Κυριακή 12 Μαΐου 2013

Νέο «παραλήρημα» Πάγκαλου - Αμφισβητεί το υψηλό ποσοστό αυτοκτονιών στην Ελλάδα.

Επιτίθεται με ύβρεις στα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ

Ο κύριος «όλοι μαζί τα φάγαμε» προκαλεί και πάλι. Αυτήν την φορά όμως τολμώντας να αμφισβητήσει ακόμα και το υψηλό ποσοστό αυτοκτονιών λόγω της οικονομικής κρίσης στην Ελλάδα.

ΑΚΟΜΑ ΔΕΝ ΞΟΦΛΗΣΑΜΕ ΚΥΡΙΟΙ!

Aν αληθεύει είναι σοβαρό!

Και μιλάμε για την πολυσυζητημένη μελέτη, μέρος από το περιεχόμενο της οποίας φέρνει στο φως η εφημερίδα PRESS, και υπογράφεται από κορυφαίο αναλυτή του κόμματος της Γερμανίδας καγκελαρίου Μέρκελ. 


Μιας μελέτης που δεν αποκλείει την αποστολή στρατιωτικών μονάδων της Bundeswehr στην Ελλάδα, την Κύπρο και την Πορτογαλία.

Ένας πόλεμος μεταξύ Ισραήλ και Συρίας, είναι η «χαριστική βολή» για την παγκόσμια οικονομία;

undefined
Ο επόμενος σημαντικός περιφερειακός πόλεμος στη Μέση Ανατολή, ιδιαίτερα μεταξύ του Ισραήλ και της Συρίας, φαίνεται να είναι πιο κοντά από ποτέ, και απειλεί να γονατίσει την ήδη εύθραυστη παγκόσμια οικονομία.

«Είναι πιθανό ότι ένας πόλεμος μεταξύ Ισραήλ και Συρίας να παραλύσει ολόκληρη την περιοχή.

ΕΝΟΠΛΕΣ ΣΥΜΠΛΟΚΕΣ ΣΤΙΣ ΣΚΟΥΡΙΕΣ Πυροβολισμοί κατά δυνάμεων ασφαλείας - Εμφύλιος προ των πυλών;

Μπαράζ πυροβολισμών δέχτηκαν οι δυνάμεις ασφαλείας στις Σκουριές Χαλκιδικής νωρίτερα,προφανώς από εξεγερμένους πολίτες. 


Τέσσερις αστυνομικοί φέρονται να τραυματίστηκαν κατά τη διάρκεια των τελευταίων επεισοδίων στο δάσος των Σκουριών και μάλιστα ο ένας από αυτούς από σκάγια κυνηγετικού όπλου!
Οι κάτοικοι, όμως, κάνουν λόγο για προβοκάτσια και κατηγορούν τους αστυνομικούς ότι πυροβόλησαν εναντίον τους με πλαστικές σφαίρες...

ΑΓΑΝΑΚΤΙΣΜΕΝΟΣ ΕΛΛΗΝΑΣ ΠΟΛΙΤΗΣ "... Για να μη με πουν ξενοφοβικό ρατσιστή!"


Το κείμενο που ακολουθεί το υπαγορεύει η αγανάκτηση της υπερκόπωσης. Ενδέχεται να προκαλέσει στομαχικές διαταραχές σε κάποιους «πολιτικώς ορθούς» που ζουν σε συνθήκες ησυχίας κι ασφάλειας ενώ, την ίδια στιγμή, έχουν άποψη για το δικαίωμα κάποιων που ζουν στην κόλαση να απελπίζονται και ν’ αντιστέκονται! Λοιπόν, τους δηλώνω κατάμουτρα ότι κουράστηκα…
…Κουράστηκα να βλέπω την πόλη μου στο έλεος «εξαθλιωμένων» βαρβάρων, και να λέω στον εαυτό μου «μη μιλάς, θα σε πουν ξενοφοβικό ρατσιστή»!

