προηγουμένως την «ενεργητική ουδετερότητα» ή και συνεργασία(;) της Τουρκίας.

Στην ίδια χρονική συγκυρία το στρατηγικό ζεύγος Γερμανίας και Ρωσίας (σ.σ. ο γράφων από ετών προειδοποιεί για την εν ισχύ αναθεωρητική συμμαχία των μεγάλων χαμένων του Α’ και του Β’ Παγκοσμίου, καθώς επίσης και του Ψυχρού Πολέμου) εξαπέλυσε με αιχμή την οικονομική στρατηγική-blitzkrieg του Βερολίνου, το δεύτερο πλήγμα κατά του άξονα Ελλάδας-Κύπρος-Ισραήλ (σ.σ. το πρώτο ήταν κατά της χώρας μας), με στόχο την

Πετάξτε τους στην θάλασσα!


Πετάξτε τους στην θάλασσα!
 Οι υπαλληλίσκοι της Τρόικας σαμποτάρουν την εξαγορά των Κυπριακών τραπεζών από τις Ελληνικές! 

Ως εδώ! Αυτά που γίνονται σε αυτή την χώρα παραπέμπουν στις πιο σκοτεινές περιόδους που έχει ζήσει κράτος στην σύγχρονη ιστορία.

Σύμφωνα με πληροφορίες η εντολή της Τρόικας ήταν να αναχαιτίσει οποιαδήποτε ενέργεια θα μπορούσε να αποσυμφορήσει την δύσκολη θέση στην οποία έχει περιέλθει η Κύπρος....

Γ. Λιλλήκας: Κύριε Πρόεδρε, έχουμε υποστεί μεγάλη ζημιά ως χώρα – Τι προτείνει για να απεγκλωβιστεί η Κύπρος.


Ο Γιώργος Λιλλήκας προτείνει στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας πέντε μέτρα τα οποία άμεσα μας απεγκλωβίζουν από το Μνημόνιο.

Στην επιστολή επισημαίνεται η τραγική κατάσταση στην οποία έχει περιέλθει...

Παραστρατιωτικοί και UCKάδες τρομοκρατούν την Ελλάδα των λαθρολάγνων.


Νέες διαστάσεις φαίνεται να παίρνει η υπόθεση που αφορά στις συνθήκες και στο σχέδιο που εφαρμόσθηκε για την απόδραση κακοποιών μέσα από τις φυλακές Τρικάλων. 

Γίνεται λόγος ακόμα και για δράση παραστρατιωτικών στη «δολοφονική επιχείρηση».

Από τους...

25η ΜΑΡΤΙΟΥ: ΜΕ ΠΟΙΟ ΠΝΕΥΜΑ ΘΑ «ΤΙΜΗΣΕΤΕ» ΤΗΝ ΚΑΤΑΝΤΙΑ ΣΑΣ;


Χθες η Ελλάδα, σήμερα η Κύπρος!

Γιατί γίνεται όλο αυτό το κακό; 

Διότι όποιος σκάβει τα θεμέλια της κατοικίας του, αυτή κάποια μέρα πέφτει και τον πλακώνει.

Κάθε λαός σέβεται την ιστορία του. 

Είτε αυτή είναι καλή, είτε κακή, είτε μέτρια, οι λαοί την...

Νέες προκλήσεις από τα τουρκομογγόλια: «Θα μοιραστείτε τα κοιτάσματα – Δεν είστε οι μόνοι ιδιοκτήτες του νησιού»!!!


Με γενικευμένη κρίση απειλεί η Τουρκία την Κύπρο, μέσω του τουρκικού υπουργείου Εξωτερικών,  το οποίο και σε απόλυτη ευθυγράμμιση με το αμερικανικό υπουργείο Εξωτερικών μιλά για «διαμοιρασμό των Κυπριακών κοιτασμάτων νότια από τη νησί» προσθέτοντας ακόμη ότι «οι Ελληνοκύπριοι δεν είναι οι μόνοι ιδιοκτήτες του νησιού» και όλα αυτά με πλήρη και εντυπωσιακή αποχή από τις εξελίξεις της Αθήνας και της Ελληνικής κυβέρνησης!!!

Μια απουσία που...

ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ ΕΛΛΑΔΑ, ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ ΚΥΠΡΟΣ, ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ ΕΛΛΗΝΑ.


Στη μάχη της Κρήτης, όταν οι Ναζί έπεφταν κατά χιλιάδες από τον ουρανό, οι Κρητικοί τους περίμεναν και τους τελείωναν πριν πατήσουν το νησί. 

