Κυριακή 12 Απριλίου 2015

FT: «Ζητάτε γερμανικές αποζημιώσεις; Θα βγείτε ταχύτερα από το ευρώ».


Την άποψη ότι το ελληνικό αίτημα για τις γερμανικές αποζημιώσεις μπορεί να οδηγήσει ταχύτατα σε Grexit εκφράζουν οι Financial Times. 

Σε άρθρο του Gideon Rachman επισημαίνεται ότι η ελληνική κυβέρνηση έχει κάνει έναν ιδιαίτερα λανθασμένο υπολογισμό και αυτό μπορεί να οδηγήσει σε 
περιπέτειες την Ελλάδα. 

Και μάλιστα η κατάθεση του αιτήματος γίνεται σε μια χρονική στιγμή που η Ελλάδα ετοιμάζεται να ζητήσει νέο πακέτο διάσωσης.

Αναλυτικά το άρθρο στους FT αναφέρει:

Αυτήν την εβδομάδα η Ελλάδα έβαλε τελικά ένα νούμερο στις απαιτήσεις της για τις πολεμικές επανορθώσεις από την Γερμανία – 278,7 δισ. ευρώ ως αποζημίωση για τον θάνατο και την καταστροφή που έσπειραν οι Ναζί κατά την διάρκεια του πολέμου.

Οι δημοσκοπήσεις δείχνουν πως....

Έκτακτο Eurogroup στις 29 Απριλίου εάν δεν επιτευχθεί συμφωνία στις 24.

Kρίσιμη συνάντηση Βαρουφάκη - Σόιμπλε στη Μασαχουσέτη στις 16 Απριλίου, λίγα 24ωρα πριν το Eurogroup της 24ης Απριλίου κι ενώ το Βερολίνο δηλώνει πως δεν υπάρχει ελληνική λίστα μεταρρυθμίσεων.

Κρίσιμη συνάντηση με τον Γερμανό ομόλογό του, B. Σόιμπλε - τον αυστηρότερο κριτή των ελληνικών προσπαθειών - θα έχει
στη Μασαχουσέτη την επόμενη εβδομάδα και δη στις 16 Απριλίου ο Έλληνας υπουργός Οικονομικών Γ. Βαρουφάκης.

Η συνάντηση αυτή αποκτά .....

Washington Post: Επιστροφή στο... 1980 για τους φτωχούς στην Ελλάδα!

Την τελευταία επταετία, η οικονομική κατάρρευση της Ελλάδας έχει ακυρώσει όλη την πρόοδο που είχε επιτευχθεί τα προηγούμενα 28 χρόνια όσον αφορά στα εισοδήματα των φτωχότερων στρωμάτων, σημειώνει σε δημοσίευμά της η Washington Post.

Όπως αναφέρει το δημοσίευμα, υπάρχουν πολλοί τρόποι να εξετάσει κανείς την ελληνική ύφεση. Η οικονομία της χώρας, σε όρους ΑΕΠ, έχει.....

Ντάξξξ??? ή υπάρχει και κάτι ακόμη που δεν κατάλαβες???


Καταλάβατε μήπως πως όλη αυτή η φλυαρολογία για τη φοβερή και τρομερή επαναδιαπραγμάτευση, ήταν μια δόλια μεθόδευση με μοναδικό χαμένο εσένα και μοναδικό κερδισμένο τη συμμορία των εκβιαστών???

Τι τους εξασφάλισε αυτό το μεθοδικά σκηνοθετημένο θέατρο??? Δυο πράγματα: 

Να γιατί αυτή η κυβέρνηση συνιστά ευλογία για τις συμμορίες των εκβιαστών και νεοταξίτικη πέμπτη φάλαγγα για τον τόπο.

Ίσως ακόμη πιο τραγικό κι από την κατάντια του τόπου μας, να είναι η κατάντια μιας κοινωνίας ολόκληρης που άγεται και φέρεται από το παπαγαλιστάν, και άλλοτε με την απάθεια, άλλοτε με την απατηλή προσμονή της, ενίοτε δε ακόμη και με το ίδιο της το χειροκρότημα, αποδέχεται τις δολοφονικές πολιτικές που οδηγούν την ίδια στον αφανισμό και την πατρίδα μας σε τραγωδία...


