Παρασκευή 10 Ιανουαρίου 2014

Γ. Ρουμπάτης: "Ήρθε η στιγμή της πληρωμής" (Ηχητικό).

«Ήρθε η στιγμή της αλήθειας.

Η στιγμή να πληρώσουν εκείνοι που με τις πράξεις τους προκάλεσαν αυτή την κατάσταση», είπε στο Ράδιο 9,84 και στον Γιώργο Σαχίνη ο δημοσιογράφος Γιάννης Ρουμπάτης, αναφορικά με τις εξελίξεις στο Ταχυδρομικό Ταμιευτήριο.

Αναφορά έγινε από τον ίδιο και στις ευθύνες, διαχρονικά, των εκάστοτε κυβερνώντων που άφησαν ή με κάποιο τρόπο «ευλόγησαν» τις αποφάσεις των διορισμένων διοικητών των τραπεζών που διαχειρίστηκαν αλόγιστα τον κόπο των Ελλήνων.

Στουρνάρας: Στηρίζω την Σακελλαρίου ! ΦΤΥΝΕΙ ΚΑΤΑΜΟΥΤΡΑ ΤΗΝ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ!

ΥΠΕΡΑΝΩ ΟΛΩΝ! 

Ο φύλαρχος της διαφθοράς συνεχίζει να προκαλεί ασταμάτητος αντί να έχει καθαιρεθεί και να οδεύει στο ειδικό δικαστήριο! 

Ο άνθρωπος που έσπασε νύχτα το ΤΤ ενώ 15 μέρες πριν δήλωνε πως “το ΤΤ δεν έχει πρόβλημα”, αφού διόρισε εμπλεκόμενη στο σκάνδαλο ως επικεφαλής του ΤΧΣ, τώρα δηλώνει πως την στηρίζει!

Όπως στηρίζει και τον υπόδικο Γεωργίου της ΕΛΣΤΑΤ που επίσης παραμένει στην θέση του!.....

Αποκάλυψη CIA: Υπάρχει αρκετό ουράνιο στα σύνορα Ελλάδας – Σκοπίων.

Η Κεντρική Υπηρεσία Πληροφοριών των ΗΠΑ (CIA), μεταξύ των άλλων δραστηριοτήτων, καθώς και τη συλλογή δεδομένων για ορυκτά και ενεργειακούς πόρους σε όλες τις χώρες του κόσμου καθώς και τις βιομηχανικές εγκαταστάσεις και άλλες υποδομές και τη χρήση τους.

Η περιοχή της πάλαι ποτε Γιουγκοσλαβίας δεν αποτελούσε εξαίρεση για τη CIA, και σε μία έκθεσή της τον Οκτώβριο του 1955, που είχε καταχωρηθεί ως απόρρητη αναφέρει την ύπαρξη ουρανίου, κοντά στα σύνορα με την Ελλάδα, στην περιοχή του Μοναστηριού σύμφωνα με δημοσίευση του Reuters.

«Τα πλουσιότερα κοιτάσματα ουρανίου στη Γιουγκοσλαβία θεωρούνται αυτά που είναι κοντά στα ελληνο-γιουγκοσλαβικά σύνορα, στην οροσειρά νότια της πόλης.....

Ο υπόκοσμος ξαναχτυπά..

Από τα πιό επίσημα χείλη εκτοξεύτηκε ο νέος εκβιασμός του πολιτικού υποκόσμου προς τον ελληνικό λαό.
Είπε λοιπόν ο ''πρωθυπουργεύων'' στην χώρα και αρχηγός της κυβερνητικής Καμόρας:

''Το διακύβευμα των ευρωεκλογών θα είναι ''ναι'' ή ''όχι'' στην Ευρώπη!''

Καινούργιος λοιπόν και ΕΝΤΕΛΩΣ ΨΕΥΤΙΚΟΣ ΕΚΒΙΑΣΜΟΣ..
..από έναν πρωτοφανή πολιτικό απατεώνα, με συμπεριφορά και ηθική νταβατζή,....

ΓΙΑ ΝΑ ΕΔΡΑΙΩΣΟΥΝ ΤΗΝ ΚΑΤΟΧΗ ΤΟΥΣ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΑΡΕΣΤΟΙ ΣΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ...Θα τους χώσουν όλους μέσα και για να αποφύγουν μια ανεξέλεγκτη κοινωνική έκρηξη ....ωστόσο θα συνεχίσουν την εξόντωσή μας !