Θεοχάρης και Λιβιεράτος σκορπούν 108.532 ευρώ για ιδιωτικούς φρουρούς.

Ενέκριναν τεράστια ποσά για εταιρίες security

Απίστευτο κι όμως αληθινό! 

Σε μια εποχή όπου το Ελληνικό Δημόσιο επιχειρεί να βγάλει και από τη μύγα ξίγκι, κόβοντας μισθούς και συντάξεις, φαίνεται ότι κάποιοι έχουν ακόμη... λίπος που τους περισσεύει. 

Το πιο προκλητικό είναι ότι....

Τέλος (από τον Ιούνιο) τα ταμεία στις Εφορίες.

Στις τράπεζες και στα ΕΛ.ΤΑ. θα πληρώνονται οι οφειλές

Στις τράπεζες και στα ΕΛ.ΤΑ., αντί για τα γκισέ των εφοριών, θα πληρώνουν υποχρεωτικά τους φόρους και τα χρέη τους οι πολίτες από την 1η Ιουνίου, ενώ μόνο σε έκτακτες περιπτώσεις θα παρέχεται δυνατότητα πληρωμών στα ταμεία των ΔΟΥ.

Σήμερα, η πληρωμή των βεβαιωμένων οφειλών...

ΒΟΜΒΕΣ ΑΠΟ ΥΠΟΣΤΡΑΤΗΓΟ: Η ΣΥΜΜΟΡΙΑ ΣΗΜΙΤΗ ΧΡΕΩΣΕ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΑΓΕΝΝΗΤΟΥΣ ΜΕ 60,000! ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΚΑΘΗΣΕΙ ΣΤΟ ΣΚΑΜΝΙ ΤΟΝ ΑΡΧΙΕΡΕΑ ΤΗΣ ΔΙΑΠΛΟΚΗΣ ΚΥΡΙΟ ΑΑΡΟΝ ΑΒΟΥΡΗ ??


Τα εξοπλιστικά προγράμματα επί υπουργίας Τσοχατζόπουλου και Παπαντωνίου πληρώθηκαν 2 και 3 φορές παραπάνω από τον αρχικό προϋπολογισμό, υποστηρίζει ο υποστράτηγος ε.α. Κωνσταντίνος Φράγκος

«Για τις μίζες στα εξοπλιστικά κάθε Έλληνας χρεώθηκε με 60.000 ευρώ!»
Ως τη μεγαλύτερη απάτη και τη βασική πηγή πλουτισμού πολιτικών, προμηθευτών και διοικητικών παραγόντων χαρακτηρίζει τα αντισταθμιστικά ωφελήματα στον τομέα των εξοπλισμών ο υποστράτηγος ε.α. Κωνσταντίνος Φράγκος.

Μιλώντας σε κυριακάτικη εφημερίδα, ο νυν αμυντικός αναλυτής περιγράφει το παζάρι των εξοπλισμών, κάνοντας λόγο για«φαγοπότι».

Ειδικότερα, ο κ. Φράγκος εξηγεί τον τρόπο που λειτουργούσε το «παιχνίδι» με τις μίζες και υποστηρίζει ότι από τη στιγμή πουο εκάστοτε υπουργός ζητούσε μίζα 6%, ενώ την ίδια ώρα η προμήθεια του εμπόρου ήταν της τάξεως του 2%, ήταν λογικό ότιο έμπορος θα προσέθετε στον .....