Είναι όμως υπερθετικά τραγικότατη, η κατάντια όλων εκείνων που πίνουν νερό στο όνομα αυτού «του λαού μας», που με την ατολμία και τη θολούρα τους, δεν κάνουν τίποτε για ν ανακόψουν τη μαζική αποβλάκωση, την απάθεια, τη μοιρολατρία και εν τέλει το ραγιαδισμό.

Η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ, σύντομα θα αποδειχτεί ....

ΕΥΡΩΠΑΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ VS ΤΡΙΤΟΚΟΣΜΙΚΗΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣ...Οικονομικοί εισαγγελείς δεν είδαν και δεν άκουσαν..ΤΙΠΟΤΑ..

ΚΛΙΚ ΓΙΑ ΜΕΓΕΝΘΥΣΗ
Οι τηλεθεατές του CNN Turk στην Ελλάδα μέσω της συνδρομητικής τηλεόρασης είχαν την ευκαιρία, να ζήσουν μια πρωτόγνωρη εμπειρία: να δουν σε ζωντανή μετάδοση την πλειοδοτική διαδικασία για την άδεια παραχώρησης λειτουργίας της τουρκικής λοταρίας Milli Piyango για 10 χρόνια σε ιδιώτη.

Για την άδεια παραχώρησης είχαν εκδηλώσει ενδιαφέρον τρία σχήματα. 

Είχαν προεπιλεγεί και τα τρία και «χτυπήθηκαν» ανηλεώς για το ποιος θα προσφέρει το μεγαλύτερο τίμημα σε ζωντανή μετάδοση πέντε (!) τηλεοπτικών δικτύων της Τουρκίας.

Ας πάρουμε όμως τα πράγματα με τη σειρά. 

Η κρατική λοταρία Milli Piyango είχε το 2013 έσοδα 800 εκατ. ευρώ και κέρδη 184 εκατ. ευρώ. 

Προσέφερε όλα τα τυχερά παιχνίδια εκτός του αθλητικού Στοιχήματος και ο διαγωνισμός του τουρκικού κράτους προσείλκυσε όλους τους μεγάλους «παίκτες» του κλάδου παγκοσμίως, ασχέτως αν .....

Οι γερμανικές θηριωδίες σ΄ ένα βίντεο-ντοκουμέντο του ΥΠΕΘΑ .

Μ΄ ένα βίντεο που προβλήθηκε στην εκδήλωση μνήμης που έγινε στο 
ΥΠΕΘΑ πριν μερικές μέρες η πολιτική ηγεσία ήθελε να επαναλάβει το μήνυμα που …λέει ότι η Ελλάδα δεν μπορεί να κάνει πίσω ξανά στο θέμα των γερμανικών αποζημιώσεων. 

Το θέμα δεν είναι πρωτίστως οικονομικό αλλά ηθικό. 

Ο κύκλος πρέπει να κλείσει.

Ο Β΄ Παγκόσμιος Πόλεμος στοίχισε 50 εκατομμύρια ζωές. 

Η Ελλάδα έχει μεγάλο μερίδιο σ΄ αυτή την ανθρωποθυσία . 

Και αυτοί που την προκάλεσαν δεν ....

ΠΑΡΑΣΚΕΥΉ, 10 ΑΠΡΙΛΊΟΥ 2015 Ο Ιούδας κρεμόταν υπέροχα......


Σειρά των δικών μας προδοτών..

Όχι.


Κανένα θρησκευτικό συναίσθημα, κανένα κλίμα των ημερών, κανένα χαρμόσυνο μήνυμα της Ανάστασης, καμία ευφορία της γιορταστικής συνεύρεσης,..μπορεί να σβήσει απ την καρδιά του  το φρικτό μίσος που αισθάνεται για τους προδότες .


Τους προδότες που σαν νέοι Ισκαριώτες, για τα αργύρια και με πλήρη συναίσθηση της προδοσίας τους,

..έδωσαν στην Ελλάδα το θανατηφόρο φιλί τους.


Αυτοί έχουν θεό τους το χρήμα.


Ας πάνε σ' αυτόν να ζητήσουν παρηγοριά και σωτηρία..

ΕΤΣΙ ...... ΝΑ ΠΕΦΤΟΥΝ ΟΙ ΜΑΣΚΕΣ !!! Ο ΠΟΤΑΜΗΣ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΜΑΣ ΞΑΝΑΦΟΡΤΩΣΕΙ ΤΟ ΣΗΜΙΤΗ .