ΔΝΤ και Τρόικα ζητούν «αίμα»

Θέλουν φυλακίσεις εξπρές πολιτικών και επιχειρηματιών.
Αποκλειστικές πληροφορίες  προερχόμενες από τα κέντρα λήψης αποφάσεων σε Βρυξέλλες, Ουάσινγκτον και Βερολίνο, λένε ότι οι εξελίξεις που θα δρομολογηθούν τους επόμενους τρεις μήνες θα είναι ΡΑΓΔΑΙΕΣ.

Οι δανειστές μας ζητούν «αίμα» και δεν θα ησυχάσουν αν δεν δουν να περνούν την πόρτα της φυλακής επιχειρηματίες, πολιτικοί και στελέχη της αγοράς που θεωρούν ότι προκάλεσαν «μαύρες» τρύπες στον τραπεζικό τομέα της χώρας μας.

Η υπόθεση του Ταχυδρομικού Ταμιευτηρίου φαίνεται πως....

Ο Γερμανοπαντρεμένος και Τουρκοπεθερίζων είπε και ελάλησε :"Δεύτερη πατρίδα μου η Γερμανία"! ΤΙ ΑΛΛΟ ΘΑ ΑΚΟΥΣΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΟΝ "ΠΡΩΤΟ ΠΟΛΙΤΗ"; "Το έχει χάσει" τελείως ο Κ.Παπούλιας;

Η συνάντηση του υπουργού Εξωτερικών της Γερμανίας Βάλτερ Σταϊνμάγερ με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Κάρολο Παπούλια, σημαδεύτηκε από μια δήλωση του δεύτερου η οποία καταδεικνύει ότι κάτι δεν πάει καλά με τον Κάρολο Παπούλια, αν προστεθεί και στις λοιπές απίθανες δηλώσεις 
που έχει κάνει εσχάτως (χθες η Ένωση Δικαστών και Εισαγγελέων εξέδωσε ανακοίνωση-χαστούκι κατά του προέδρου της Δημοκρατίας κάτι που γίνεται γενικά για πρώτη φορά μετά το 1974).

Ο Έλληνας πρόεδρος της Δημοκρατίας, είπε λοιπόν στον Β.Σταϊνμάγερ ότι ....

ΤΕΝΤΩΝΕΙ ΤΟ ΣΧΟΙΝΙ Η ΑΓΚΥΡΑ Τουρκική επιχείρηση "πολιορκίας" στο Αιγαίο απο Ζουράφα έως Καστελόριζο.

Επιχείρηση «πολιορκίας» και αμφισβήτησης των εθνικών κυριαρχικών δικαιωμάτων στο Αιγαίο από τη Ζουράφα μέχρι και το Καστελόριζο στήνει η Τουρκία. 

Ο σκοπός είναι προφανής και έχει να κάνει με την ελληνική ΑΟΖ και τα κοιτάσματα υδρογονανθράκων που υπάρχουν εντός αυτής. Δεν είναι 
τυχαίο άλλωστε που η Άγκυρα επικεντρώνεται σε δύο νησιά, τα οποία καθορίζουν την ελληνική κυριαρχία και «τοποθετούν» τα όρια της ΑΟΖ.

Για την επόμενη εβδομάδα οι Τούρκοι έχουν δεσμεύσει περιοχή στα διεθνή ύδατα του Αιγαίου, μεταξύ Καστελόριζου και Κύπρου, προκειμένου να πραγματοποιήσουν αεροναυτικά γυμνάσια. 


Θα λάβουν μέρος πλοία επιφανείας, αεροσκάφη, ίσως....

O ύποπτος ρόλος Προβόπουλου...

Ευθύνες ΤτΕ/Προβόπουλου για το σκάνδαλο του ΤΤ
Σεισμό στο τραπεζικό σύστημα προκαλεί το πόρισμα της Εισαγγελέως διαφθοράς Πόπης Παπανδρέου για το Ταχυδρομικό Ταμιευτήριο, καθώς κορυφαία τραπεζικά στελέχη αντιμετωπίζουν βαρύτατες κατηγορίες και ο φόβος πιθανών διώξεων παραλύει όλο το σύστημα έγκρισης-χορήγησης δανείων. 