Συμβούλιο Στρατηγικής Συνεργασίας (στην…υπηρεσία του Νεο-οθωμανισμού)...

undefined

Του Κώστα Πικραμένου*

Το Μάιο του 2010, η κυβέρνηση Παπανδρέου μετά από πρόταση του Τούρκου ΥΠΕΞ Αχμέτ Νταβούτογλου συνυπέγραψε την ίδρυση του Συμβουλίου Στρατηγικής Συνεργασίας (ΣΣΣ). Το όλο εγχείρημα αποτελεί Τουρκική πρωτοβουλία η οποία εφαρμόζει την αρχή μηδενικών προβλημάτων με τους γείτονες. Η δημιουργία  του εν λόγω Συμβουλίου στοχεύει στην προώθηση των διμερών σχέσεων σε τομείς «χαμηλής πολιτικής» όπως ο τουρισμός, το εμπόριο, η ενέργεια, οι

Τα ΕΛΤΑ αναγνωρίζουν τα Σκόπια ως Μακεδονία!!! (Περίμενες τίποτα καλύτερο;;;)

undefinedΈνα έγγραφο που αποδεικνύει την ξεφτίλα και την προδοσία ενός ολόκληρου κράτους.


Σε επιστολή της νορβηγικής πρεσβείας προς την πρεσβεία του κράτους των γυφτοσκοπιανών διαβάζουμε με οργή τις λέξεις: ΠΑΡΑΛΗΠΤΗΣ ΠΡΕΣΒΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ. 

Άνοιξαν σούπερ-μάρκετ στην Αλβανία με κλεμμένα προϊόντα από Ελλάδα!!!

Τρεις γυναίκες κι ένας άνδρας συνελήφθησαν ως μέλη σπείρας που είχε κλέψει προϊόντα απο 27 σούπερ μάρκετ της Αττικής.

Οι τέσσερις αλλοδαποί, αλβανικής καταγωγής, συνελήφθησαν στην Καλλιθέα κι ενω νωρίτερα είχαν κλέψει από σούπερ μάρκετ της περιοχής διάφορα προϊόντα. 


Όλοι τους είναι ηλικίας 55 και 56 χρόνων και σύμφωνα με την αστυνομία ήταν μέλη σπείρας που έκλεβε προϊόντα από σούπερ μάρκετ και στη συνέχεια τα προωθούσαν με ΙΧ και λεωφορεία στην Αλβανία, όπου συνεργοί τους τα πωλούσαν στην εκεί αγορά, κερδίζοντας πολλά χρήματα. Πιο συγκεκριμένα, αποκαλύφθηκε πως

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΚΛΑΒΙΑ ΜΕ ΔΟΣΕΙΣ ΑΛΛΑ ΔΕΣΜΑ ΠΟΥ ΣΠΑΝΕ...ΤΟΙΣ ΜΕΤΡΗΤΟΙΣ !

Κοπιάζουν τάχα για το καλό μας οι γραικύλοι πολιτικάντηδες τής μνημονιακήςκατοχής. Μοχθούν λένε προκειμένου να κάνουν πιο ελαφριά τα δεσμά τού κατεχόμενου και πολλαπλώς χειμαζόμενου ελληνικού λαού. Επιζητούν στην πραγματικότητα με βάση τις εντολές των παγκόσμιων τοκογλύφων να κάνουν τα κουπιά τής νεοταξικής γαλέρας προέκταση των χεριών μας και να κατανείμουν τους κεφαλικούς φόρους στους ραγιάδες με δόσεις.

ΕΚΤΑΚΤΟ - ΡΑΓΔΑΙΕΣ ΚΑΙ ΑΚΡΩΣ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΕΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ....

Ραγδαίες και άκρως επικίνδυνες εξελίξεις βρίσκονται στα σκαριά, και τις αμέσως επόμενες μέρες – κυριολεκτικά μέρες – θα πάρουν τη μορφή ανεξέλεγκτης χιονοστιβάδας…

του Κ.ΚΥΡΙΑΚΟΠΟΥΛΟΥ

Οι νύχτες είναι ήδη γκαστρωμένες, τα εφιαλτικά σχέδια βρίσκονται ήδη σε πλήρη εξέλιξη, και μια επικίνδυνη Λερναία Ύδρα με τρία μέτωπα, θα βάλει εν πολλοίς τη σφραγίδα της, στις δρομολογούμενες γεωπολιτικές εξελίξεις.
Το πρώτο μέτωπο....

