Πέμπτη 12 Μαΐου 2016

Το τέλος των μνημονίων.

ΕΙΚΟΝΑ---Ελλάδα
Η Ελλάδα θα είναι η πρώτη χώρα στον πλανήτη, στην οποία θα καταργηθεί η πολιτική των διαπραγματεύσεων και των εκβιασμών, για την πληρωμή των δόσεων – όταν εγκατασταθεί ο μόνιμος μηχανισμός επιτήρησης από τους δανειστές της.
«Η Γερμανία (η βιομηχανική ελίτ που κυβερνάει ανέκαθεν τη χώρα, ερήμην των πολιτών και με εντολοδόχους τους πολιτικούς), έχει μάλλον ξεκινήσει τον τρίτο πόλεμο στην ιστορία της, για την κατάκτηση της Ευρώπης – την οποία θεωρεί πως έχει του χεριού της. Όπως και στο παρελθόν ρισκάρει πάρα πολλά, με την ελπίδα ότι το εγχείρημά της αυτό δεν θα μετατραπεί σε παγκόσμιο πόλεμο, με πολλά μέτωπα, στον οποίο θα ξαναβγεί αυτή ηττημένη και η Ευρώπη κατεστραμμένη» (πηγή).

Ανάλυση

Φαίνεται τελικά πως...

ΕΡΕΥΝΑ: 20 ΝΗΣΙΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΔΙΕΚΔΙΚΗΣΕΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ! Ιταλικοί χάρτες-φωτιά που πρέπει να δείτε ...

Χαστούκι-τρόμου για την τουρκική επιθετικότητα αποτελούν Ιταλικοί Χάρτες - ντοκουμέντα, που όχι μόνο επιβεβαιώνουν περίτρανα τα εθνικά μας δίκαια, όχι μόνο κατοχυρώνουν απόλυτα την ελληνική κυριαρχία επί των Δωδεκανήσων, όχι μόνο καθορίζουν σαφέστατα την θαλάσσια συνοριακή γραμμή Ελλάδας - Τουρκίας, αλλά και καταδεικνύουν ότι οι Τούρκοι μας χρωστούν από πάνω είκοσι νησιά, νησίδες και βραχονησίδες που βρίσκονται πλάι στις Μικρασιατικές ακτές!

ΙΤΑΛΙΚΗ ΚΑΤΟΧΗ

Τα Δωδεκάνησα είχαν περάσει στην στυγνή Ιταλική Κατοχή το 1912 ως το 1947, που αποδόθηκαν από τους Συμμάχους πανηγυρικά στην αγκαλιά της μητέρας Ελλάδα, νικήτριας της Ιταλίας κατά τον Β΄ Παγκόσμιο Πόλεμο, με τη Συνθήκη Ειρήνης των Παρισίων στις 10-2-1947!

Συγκεκριμένα στο άρθρο 14, παράγραφος 1, αναφέρεται ρητά:
«Η Ιταλία εκχωρεί ....

Η Ελλάδα προχωράει...

Δεκάδες επενδυτές παρακαλάνε για μια συνάντηση με τον ευρισκόμενο στις ΗΠΑ, υπουργό Επικρατείας Νίκο Παππά.

H Ομογένεια ενθουσιασμένη αναφωνεί: ''20 χρόνια είστε όλοι ίδιοι, ασυνείδητοι παπατζήδες, Δεξιοί, Αριστεροί, ΠΑΣΟΚοι''
( Η -τουριστική- δικαιολογία ότι ''ταξιδεύουμε Αμερική για προσέλκυση επενδύσεων'', έχει πέραση στην Ελλάδα της ''αφασίας'' με τον ...

Για τους πουλημένους, βόλι δε χαλάμε...

...

Για τους πουλημένους,
βόλι δε χαλάμε.Στίχοι: Παύλος Μάτεσις.

Μουσική: Σταύρος Ξαρχάκος.

Ερμηνεία: Νίκος Ξυλούρης & Χορωδία, «Η ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΤΗΣ ΓΙΑΛΤΑΣ», 1976.

ΕΙΣΑΙ Η ΕΛΠΙΔΑ ΜΑΣ , ΠΗΔΑ ΜΑΣ , ΠΗΔΑ ΜΑΣ !!