Ερωτηματικά εγείρονται τώρα για τη στάση της ΤτΕ, η οποία δεν παρενέβη εγκαίρως, ενώ είχε συγκεντρώσει στοιχεία για το σκάνδαλο των παράνομων χρηματοδοτήσεων, που αξιοποιήθηακν τελικά από τις εισαγγελικές αρχές. 

Το πόρισμα εμπλέκει ακόμα και τη ....

Βασανισμένε μου λαέ, αγνέ και αγαπημένε, πάντοτε ευκολόπιστε, και πάντα προδομένε.

 Την αρχαία Αίγυπτο τη χτύπησαν οι «Επτά πληγές του Φαραώ», τη σύγχρονη Ελλάδα τη χτύπησε η παγκόσμια  διακυβέρνηση,
μέσω Ε.Ε., με πολιτικούς δοσίλογους, πιόνια και μαριονέτες των ηγετών της Ν.Τ.Π. 
Τη χτύπησαν με χρεοκοπία, δάνεια, σκάνδαλα, μνημόνια, εξαθλίωση του λαού, τοκοχρεολύσια, φόρους, κατασχέσεις σπιτιών, πείνα, χιλιάδες αυτοκτονίες πολιτών, καρκινογόνο αιθαλομίχλη, και Ισλαμοφασίστες λαθρομετανάστες.  

Αυτές είναι οι σύγχρονες δώδεκα πληγές του Φαραώ, που επέφεραν κατά της Ελλάδος, οι δοσίλογοι πολιτικοί με τα αφεντικά τους της Ε.Ε.

Έπαιξαν βρώμικα παιχνίδια με τη χρεοκοπία, και την ασφάλεια της Ελλάδος. 

Όλα αυτά αποδεικνύονται εκ του αποτελέσματος πάσης μορφής καταστροφής της χώρας. 

Οι δοσίλογοι πολιτικοί, με την Ε.Ε., κατέστρεψαν την Εθνική οικονομία, και την Εθνική Άμυνα, κατόπιν σχεδίου της παγκόσμιας Σιωνιστικής Δικτατορίας. Κατά τα άλλα η Κυβέρνηση Σαμαρά, αναλαμβάνει με φιέστες τη προεδρία της Σιωνιστικής Ε.Ε. των  Ολιγαρχών-Μεγιστάνων Παντοκρατόρων.

Προσφέρουν θεάματα ....

Τι δεν καταλαβαίνεις;;; Financial Times: Ο Στουρνάρας αρνήθηκε πρόταση του ΔΝΤ για νέο κούρεμα, με εντολή Σόιμπλε.

Απόδειξη πλήρους υποταγής της ελληνικής κυβέρνησης στα γερμανικά συμφέροντα κόντρα σε κάθε εθνικό συμφέρον, αποτελεί η αποκάλυψη που κάνουν οι Financial Times για την άρνηση του Γιάννη Στουρνάρα, κατόπιν εντολής Σόιμπλε, να αποδεχτεί πρόταση του ΔΝΤ για βαθιά αναδιάρθρωση χρέους.

Το δημοσίευμα των FT, επικαλείται ο οικονομολόγος Γιάννης Βαρουφάκης σε...

«Στο σφυρί» τα ακίνητα του δημοσίου, και μαζί με αυτά, η ίδια η πατρίδα …

Τελευταία εξέλιξη (λίγων μόλις ημερών) στο «σήριαλ» του ξεπουλήματος της γης και των ακινήτων της χώρας, αποτελεί η δημοσίευση στην ιστοσελίδα του ΤΑΙΠΕΔ, τριών καταλόγων με ακίνητα του Ελληνικού Δημοσίου, ιδιοκτησίας τόσο του εν λόγω Ταμείου, όσο και της ΕΤΑΔ.

Στη συγκεκριμένη ιστοσελίδα λοιπόν και στο υποσέλιδο με την επωνυμία «Αξιοποίηση Γης» (sic), έχουν αναρτηθεί υπό τον τίτλο «Κατάλογος Ακινήτων», ως άλλο … ουζερί-ψαροταβέρνα (και ζητώ ειλικρινή συγνώμη από τους επαγγελματίες του είδους) λίστες ακινήτων με την εξής γενική περιγραφή :

«Κατάλογος Ακινήτων

Το Ταμείο Αξιοποίησης Ιδιωτικής Περιουσίας του Δημοσίου ξεκίνησε ένα ιδιαίτερα φιλόδοξο έργο για την εκμετάλλευση των ιδιόκτητων ακινήτων του Ελληνικού Δημοσίου.