ΞΕΦΤΙΛΕΕΕΕΣΣΣ!!!!!

undefined
Και ενώ η πολιτισμένη Ευρώπη θρηνεί γιατί οι τραπεζίτες, οι μεγαλομέτοχοι, οι μεγαλοκατασκευαστές και λοιποί μεγαλοκαρχαρίες ...χάνουν τα πολύτιμα λεφτουδάκια τους, τα παιδιά στη Συρία πεθαίνουν και μένουν παρατημένα στο δρόμο.

Μια εικόνα μαχαιριά στην καρδιά, όσων ακόμα είναι άνθρωποι.

Νόμοι; ποιοί νόμοι και για ποιούς;

Η Hochtief χρωστά περίπου 500 εκατομμύρια ευρώ από ΦΠΑ που δεν απέδωσε ποτέ και αρνείται να αποδώσει στο ελληνικό Δημόσιο. Η κυβέρνηση ισχυρίζεται πως το ποσό αγγίζει τα 150 εκατομμύρια ευρώ, αυτό σημαίνει πως η Hochtief είναι μακράν ο μεγαλύτερος φοροοφειλέτης στην Ελλάδα.

 Η Γερμανική εταιρεία δεν έχει πληρώσει τις ασφαλιστικές εισφορές για την κατασκευή του έργου, που ξεπερνούν βάσει των τότε αξιών, το ΕΝΑ ΔΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΟ ΕΥΡΩ!

Όπλα, κράνη, παλάσκες.... Επιστράτευση για το καλό μας!!

Επιστράτευση εκπαιδευτικών, για να σώσουν τα παιδιά μας, επιστράτευση ναυτικών για να σώσουν τον τουρισμό, επιστράτευση και νέα νομοσχέδια για να μας σώσουν από τους αντιδρώντες, τους επαίσχυντους ρατσιστές, στρατόπεδα συγκέντρωσης για να μας σώσουν από τους οικονομικούς εγκληματίες, όλοι οι Έλληνες στο στόχαστρο για να σώσουν τα τομάρια τους.

Οι μαθητές είναι η προτεραιότητα της δημοκρατικής μας κυβέρνησης, αλίμονο 35% η ανεργία στους νέους πτυχιούχους αν δεν σώσουν τα νιάτα ποιόν θα σώσουν;

Τα έξι λάθη (;) που φέρνουν και νέα μέτρα.

undefined
Κόλαφο για το οικονομικό επιτελείο της κυβέρνησης και τα αποτελέσματα του Μνημονίου αποτελεί η τριμηνιαία έκθεση του Γραφείου Προϋπολογισμού του Κράτους στη Βουλή, που δόθηκε χθες στη δημοσιότητα. 

Η υπό τον καθηγητή Παναγιώτη Λιαργκόβα...

Ανοίγει το TAXISnet για τις e-δηλώσεις.

Αρχίζει η περιπέτιεα για τους 5.500.000 φορολογούμενους

Στις 20 Μαΐου αναμένεται να τεθεί σε λειτουργία η ηλεκτρονική εφαρμογή της Γενικής Γραμματείας Πληροφοριακών Συστημάτων για την υποβολή των φετινών φορολογικών δηλώσεων μισθωτών, συνταξιούχων και ελεύθερων επαγγελματιών. 

Η καταληκτική προθεσμία για την υποβολή της δήλωσης....

Υπερφορολόγηση και για όσους δεν έχουν εισόδημα!

Ως «παγίδες» υπερφορολόγησης αναμένεται να λειτουργήσουν φέτος, για περίπου 2,4 εκατομμύρια φορολογουμένους με ετήσια εισοδήματα χαμηλότερα του αφορολογήτου ορίου των 5.000 ευρώ, τα τεκμήρια διαβίωσης και ο τρόπος υπολογισμού της αξίας των αποδείξεων που απαιτούνται για την κάλυψη του αφορολογήτου ορίου.


Και τούτο διότι.....

«Συγγνώμη (!) που σας... σκοτώσαμε».