Πρόταση-έκπληξη για τον Σημίτη

Πρόταση-έκπληξη για τον Κώστα Σημίτη και τον ρόλο που θα μπορούσε να επιτελέσει ο πρώην πρωθυπουργός σε αυτή τη δύσκολη συγκυρία για την Ελλάδα, με τη διαπραγμάτευση να βρίσκεται στον αέρα, αναμένεται να καταθέσει μετά το Πάσχα ο Σταύρος Θεοδωράκης.

Ο επικεφαλής του Ποταμιού δεν έκρυψε ποτέ ....

Περιμένουμε 2,5 εκατομμύρια «οικουμενικούς ταξιδιώτες», όχι …παράτυπους μετανάστες.

Τρομακτικές διαστάσεις λαμβάνει για την Ευρωπαϊκή Ένωση, κυρίως όμως για την Ελλάδα
η ανεξέλεγκτη πλέον ροή οικουμενικών ταξιδιωτών , κυρίως από την σπαρασσόμενη από τον εμφύλιο Συρία. 


Το πρόβλημα για την Ελλάδα είναι τεράστιο, ενώ τα νησιά έχουν μετατραπεί σε «αποθήκες ψυχών», μια κατάσταση που δημιουργεί προβληματισμό ευρύτερο και στο επίπεδο της εθνικής ασφάλειας. 

Παράλληλα, αντιδρά και ο Δήμος Αθηναίων που δέχεται το ολοένα και αυξανόμενο βάρος στο κέντρο της πόλης, με το επιχείρημα ότι παντού αντιμετωπίζεται περιφερειακά, όχι στο κέντρο…

Όπως αναφέρει ...

ΠΡΟΚΑΛΕΙ ΚΑΙ ΠΑΛΙ Ο ΠΟΛ ΤΟΜΣΕΝ – ΤΙ ΖΗΤΑ ΠΡΟΚΛΗΤΙΚΑ ΤΟ ΔΝΤ .

«Ο Πολ Τόμσεν προκαλεί και πάλι: 

Το ΔΝΤ ζητεί νέες μειώσεις στις κύριες συντάξεις!» Αποκάλυψη Σοκ για …απαίτηση-σοκ προς τον Γιάνη Βαρουφάκη κατά την τελευταία του συνάντηση στην Ουάσιγκτον με την ηγεσία του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου.

Ρήτρα μηδενικού ελλείμματος και για τις....

ΈΣΤΗΣΑΝ ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ ΤΟΥΣ ΔΥΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥΣ ΠΟΛΕΜΟΥΣ; ΚΥΒΕΡΝΟΥΝ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΚΑΤΕΧΟΝΤΑΣ ΟΛΟ ΤΟ ΧΡΗΜΑ; ΕΒΡΑΙΟΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑΣ ΕΞΗΓΕΙ ΜΕ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΠΩΣ ΝΑΙ...!!!

ΈΣΤΗΣΑΝ ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ ΤΟΥΣ ΔΥΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥΣ ΠΟΛΕΜΟΥΣ; ΚΥΒΕΡΝΟΥΝ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΚΑΤΕΧΟΝΤΑΣ ΟΛΟ ΤΟ ΧΡΗΜΑ; ΕΒΡΑΙΟΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑΣ ΕΞΗΓΕΙ ΜΕ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΠΩΣ ΝΑΙ...!!!
Την αξιοσημείωτη ομιλία ενός σημαίνοντα εβραίου επιχειρηματία και πολιτικού το 1961 θά έπρεπε, πρώτα, να διαβάσουν όλοι οι Αμερικανικοί πολίτες και δεύτερο, όλοι εμείς, γιατί ανατρέπει τον ισχυρισμό, ότι η Γερμανία είναι υπεύθυνη για τον 1ο και τον 2ο Παγκόσμιο Πόλεμο και ότι θα πρέπει να υποστηρίζουμε τους ΕβραίουςΗ Γερμανία και οι “Εβραίοι”

Ο ρόλος των “Εβραίων” στο 1ο και 2ο Παγκόσμιο

 πόλεμο

Μια ομιλία του .....