Το πεδίο εργασιών περιλαμβάνει πάνω από 80.000 ακίνητα του δημόσιου τομέα που επί του παρόντος τα διαχειρίζονται ή ανήκουν στην ΕΤΑΔ, σε ΔΕΚΟ ή σε διάφορα Υπουργεία. 

Τα ακίνητα θα αξιολογηθούν και θα επιλεγούν....

Γιάννη ξέχνα το!

Τη συζήτηση που έχει ανοίξει το τελευταίο διάστημα για τον πιθανό ρόλο που θα μπορούσε να διαδραματίσει το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο απέναντι στις καταστροφικές συνέπειες των πολιτικών του Μνημονίου, προσπάθησε να διασκεδάσει ο Γερμανός υπουργός Εξωτερικών όταν ερωτήθηκε σχετικά με το ενδεχόμενο ακυρότητας της Τρόικας. 

Αυτά είναι τα μαντάτα από τη συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε μαζί με τον παρασυνταγματολόγο που μας παριστάνει και τον υπουργό των Εξωτερικών της Ελλάδας: «Δεν θα πρέπει να αποτελεί θέμα κριτικής η δημοκρατική νομιμότητα της Τρόικας, δεδομένου ότι οι αποφάσεις βάσει των εκτιμήσεών της, λαμβάνονται από δημοκρατικά νομιμοποιημένους υπουργούς», υπογράμμισε, μεταξύ άλλων, ο Γερμανός υπουργός. 

Εν τω μεταξύ, ένας απ’ αυτούς τους ....

Καμμένος: Ο Σαμαράς έχει υποσχεθεί πλήρη ασυλία στον Παπανδρέου και το σύστημα του ΠΑΣΟΚ.


Τις απόψεις του για το σκάνδαλο του Ταχυδρομικού Ταμιευτηρίου κατέθεσε, μιλώντας στο Hot Doc Radio και τον Κώστα Βαξεβάνη, ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων, Πάνος Καμμένος.

Ο Π. Καμμένος υποστήριξε πως ο Αντώνης Σαμαράς έχει υποσχεθεί πλήρη ασυλία τόσο στον Γιώργο Παπανδρέου, όσο και σε ολόκληρο το σύστημα του ΠΑΣΟΚ, και κατήγγειλε ότι οι τράπεζες χειραγωγούν ολόκληρο το πολιτικό παιχνίδι με τις ενέργειές τους.

Αναφέρθηκε μάλιστα στα πρωτοσέλιδα των «καθεστωτικών» εφημερίδων, που είναι γεμάτα από διαφημιστικές καταχωρίσεις τραπεζών, των ίδιων τραπεζών που τις χρηματοδοτούν για να ....

Έρχεται νέο χαράτσι αυτή τη φορά για τα σκουπίδια.

Νόμπελ ευρηματικότητας θα έπρεπε να πάρουν τελικά στο υπουργείο Οικονομικών. 

Δεν έφταναν τα τόσα χαράτσια και οι φόροι που πληρώνουν οι έλληνες πολίτες, βρήκαν και έναν ακόμη φόρο προκειμένου να τονώσουν τα δημόσια έσοδα.

Πρόκειται για το λεγόμενο «τέλος ταφής απορριμμάτων». 
Το τέλος αυτό εκτιμάται ότι...

ΓΣΕΕ: Στο 33% η πραγματική ανεργία!!!

Στα στοιχεία της ΕΛΣΤΑΤ για την ανεργία, αναφέρεται η ΓΣΕΕ, κάνοντας λόγο για επικοινωνιακά τερτίπια της κυβέρνησης.

Η εργατική συνομοσπονδία αναφέρει στην ανακοίνωσή της, ότι:

"Τα νέα στοιχεία της Ελληνικής Στατιστικής Αρχής Επιβεβαιώνουν δυστυχώς τις προβλέψεις για τα τραγικά αποτελέσματα των μνημονιακών πολιτικών που οδηγούν στην εφιαλτική αύξηση της ανεργίας. 