Mea culpa για το «φάρμακο» στις χώρες των μνημονίων

Θα μπορούσε εύκολα να πει κανείς ότι η απόλυτη ταπείνωση των δύο οικονομολόγων του Χάρβαρντ Κένεθ Ρογκόφ και Κάρμεν Ράινχαρτ είναι η νέμεσις για τους λαούς που υποβάλλονται στο μαρτύριο του μνημονίου. 

Δυστυχώς όμως...αυτό απέχει πολύ από την πραγματικότητα. 

Οι δύο οικονομολόγοι, που αποδείχτηκαν λογιστές, και μάλιστα κατώτεροι των περιστάσεων, ξόφλησαν το χρέος τους απέναντι στην ακαδημαϊκή κοινότητα των συναδέλφων τους με ένα mea culpa… Tι πιο εύκολο… Αν εξαιρέσει κανείς τον δημόσιο ακαδημαϊκό εξευτελισμό, που απ’ ό,τι φαίνεται τους είναι αδιάφορος.

Οι Τούρκοι δεν άλλαξαν και ούτε θα αλλάξουν.

Γράφει ο Νίκος Χιδίρογλου 

undefined
Ο Τούρκος πρωθυπουργός, άφησε ανοικτό το ενδεχόμενο η Αγιά - Σοφιά να λειτουργήσει εκ νέου ως τζαμί. Φυσικά, δεν είναι η πρώτη φορά που Τούρκος αξιωματούχος τονίζει κάτι τέτοιο. 

Κάθε μέρα...

Τουρκικό τουριστικό φυλλάδιο υποστηρίζει πως οι μεγαλύτεροι αρχαίοι Έλληνες φιλόσοφοι ήταν... Τούρκοι!!!


Η παρατηρητικότητα ενός χρήστη του twitter, έφερε στο φως μια ακόμη τουρκική πρόκληση σε βάρος της Ελλάδας. 

Ταξιδεύοντας με αεροπλάνο...

Φανατική κομμουνίστρια η Ανγκέλα Μέρκελ.

Ταφόπλακα στις γελοιότητες με τις οποίες προσπαθούν να αποκοιμίσουν τον Ελληνικό Λαό τα εγχώρια διαπλεκόμενα μέσα μαζικής ενημέρωσης, βάζει βιβλίο δύο Γερμανών δημοσιογράφων, το οποίο θα κυκλοφορήσει την προσεχή εβδομάδα.

Συγκεκριμένα...οι δημοσιογράφοι της Bild και της Die Welt, Ραλφ Γκέοργκ Ρέουτ και Γκούεντχερ Λάχμαν, θα κυκλοφορήσουν την βιογραφία της καγκελαρίου της Ομοσπονδιακής Δημοκρατίας της Γερμανίας, υπό τον τίτλο «η πρώτη ζωή της Άνγκελα Μέρκελ». 

Ο δημοσιογράφος της Bild, Ράλφ Ρέουτ, αναφέρει πως η κυρία Μέρκελ υπήρξε επαγγελματικό στέλεχος του κομμουνιστικού κόμματος της Ανατολικής Γερμανίας, εργαζόμενη για το κόμμα στην Ακαδημία Επιστημών, κατέχοντας θέση γραμματέως για τις κινητοποιήσεις και την προπαγάνδα της κομμουνιστικής νεολαίας, από το 1981! 

ΜΟΝΑΔΙΚΗ & ΑΣΥΓΚΡΙΤΗ Παγκόσμιος θαυμασμός για την ανωτερότητα της Ελληνικής.

Στο έργο «Σύντοµη ιστορία της Ελληνικής Γλώσσης» του διάσηµου γλωσσολόγου Α. Meillet, υποστηρίζεται µε σθένος η ανωτερότητα της Ελληνικής έναντι των άλλων γλωσσών.