ΧΑΜΟΣ ΣΤΗΝ ΑΥΣΤΡΑΛΙΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΟΜΟΓΕΝΕΙΣ ΜΑΣ ΠΟΥ ΓΙΟΡΤΑΣΑΝ ΜΑΖΑΙΚΑ ΤΗΝ ΑΝΑΣΤΑΣΗ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΛΛΗΝΟΡΘΟΔΟΞΕΣ ΕΚΚΛΗΣΙΕΣ

ΧΑΜΟΣ ΣΤΗΝ ΑΥΣΤΡΑΛΙΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΟΜΟΓΕΝΕΙΣ ΜΑΣ ΠΟΥ ΓΙΟΡΤΑΣΑΝ ΜΑΖΑΙΚΑ ΤΗΝ ΑΝΑΣΤΑΣΗ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΛΛΗΝΟΡΘΟΔΟΞΕΣ ΕΚΚΛΗΣΙΕΣ
Σε όλους τους ναούς και τους περιβάλλοντες χώρους δημιουργήθηκε στην κυριολεξία το αδιαχώρητο και από την προσέλευση των πιστών

Οι εξαιρετικές καιρικές συνθήκες που επικράτησαν τα μεσάνυχτα του Μεγάλου Σαββάτου έδωσαν την δυνατότητα σε δεκάδες χιλιάδες ομογενείς να προσέλθουν μαζικά στους εκατό και πλέον ελληνορθόδοξους ναούς όλη της Αυστραλίας για να παρακολουθήσουν την αναστάσιμη λειτουργία και να μεταφέρουν στα σπίτια τους το άγιο φως.

Σε όλους τους ναούς και τους περιβάλλοντες χώρους δημιουργήθηκε στην κυριολεξία το αδιαχώρητο και από....

«Σκοτώστε» τους…υπαλλήλους των ΜΜΕ – ΑΝΗΣΥΧΕΙ Η ΟΛΙΓΑΡΧΙΑ ΓΙΑ ΤΑ ΣΧΕΔΙΑ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ

pretenteris-1050x380
Πω..πω..πω καταστροφηηηηηηηηηηηή! Η κυβέρνηση θα σκοτώσει τους αγγελιαφόρους μας λένε ΤΑ ΝΕΑ και θρηνούν γοερά.

Και από την τέφρα των αγγελιοφόρων αυτών θα δώσει άδειες για τρία κανάλια πανελλαδικής εμβέλειας,διότι,όπως είπε ο Υπουργός Ν.Βούτσης σε μια επιτροπή «τόσες άδειες πανελλαδικών καναλιών μπορεί να αντέξει το τοπίο». Και τι θα γίνουν μπρε τόσοι …υπάλληλοι που λέει και ο Ευαγγελάτος ομού μετά της…Τρέμης της Όλγας μας;
Το ρωτάμε για να απαντάτε που έλεγε και ο Χάρρυ Κλύν,διότι το ΝΕΑ θρηνούν ότι θα υπάρξουν απολύσεις.
Θεωρεί η καλή εφημερίδα ότι θα ξαναπάρει τις άδειες το ίδιο σινάφι που τις έχει σήμερα μέσα από αξιοκρατικό διαγωνισμό και ....

ΤΡΙΑΚΟΝΤΑ ΑΡΓΥΡΙΑ, ΤΑ ΣΥΓΧΡΟΝΑ CDS; ΚΑΙ ΣΤΟ ΒΑΘΟΣ ΒΑΡΟΥΦΑΚΗΣ.

thirty-pieces-of-silver
Ο Ιούδας δεν χρειάζεται συστάσεις. Τα τριάκοντα αργύρια που έλαβε για την μεγαλύτερη προδοσία όλων των εποχών γνωστά επίσης.

Το φραγγέλιο που πήρε ο Ιησούς, προκειμένου να εκδιώξει τους εμπόρους αλλά κυρίως τους τοκογλύφους, που είχαν μετατρέψει τον οίκο του Θεού παζάρι τοκογλυφίας και πάλι γνωστό. Δυο επίσης πράγματα ειδικά απ΄το 2010 και την υπογραφή του πρώτου μνημονίου για την χώρα μας είναι προδήλως γνωστά.
Πρώτον ο χαρακτηρισμός των τραπεζών παγκοσμίως, που μόνο ένας Θεός και οι ιδιοκτήτες τους γνωρίζουν τις μετοχές τους, ως νόμιμα κέντρα τοκογλυφίας. 

Και δεύτερον ο .....

Στον στύλο του μαρτυρίου οι Έλληνες.