Τελικά; Ναι υπέκυψαν μπροστά στη επιδρομή των βαρβάρων αλλά

Χρυσόστομος Κύπρου: «Στο σκαμνί οι προδότες - Άνοιγμα σε Ρώσους επιχειρηματίες να βοηθήσουν το νησί».



Την πρόθεσή του να καλέσει την ερχόμενη Πέμπτη Ρώσους επιχειρηματίες σε γεύμα εργασίας, εξέφρασε ο Αρχιεπίσκοπος Χρυσόστομος Β.

Σε δηλώσεις του στα ΜΜ"Ε", ανέφερε ότι...
σκοπεύει να καλέσει τους επικεφαλής διαφόρων ρωσικών εταιριών που δραστηριοποιούνται στην Κύπρο για να τους ενθαρρύνει να συνεχίσουν να δραστηριοποιούνται στο νησί

ΠΛΑΚΩΣΑΝ ΤΑ ΒΑΜΠΙΡΙΑ: Η ΔΡΑΚΟΥΛΕΣΚΟΥ ΤΟΥ ΔΝΤ ΣΤΗΝ ΚΥΠΡΟ!!

Μια 37χρονη Ρουμάνα, κόρη υψηλόβαθμους στελέχους του Τσαουσέσκου κάνει κουμάντο μαζί με κάτι άλλα παιδαρέλια σε έναν λαό!!! Αφού δεν τους έστειλαν στον διάολο και αυτοί και εμείς, καλά μας κάνουν!!!
Στην αρχή οι Kύπριοι την χαρακτήρισαν ως τον «θηλυκό» Πολ Τόμσεν του ΔΝΤ και δεν ήταν λίγοι αυτοί που ξεγελάστηκαν από το γλυκό και συνεσταλμένο πρόσωπο της 37χρονης Ρουμάνας. 

Όταν όμως η Ντέλια...

Το μήνυμα του Π. Καμμένου για την 25η Μαρτίου.



Σε «πανστρατιά για να παραμείνει η Ελλάδα κυρίαρχο και ανεξάρτητο κράτος» καλεί ο Πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων με αφορμή την την σημερινή επέτειο της 25ης Μαρτίου. 

Αναλυτικά το μήνυμα του κ. Καμμένου έχει ως εξής: 

Καταστοφική χαρακτηρίζουν πιθανή πτώχευση Κύπριοι οικονομολόγοι.


Χρεοκοπία της Κύπρου θα σημάνει αυτόματα έξοδο από το ευρώ με αλυσιδωτές και επώδυνες συνέπειες για το κράτος και τους πολίτες, εκτιμούν οι οικονομολόγοι ... Σωφρόνης Κληρίδης, αναπληρωτής καθηγητής Οικονομικών και Αλέξανδρος Μιχαηλίδης, καθηγητής Χρηματοοικονομικών του Πανεπιστημίου Κύπρου. 

Σε δηλώσεις τους στην εφημερίδα «Φιλελεύθερος» οι δύο καθηγητές επισημαίνουν ότι σε περίπτωση χρεοκοπίας θα υπάρξει

Από τα πιο καλά «πλυντήρια» μαύρου χρήματος η …αθώα Γερμανία.


Από τα πιο καλά «πλυντήρια» μαύρου χρήματος η …αθώα Γερμανία
Την ίδια ώρα που το Βερολίνο κατηγορεί την Κύπρο ως τον παράδεισο των ύποπτων οικονομικών δραστηριοτήτων, η Γερμανία βρίσκεται 40 και πλέον θέσεις ψηλότερα στη σχετική λίστα με τις χώρες-μέλη του ΟΗΕ.
Τον Ιανουάριο του 2013 ο Γερμανός υπουργός Οικονομικών Βόλφγκανγκ Σόιμπλε, σε μία καθόλου τυχαία,

Η ώρα του Bank Run. Στη Μεγαλόνησο η αρχή του ντόμινο.


sel.81363956402Η διεθνής αρθρογραφία μπορεί να μην πηγαίνει το θέμα σε πολύ μεγάλο «βάθος», σίγουρα όμως δεν διαφωνεί στα «σημεία».
Και ορισμένες από τις αναλύσεις που δημοσιεύτηκαν τις τελευταίες ημέρες είναι χαρακτηριστικές.
Το «Forbes» έγραψε:

Ως πότε θα παραμένουμε νυσταλέοι και δεκτικοί ;


Γράφει ο Γιώργος Τσακίρης
Βρισκόμαστε ήδη στον 3ο χρόνο μνημονίων, σκληρής λιτότητας, περιορισμού των Συνταγματικά κατωχυρομένων Ελευθεριών μας και δανειακών συμβάσεων που εκχωρούν την Εθνική Κυριαρχία.
Κι ενώ θα έπρεπε, σύμφωνα με όλες τις υποχέσεις των εκλεγμένων και μη αρχόντων μας, να έχουμε αρχίσει πια να μπαίνουμε σε τροχιά ανάπτυξης, να βλέπουμε

Πρέπει να ξεπεράσουμε το ταμπού! Πρέπει τελειώνουμε με αυτἠν την ΕΕ.