Ο σπουδαίος Γάλλος συγγραφέας Ζακ Λακαρριέρ είχε δηλώσει:
«Στην Ελληνική υπάρχει ένας ίλιγγος λέξεων, διότι µόνο αυτή εξερεύνησε, κατέγραψε και ανέλυσε τις ενδότατες διαδικασίες της οµιλίας και της γλώσσης, όσο καµία άλλη γλώσσα.»
Ο μεγάλος Γάλλος διαφωτιστής Βολτέρος είχε πει «Είθε η Ελληνική γλώσσα να γίνει κοινή όλων των λαών.»
Ο Γάλλος καθηγητής του Πανεπιστημίου της Σορβόνης Κάρολος Φωριέλ είπε: «Η Ελληνική έχει ομοιογένεια σαν την Γερμανική, είναι όμως πιο πλούσια από αυτήν. Έχει την σαφήνεια της Γαλλικής, έχει όμως μεγαλύτερη ακριβολογία. Είναι πιο ευλύγιστη από την Ιταλική και πολύ πιο αρμονική από την Ισπανική. Έχει δηλαδή ότι χρειάζεται για να θεωρηθεί η ωραιότερη γλώσσα της Ευρώπης.»

ΣΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΤΩΝ ΚΟΡΟΪΔΩΝ Καλοπερνάει μεταξύ... Κυκλάδων και Λας Βέγκας!

Ανέμελες στιγμές γεμάτες πολυτέλεια και διασκέδαση εξακολουθεί να περνάει η οικογένεια Παπανδρέου αρνούμενη να αλλάξει το παραμικρό παρά τις καταθλιπτικές συνθήκες που ζουν οι Έλληνες.
Ο πρώην πρωθυπουργός βρέθηκε στις Σπέτσες και το Πάσχα κύλησε ήρεμα, ενώ από εκεί ο πρώην πρωθυπουργός ετοίμασε βαλίτσες για ένα ακόμη

ΘΡΑΣΟΣ - ΟΝΕΙΡΕΥΟΝΤΑΙ ΤΟ Δ' ΡΑΙΧ "Να στείλουμε στρατό σε Ελλάδα, Πορτογαλία, Κύπρο" - Έκθεση γερμανικού υπουργείου αμύνης.

Να στείλει στρατιωτικές μονάδες στην Ελλάδα, την Κύπρο και την Πορτογαλία, για να επιβάλλει την πειθαρχία και να «προλάβει» κοινωνική αναστάτωση και αντάρτικες ενέργειες, προτείνει διαβαθμισμένη μελέτη που έγινε για λογαριασμό του γερμανικού Υπουργείου Άμυνας.

Η μελέτη, μέρος από το περιεχόμενο της οποίας φέρνει στο φως η εφημερίδα “PRESS”,και υπογράφεται από κορυφαίο αναλυτή του κόμματος της Γερμανίδας Καγκελαρίου Μέρκελ. 

Έχουν το απεριόριστο θράσος οι Γερμανοί, όχι μόνο να μην ξεπληρώνουν τα χρέη τους, στην χώρα που κατέστρεψαν στο Β'ΠΠ αλλά να σχεδιάζουν και νέα Κατοχή, με στρατεύματα, για να είναι σίγουροι ότι δεν θα αντιδράσουμε κατά την διάρκεια του "βιασμού".

Ελληνικά...η μητέρα των γλωσσών!

Η Αγγλική γλώσσα έχει 490.000 λέξεις από τις οποίες 41.615 λέξεις είναι από την Ελληνική γλώσσα, (βιβλίο Γκίνες)...

 Η Ελληνική με την μαθηματική δομή της είναι η γλώσσα της πληροφορικής και της νέας γενιάς των εξελιγμένων υπολογιστών, διότι μόνο σ ' αυτήν δεν υπάρχουν όρια. (Μπιλ Γκέιτς, Microsoft)

 Η Ελληνική και η Κινέζικη, είναι οι μόνες γλώσσες με συνεχή ζώσα παρουσία από τους ίδιους λαούς και.....στον ίδιο χώρο εδώ και 4.000 έτη

Η γιορτή της μητέρας έχει αρχαιοελληνικές ρίζες....