Μπορεί ο Υπουργός Εργασίας να μιλά κάθε φορά για «απαισιόδοξους προφήτες» σχολιάζοντας τις ....

Αμερικανοί πεζοναύτες και Έλληνες κομάντος, πραγματοποιούν κοινή στρατιωτική ...συνεκπαίδευση ιδιαίτερης σημασίας!

Αμερικανοί πεζοναύτες και Έλληνες κομάντος, πραγματοποιούν στην Αττική  κοινή στρατιωτική ...συνεκπαίδευση

!Είνια μία  ..άσκηση με  πολύ νόημα  και προεκτάσεις.

Οι Αμερικανοί στρατιωτικοί, που ανήκουν στη δύναμη της 352 Special Operation Group , η οποία είναι η πιο επίλεκτη Μονάδα του αμερικανικού στρατού, βρίσκονται στην Ελευσίνα και μέχρι τις 19 Ιανουαρίου θα πραγματοποιήσουν συνεκπαίδευση με στελέχη των ελληνικών ειδικών δυνάμεων.

Η άσκηση θα γίνει στην ευρύτερη περιοχή της Αττικής και πιο συγκεκριμένα, την Ελευσίνα, τα Μέγαρα και τον Αργοσαρωνικό.
Η συνεκπαίδευση των Ελλήνων και των Αμερικανών ....

ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΑΛΛΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ, ΠΡΙΝ ΘΑΦΤΟΥΜΕ ΣΤΑ ΕΡΕΙΠΙΑ ΜΑΣ...

του Δημήτρη Κωνσταντακόπουλου*

Εντός του 2014, θα ξανατεθεί πιθανώς στην ΕΕ το «ελληνικό» πρόβλημα. Είναι κρισιμότατο να υπάρξει στην Αθήνα κυβέρνηση διεκδικούσα αξιόπιστα, στηριζόμενη σε ισχυρά επιχειρήματα, βαθειά επίγνωση της ευρωπαϊκής κατάστασης, εσωτερικό συσχετισμό ισχύος, όσους συμμάχους βρει, τη διακοπή του εφαρμοζόμενου γενοκτονικού προγράμματος, ρήτρα ύφεσης, πρόγραμμα μαζικής απασχόλησης ανέργων, έκτακτη ανθρωπιστική-αναπτυξιακή βοήθεια (Σχέδιο Μάρσαλ). 
Κυβέρνηση υπερασπιζόμενη τη χώρα, αναδεικνύοντας την έκταση των καταστροφών που προκάλεσαν τα πιο αποτυχημένα οικονομικά προγράμματα της παγκόσμιας ιστορίας (ή τα επιτυχέστερα, κρινόμενα όχι ως προγράμματα σωτηρίας, αλλά καταστροφής). 
Θεμελιώνοντας το γιατί η πολιτική που ασκείται εις βάρος ενός κράτους-μέλους της ‘Ενωσης είναι εις βάρος των συμφερόντων όλων των ευρωπαϊκών λαών.
Αυτή θα είναι ίσως μια από τις τελευταίες ευκαιρίες μας, ίσως η τελευταία, να αποφύγουμε ακόμα μεγαλύτερες καταστροφές, να χρησιμοποιήσουμε τις δυνατότητες που απορρέουν από ....

Γιατί ξεχνάμε τον αγωγό Ισραήλ – Τουρκίας μέσω της Κύπρου.