Οι άρχοντες των Ιουδαίων , βλέποντας το κύρος τους να καταρρακώνεται, να αφανίζεται η επιρροή τους στο λαό, από το κήρυγμα και τα Έργα του Ιησού αποφάσισαν να τον εξουδετερώσουν.

Τους γκρέμιζε τον...
ψεύτικο κόσμο που είχαν χτίσει μέσω του οποίου αποκτούσαν υλικά οφέλη, ψευδοαξιώματα και η ύπαρξή τους αποκτούσε νόημα και κύρος. 

Ο Ιησούς γινόταν απειλή για την καθεστηκυία τάξη.

Αποφάσισαν λοιπόν ότι έπρεπε να τον ταπεινώσουν, να τον εξευτελίσουν, να τον υποβάλουν σε βασανιστήρια και τέλος να τον σταυρώσουν παραδειγματίζοντας τον απλό λαό, δείχνοντας έτσι ποιο δρόμο πρέπει να ακολουθεί και να υποτάσσεται.

Αυτό που δεν ήξεραν όμως ......

Πρόταση για "σβήσιμο" του χρέους κατά 30% έναντι "αιματηρών μεταρρυθμίσεων" ετοιμάζουν οι Βρυξέλλες!

Σχέδιο για δάνειο ύψους 50 δισ. ευρώ με επιτόκιο 0,65% προκειμένου να αποπληρωθεί ένα μέρος των συνολικών δανείων ύψους 340 δισ. ευρώ είναι η βασική αντιπρόταση που θα κάνουν Βρυξέλλες και Βερολίνο στην Ελληνική κυβέρνηση με...

Το γεωπολιτικό παιχνίδι με ΗΠΑ, Κίνα και Ρωσία.

Το γεωπολιτικό παιχνίδι με ΗΠΑ, Κίνα και Ρωσία
του Σταύρου Λυγερού

Παρά τις προσπάθειες του Τσίπρα να ανοίξει μια θετική διέξοδο στις σχέσεις της Αθήνας με την Ευρωζώνη, το ευρωιερατείο συνεχίζει να προκαλεί ελεγχόμενη ασφυξία στην ελληνική οικονομία. 

Από τον περασμένο Αύγουστο που πήρε την τελευταία δόση, η Ελλάδα τρώει τις σάρκες της για να πληρώσει δανειακές υποχρεώσεις συνολικού ύψους περίπου 6,5 δισ. ευρώ.

Προφανώς αυτό δεν μπορεί να συνεχιστεί. Οι υπουργοί Νίκος Βούτσης και Πάνος Σκουρλέτης προειδοποίησαν ότι, αν δεν επιτευχθεί εγκαίρως συμφωνία ώστε να εκταμιευτεί έστω και μέρος της δόσης, η Αθήνα δεν θα μπορέσει να ανταποκριθεί στις δανειακές υποχρεώσεις της. 

Αν και οι ……

Εθνικοί μειοδότες ζημίωσαν τη χώρα τουλάχιστον 1.000 δις ευρώ..


Γεώργιος Βάμβουκας
Η κυβέρνηση ΑΝΕΛ-ΣΥΡΙΖΑ στις 31.3.2015, κατέθεσε στη Βουλή πρόταση για τη σύσταση Εξεταστικής Επιτροπής, που θα διερευνήσει τις πολιτικές και τις οποιεσδήποτε ποινικές ευθύνες των Γεωργίου Α. Παπανδρέου (ΓΑΠ), Αντώνη Σαμαρά, Λουκά Παπαδήμου και Ευάγγελου Βενιζέλου. 
Το κείμενο της κυβερνητικής πρότασης, που υπογράφεται από τους βουλευτές των ΑΝΕΛ και του ΣΥΡΙΖΑ, επισημαίνει ότι η έρευνα της Εξεταστικής Επιτροπής αφορά την περίοδο Οκτώβριος 2009-Ιανουάριος 2015. 
Ο ελληνικός λαός που έχει υποστεί τα πάνδεινα από τις εγκληματικές μνημονιακές πολιτικές, αισιοδοξεί πως η Επιτροπή θα εργαστεί με ήθος, αμεροληψία και αρτιότητα.
Τα μέλη της θα πρέπει να συλλέξουν, να αναλύσουν και να αξιολογήσουν ένα εκτενές και πολυάριθμο υλικό, που θα καλύπτει όλες τις πτυχές της υπό διερεύνησης χρονικής περιόδου.
Εθνικοί μειοδότες
Αν στην πορεία της έρευνας προκύψουν αδιαμφισβήτητες πολιτικές και ποινικές ευθύνες για τους πρωτεργάτες των μειοδοτικών μνημονιακών πολιτικών, το επόμενο βήμα θα είναι η συγκρότηση Ανακριτικής Επιτροπής.
Αν στη συνέχεια, η Ανακριτική Επιτροπή αποφανθεί ότι ανακύπτουν αδιάσειστες ποινικές ευθύνες, για τους ανωτέρω ή άλλα εμπλεκόμενα πολιτικά πρόσωπα, το επόμενο τελικό βήμα θα είναι το στήσιμο Ειδικού Δικαστηρίου από τη Βουλή. 
Οι ΓΑΠ, Σαμαράς, Βενιζέλος, Παπαδήμος και .....

