Παρασκευή 24 Μαΐου 2013

Επίθεση της αυγής στο πάγκαλο - Είναι σκοταδόψυχος, μισάνθρωπος, κυνικός και φασίστας

undefined
Μια πολύ σκληρή επίθεση στον πρώην υπουργό Θεόδωρο Πάγκαλο κάνει η εφημερίδα του ΣΥΡΙΖΑ Αυγή, με αφορμή και την πρόσφατη δήλωσή του να πάει ο Αλέξης Τσίπρας φυλακή.

Γράφει η Αυγή:

Μετά την προτροπή για φυλάκιση του Τσίπρα, επειδή χειροκρότησε το αστείο του Ζίζεκ για τα γκούλαγκ, ο Θεόδωρος Πάγκαλος διέβη οριστικώς τον Ρουβίκωνα της φασίζουσας νοοτροπίας, του αυταρχισμού και της αντιδημοκρατικής εκτροπής. 

ΔΕΝ ΤΟ ΕΚΑΝΑ ΕΓΩ ... Τ' ΟΡΚΙΖΟΜΑΙ ..!!! - ΠΟΛΥ ΚΑΛΟ‏


Έχουμε φτάσει στο σημείο, σαν Έλληνες, να αυτοπροσδιοριζόμαστε από το τι δεν είμαστε.

 Η καθημερινότητά μας είναι μια δικαιολογία προς αποφυγή επιβολής διαφόρων ειδών τιμωρίας. 

Δεν έκλεψα εγώ, δεν τους ψήφισα εγώ, δεν είμαι φασίστας εγώ, δεν είμαι υπόδουλος εγώ, δεν

βλέπω τηλεόραση εγώ, δεν πληρώνω εγώ...

Ντράγκι: Θα πρέπει να γίνουν θυσίες στην εθνική κυριαρχία.

undefined
Ο πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας, Μάριο Ντράγκι δήλωσε ότι «η ζώνη του ευρώ διέπεται από μεγαλύτερη σταθερότητα σε σχέση με τον περασμένο χρόνο, ωστόσο οι οικονομικές συνθήκες παραμένουν απαιτητικές και οι κυβερνήσεις πρέπει να προωθήσουν τις 
απαιτούμενες μεταρρυθμίσεις».

Στρος-Καν: Η Ελλάδα δεν έχει πρόβλημα χρέους......

Γύρω από το πρόσωπό του υπάρχει πλέον ένας διεθνής… αστικός μύθος. Ο άνθρωπος που θα γινόταν Πρόεδρος της Γαλλικής Δημοκρατίας, αλλά κατέληξε με χειροπέδες, λόγω της γνωστής περιπέτειας στο Sofitel της Νέας Υόρκης, είναι εκείνος που επί της ηγεσίας του στο Διεθνές

ΖΗΤΩ ΟΙ ΑΔΕΚΑΣΤΟΙ ΤΑΓΟΙ ΤΗΣ ΤΥΦΛΗΣ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ ...!!!! ΑΝΟΙΧΤΟΜΑΤΑ ΜΟΥ......ΚΑΙ ΑΛΟΙΘΩΡΙΖΟΥΣΑ !!!


ΒΓΗΚΑΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΦΥΛΑΚΗ ΟΙ ΜΑΓΚΕΣ ΠΟΥ ΠΟΥΛΟΥΣΑΣΝ ΡΕΥΜΑ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΑΚΗ ΒΑΖΟΝΤΑΣ ΣΤΗΝ ΚΑΒΑΝΤΖΑ ΚΑΜΙΑ 200.000.000 ΚΑΙ ΜΕ 200.000 ΑΝΟΙΞΑΝ ΤΗΝ ΠΟΡΤΑ.


Αποφυλακίζονται τέσσερις για την υπόθεση των Energa και Hellas Power
Ελεύθεροι με εγγύηση από 50.000 έως 200.000 ευρώ είναι οι τέσσερις από τους έξι κατηγορούμενους στην υπόθεση των εταιρειών Energa και Hellas Power , οι οποίοι φέρονται ότι εισέπρατταν από τους πελάτες τους το τέλος ακινήτου (το γνωστό χαράτσι), αλλά δεν το απέδιδαν ως όφειλαν στο δημόσιο.

Αβραμόπουλος πρωθυπουργός. Στα άκρα η σύγκρουση Βενιζέλου-Σαμαρά για το αντιρατσιστικό!

undefined
Στα άκρα οδηγείται η σύγκρουση Σαμαρά-Βενιζέλου για το αντιρατσιστικό νομοσχέδιο.

Σύμφωνα με πληροφορίες οι εξελίξεις θα είναι καταιγιστικές μια και βρίσκονται σε πλήρη ανάπτυξη διεργασίες που μόνο ένας Νταν Μπράουν θα μπορούσε να τις υπογράφει.