Θέατρο ΨΕΔΟΥΣ και στις δύο αρένες: Της Βουλής και του δρόμου!!!

Και οι τυφλοί πλέον διακρίνουν τις κακόγουστες και χοντροκομμένες παραστάσεις κοκορομαχιών του ψεύδους, εντός της Βουλής. 

Το έργο πλέον είναι γνωστό και στους ηλίθιους. Η Βουλή δεν είναι τίποτα άλλο από μια τεράστια οθόνη ρωμαϊκής αρένας, με ψεύτικους μονομάχους: 
Με μονομάχους φραστικών πυροτεχνημάτων, τελετουργικών παληκαρισμών και λεονταρισμών και κυρίως ασύστολου ψεύδους…


Τα πρωτεία και μάλιστα με ρεκόρ όχι μόνο σε εθνικό επίπεδο, αλλά και σε παγκόσμιο, τα έχει η «αριστερή» κυβέρνηση, με ασυναγώνιστο ρέκοντμαν τον Τσίπρα: Το ασύστολο ψεύδος σε μορφές κυνικής και κομπάζουσας αυθάδειας… 

Το πολιτικό σχήμα του Τσίπρα είναι: Ψεύδος, ψεύδος και πάλι ψεύδος. 
Ο Τσίπρας έχει ξεπεράσει και τους ιστορικούς μετρ του ψεύδους: Μητσοτάκη (πατήρ), Σαμαρά και Βενιζέλο. 

Ο Τσίπρας συνδυάζει τον ....

ΚΑΝΕΝΑ ΓΕΡΜΑΝΙΚΟ ΠΡΟΪΟΝ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΜΑΣ!

Η ιδέα ενός Πανευρωπαϊκού Μποϊκοτάζ κατά των Γερμανικών Προϊόντων που ξεκίνησε πριν δύο ημέρες απλώνεται από την Ελλάδα όπως περιμέναμε σε όλη πια την Ευρώπη, που αντιδρά έτσι έμπρακτα στην Κατοχή ενός Δ΄ Ράιχ!

Και η πτώση των Ράιχ (Γερμανικών Αυτοκρατοριών) ξεκινά πάντα από την Ελλάδα! 

Και στον Α΄ και στον Β΄ Παγκόσμιο Πόλεμο και τώρα στη Νέα Γερμανική Οικονομική Κατοχή, που θέλουν να εφαρμόσουν πρώτα στην "μισητή τους" από το 1940 – 41 Ελλάδα!

ΧΑΜΟΣ ΣΤΟ #BoycottGermany

Ήδη κάνει θραύση .....

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΕΦΕΥΡΕΣΗ ΠΟΥ ΚΑΛΥΠΤΕΙ ΔΙΑΠΑΝΤΟΣ ΤΙΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΕΣ ΜΑΣ ΑΝΑΓΚΕΣ...

Μια συσκευή που θα παρέχει ανεξάντλητη ενέργεια με μηδαμινό κόστος είναι το ενεργειακό όνειρο του πλανήτη.

Η μετεξέλιξη του «Υπερίωνα»: Από την πειραματική του διάταξη, αριστερά, στο μοντέλο της αναμενόμενης γεννήτριας 45KW με 9 αντιδραστήρες.

"Αγοράζοντας με 5.500 ευρώ ένα κουτί μισού κυβικού μέτρου των 45 KW θα ξεχάσετε για πάντα το κόστος ενέργειας του σπιτιού σας."

Καφαντάρης Τάσος, Βήμα.


Η Ελλάδα της κρίσης μοιάζει απελπιστικά με το κουτί της Πανδώρας: μύρια κακά και μόνο ένα καλό – η ελπίδα – ήρθαν στο φως. Η έσχατη τραγωδία μας είναι πως ακόμη και αυτή την ελπίδα αποδεικνυόμαστε ανίκανοι να την κρατήσουμε στα χέρια μας και τη διώχνουμε στα πέρατα της Γης.


Για τι πράγμα μιλάμε; Για το καυτότερο μυστικό του
πλανήτη, την πηγή αστείρευτης ενέργειας. 


Πρόκειται για την....