ΧΡΙΣΤΟΣ ΑΝΕΣΤΗ ΣΤΟΝ ΑΠΑΝΤΑΧΟΥ ΤΗΣ ΟΙΚΟΥΜΕΝΗΣ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟ ΜΑΣ...!!! ΒΙΝΤΕΟ.

Χρόνια Πολλά, Ανάσταση στην Πατρίδα και στις ψυχές όλων των Ελλήνων, λευτεριά από την Αμερικανο-Γερμανική κατοχή.
Χριστός Ανέστη εκ νεκρών,

θανάτω θάνατον πατήσας

και τοις εν τοις μνήμασιν,

ζωήν χαρισάμενος 

Δείτε και μελετήστε ένα ιστορικό κείμενο που έρχεται από τα βάθη των αιώνων. Όποιος το διαβάσει δεν το ξεχνά ποτέ!... (Εξαιρετικό)

Ένα ιστορικό κείμενο που έρχεται από τα βάθη των αιώνων: Παρακαταθήκες του βασιλιά των Σέρβων Στέφανου Νέμανια (13ος αι.) προς το γιό του για την σημασία της γλώσσας στην επιβίωση ενός λαού. Όποιος το διαβάσει δεν το ξεχνά ποτέ!...

Πρόσεξε, αγαπητό μου τέκνο, τη γλώσσα όπως την πατρίδα σου. Μια λέξη μπορεί να χαθεί, όπως μια πόλη, όπως η χώρα, όπως η ψυχή. Τι γίνεται όμως όταν ο λαός χάνει τη γλώσσα, τη χώρα, την ψυχή του;

Μην πιάνεις ξένη λέξη στο στόμα σου. Αν πιάσεις ξένη λέξη στο στόμα σου, να ξέρεις ότι δεν την κατέκτησες, αλλά ότι αποξενώθηκες από τον εαυτό σου. Καλύτερα είναι για σένα να χάσεις τη μεγαλύτερη και την ισχυρότερη πόλη της χώρας σου, παρά την πιο ....

ΠΟΙΟΙ ΠΟΛΕΜΟΥΝ ΤΗΝ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΛΕΓΧΟ ΤΟΥ ΧΡΕΟΥΣ.

TI ΤΡΕΜΕΙ ΤΟ «ΣΥΣΤΗΜΑ» ΣΗΜΙΤΗ – ΓΙΑΤΙ ΧΤΥΠΟΥΝ ΠΑΥΛΟΠΟΥΛΟ ΚΑΙ ΚΩΝΣΤΑΝΤΟΠΟΥΛΟΥΠοτέ άλλοτε,  δεν έχει πολεμηθεί τόσο λυσσαλέα μια Επιτροπή της Βουλής, όσο αυτή που συγκροτήθηκε προκειμένου να ελέγξει το πώς δημιουργήθηκε το υπέρογκο χρέος της Ελλάδας, πόσο απ’ αυτό είναι «απεχθές», καθώς και το ποιοι ευθύνονται.

Η Επιτροπή αυτή της Βουλής (διότι Επιτροπή της Βουλής είναι, όσο κι αν επιχειρούν να την απαξιώσουν και υποβαθμίσουν οι εργολάβοι της διαπλοκής και τα νοικιασμένα δημοσιογραφικά τους φερέφωνα) έχει συγκεντρώσει τις τελευταίες μέρες απίστευτες (;) επιθέσεις από συγκεκριμένα ΜΜΕ και συγκεκριμένους δημοσιογράφους, οι οποίοι είχαν διακριθεί ως πυλώνες (ή μήπως βαστάζοι;) του λεγόμενου συστήματος Σημίτη.
Έφτασαν στο σημείο όλοι αυτοί οι μπετατζήδες αυτού του συστήματος να συκοφαντούν και να υβρίζουν ακόμα και....

