Τρίτη 2 Αυγούστου 2016

ΜΑΝΤΕΨΤΕ! ΤΙ ΚΡΥΒΕΙ η μεγάλη φωτιά στην Εύβοια...

https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEilbZNJEt9rlowk8mN0c9V8GgcvI24CIVYxZjKzkODWP8XS_22MUQ_yhw2ZrBbsNza_aNExKG6sKs8ehQsEfhdPFFNuvif2BKlDxK_AHwubDk5giBwkX6RXhiushj95NICNp4aqISAGxzw/s1600/13912830_1060710784019086_7113550394597490094_n.jpg
Ρανια Λημνιου

Σχετικά με τη μεγάλη φωτιά στην Εύβοια.


Στα συγκεκριμένα κομμάτια που έγιναν κάρβουνο, εκκρεμούσε αίτηση για να .....

Το Πουέρτο Ρίκο της Ευρωζώνης....

417
Η σύγκριση της Ελλάδας με το νησί της Καραϊβικής, το οποίο συμμετέχει επίσης σε μία νομισματική ζώνη με το καθεστώς του προτεκτοράτου, τεκμηριώνει πως τα προβλήματα τους είναι κοινά – με μοναδική διαφορά το ότι, οι γύπες των αγορών στην περίπτωση της πατρίδας μας δεν είναι τα κερδοσκοπικά κεφάλαια, αλλά τα ισχυρά κράτη της ΕΕ.

«Μπορεί να κατηγορεί κανείς δίκαια τη σημερινή κυβέρνηση ή/και τις προηγούμενες για το κατάντημα της πατρίδας μας, ελπίζοντας πως κάποια επόμενη θα είναι καλύτερη, αλλά κάνει μεγάλο λάθος – αφού η Ελλάδα μετά την προδοσία του 2009 ήταν, είναι και θα είναι έρμαιο των δανειστών της, οι οποίοι επιβάλλουν και θα επιβάλλουν τη θέληση τους δικτατορικά σε όλες τις μελλοντικές κυβερνήσεις, όσο οι Πολίτες δεν αντιδρούν συλλογικά«.
.Ανάλυση

Ορισμένοι παραλληλίζουν το Πουέρτο Ρίκο, όσον αφορά τις Η.Π.Α., με την Ελλάδα σε σχέση με την Ευρωζώνη – γεγονός που δεν είναι καθόλου περίεργο, κυρίως λόγω της συμπεριφοράς των δανειστών απέναντι στα δύο αυτά υπερχρεωμένα κράτη. Ειδικότερα, γίνονται και στις δύο χώρες προσπάθειες να επιβαρυνθούν...

Σύννεφα πολέμου πλησιάζουν την Ελλάδα! Independent: «Η Τουρκία θα γίνει νέα Συρία»


 Μια άκρως δυσοίωνη πρόβλεψη για την ασφάλεια της Ελλάδας διατυπώνει ένα «καυτό» δημοσίευμα της γνωστής βρετανικής εφημερίδας Independent, που αναδημοσιεύεται στην τουρκική Cumhurriyet, περί μετατροπής της Τουρκίας σε "Νέα Συρία".  

 Το δημοσίευμα έχει προκαλέσει την οργή της Άγκυρας γιατί περιγράφει τα σταδιακά βήματα με τα οποία η Τουρκία μετατρέπεται σε μια καινούργια Συρία και σε ένα νέο Ιράκ.  

 Αν συμβεί κάτι τέτοιο, η Ελλάδα, φυσικά θα αντιμετωπίσει την μεγαλύτερη πρόκληση ασφάλειας μετά τον Β'ΠΠ, αφού ..

Στουρνάρας: Θετικότερες πλέον οι εξελίξεις για την Ελλάδα

«Τα στοιχεία δείχνουν ότι οι εξελίξεις για την Ελλάδα είναι θετικότερες από ότι ήταν πριν λίγο καιρό», υποστήριξε ο Διοικητής της Τράπεζας της Ελλάδας, Γιάννης Στουρνάρας, ενημερώνοντας, την Τρίτη, τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Προκόπη Παυλόπουλο για την κατάσταση της ελληνικής οικονομίας και των ελληνικών τραπεζών.
Αναφερόμενος στην Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα, ο κ. Στουρνάρας δήλωσε ότι «είναι ένας μεγάλος πυλώνας σταθερότητας στην Ευρώπη» και πρόσθεσε: «θα επιθυμούσαμε τα ....

Αυτοί μας δίνουν τοξίνες ... εμείς έχουμε ζεόλιθο!!!Και η Θράκη είναι γεμάτη.

Ένα από τα πλέον πολύτιμα προϊόντα της φύσης με χίλιες δυο ιδιότητες υπάρχει στην Ελλάδα και στην ευρύτερη περιοχή της Θράκης. 

Ο λόγος για τον ζεόλιθο, ο οποίος έχει τόσες πολλές εφαρμογές που πολλοί τον χαρακτηρίζουν μαγικό....

Γράφει Ο Δρ Γεώργιος Ζακυνθινός,

 Αναπλ. Καθηγητής Ανώτατου Τεχνολογικού Εκπαιδευτικού Ιδρύματος Καλαμάτας - Τμήμα Τεχνολογίας Τροφίμων.

Σίγουρα θα αναρωτιέστε τι ακριβώς είναι ο ζεόλιθος. Πρόκειται λοιπόν για ένα φυσικό πορώδες υλικό με τεράστια ιοντοανταλλακτική ικανότητα χάρη στην οποία μπορεί να καθαρίζει τον οργανισμό δεσμεύοντας μέταλλα και οργανικές ενώσεις. 