Κάθε προσπάθεια προς την κατεύθυνση κατασκευής αγωγού Ισραήλ-Κύπρου-Τουρκίας, εάν και από όπου διαδίδεται, τουλάχιστον στην Ελλάδα είναι εκ του πονηρού και σκοπό έχει μέσα στο πλαίσιο του παραδοσιακού… «ραγιαδισμού» – τουλάχιστον από το 1955 και μετά – κύκλων στη χώρα μας, να εξουδετερώσει ένα ισχυρό διαπραγματευτικό ελληνικό «χαρτί», με το οποίο στο προσεχές μέλλον θα μπορούσαμε να αντιμετωπίσουμε με επιτυχία την Άγκυρα σε μία σειρά θεμάτων και να την οδηγήσουμε σταδιακά ακόμα και στο να αλλάξει πολιτική.
Του Δρ. Γεωργίου Κ. Φίλη
Πέραν του παραπάνω εύκολα αντιληπτού επιχειρήματος να υπενθυμίσουμε ότι η Ευρωπαϊκή Ένωση σχεδιάζει να χρηματοδοτήσει των αγωγό EastMed
Να υπενθυμίσουμε ότι κατά την διάρκεια της επίσκεψης του Αντώνη Σαμαρά στο Ισραήλ για πρώτη φορά το Τελ Αβίβ διά του υπουργού ενέργειας Σιλβάν Σαλόμ ανέφερε ότι η χώρα του προτιμάει την κατασκευή αγωγού μέσω Κύπρου προς την Ελλάδα χωρίς να παρεμβάλλεται η Τουρκία.
Αυτόν λοιπόν τον αγωγό, τον EastMed αναμένεται να τον χρηματοδοτήσει η Ευρωπαϊκή Ένωση.
Είναι φυσικά απορίας άξιο το πως στις Βρυξέλλες θα δικαιολογούσε κάποιος την χρηματοδότηση ενός αγωγού κόστους 3 δισεκατομμυρίων Ευρώ, όπως είναι το τουρκικό σχέδιο και όχι ενός η αξία του οποίου εκτιμάται στο ένα δισεκατομμύριο.
Επαναλαμβάνουμε αυτό .....

Siemens – Αμετάκλητη απόφαση γερμανικού δικαστηρίου για δωροδοκία ΠΑΣΟΚ και ΝΔ! Κι όμως οι μιζωμένοι διαφεντεύουν την πατρίδα μας, το παίζουν σωτήρες και δεν υπάρχει ένας έντιμος εισαγγελέας να σηκώσει φωνή!

ΤΟ ΠΛΗΡΕΣ ΚΕΙΜΕΝΟ ΤΗΣ ΑΠΟΦΑΣΗΣ ΤΟΥ ΓΕΡΜΑΝΙΚΟΥ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟΥ
«Διοχετεύσατε χρήματα σε ΠαΣοΚ και ΝΔ»

Η συμφωνία με τους ταμίες των κομμάτων και τα ποσά που διοχετεύθηκαν στην Ελβετία μεταξύ Αυγούστου και Οκτωβρίου 2004 
Η πρώτη σελίδα του εντάλματος επιβολής ποινής στον Μ. Χριστοφοράκο από το Ειρηνοδικείο του Μονάχου
Η  απόφαση του γερμανικού δικαστηρίου έχει ως ακολούθως: 

ΕΙΡΗΝΟΔΙΚΕΙΟ ΜΟΝΑΧΟΥ Διαταγή επιβολής ποινής  

Η Εισαγγελία σάς καταλογίζει τα κατωτέρω πραγματικά περιστατικά:Από το 1996 διευθύνατε τη Siemens ΑΕ Εlectrotechnical Ρrojects and Ρroducts Αthens, τη θυγατρική της Siemens ΑG στην Ελλάδα.
Η Siemens ΑG, με κεντρική έδρα το Μόναχο, περιλαμβάνεται στις παγκοσμίως μεγαλύτερες και πλούσιας παράδοσης εταιρείες στην ηλεκτροτεχνική και ηλεκτρονική, με ηγετική θέση στην αγορά σε όλα τα αντικείμενά της και ανήκει σήμερα με περίπου 800.000 μετόχους από περισσότερα από 100 κράτη στις μεγαλύτερες εισηγμένες εταιρείες. 
Ο όμιλος εκπροσωπείται σε περισσότερες από 190 χώρες και παράγει παγκοσμίως σε 290 τόπους. 
Σε πολλές χώρες, όπως και στην Ελλάδα, η Siemens ΑG διατηρεί θυγατρικές εταιρείες, οι οποίες δρουν ως αυτόνομες περιφερειακές επιχειρήσεις. Οι ως άνω εταιρείες....

Το πολύ επικίνδυνο 2014: Η Ελλάδα έχει παγιδευθεί πλέον στα όρια της υποτέλειας..


