Σάββατο 21 Νοεμβρίου 2015

Αυτός είναι ο νέος ιός που εξαπλώνεται ταχύτητα στο Facebook - Τι πρέπει να κάνετε.

Τις τελευταίες ώρες στο Facebook έχει εμφανιστεί ένας νέος ιός, ο οποίος μεταδίδεται ραγδαία από χρήστη σε χρήστη.

Ο λόγος της ταχείας εξάπλωσής του, είναι πως
στέλνεται μαζικά σε μήνυμα. 

Πιο συγκεκριμένα ο χρήστης του οποίου το προφίλ έχει «νοσήσει» από τον ιό, ......

ΒΙΝΤΕΟ – ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ! Ο ΡΟΤΣΙΛΝΤ ΜΙΛΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΕΡΚΥΡΑ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΚΑΙ…ΔΙΝΕΙ ΟΔΗΓΙΕΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ!


Ο Ρότσιλντ, στον οποίο υποκλίνεται μέχρι και ο πάπας, φιλώντας του το χέρι, πριν από λίγους μήνες έδωσε συνέντευξη από την Κέρκυρα, όπου είναι η έπαυλή του….
Προσέξτε τον πως μιλάει και πώς αποφαίνεται για τη διαχείριση των θεμάτων της Ελλάδος και πώς είναι σα να δίνει οδηγίες, γραμμή πλεύσης προς την (τότε) ελληνική κυβέρνηση! 

Πολλοί τον θεωρούν κουμανταδόρο της τραγικής κατάστασης που περνά η Ελλάδα μας. 

Δείτε το βίντεο το οποίο έχει ήδη κάνει πάνω από 219.000 views

Εθνική τραγωδία η ανακεφαλαιοποίηση.

Σε εθνική οικονομική τραγωδία καταλήγει το εγχείρημα των ανακεφαλαιοποιήσεων, καθώς οι τράπεζες περνούν «αντί πινακίου φακής» στα χέρια ξένων επενδυτών, ενώ το Δημόσιο υφίσταται τεράστια ζημία, η οποία με βάση τις τρέχουσες αποτιμήσεις υπερβαίνει τα 40 δισ. ευρώ. 

Σχεδόν ολοσχερή απώλεια των τοποθετήσεων τους υφίστανται επίσης ιδιώτες μικροεπενδυτές, ασφαλιστικά Ταμεία και κρατικοί φορείς, που κατείχαν τραπεζικές μετοχές και δεν τους επετράπη να συμμετάσχουν στις ΑΜΚ.

 Αξιοποιώντας τους όρους που επιβλήθηκαν για την κάλυψη των κεφαλαιακών αναγκών, τα ξένα funds και οι διεθνείς οίκοι κατόρθωσαν να ......

Αυτά είναι τα «κοράκια» που θέλουν να αρπάξουν τα σπίτια των Ελλήνων.

Η ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ-ΔΑΝΕΙΣΤΩΝ ΓΙΑ «ΚΟΚΚΙΝΑ» ΔΑΝΕΙΑ ΚΑΙ ΠΛΕΙΣΤΗΡΙΑΣΜΟΥΣ ΑΝΟΙΓΕΙ ΔΙΑΠΛΑΤΑ ΤΗΝ «ΚΕΡΚΟΠΟΡΤΑ» ΣΕ ΞΕΝΑ ΚΕΡΔΟΣΚΟΠΙΚΑ FUNDS – ΟΤΑΝ Η ΔΥΣΤΥΧΙΑ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΕΜΠΟΡΙΟ – ΟΛΑ ΤΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΤΩΝ «ΑΡΠΑΚΤΙΚΩΝ»

Τον νόμο του ισχυρού με συνθήκες που προσιδιάζουν σε ειδεχθές έγκλημα εναντίον μιας ολόκληρης χώρας επιχειρεί να επιβάλει η κυβέρνηση των «διαπραγματευτών», η οποία, μετά και την απόφασή της να απελευθερώσει τα «κόκκινα» δάνεια και τους πλειστηριασμούς, ξεπουλά με τον πλέον επονείδιστο τρόπο τα σπίτια των Ελλήνων σε περισσότερα από 15 διαφορετικά κερδοσκοπικά funds, με τα εννέα από αυτά να έχουν ήδη πιάσει «στασίδι», ανοίγοντας γραφεία στην Αθήνα.

Η αρχή για τους κερδοσκόπους γίνεται από τις ξενοδοχειακές επιχειρήσεις, οι οποίες αποτελούν πρώτης τάξεως «φιλέτα» για τα distress funds (σ.σ. επενδυτικά κεφάλαια δυστυχίας), καθώς σύμφωνα με τα στοιχεία της Τράπεζας της Ελλάδος, ο συνολικός δανεισμός των τουριστικών επιχειρήσεων αγγίζει τα 7,5 δισ. ευρώ, με τα 2,5 δισ. εξ αυτών να συνιστούν «κόκκινα» δάνεια.
Επί της ουσίας, τα «κοράκια» ενδιαφέρονται διακαώς για.....

ΑΚΟΥΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΣ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ .....?? Η πιο αιματηρή ανακεφαλαιοποίηση στην παγκόσμια ιστορία – Δολοφόνησαν εν ψυχρώ τους μετόχους στις ελληνικές τράπεζες.

Μετά την επιτυχή ολοκλήρωση των 3 από τα 4 βιβλία προσφορών των ελληνικών τραπεζών – αναμένεται και η Πειραιώς σήμερα 20 Νοεμβρίου – θα πρέπει με ξεκάθαρο και σαφή τρόπο να παρουσιάσουμε την αλήθεια, την πικρή και αιματηρή αλήθεια για την ανακεφαλαιοποίηση των τραπεζών.
 
Δυστυχώς είμαστε υποχρεωμένοι από την μια να αποτυπώσουμε τον τραπεζικό άθλο, να ανακεφαλαιοποιηθούν οι τράπεζες  κάτω από τις πιο ακραίες συνθήκες και αυτό ως bankingnews.gr το υποστηρίζουμε 100% αλλά από την άλλη συνέβη μια ομαδική εκτέλεση παλαιών μεγαλομετόχων και μικρομετόχων που δεν είχε και δεν θα έχει κανένα ιστορικό προηγούμενο.


Δολοφόνησαν επίσης και το ΤΧΣ ως μέτοχο που εκπροσωπεί τα συμφέροντα των ελλήνων φορολογουμένων....
  
Ποτέ δεν υπήρξε τέτοιο προηγούμενο και δεν θα υπάρξει τέτοιο προηγούμενο να εκτελούν τους μικρομετόχους εν ψυχρώ, να εκτελούν τους έλληνες μεγαλομετόχους εν ψυχρώ. 


Από την μια η επιτυχία που είναι μεγάλη αλλά από την άλλη η αποτυχία η εκτέλεση των παλαιών μετόχων. 


Πρόκειται για το μεγαλύτερο οικονομικό έγκλημα στην ιστορία.
Τι ακριβώς συνέβη; 

Οκτώ λόγοι για να φύγει κανείς για το χωριό του...

Υπάρχουν οκτώ λόγοι για να φύγει κανείς από την Αθήνα ή τις άλλες μεγάλες πόλεις και να επιστρέψει στο χωριό του. 

Αν και εφόσον έχει ρίζες σε ένα χωριό. Ένα κεραμίδι για να μην βρέχεται κι ένα χωράφι για να μην πεινάει. Αν δεν έχει ρίζες, δεν πρέπει πάλι να απελπίζεται. 

Αν εγκαταλείψουν την Αθήνα οι «άλλοι», ίσως μείνει .....

Η απορρύθμιση, η κατάρρευση και το πραξικόπημα..

“Μπορεί κανείς για κάποιο συγκεκριμένο, μικρό χρονικό διάστημα, να διαχειριστεί το σύνολο των πολιτών μίας χώρας, σαν να πρόκειται για ηλιθίους – ορισμένους από αυτούς, ίσως για πάντα. Εν τούτοις, είναι αδύνατον να τα καταφέρει με όλους και για μεγάλο χρονικό διάστημα” (A. Lincoln).

Έχουμε την άποψη ότι, ο χρόνος των αριθμών, όπως και των «ψυχρών» οικονομικών αναλύσεων, έχει πλέον παρέλθει– πόσο μάλλον όταν οι περισσότεροι οικονομολόγοι είναι πλέον πεπεισμένοι ότι, ο πλανήτης δεν διοικείται πια από τους πολιτικούς, αλλά από τις τράπεζες στο παρασκήνιο, η Ελλάδα θα χρεοκοπήσει ελεγχόμενα (η πρώτη επαρχία της Ευρώπης των Τραπεζών), ενώ η παγκόσμια οικονομία θα συνεχίσει την πτωτική πορεία της, η οποία ουσιαστικά διευκολύνει την «απορρόφηση» των αδύναμων χαμένων, από τους ισχυρούς κερδισμένους.

Το γεγονός πως τόσο οι περισσότεροι πολιτικοί, όσο και αρκετοί δημοσιογράφοι, έχουν περιέργως διαφορετική άποψη,οφείλεται πιθανότατα στο ότι κερδίζουν προσωπικά από τις «θέσεις» τους αυτές – στην ιδιοτέλεια τους δηλαδή, εάν όχι στη δειλία τους να παραδεχθούν δημόσια την αλήθεια.

Ένας επόμενος πιθανός λόγος, είναι η .....