Ζητείται μια χαραμάδα φωτός, μια χαραμάδα στην αληθινή ΑΝΑΣΤΑΣΗ….της Πατρίδος μας,..!!

Σωτηρία θα πει να λυτρωθείς απ’ όλους τους σωτήρες· αυτή ’ναι η ανώτατη λευτεριά, η πιο αψηλή, όπου με δυσκολία αναπνέει ο άνθρωπος. Αντέχεις;


Αναφορά στον Γκρέκο Νίκος Καζαντζάκης, 1883-1957


Όταν πολεμάς για τη λευτεριά … είσαι κιόλας λεύτερος.

ΒραχόκηποςΝίκος Καζαντζάκης, 1883-1957
Απ’ τα τσακάλια του 4ου Ράιχ δεν γλιτώνεις με ευχές και παρακάλια ή αναθέματα…
Η Σταύρωσή μας θα είναι διαρκής, δίχως ΤΕΛΟΣ αν δεν έλθουμε σε ρήξη  με τους τοκογλύφους που μας έχουν καθίσει στο σβέρκο…

Αρκετά πλέον κάθε χρόνο οι ίδιες ευχές....

Η συνταγή θαύμα: Μπορεί να θεραπεύσει τους πόνους στις αρθρώσεις σας σε 7 μόλις μέρες!


Η μαγική συνταγή που θα θεραπεύσει τους πόνους στην μέση, στις αρθρώσεις και στα πόδια σε μόλις 7 ημέρες .

Πριν από καιρό διάβασα τη συμβουλή ενός στρατιωτικού γιατρού σχετικά με το πώς να κρατήσετε τις αρθρώσεις σας σε καλή κατάσταση και ταυτόχρονα να εξαλειφθούν πολλά από τα προβλήματα που συνδέονται με αυτά. Έλεγξα για τον εαυτό μου, τους φίλους μου και ο ίδιος πεπεισμένος ότι αυτή η συνταγή ήταν πραγματικά – ένα θαύμα! Εάν έχετε προβλήματα με στις αρθρώσεις, την πλάτη, τα πόδια, ή το λαιμό, αυτή είναι η συνταγή για εσάς.

Η συνταγή έχει ως εξής:

– Σε Κάθε κατάστημα μπορείτε.....

Η τεράστια γεωπολιτική αξία της Ελλάδας και η Ρωσία (εξαιρετική ανάλυση)

Image
Γράφει ο Ηλίας Ηλιόπουλος*

Από γεωπολιτικής απόψεως, η Ελλάς αποτελεί τυπική περίπτωση Παρακτίου Κράτους (Littoral/Coastal State) και Ναυτικού Έθνους (Maritime Nation).

Ο Ελληνικός Χώρος (υπό την γεωπολιτική έννοια του όρου) αποτελεί το σημείο διασταυρώσεως τριών ηπείρων: Ευρώπης – Ασίας – Αφρικής. Δεσπόζει της ανατολικής λεκάνης της Μεσογείου, καλύπτοντας τόσον αυτήν, από δυσμών, όσον και την συντομώτερη θαλάσσια γραμμή συγκοινωνιών της Δυτικής Ευρώπης (η οποία, διά της Διώρυγος του Σουέζ, καταλήγει στον Ινδικό και τον Ειρηνικό Ωκεανό).

Θεωρουμένη υπό το πρίσμα της γεωστρατηγικής αναλύσεως των (Αγγλοσαξονικών) Ναυτικών Δυνάμεων (Sea Powers / Maritime Powers), διαχρονικά, η Ελλάς είναι, κατ’ εξοχήν τμήμα του λεγομένου «Αναχωματικού Δακτυλίου» ή της «Περιμετρικής Ζώνης» (Rimland), πέριξ της «Παγκοσμίου 
Νήσου» (World Island), όπως αποκάλεσε άλλοτε ο πατέρας της Κλασσικής Αγγλοσαξονικής Γεωπολιτικής Sir Halford Mackinder την συμπαγή χερσαία μάζα του πλανήτη.

Εν προκειμένω δε, αξιοπρόσεκτη είναι και ....