Πρέπει να το πάρουμε απόφαση. Η ΕΕ από ένωση κρατών έχει καταντήσει γερμανική ηγεμονία. 
Οι παράλογες απαιτήσεις και η ηγεμονικές τάσεις της Γερμανίας έχουν διαστρέψει την ιδέα της ενότητας των λαών. Κι όπως κάθε συμμαχία που καταλήγει σε ηγεμονία οδηγεί ιστορικά σε καταστροφές.

Η Γερμανία που μας κουνάει το δάχτυλο…έχει οφσόρ και στον Παναμά..


ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΚΥΠΡΟ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΠΑΝΑΜΑ ΕΧΟΥΝ ΟΦΣΟΡ ΟΙ ΓΕΡΜΑΝΟΙ…
Η γερμανική εφημερίδα Süddeutsche Zeitung δημοσίευσε τα ονόματα των πλούσιων Γερμανών που ήταν ή είναι διευθυντές εταιρειών στον Παναμά, μια χώρα που είναι γνωστή ως φορολογικός παράδεισος. 

Ευρωζόμπι...


euroτου Πάνου Μουχτερού
Στο βάθος του δρόμου σιγοπαίζει μια αχνή μελαγχολική μελωδία. Δεν είσαι σίγουρος αν στ΄ αλήθεια την ακούς, λες και χάνεται την ώρα που ακούγεται και ακούγεται την ώρα που χάνεται. Οι ήχοι θαρρείς πως έχουν από καιρό μπερδευτεί και την ατέλειωτη σύγχυσή τους ενισχύουν

Το δίκαιον του ισχυροτέρου.


γράφει ο Μπαγασάκος
Η έννοια του δικαίου πάνω σε αυτόν τον πλανήτη, του δικαίου δομημένου σύμφωνα με την υπάρχουσα διανοητικότητα και χαρακτηροδομή του ανθρώπινου είδους, αποδεικνύεται άκρως διασταλτική. 
Η αρχιτεκτονική του δικαίου των διεθνών σχέσεων,ειδικά ως προς

Ζητείται επειγόντως απάντηση στο σχέδιο για την υποδούλωση της Ευρώπης!


Γράφει ο Μαγια
Ποτέ το πρόσωπο της Ευρωζώνης και της ΕΕ δεν ήταν τόσο ανατριχιαστικά μοχθηρό όσο αποκαλύπτεται στην περίπτωση της Κύπρου.
Είναι φανερό ότι έχουμε μπει σε επικίνδυνες ατραπούς, με τους Γερμανούς να αισθάνονται αρκετά ισχυροί για να εμφανίζουν ξανά το αποκρουστικό τους πρόσωπο, βγαλμένο από τις χειρότερες σελίδες της ιστορίας τους.

ΥΠΟΔΟΥΛΩΣΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΠΡΟΧΩΡΑ ΟΠΩΣ ΕΧΕΙ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΤΕΙ..



Το σχέδιο διχοτόμησης της Ελλάδας και υποδούλωσης του λαού



ΔΙΑΒΑΣΤΕ: Το σχέδιο διχοτόμησης της Ελλάδας και υποδούλωσης του λαού



Τι είναι οι Ε.Ο.Ζ. και πώς λειτουργούν; Ε.Ο.Ζ. (Ελεύθερες Οικονομικές Ζώνες) φαίνεται πως θέλουν να δημιουργήσουν στην Ελλάδα οι «δάνειες» δυνάμεις, οι Ευρωπαίοι εταίροι και οι Ευρωπαίοι μεγαλοβιομήχανοι. Οι Ε.Ο.Ζ. ουσιαστικά είναι περιοχές ενός κράτους, οι οποίες λειτουργούν με ιδιότυπο καθεστώς και στην ουσία «απελευθερώνονται» 

Δ. Καζάκης - Κλάψτε τις καταθέσεις σας....

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟ ΑΚΟΥΣΕΤΕ !!










Ξεπροβάλλει η δική μας ώρα, η ώρα των τρελών.. ΒΙΝΤΕΟ

Οι τρέχουσες δυσμενείς εξελίξεις για τον Ελληνισμό μάς δείχνουν τον έναν και μοναδικό δρόμο που υπάρχει. 

