Τρίτη 14 Οκτωβρίου 2014

ΑΠΑΝΩΤΑ ΠΥΞ – ΛΑΞ…ΧΡΗΜΑΤΙΣΤΗΡΙΟ SPREADS GPO ΟΔΗΓΟΥΝ ΤΟΝ ΘΛΙΒΕΡΟ ΣΑΜΑΡΑ ΣΕ ΕΚΛΟΓΕΣ ΜΕΣΑ ΣΤΟΝ ΝΟΕΜΒΡΙΟ...

Ως μια πολύ κρίσιμη προειδοποίηση στον Α. Σαμαρά από τις διεθνείς αγορές ερμηνεύονται σε. όλα τα οικονομικά sites οι σημερινές δραματικές εξελίξεις στοΧρηματιστήριο και ειδικότερα στα spreads.
Πληροφορίες  θέλουν από το πρωί να υπάρχει πολύ έντονος προβληματισμός στο Μέγαρο Μαξίμου και το υπουργείο Οικονομικών εν μέσω άγριων φημών για παραίτηση του Χαρδούβελη, προβληματισμός που …

Μέρα Μεσημέρι θα φύγετε καθάρματα ! 3,9 εκατομμύρια πολίτες σε κίνδυνο φτώχειας !

Μέρα Μεσημέρι θα φύγετε καθάρματα ! 3,9 εκατομμύρια πολίτες σε κίνδυνο φτώχειας !
Αυξήθηκε στο 35,7% από 34,6% ένα χρόνο πριν το ποσοστό των πολιτών που ζουν υπό τον κίνδυνο της φτώχειας και του κοινωνικού αποκλεισμού.
Σύμφωνα με την έρευνα της ΕΛΣΤΑΤ για το 2013 (κατάσταση το 2012), σε αυτή την κατηγορία ανήκουν ……

ΚΑΝΟΥΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΠΑΡΑΔΕΙΣΟ ΤΩΝ ΜΑΦΙΟΖΩΝ ΚΑΙ ΤΗΝ ΧΩΡΑ “ΠΛΥΝΤΗΡΙΟ ΜΑΥΡΟΥ ΧΡΗΜΑΤΟΣ”

Σύμφωνα με πληροφορίες στον τύπο, η κυβέρνηση προσανατολίζεται προς την κατεύθυνση της κατάργησης του «πόθεν έσχες» για την αγορά ακινήτων, επί της αντικειμενικής αξίας. Θα ισχύει λέει, μόνο επί της αξίας που θα αναγράφεται στο συμβόλαιο, όπως γίνεται και για τον υπολογισμό της υπεραξίας.
Στην ουσία δηλαδή, κάποιος …

ΡΟΥΦΙΑΝΟΣ ΤΩΝ ΝΑΖΙ Ο ΠΑΤΕΡΑΣ ΤΗΣ, ΠΡΑΚΤΟΡΑΣ Ο ΠΡΩΤΟΣ ΑΝΔΡΑΣ ΤΗΣ – ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΕΣ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΤΟΥ ΦΩΤΟΣ Κ. ΜΕΡΚΕΛ – ΕΔΩ ΘΑ ΣΠΑΣΕΤΕ ΤΑ ΜΟΥΤΡΑ ΣΑΣ»


merkel youngΕγώ θα σας υποδεχθώ με κάποιες ερωτήσεις που τον Σεπτέμβριο του 2012 σας έθεσε με ένα γράμμα του ο συγγραφέας Δήμος Κούκουνας, υπενθυμίζοντάς σας, το παρελθόν σας όταν ζούσατε στην Αθήνα, προπολεμικά.

Στην εισαγωγή της επιστολής σας λέει πολλά, τα οποία για μας και τον πανέξυπνο λαό μας, είναι απολύτως κατανοητά. Εγώ σήμερα θα περιορισθώ σε 4 ερωτήσεις που σας απεύθυναν επ΄ ευκαιρία της πρώτης επισκέψεως σας στην Ελλάδα.

Ερώτηση:……..

Πούτιν: "Οι εμπορικές συναλλαγές Ρωσίας – Κίνας θα φτάσουν τα 100 δισ. δολάρια το 2015"!

Ο Ρώσος πρόεδρος Βλαντίμιρ Πούτιν δήλωσε σήμερα, Τρίτη, ότι δεν έχει καμιά αμφιβολία πως οι εμπορικές συναλλαγές Ρωσίας – Κίνας θα φτάσουν τα 100 δισεκατομμύρια δολάρια το 2015. 

«Είναι προφανές ότι τον επόμενο χρόνο θα πιάσουμε τα 100 δισ. δολάρια που έχουμε συμφωνήσει με τον φίλο μας, τον πρόεδρο της Κίνας Σι Τζινπίνγκ» ανέφερε χαρακτηριστικά ο Πούτιν στη διάρκεια συνάντησής του με τον Κινέζο πρωθυπουργό Λι Κεκιάνγκ.  
 
Παρά την παγκόσμια οικονομική ύφεση, ο κύκλος ....

ΠΟΥΛΑΝΕ ΤΩΡΑ ΓΙΑ ΝΑ ΑΓΟΡΑΣΟΥΝ ΦΘΗΝΑ ΜΕΤΑ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ Μείον 6,16% - Τα πειρατικά funds του Χρηματιστηρίου "μύρισαν" εκλογές και ξεπουλάνε...

Kατάρρευση του χρηματιστηρίου κατά 6,16% με τον Γενικό Δείκτη να έχει χάσει από το ξεκίνημα κιόλας το «ψυχολογικό» και τεχνικό επίπεδο των 1.000 μονάδων, καθώς τα πειρατικά funds ή αλλιώς vulture funds που έπαιξαν στην ελληνική χρηματαγορά "μύρισαν" εκλογές και αποσύρονται ώστε να μπορέσουν να έρθουν μετεκλογικά και να αγοράσουν φθηνότερα.
Στην ελληνική χρηματιστηριακή αγορά επί του πρακτέου δεν υπάρχουν επενδυτές. 
Τα σοβαρά funds τα λεγόμενα pension funds απαγορεύεται εκ του καταστατικού τους να επενδύσουν στην Ελλάδα και ο λόγος είναι ότι η χώρα είναι "μαυρισμένη" καθότι είναι χρεοκοπημένη.
Δεν υπάρχουν ούτε Έλληνες επενδυτές και φυσικά ο ελληνικός λαός δεν έχει χρήματα για να παίζει στο Χρηματιστήριο. 
Ο λόγος που η πτώση του είναι σημαντική είναι γιατί τα πειρατικά funds - που απλώς ήρθαν στην χώρα για να αρπάξουν, να φάνε και....

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ-ΣΟΚ: Στα χέρια των Εβραίων η υγεία των Ελλήνων!!!


Η… επέλαση των «βαρβάρων» στο χώρο της δημόσιας υγείας, στην Ελλάδα του ΔΝΤ συνεχίζεται. 


Αποκαλύπτεται το «βρώμικο» σχέδιο των ισραηλινών που με τη…
μάσκα της εθελοντικής προσφοράς και των δωρεών του ιδρύματος Sheba, ετοιμάζονται να μεταφέρουν στο Τελ Αβίβ τα περιστατικά που αφορούν στην αντιμετώπιση του καρκίνου που χτυπά τα ελληνόπουλα.

Με την Ελληνική κυβέρνηση, για μια ακόμη φορά, σε ρόλο….