Τετάρτη 18 Ιουνίου 2014

Γερμανία: Η Ελλάδα δεν ζήτησε εξηγήσεις για τις παρακολουθήσεις...

Γερμανία: Η Ελλάδα δεν ζήτησε εξηγήσεις για τις παρακολουθήσεις
Στην αποκάλυψη ότι το υπουργείο Εξωτερικών δεν ζήτησε εξηγήσεις από τη Γερμανία για τιςπαρακολουθήσεις προχώρησε το Βερολίνο.

Τα έγγραφα της Γερμανικής Υπηρεσίας Πληροφοριών, που κατατέθηκαν πρόσφατα σε δίκη, περιγράφουν διαδρομές τηλεπικοινωνιών, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι οι χώρες αποτελούν ....

Άντε να κόβετε ξύλα ή να μαζεύετε σαλιγκάρια

«Δικαιοσύνη είναι ο σεβασμός της αξιοπρεπείας του ανθρώπου»
 
Προυντόν
«Η 7μελής σύνθεση του ΣΤ΄ Τμήματος του Συμβουλίου της Επικρατείας (ΣτΕ), με την υπ΄ αριθμ. 2080/2014 αμετάκλητη απόφασή του, μεταστρέφοντας την έως σήμερα νομολογία του, έκρινε ότι μπορεί το Δημόσιο (Δ.Ο.Υ., Ι.Κ.Α., κ.λπ.) να προβαίνει σε κατασχέσεις χρημάτων που βρίσκονται σε τράπεζες (συντάξεις, μισθοδοσία, κ.λπ.) λόγω οφειλών, χωρίς να έχει ενημερωθεί προηγουμένως ο οφειλέτης, έτσι ώστε .....

Ο απερίγραπτος μίλησε και πάλι...Πάγκαλος: «Χρειάζονται οι μισοί δημόσιοι υπάλληλοι»

? ???????????? ??? ?????????? ???????? ???????? ????????? ??? ?? ?????? ???????, ???? ?? ?????????? ??? ?????????? ??????????, ??????? 14 ?????????? 2009.  ???-???/???-???/?????? ??????????
«Αν υπήρχε μία κυβέρνηση που δεν χρειαζόταν την λαϊκή ψήφο θα έπρεπε να απολύσει τους μισούς δημοσίους υπαλλήλους» είπε ο πρώην υπουργός στο ΠΑΣΟΚ μιλώντας σε τηλεοπτικό σταθμό τονίζοντας....

Στην Ελλάδα JP Morgan και Morgan Stanley.......

File of commuters reflected in stone as they walk past the JP Morgan headquarters in New York
Δύο από τους μεγαλύτερους επενδυτικούς οίκους των ΗΠΑ, η JP Morgan και η Morgan Stanley έρχονται στη χώρα μας στο επόμενο χρονικό διάστημα για επαφές σε πολιτικό και οικονομικό επίπεδο.
Η είδηση αυτή δε μπορεί να περάσει απαρατήρητη, όταν μόλις μία μέρα πριν τηλεγράφημα του Reuters έκανε λόγο για επικείμενη έξοδο της χώρας στις αγορές μέχρι τον Αύγουστο, με έκδοση 7ετους ομολόγου.
Σημειώνεται ότι οι εν λόγω...

Τέτοιου είδους ενεργειακά παιχνίδια φέρνουν και ... φασαρίες."Στο μάτι του κυκλώνα" βάζει την Ελλάδα ο Α.Σαμαράς λέγοντας ότι θα αντικαταστήσει τον South Stream με τον ΤΑP!

Αποφασισμένος να αντικαταστήσει τον ρωσικό αγωγό φυσικού αερίου South Stream με τον τουρκοαζερικό ΤΑΡ στον εφοδιασμό της Ευρώπης εμφανίστηκε ο πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς κι ελπίζουμε στην απόφασή τους αυτή να έχει πολύ ισχυρές διαβεβαιώσεις
από τις ΗΠΑ και την ΕΕ για την εθνική ασφάλεια της χώρας, καθώς όπως βλέπουμε και στην περίπτωση της Ουκρανίας, αλλά και της Συρίας, τετοιου είδους ενεργειακά παιχνίδια φέρνουν και ... φασαρίες.

Ο Α.Σαμαράς, δήλωσε συγκεκριμένα πώς "Τα τρέχοντα....

"60 ΤΡΙΣ ΔΟΛΛΑΡΙΑ ΤΟ ΧΡΕΟΣ ΤΩΝ ΗΠΑ"- ΝΑ ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΗΝΩΜΕΝΕΣ ΠΟΛΙΤΕΙΕΣ ΟΔΗΓΟΥΝ ΣΕ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΣΥΡΡΑΞΗ ΤΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑ !

ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΤΗΣ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑΣ GUARDIAN, ΟΠΩΣ ΑΥΤΟ ΠΡΟΕΚΥΨΕ ΑΠΟ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΠΡΟΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΥ ΤΟΥ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΟΥ ΚΟΓΚΡΕΣΟ, ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΤΩΝ ΗΠΑ ΕΙΝΑΙ ΧΡΕΩΜΕΝΟ ΚΑΤΑ 60 ΤΡΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΔΟΛΛΑΡΙΑ ... 

Στα δίχτυα του ΣΔΟΕ........πολιτικό πρόσωπο, ηγέτης αντιμνημονιακού κόμματος.

Πολυτελή ακίνητα απλησίαστα για τους κοινούς θνητούς, κρυμμένα πίσω από offshore εταιρίες, συμβόλαια μεταξύ ισχυρών, πακτωλός χρημάτων, αχυράνθρωποι και στο βάθος του τούνελ ένα προβεβλημένο πολιτικό πρόσωπο, ηγέτης αντιμνημονιακού κόμματος. 
Η νέα έρευνα του ΣΔΟΕ που ξεκίνησε πριν από λίγους μήνες, εξελίσσεται σε «καυτή πατάτα» στα χέρια των ελεγκτών, καθώς έχει σκοντάψει σε ισχυρά πολιτικά και επιχειρηματικά συμφέροντα της χώρας, ωστόσο οι επιτελείς στο κτίριο της οδού Πειραιώς, δηλώνουν αποφασισμένοι να την συνεχίσουν όποιον κι αν αγγίζει. 
Η έρευνα είχε ξεκινήσει με εισαγγελική παραγγελία και με ....