Σάββατο 23 Αυγούστου 2014

ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΤΟΝ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΕΒΡΑΙΟ ΟΙΚΟΝΟΜΟΛΟΓΟ (ΟΙΚΟΝΟΜΕΤΡΗ) CHRISTOPHER A. SIMS

ΑΚΟΜΑ ΕΝΑΣ ΔΙΑΣΗΜΟΣ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΕΒΡΑΙΟΣ ΟΙΚΟΝΟΜΟΛΟΓΟΣ, μπήκε στον κόπο να μας συμβουλεύσει, για το πως να επισημοποιήσουμε τη χρεοκοπία που μας επέβαλαν οι ομοεθνείς και ομόθρησκοί του... 

ΜΠΑΡΜΠΑΝΙΚΟΣ 1

Από κοντά, σπρώχνει ακόμα πιο βαθιά στην οικονομική καταστροφή και τα άλλα δύο μεγάλα θύματα της εβραιοευρωπαϊκής οικονομικής ολιγαρχίας, την Ισπανία και την Πορτογαλία.

Πρόκειται για τον γόνο Ρωσοεσθονών ΕΒΡΑΙΩΝ μεταναστών που...
αμερικανοποιήθηκαν, CHRISTOPHER A. SIMS, οικονομέτρη – οικονομολόγο, εισπράκτορα του νόμπελ οικονομίας.

Το ρεπορτάζ το είδα στον

Ο λαός δεινοπαθεί και ο Ε.Βενιζέλος μετακινείται με το Embraer της ΠΑ και αλεξίσφαιρη "7άρα" BMW!

Οι φόροι διαδέχονται ο ένας τον άλλο για όλο το λαό ενώ οι υπουργοί της κυβέρνησης συνεχώς μιλούν για αναγκαίες περικοπές, προκειμένου η χώρα να πάρει το δρόμο της ανάπτυξης. 

Περικοπές ωστόσο που αφορούν μόνο τους πολίτες, αφού οι ίδιοι συνεχίζουν να απολαμβάνουν προνόμια που ...

ΟΙ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ ΜΕΤΑΦΕΡΟΥΝ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΣΤΗΝ ΓΕΙΤΟΝΙΚΗ ΧΩΡΑ "Βαριά σύννεφα" και στην Βουλγαρία: "Η κυβέρνηση ανατράπηκε γιατί δεν έδωσε βάσεις στις ΗΠΑ για να κτυπήσουν στην Ουκρανία"

Η Βουλγαρία θα είναι ο επόμενος κρίκος στην αλυσίδα ανάφλεξης της ανατολικής Ευρώπης; 

Ολα δείχνουν ότι το βουλγαρικό "ηφαίστειο" είναι έτοιμο να εκραγεί, καθώς η σύγκρουση ΗΠΑ και κατά δεύτερο λόγο της ΕΕ με την Ρωσική Ομοσπονδίας αρχίζει και κλιμακώνεται.
Σήμερα για πρώτη φορά από τότε που η Βουλγαρία μπήκε στο ΝΑΤΟ το ισχυρό βουλγαρικό ...

Βιάζουν, κατά συρροή, τη λογική μας!

Επί εβδομάδες η κυβερνητική προπαγάνδα βιάζει κατά συρροή την κοινή λογική μιας ολόκληρης κοινωνίας με την υπόθεση του Ενιαίου Φόρου Ιδιοκτησίας Ακινήτων, γνωστού και ως ΕΝΦΙΑ.
Ανακοινώσεις...
δηλώσεις, πρωθυπουργικές παρεμβάσεις, δημοσιεύματα, πληροφορίες, αναλύσεις στα μέσα ενημέρωσης, αποτελούν το σκηνικό μιας ασύστολης κοροϊδίας του Ελληνικού λαού.

Κυβέρνηση, οικονομικοί «αναλυτές», τηλεοπτικά κανάλια, ραδιόφωνα, εφημερίδες, με μια....

Σκοπιανοί, με τις ευλογίες της Βουλγαρίας, αγοράζουν σπίτια Ελλήνων που δεν μπορούν να πληρώσουν φόρους στην Περαία Θεσσαλονίκης, για να φτιάξουν… ψεύτο – "Μακεδονικό" προάστιο!!!

  • Η Περαία εξελίσσεται σε «μακεδονικό» προάστιο υποστηρίζει σκοπιανή εφημερίδα
  • Στα 300-500 ευρώ ανά τετραγωνικό αγοράζουν οι Σκοπιανοί μέσω… Βουλγαρίας
Το ένα πίσω από το άλλο αγοράζουν ακίνητα στην Περαία Θεσσαλονίκης οι Σκοπιανοί, οι οποίοι σπεύδουν τα εκμεταλλευθούν τις «σκοτωμένες» τιμές, στις οποίες πωλούν οι ιδιοκτήτες, προκειμένου να απαλλαγούν από τη φορολόγηση!

Το παραπάνω...

Πόσος παραλογισμός, πόση αλητεία, τί αγυρτεία!

''..τα πιο μεγάλα ψέματα στα πιο αθώα βλέμματα..'' *

25 με 30% μείωση του φόρου δήμευσης ακινήτων (ΕΝΦΙΑ) για τα κλειστά ή ανοίκιαστα ακίνητα, αποφασίστηκε χθες σε κυβερνητική σύσκεψη ....διατυμπάνιζαν τα καθεστωτικά κανάλια της κατοχικής τηλεόρασης!

Και σε υποσημείωση: ''η μείωση θα ισχύσει αν υπάρξει και σύμφωνη γνώμη της τρόϊκας''!

Όμως:

Επιστολή-κραυγή αγωνίας 34 ακαδημαϊκών σε Α.Σαμαρά για αντιρατσιστικό και λαθροεισβολή!

Οι υγιείς δυνάμεις του Ελληνισμού προσπαθούν να ορθώσουν ανάστημα στις νεοταξικές και αντεθνικές αποφάσεις της κυβέρνησης Σαμαρά και Βενιζέλου και σε αυτό το πλαίσιο 34 ακαδημαϊκοί απέστειλαν επιστολή στον πρόεδρο της Δημοκρατίας, Κάρολο Παπούλια, τον πρωθυπουργό Αντώνη Σαμαρά και τους αρμόδιους υπουργού της κυβέρνησης, ζητώντας τους έστω την τελευταία στιγμή να ματαιώσουν την ψήφιση του υπαγορευμένου από το εξωτερικό "αντιρατσιστικού" νομοσχεδίου και να σταματήσουν άμεσα την ανέγερση του τεμένους που θα αποτελέσει εν δυνάμει κέντρο ισλαμικής ιδεολογίας και προώθησης τρομοκρατίας.

Επίσης...