ΕΥΤΥΧΩΣ ΕΜΕΙΣ ...ΕΧΟΥΜΕ ΑΝΑΠΤΥΞΗ !!! Κρίση εκτός ελέγχου - Βάιντμαν: Αφήστε κράτη να χρεοκοπήσουν... αλά Lehman

undefined
Η Γερμανία δεν θέλει να φορτωθεί το κόστος
Υπέρ της δυνατότητας χρεοκοπίας κρατών, ώστε να παραδειγματιστούν οι “απείθαρχοι” στην αγορά, τάχθηκε ο πρόεδρος της κεντρικής τράπεζας της Γερμανίας (Bundesbank), Γ. Βάιντμαν και μέλος του
ΔΣ της Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας (ΕΚΤ).

Κάποιος να σφυρίξει τη λήξη!

undefined
Γράφει ο Δημήτρης Χ.

Είμαι τόσο απογοητευμένος πολιτικά και εθνικά, που θα μπορούσα κάλλιστα να πάω στο πιο ακραίο κόμμα (από τέρμα αριστερά, έως τέρμα δεξιά), μόνο και μόνο για να εκφράσω τη δυσαρέσκειά μου.

Είμαι τόσο αηδιασμένος που πλέον δεν έχω -και δε θέλω να έχω- ιδεολογικές-πολιτικές πεποιθήσεις, γιατί καμία δεν έχει αντίκρισμα.

Αν ο ΣΥΡΙΖΑ γίνει κυβέρνηση...

Αν ο ΣΥΡΙΖΑ γίνει κυβέρνηση, το τελευταίο πράγμα που θα μας απασχολεί σαν λαό, θα είναι η οικονομική κρίση... 

Μην αναρωτιέστε το γιατί, απλά σκεφτείτε την τελευταία δήλωση του γνωστού στελέχους του ΣΥΡΙΖΑ, Νάσου Θεοδωρίδη, ο οποίος σε μία ακόμη κορύφωση του ανθελληνισμού του ισχυρίστηκε ότι "οι Πόντιοι πρέπει να ζητήσουν συγνώμη από την Τουρκία"...

Και αν νομίζουν κάποιοι πως...

Τρώω από τα σκουπίδια, αλλά εσείς μια μέρα θα φάτε χώμα.

Μετά από 3 χρόνια ανεργίας, έβαλα κάτω τα πράγματα και εφάρμοσα όσα είχα μάθει επαγγελματικά από τις 17 δουλειές που έκανα μέχρι τα 50 μου.

-Μάνα, σύνταξη μικρή, έβαλε 2 πρόβατα και 3 κατσίκια παραπάνω στο κοπάδι.

“Κοινωφελής” εργασία και αξιοπρέπεια ή πως γίνεται κάποιος ζητιάνος;

undefined


Τρίτη 16 Απριλίου, Δήμος Ελευσίνας, Κέντρο Διαλογής και Ανακύκλωσης Υλικών, ένα όχημα τσουλάει και πατά τα πόδια ενός εργάτη ο οποίος δεν ξέρει καλά καλά ποιος είναι το αφεντικό του και παθαίνει πολλαπλά κατάγματα στο αριστερό πόδι ενώ φέρει κακώσεις στο δεξί. 

Αφόρητες πιέσεις και εκβιασμοί στους Ελληνοκύπριους.


undefined
Η επίλυση του πολιτικού προβλήματος της Κύπρου, εξελίσσεται σε ένα «παιχνίδι» απειλών και εκβιασμών σε βάρος των ελληνοκυπρίων. 

Και είναι πλέον σαφές ότι, η «νέα Κύπρος» σχεδιάζεται να είναι μία πτυχή των κυοφορούμενων γεωπολιτικών εξελίξεων στην Ανατολική Μεσόγειο και τη Μέση Ανατολή. 
Η Αμερικανική, η Γερμανική και η Βρετανική διπλωματία, το ΝΑΤΟ και η Ε.Ε., συνδέουν το ξεπέρασμα της οικονομικής κρίσης, που ταλανίζει την Κυπριακή Δημοκρατία, με το πολιτικό ......

Δείτε πόσα εκατομμύρια πληρώνουμε για τα... κρατικά αυτοκίνητα!!!


Στοιχεία για τα κρατικά αυτοκίνητα που διατίθενται από το υπουργείο Διοικητικής Μεταρρύθμισης για την κάλυψη των... αναγκών της πολιτικής ηγεσίας, διαβίβασε στη Βουλή ο αρμόδιος υπουργός Αντώνης Μανιτάκης.

Το υπουργείο διαθέτει...

ΣΚΑΝΔΑΛΩΔΗΣ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΣΗΜΙΤΗ! “Θα φωνάξουμε το ΚΥΣΕΑ, αλλά όχι τώρα”!