Η δεύτερη Κυριακή κάθε Μαΐου έχει καθιερωθεί από το 1914 ακόμα ως ημέρα εορτασμού της μητρότητας, αρχικά ως εθνική εορτή στις Ηνωμένες Πολιτείες, η οποία στη συνέχεια υιοθετήθηκε σταδιακά ως Παγκόσμια Ημέρα της Μητέρας. 

Οι πρώτες αναφορές στη «γιορτή της μητέρας» μάς έρχονται από την αρχαία Ελλάδα, όπου κάθε άνοιξη γινόταν μια μεγάλη εορτή αφιερωμένη στη θεά Γαία, την επονομαζόμενη «Μεγάλη Μητέρα».
Σήμερα, ο ρόλος της μητέρας είναι τόσο πολύπλοκος, αφού την ίδια στιγμή πρέπει να είναι γυναίκα, σύζυγος και επαγγελματίας, που αυτή η Παγκόσμια Ημέρα έρχεται να υπογραμμίσει το μεγαλείο της προσφοράς της.

ΜΕ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΗ ΣΥΝΤΑΓΗ Φακελώνουν τους πολίτες ατομικά στις Εφορίες! Φτιάχνουν "Ειδικά Κέντρα Ελέγχου"


Με συνταγή της οικονομικής αστυνομίας των ΗΠΑ, το γνωστό IRS, αλλά και άλλων προηγμένων ευρωπαϊκών κρατών, η κυβέρνηση σχεδιάζει τα νέα μέτρα κατά της φοροδιαφυγής που θα θέσει σε εφαρμογή από τον Ιούλιο και θα περιληφθούν στο νέο Κώδικα Φορολογίας Εισοδήματος ώστε να είναι σε όλους γνωστά και να εφαρμοστούν με αποτελεσματικότητα.
Σύμφωνα με το Βήμα της Κυριακής, στο εξής όλοι οι φορολογούμενοι θα έχουν ατομικό ηλεκτρονικό φάκελο στον οποίο θα καταγράφονται, εκτός από τα εισοδήματα, τα δάνεια και την περιουσία τους, όλες οι τρέχουσες δαπάνες – λογαριασμοί, εισιτήρια, αποδείξεις σουπερμάρκετ- και μόλις κριθεί αναγκαίο θα καλούνται για έλεγχο.

"ΕΧΩ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ ΣΤΗ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ" "Δεν ξέρω αν θα με σκότωναν, αλλά ενοχλήθηκαν σφόδρα οι ΗΠΑ με τον ρωσικό South Stream!"


Πεπεισμένος ότι οι ΗΠΑ είχαν ενοχληθεί σφόδρα από το άνοιγμα που ήθελε να κάνει στην ενέργεια υπογράφοντας τη συμφωνία με τη Ρωσία για το South Stream είναι πλέον ο πρώην πρωθυπουργός Κώστας Καραμανλής.
«Δεν ξέρω αν ήθελαν να απειλήσουν τη ζωή μου αλλά σίγουρα ήθελαν να μου ασκήσουν πίεση και το έκαναν με κάθε τρόπο»τόνισε χαρακτηριστικά ...

Λιλλήκας: Ετοιμάζουν την εκχώρηση δικαιωμάτων στην Τουρκία.....

20130512-083233.jpg

Ο πρόεδρος της Συμμαχίας των Πολιτών Γιώργος Λιλλήκας κατήγγειλε ότι «άρχισε η προετοιμασία για εκμετάλλευση της οικονομικής μας εξάρτησης και την επιβολή λύσης του Κυπριακού στα μέτρα της Τουρκίας».
Σε γραπτή δήλωση ο κύριος Λιλλήκας

Στο ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ, είναι υπόλογοι για την ολοκληρωτική καταστροφή της ΕΛΛΑΔΑΣ και των ΕΛΛΗΝΩΝ….