Αυτόν της σύμπνοιας, της ενότητας, το δρόμο της ελπίδας. 

Κανένας ξένος παράγοντας δεν πρόκειται να πολεμήσει για εμάς αν και εφόσον δεν διακυβεύονται τα δικά του συμφέροντα.

Ερχεται δήμευση ελληνικών καταθέσεων - Οι Γερμανοί συνδέουν Ελλάδα με Κύπρο. BANK RUNNING ..ANTE PORTAS ;;;

Έρχεται κύμα δήμευσης καταθέσεων (το οποίο "κομψά" αποκαλείται "κούρεμα" ή "φορολόγηση") στην Ευρώπη για την χρηματοδότηση των ελλειμμάτων, κάτι που το defencenet..gr είχε σημειώσει από την πρώτη στιγμή που ξέσπασε η κυπριακή κρίση το περασμένο Σάββατο. 

Και στην πρώτη κατηγορία των χωρών που θα δημευθεί ποσοστό καταθέσεων, όσο και να το διαψεύδουν είναι η

Τουρκική μαχαιριά στη Κύπρο! Η Άγκυρα παίζει το παιχνίδι των Ευρωπαίων με το φυσικό αέριο.



Η Τουρκία κάνει ότι είναι δυνατόν για δυσκολέψει την “επιχείρηση διάσωσης” της Κύπρου,θέτοντας απαράδεκτα εμπόδια που νομικά δεν στηρίζονται πουθενά. Στηρίζονται βέβαια στην επιθυμία πολλών Ευρωπαίων που θέλουν να βουλιάξουν οριστικά και αμετάκλητα την Κύπρο.

Με ανακοίνωσή του το Τουρκικό  ΥΠΕΞ  διατυπώνει τις αντιρρήσεις της Άγκυρας στο  να συμπεριληφθούν οι υδρογονάνθρακες ως τμήμα του Ταμείου Αλληλεγγύης στην Κύπρο με το επιχείρημα ότι έτσι δεν

ΜΗΠΩΣ ΠΡΟΩΘΕΙΤΑΙ ΜΙΑ ΠΑΝΕΥΡΩΠΑΙΚΗ "ΑΡΠΑΧΤΗ";


Και η Ισπανία "πάει" για κούρεμα καταθέσεων!


Πριν μερικά χρόνια κάποιοι αναφερόντουσαν στο ότι η κρίση αυτή θα λήξει με ένα είδος παγκόσμιου "κουρέματος" φυσικά χαρακτηρίστηκαν γραφικοί. 


Να όμως που από ότι φαίνεται η Κύπρος είναι το αρχικό πείραμα και σύντομα θα πάρει σειρά και η Ισπανία! 

Για Ελλάδα ας σκεφτεί ο καθείς με το μυαλό που διαθέτει.

Τον ασκό του Αιόλου ενδέχεται να έχουν ανοίξει οι...

Λύσσαξαν οι δοσίλογοι......!!!!!

Απύθμενο είναι το μίσος όλων των φερέφωνων της κυβέρνησης «Τσολάκογλου» των κατάπτυστων Σαμαρά, Βενιζέλου, Κουβέλη εναντίον της Κύπρου, από τη στιγμή που η Kυπριακή Βουλή των Αντιπροσώπων απέρριψε με 36 ψήφους κατά και 19 αποχές την καταλήστευση μέρους όλων των καταθέσεων στις τράπεζες της Κύπρου, την οποία αποφάσισε να επιβάλει η Γερμανία μέσω του Γιούρογκρουπ. 

Αφού...

Mας απειλούν οι απατεώνες της Ε.Ε. με νέα εξοντωτικά μέτρα!!!

Σε περίπτωση που οι Ελληνοκύπριοι γλυτώσουν από την μέγγενη της ΕΕ και βγουν από την Ευρωζώνη, τότε οι Ευρωπαίοι τοκογλύφοι παρέα με τους γερμαναράδες του 4ου Ράιχ, σκοπεύουν να βγάλουν το "άχτι" τους σε εμάς "μαστιγώνοντάς" μας με νέα σκληρά μέτρα!

Ως ενιαίο με την Ελλάδα φαίνεται να αντιμετωπίζουν το Κυπριακό πρόβλημα οι Γερμανοί. 

Θεωρώντας τις...

Ποιος ήταν ο οπλισμός των εξεγερμένων Ελλήνων το 1821..