ΠΟΙΟΙ ΚΑΛΥΠΤΟΥΝ ΤΟΝ ΣΗΜΙΤΗ;

Την πρόθεσή του να αποχωρήσει από το δικαστήριο μετά την απόρριψη του αιτήματός του για κλήτευση μελών του ΚΥΣΕΑ, ανακοίνωσε σήμερα ο πρώην υπουργός Άκης Τσοχατζόπουλος που κατηγορείται για "ξέπλυμα μαύρου χρήματος" στη δίκη που βρίσκεται σε εξέλιξη στο τριμελές Εφετείο Κακουργημάτων.

Λαμβάνοντας το λόγο αμέσως μετά την ημίωρη διακοπή της δίκης η οποία...

Η τρόικα ζητά από την Κύπρο απερίφραστα σε απόρρητο έγγραφο να οδηγήσει την οικονομία της σε ύφεση, όπως ακριβώς έγινε στην Ελλάδα.

Καταστρέφεται η Κυπριακή οικονομία

Η οικονομική ύφεση και οι επιπτώσεις της στην Κύπρο ως αποτέλεσμα συγκεκριμένου σχεδίου και μια σχολική παράσταση με αντιγερμανικό περιεχόμενο στην Ελλάδα είναι τα θέματα της επισκόπησης τύπου.

Η οικονομική εφημερίδα Handelsblatt απαντά στην στήλη της «Είναι αλήθεια ότι…» στο ερώτημα αν η Κυπριακή οικονομία οδηγείται στην καταστροφή. 

Στον υπότιτλο διαβάζουμε:

Μην ενοχλείτε τον δράστη!


Η Ελλάδα, για να φτάσει στις αγκάλες του Ισλάμ, πρέπει να περάσει από διάφορους σταθμούς. 

Ενας από αυτούς είναι το αντιρατσιστικό νομοσχέδιο του Ρουπακιώτη. 

Σε οποιαδήποτε μορφή κι αν εγκριθεί...

ΦΕΥΓΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΣΟΚ Η ΧΑΝΑ ΜΠΙΝΤΕΛΜΠΕΡΓΚ (Άννα Διαμαντοπούλου) θα ιδρύσει νέο κόμμα......

 Το ΠΑΣΟΚ διαλύεται και πλέον τίποτα δεν σταματά την ολοκληρωτική αποσύνθεσή του. 

Ο τελευταίος θα κλείσει και την πόρτα.

Την αποχώρησή της από το ΠΑΣΟΚ και την πρόθεσή της να ιδρύσει νέο κόμμα μαζί με άλλους ανακοινώνει σήμερα το απόγευμα σε συνέντευξή της στη ΝΕΤ και στον Μανώλη Κοττάκη η πρώην υπουργός Αννα Διαμαντοπούλου.

Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΠΟΥ ΚΑΤΕΣΤΡΕΨΕ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ ΓΑΠ: ''Επιστρέφω στην Ελλάδα να αγωνιστώ''


Ο άνθρωπος που λεηλάτησε τη χώρα με την πολιτκή του, ο άνθρωπος που παραχώρησε την εθνική μας κυριαρχία, ο εμπνευστής του ''λεφτά υπάρχουν'', δηλώνει ''παρών με τις ιδέες και τις πολιτικές του'', όπως διαμηνύει ο στενός συνεργάτης του πρώην πρωθυπουργού, Γιώργος Ελενόπουλος σε μια συζήτησή του με το δημοσιογράφο του ΑΠΕ Βασίλη Μούρτη.  
Η συζήτηση περιστρέφεται γύρω από το Μνημόνιο και την κατάσταση στην Ελλάδα. Ξεκινάει από τη φράση «λεφτά υπάρχουν» που υποστηρίζεται ότι «απομονώθηκε από μια ολόκληρη παράγραφο».

ΚΑΤΟΧΙΚΕΣ ΜΕΡΕΣ Το ΔΝΤ ''δολοφονεί'' την Ελλάδα.

undefined
Εδώ και τρία χρόνια η πατρίδα μας βρίσκεται υπό το καθεστώς μιας ιδιότυπης ξένης κατοχής και το αποτέλεσμα με αυτές τις πολιτικές ακραίας λιτότητας είναι η Ελλάδα να επιστρέφει στα χρόνια της κατοχής, όπου η πείνα, η αύξηση της θνησιμότητας και η μείωση των γεννήσεων, συνθέτουν ένα σκηνικό που δυστυχώς αν και έμοιζε μακρυνό, πλέον αποτελεί μια πραγματικότητα. 

Τα στοιχεία τα οποία παρουσιάστηκαν στο 43ο Παιδιατρικό Συμπόσιο Βόρειας Ελλάδα απλά συγκλονίζουν. 