Το όνομά του το πήρε από τα αρχαία Ελληνικά, Ζέω = βράζω και Λίθος = πέτρα. Η χρήση του μάλιστα είναι...

Ρέγκλινγκ: Άλλα 2 χρόνια μνημόνιο για την Ελλάδα... αν εφαρμόσει πλήρως τις μεταρρυθμίσεις.

Η Ελλάδα ήταν η πιο δύσκολη περίπτωση που αντιμετωπίσαμε, αλλά αν ακολουθήσει τη μεταρρυθμιστική ατζέντα, είμαι σίγουρος ότι θα καταφέρει να εξέλθει με επιτυχία από το πρόγραμμα σε περίπου δύο χρόνια, δήλωσε ο Κλάους Ρέγκλινγκ σε συνέντευξή του στην Korea Herald.

Παράλληλα, ο επικεφαλής του ESM άφησε αιχμές κατά
της κυβέρνησης Τσίπρα για ....

«Ωρολογιακή βόμβα» οι ιταλικές τράπεζες.

Βελτίωση της ανθεκτικότητας του τραπεζικού συστήματος της Ευρωζώνης κατέδειξε, σύμφωνα με την Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα (ΕΚΤ), το τεστ αντοχής στο οποίο υποβλήθηκαν 51 ευρωπαϊκές τράπεζες.

Στο τελευταίο αυτό τεστ, τα αποτελέσματα του οποίου ανακοινώθηκαν το βράδυ της Παρασκευής, δεν
ετίθετο θέμα επιτυχίας ή αποτυχίας των τραπεζών. 

Με άλλα λόγια, δεν υπάρχουν τράπεζες που «πέρασαν» ή «κόπηκαν» στην άσκηση. 

Τα ίδια τα κριτήρια ήταν αυτή τη φορά διαφορετικά, σχολίασε προς....

Ο Γεωργίου οδήγησε την χώρα ( με εντολή ποιων ? ) στα ΜΝΗΜΟΝΙΑ και οι μοιραίοι -όλοι οι βουλευτές της Ν.Δ-ΠΑΣΟΚ που ΑΠΟΔΕΧΘΗΚΑΝ το ψεύτικο ΕΛΛΕΙΜΜΑ!!

Αυτος ειναι ο λογος που ακομα η ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ δεν εχει βγαλει μια ανακοινωση για την ΕΛΣΤΑΤ και τον ΓΕΩΡΓΙΟΥ.

ΟΛΟΙ τους ψηφισαν το ΨΕΥΤΙΚΟ ελλειμμα  και τωρα δεν μπορουν να βγουν να το καταγγειλουν!!


ΔΕΝ βρεθηκε ΟΥΤΕ ενας να....

Σήκωσαν τουρκική σημαία στη Σύμη και η Ελλάδα έστειλε Λετονούς να κάνουν έλεγχο!

Σηκωσαν τουρκική σημαία στη Σύμη κι εμείς στείλαμε ΛΕΤΟΝΙΚΟ σκάφος της Frontex για έλεγχο! 
Σοβαρό περιστατικό στη Σύμη και ακόμη σοβαρότερη η ελληνική αντίδραση που προκαλεί
μεγάλα ερωτήματα!
Αυτό που έγινε στη Σύμη είναι ότι κάποιοι είχαν σηκώσει σε όρμο του νησιού στον ίδιο ιστό την ελληνική και την τουρκική σημαία!!! Το γεγονός ότι οι ελληνικές αρχές δεν ανακοίνωσαν τίποτα δεν είναι το σημαντικότερο.Το χειρότερο ξέρετε ποιο είναι; Ότι αυτό το περιστατικό ελέγχθηκε από ΛΕΤΟΝΙΚΟ ΣΚΑΦΟΣ της Frontex!
Πως έχει η υπόθεση;
Τις βραδινές ώρες της Κυριακής 31 Ιουλ κάτοικος της Σύμης εντόπισε σε ιστό στην περιοχή Άγιος Αιμιλιανός της Σύμης ανηρτημένες σε ιστό...

ΤΡΑΠΕΖΙΚΟΣ ΤΥΦΩΝΑΣ ΧΤΥΠΑ ΤΙΣ ΑΓΟΡΕΣ! Μίνι κραχ σε όλη την Ευρώπη – To sell-off παρασύρει το ελληνικό χρηματιστήριο.

Τραπεζικό κραχ που ξεπερνά το 7% χτυπά την Ευρώπη, καθώς  οι φόβοι για νέα τραπεζική κρίση στην περιοχή είναι πιο έντονοι από ποτέ και μάλιστα μετά την Ιταλία, η απειλή αγγίζει τη Γαλλία, τη Βρετανία, ακόμη...
και τη Γερμανία, όπου ο κολοσσός της Commerzbank βυθίζεται σε ιστορικά χαμηλά επίπεδα.
Μπορεί η ΕΒΑ (την Παρασκευή με την ανακοίνωση των stress tests) να προσπάθησε να κατευνάσει τους φόβους και τις ανησυχίες γύρω από το τραπεζικό σύστημα της Ευρώπης, τονίζοντας ότι είναι ανθεκτικό και ότι μπορεί να αντιμετωπίσει μία νέα κρίση, ωστόσο οι αγορές αποδεικνύουν πως κάθε άλλο παρά καθησυχαστικά είναι τα αποτελέσματα.
H JP Morgan επισημαίνει ότι ...