Η σύνδεση του Έλληνα με τα όπλα έχει βαθιές ρίζες, όπως έχει επισημανθεί. Από τους προεπαναστατικούς χρόνους, αρχές του 19ου αιώνα, τα όπλα της ηπειρωτικής Ελλάδας προέρχονταν κυρίως από την Ανατολή.

Όλη Η Συνέντευξη-Βόμβα Του Πρώην Α/ΓΕΣ Κώστα Ζιαζιά. Ποια Είναι Η “Παράγκα” στο ΥΕΘΑ..


Τα όσα λέει ο πρώην Α/ΓΕΣ Κώστας Ζιαζιάς στη συνέντευξή του στο Βήμα της Κυριακής και στον συνάδελφο ΆγγελοΑθανασόπουλο ,είναι δεδομένο ότι θα προκαλέσουν νέο κύκλο συζητήσεων . 
Μετά από την συνέντευξή του στο Onalert ,ο πρώην Α/ΓΕΣ επανέρχεται κάνοντας λόγο “για παράγκα” που λειτουργρί στο ΥΕΘΑ και επιτίθεται 

Λαμπρός εορτασμός και... συνθήματα σπουδαστών στην 192η επέτειο της 23ης Μαρτίου στην Καλάμάτα (Φώτος + βίντεο).

Με την αρμόζουσα λαμπρότητα -αλλά και... συνθήματα ομάδας σπουδαστών εναντίον του σχεδίου “Αθηνά” και της απομάκρυνσης του Τμήματος Λογοθεραπείας από το ΤΕΙ Καλαμάτας- η μεσσηνιακή πρωτεύουσα τίμησε σήμερα Σάββατο την 192η επέτειο της 23ης Μαρτίου 1821, ημέρας απελευθέρωσής της

Η φλογερή πατριώτης Μαντώ Μαυρογένους.


Μέσα απο την ηθική έξαρση, τον ηρωϊσμό, την αυταπάρνηση για την πατρίδα και το μεγαλείο της επανάστασης ΄21, αναδύεται η δαφνοστεφανωμένη μορφή της ακατάβλητης ηρωΐδας Μαντούς (Μαγδαληνής) Μαυρογένους. 

Υπήρξε πρότυπο αυτοθυσίας, ανιδιοτέλειας, αγάπης για την πατρίδα και ενέπνευσε με το αδαμάντινο και ιδεοφόρο παράδειγμά της, στην παλιγγενεσία του έθνους, όχι μόνο τις ελληνίδες, αλλά και τις φιλέλληνες διανοούμενες της Ευρώπης. 

Το τέλος του μοντέλου..


Όσοι εκπλήσσονται για τη σφοδρότητα με την οποία το Βερολίνο στρέφεται εναντίον του μοντέλου της Κύπρου, είναι μάλλον αδιάβαστοι. Όταν η Κύπρος μπήκε στο ευρώ, αναγκάσθηκε να καταργήσει τη φορολογία για τις λεγόμενες «κυπριακές εταιρίες» και να ανεβάσει το φόρο σε 12,5%. Όταν η Ιρλανδία μπήκε στο μνημόνιο, το Βερολίνο

ΒΟΜΒΑ ΣΔΟΕ στον χώρο της Άμυνας: "Ψάξτε δάνεια αξιωματούχων άνω των 200.000".


Κάποιοι στον χώρο της Άμυνας θα πρέπει να έχουν πλέον  ανήσυχο ύπνο. Το ΣΔΟΕ αποφάσισε -ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ- να ζητήσει έλεγχο σε δάνεια από 200.000 ευρώ και πάνω και να διαπιστωθεί πως αυτά αποπληρώνονται! Όπως είναι κατανοητό έχει κατά νου συγκεκριμένες περιπτώσεις.
Η εντολή έχει να κάνει κυρίως με περιπτώσεις στις οποίες αξιωματούχοι πάσης φύσεως, αλλά και άλλες πολλές κατηγορίες βρέθηκαν με σκάφη,εξοχικά σε νησιά του Αιγαίου, σπίτια σε νότια και βόρεια προάστια και

Η συνομιλία του Θεόδωρου Κολοκοτρώνη με τον Ιωσήφ Πέκιο.

Του Φάνη Μαλκίδη*

O Ιταλός δημοσιογράφος Ιωσήφ Πέκιο (Giuseppe Pecchio) ήλθε στην Ελλάδα το 1825 και κατάφερε να πλησιάσει τον φυλακισμένο Θοδωρή Κολοκοτρώνη. 


Ο Πέκιο όταν εξερράγη η ελληνική επανάσταση έγινε μέλος του φιλελληνικού κομιτάτου του Λονδίνου, το οποίο έστειλε αργότερα τον Πέκιο στην ελληνική κυβέρνηση