20130512-090042.jpg


Όλα ξεκίνησαν και σχεδιάστηκαν με την είσοδο της Ελλάδας στο ευρώ. 
Το σχέδιο υλοποιήθηκε κατά γράμμα και σήμερα όλοι οι Έλληνες βιώνουμε τα αποτελέσματα αυτού του πανούργου σχεδίου. 
Ενός σχεδίου που σχεδιάστηκε σε συνεργασία των τραπεζιτών-τοκογλύφων-κερδοσκόπων δανειστών της χώρας με τους εκάστοτε κυβερνώντες της χώρας. 
Αρχικά, η είσοδος της χώρας στο ευρώ έγινε με....

ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΤΑΧΑ ΝΟΙΑΖΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΜΑΘΗΤΕΣ ΜΑΣ !

 «Ωδή στα παπαγαλάκια»
Αυτοί που αφορίζουν τους καθηγητές και τάχα νοιάζονται για τους μαθητές μας,
ΔΕ ΜΙΛΗΣΑΝ όταν η κυβέρνηση άφηνε τα σχολεία χωρίς καθηγητές, τους μαθητές χωρίς βιβλία,
ΔΕ ΜΙΛΗΣΑΝ όταν παιδιά μεταφέρονταν σε καρότσες αγροτικών από γονείς για να πάνε στο σχολείο γιατί δεν γινόταν η δωρεάν μεταφορά των μαθητών,
ΔΕ ΜΙΛΗΣΑΝ όταν χρόνια ολόκληρα....

Τους "έφαγαν" τελικά! Τόλμησαν να τα βάλουν με τη σαπίλα και νικήθηκαν!


Γιατί φεύγουν Πεπόνης και Μουζακίτης! Οι λόγοι που οδήγησαν τους δύο οικονομικούς εισαγγελείς στην αποχώρηση! Διαβίβασαν ήδη όλες τις εκκρεμείς υποθέσεις ανάμεσά τους και η λίστα Λαγκάρντ.
Επιστολή στον Άρειο Πάγο με την οποία γνωστοποιούν ότι δεν επιθυμούν την ανανέωση της θητείας τους απέστειλαν οι οικονομικοί εισαγγελείς κκ Γρηγόρης Πεπόνης και Σπύρος Μουζακίτης.

ΣΟΚ! Διαβάστε ...πως θα βάλουν φυλακή τους ελεύθερους επαγγελματίες!


Με ένα «πλέγμα» έξι κριτηρίων θα προσδιορίζεται εφεξής το τεκμαρτό εισόδημα 800.000 ελευθέρων επαγγελματιών, ενώ εισάγονται νέου τύπου αντικειμενικά κριτήρια για τη φορολόγηση 5,5 εκατομμυρίων φορολογούμενων.
Τα μέτρα ενεργοποιούνται με υπουργικές αποφάσεις οι οποίες υπεγράφησαν χθες και τις σχετικές ερμηνευτικές εγκυκλίους που τις συνοδεύουν.
Το οικονομικό επιτελείο επίσπευσε τις διαδικασίες, καθώς έπειτα από συμφωνία με την τρόικα το νέο μοντέλο εντοπισμού αδήλωτων εισοδημάτων και περιστολής της φοροδιαφυγής θα έπρεπε ...

MANA MOY ΠΑΤΡΙΔΑ ΓΙΑΤΙ ;;;;

Γράφει ο αρθρογράφος ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΣΚΕΨΗ.

Αστέρι μου εσύ ηλιόλουστο και ηλιοκαμένο, γαλάζια μου απέραντη θάλασσα, ψυλλόκορφα βουνά μου, κορφές και ρίζες των ανεμοδαρμένων δένδρων μου, καταγάλανα νερά μου, δροσερά που ξεδιψάνε την ψυχή μου, αγνάντεμα του ήλιου μου, που σε προσκυνά στην δύση του και σε χαιρετά υποκλινόμενος στην ανατολή του, αέρηδες μου εσείς, που....