"ΑΠΟΧΑΙΡΕΤΑ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΠΟΥ ΧΑΝΕΤΑΙ" Αυτοδιαλύεται το Κίνημα - Στο κατώφλι εξόδου από τη Βουλή - Στα όρια του 3%


Δημοσκοπήσεις οι οποίες φέρουν το ΠΑΣΟΚ ένα βήμα κάτω πριν υποχωρήσει κάτω από το όριο του 3% πρόκειται να έρθουν στην δημοσιότητα τις επόμενες ημέρες, καταδεικνύοντας την υπαρξιακή κρίση που βιώνει το άλλοτε πανίσχυρο Κίνημα. 
Μεταξύ των δημοσκοπήσεων που φέρουν το ΠΑΣΟΚ σε ότι αφορά την πρόθεση ψήφου (όχι επί των αναποφάσιστων), οι οποίες του δίνουν ποσοστό μεταξύ 4-4,5%, υπάρχει μια που δίνει πρόθεση ψήφου μόλις στο 3,5%!

ΠΡΟΣΦΥΓΗ ΣΤΟ ΣτΕ ΓΙΑ ΤΟ ΓΕΝΟΣ Απόστρατοι: "Μπαίνουν στις Ε.Δ. πολίτες χωρών που διεκδικούν εδάφη της Ελλάδας"


Απόστρατοι αξιωματικοί κατέθεσαν προσφυγή στο Συμβούλιο της Επικρατείας ζητώντας να επανέλθει το Ελληνικό Γένος ως βασική προϋπόθεση εισαγωγής στις στρατιωτικές σχολές, διότι με την ελληνική ιθαγένεια δύναται να μπαίνουν στο Στράτευμα πολίτες χωρών που επιβουλεύονται τα κυριαρχικά δικαιώματα της Ελλάδας.
Οι προσφεύγοντας επισημαίνουν, και έχουν απόλυτο δίκιο πώς όσοι αποκτούν ελληνική ιθαγένεια δεν διαμορφώνουν απαραίτητα εθνική συνείδηση.

Economist: Υπνοβάτες που βαδίζουν στον γκρεμό οι Ευρωπαίοι ηγέτες!!!

Γενεές δεκατέσσερις περνά τους Ευρωπαίους ηγέτες το περιοδικό «Economist», το οποίο τους παρουσιάζει στο τελευταίο του εξώφυλλο ως... υπνοβάτες που βαδίζουν με μαθηματική ακρίβεια προς τον γκρεμό και τους καταλογίζει έλλειψη πολιτικής βούλησης.

Ισλαμικό τέμενος στην Αθήνα: Η Εμπειρία από άλλες χώρες και οι διεθνείς τάσεις...

undefined
Στο τεύχος 184 των ΕΠΙΚΑΙΡΩΝ (25.4.-1.5.13), είχε προβληθεί η άποψη ότι η συζήτηση για το ισλαμικό τέμενος στην Αθήνα, γίνεται στην επιβληθείσα έξωθεν βάση της υποχρεώσεως για εξασφάλιση στους μουσουλμάνους της δυνατότητας να εκτελούν τα θρησκευτικά τους καθήκοντα, εν πλήρη απουσία της διαστάσεως εθνικής ασφαλείας που... 

Δεύτερο κόμμα η Χρυσή Αυγή! Σαρωτική επέλαση του Εθνικιστικού Κινήματος.

Στη νέα δημοσκόπηση του zougla.gr η Χρυσή Αυγή κατακτά για πρώτη φορά τη δεύτερη θέση της κατάταξης, μπροστά από τους αμερικανοκομμουνιστές του Σύριζα. 

Η ΝΔ είναι πρώτη, όμως φυλλορροεί και αυτή προς την Χρυσή Αυγή, έχοντας διαρροή διψήφιου ποσοστού ψηφοφόρων της προς τις τάξεις μας. Υπενθυμίζουμε ότι στις τελευταίες εκλογικές αναμετρήσεις οι δημοσκοπήσεις της ιστοσελίδας "Ζούγκλα" του Τριανταφυλόπουλου είχαν προσεγγίσει σε πολύ ικανοποιητικό βαθμό τα τελικά αποτελέσματα.

Στο έλεος του πολυφυλετισμού η Σουηδία - Ισλαμιστές μετανάστες καταστρέφουν και πυρπολούν .

Στο έλεος του πολυφυλετισμού η Σουηδία - Ισλαμιστές μετανάστες καταστρέφουν και πυρπολούν
Σε επίκεντρο βίαιων ταραχών έχει εξελιχθεί η πρωτεύουσα της Σουηδίας Στοκχόλμη. Νεαρής ηλικίας μετανάστες, συγκρούονται με την αστυνομία, καταστρέφουν και πυρπολούν τα πάντα στο διάβα τους, στις περιοχές της πρωτεύουσας που χαρακτηρίζονται ως «γκέτο» των μεταναστών.