Το 2013 έκλεισε με το μήνυμα του πρωθυπουργού για μία δήθεν ελληνική επιστροφή στις αγορές και την ανάπτυξη εντός του 2014. 
Φυσικά όλοι γνωρίζουμε, όπως προφανώς και ο ίδιος ο Αντώνης Σαμαράς που τα λέει, ότι τα παραπάνω δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα.
Πρόκειται απλώς για ένα ακόμα κυβερνητικό παραμύθι που ήδη έχει πλήρως αποδομηθεί. 
Και βέβαια πρώτοι το γνωρίζουν οι Γερμανοί που κατά τις πρώτες ημέρες του 2014 οι εφημερίδες τους λοιδόρησαν μαζικά αυτές τις τοποθετήσεις όπως και, όχι τυχαία, την ευρωπαική αξιοπιστία της Ελλάδας εν όψει της επικοινωνιακά υπερεκτιμημένης προεδρίας.
Το περιοδικό Σπίγκελ έφτασε μάλιστα στα άκρα – εν προκειμένω της γελοιότητας- συγκρίνοντας την Ελλάδα με το Πακιστάν. Ταυτόχρονα, το προπαγανδιστικό κυβερνητικό παραμύθι του οποίου η βαθύτερη λογική είναι ακατανόητη, το αποδόμησε και μία μακρά ...

Βολές δικαστών και εισαγγελέων κατά Παπούλια-Δένδια.

Βολές δικαστών και εισαγγελέων κατά Παπούλια-Δένδια 

Πέρασαν στην αντεπίθεση για τις δηλώσεις τους

«Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας ασκεί δυσμενή κριτική εναντίον της Δικαιοσύνης με ανεπίτρεπτους χαρακτηρισμούς» αναφέρει σε ανακοίνωσή της η Ένωση Δικαστών και Εισαγγελέων.

Μάλιστα, στρέφεται και κατά του υπουργού Δημόσιας Τάξης τονίζοντας ότι «δεν έχει το δικαίωμα να επιρρίπτει την ευθύνη αποκλειστικά στους Δικαστικούς Λειτουργούς».
Η Ένωση Δικαστών και Εισαγγελέων μετά τις επικρίσεις που δέχτηκαν τις τελευταίες ημέρες τόσο από τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, όσο και από τον υπουργό Δημόσιας Τάξης, πέρασε στην αντεπίθεση.
Όσον αφορά στις δηλώσεις του Κάρολου Παπούλια για την αποκρουστική απόφαση αθώωσης των εμπλεκομένων στο σκάνδαλο του Χρηματιστηρίου η Ένωση αναφέρει χαρακτηριστικά: 
«Εντός διαστήματος ολίγων ημερών, επιμένει να επαναλαμβάνει δυσμενή κριτική εναντίον της Δικαιοσύνης, χρησιμοποιώντας, μάλιστα, χαρακτηρισμούς, κατά την άποψή μας, ανεπίτρεπτους, τόσον...

Θέλετε να μάθετε τι ετοιμάζουν για την Ελλάδα; Ένα βίντεο που αποκαλύπτει την αλήθεια!!

Δείτε το βίντεο με τον καθηγητή γεωπολιτικής Δ.Κιτσική από την Κρήτη Tv.
Τι ετοιμάζουν για την Ελλάδα, τι συμβαίνει αυτή τι στιγμή στην χώρα μας.
Ποιες δυνάμεις συγκρούονται, και ποια είναι τα σχεδιά τους.
Ακούστε την αλήθεια και διαδώστε την.
Δείτε τι λέγετε στο τέλος του βίντεο για τον διαμελισμό της Ελλάδος!!

ΕΠΙΣΤΡΕΦΕΙ ΣΤΗ ΓΕΡΜΑΝΙΑ Β.Ντόλτ: Τερματίζει πρόωρα τη θητεία του στην Ελλάδα..

Αποχωρεί πρόωρα από την Αθήνα ο Γερμανός Πρέσβης Βόλφγκανγκ Ντολντ.
Σύμφωνα με πληροφορίες ο νέος υπουργός Εξωτερικών της Γερμανίας κ. Σταϊνμάγερ φέρεται να είναι αυτός που πίεσε για τον επαναπατρισμό του χερ Ντολντ στη χώρα του, καθώς τον γνωρίζει προσωπικά και φέρεται να εκτιμά ιδιαίτερα τις ικανότητές του. 
Εξ' ου και προτίθεται να τον αναβαθμίσει σε κομβική θέση του υπουργείου.
Πάντα σύμφωνα με τις ίδιες πηγές που έδωσαν την είδηση της πρόωρης αποχώρησης του Γερμανού πρέσβη από...

ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ ΜΕ ΜΠΟΧΑ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ Το παρασκήνιο της συνεργασίας του Τ.Τ. με τον Γριβέα για την "πράσινη ανάπτυξη" και ο ρόλος του Αντρίκου Παπανδρέου...

Ένα πολύ ενδιαφέρον ρεπορτάζ είχε δημοσιεύσει στην Κυριακάτικη Ελευθεροτυπία ο ΧΡ. ΙΩΑΝΝΟΥ, τον Δεκέμβριο του 2011, για τη συνεργασία του Ταχυδρομικού Ταμιευτηρίου  με τον Κυριάκο Γριβέα... 

Αφορμή για το ρεπορτάζ, η εξαγορά της Post Bank Green Institute, που εμπλέκεται στο σκάνδαλο, από το ΤΤ. Ιδού τι έγραφε αναλυτικά:

Μαύρο τέλος στις «πράσινες» business του ΤΤ

ΑΔΟΞΑ και με οικονομικές επιπτώσεις έληξε η συνεργασία του Ταχυδρομικού Ταμιευτηρίου με την εταιρεία C&C International του επιχειρηματία Κυριάκου Γριβέα, η οποία αφορούσε έργα πράσινης ανάπτυξης.

Η συνεργασία, που στηρίχθηκε κυρίως στις πολιτικές γνωριμίες και στην κρατική στήριξη, διεκόπη προ μιας εβδομάδας όταν το Ταχυδρομικό Ταμιευτήριο ανακοίνωσε ότι προχώρησε στην εξαγορά των υπόλοιπων μετοχών που δεν κατείχε στη θυγατρική του εταιρεία, Post Bank Green Institute, με αποτέλεσμα η συμμετοχή του να ανέβει στο 100%. 

Το Ταχυδρομικό Ταμιευτήριο αγόρασε τις υπόλοιπες μετοχές της Post Bank Green Institute από την C&C, κάτι που δεν αναφέρεται στην ανακοίνωση.

Ας δούμε όμως πώς ξεκίνησαν οι business στην πράσινη ανάπτυξη και πώς κατέληξαν.

Η ιδέα να επεκταθεί το Ταχυδρομικό Ταμιευτήριο στην....

Νίκος Καζαντζάκης: «Μιά αστραπή είναι η ζωή, μα προλαβαίνουμε»! Σπάνια ντοκουμέντα με τον ίδιο να μιλάει σε Γάλλο δημοσιογράφο! Αφιέρωμα στον μέγιστο Έλληνα συγγραφέα! (φωτό - βίντεο)‏

Νίκος Καζαντζάκης. Μία σκέψη τουλάχιστον αντισυμβατική, απέναντι στα δεδομένα και τα στερεότυπα της εποχής. 

Το έργο του αναγνωρίστηκε διεθνώς. 

Στο εσωτερικό ωστόσο η αναγνώριση υπήρξε σιωπηρή. 

Ίσως τελικά και περιττή, τη στιγμή που τα λογοτεχνικά έργα του Νίκου Καζαντζάκη έχουν μεταφραστεί περισσότερο από κάθε άλλου Έλληνα συγγραφέα. 

Ας θυμηθούμε τη ζωή και το έργο του μέγιστου αυτού Έλληνα συγγραφέα, που πολεμήθηκε για την αντισυμβατικότητα του.
 

Ο Νίκος Καζαντζάκης γεννήθηκε στο Ηράκλειο της Κρήτης στις 18 Φεβρουαρίου του 1883, όταν ακόμα η Κρήτη, ήταν υπό....

Βίντεο ντοκουμέντο. Πάνος Καμμένος: Δεν κάνω πίσω αν δεν μπει η οικογένεια Παπανδρέου φυλακή – Χρυσοχοΐδης: Δεν γνωρίζω κανέναν Γριβέα!

Έτσι για να μην ξεχνιόμαστε. 

Γιατί όλα εδώ μένουν. 

Δείτε το βίντεο. 


Είναι πλέον ιστορικής σημασίας και θέμα τιμής για την δικαιοσύνη που είναι το τελευταίο αποκούμπι πριν το χάος.

Τελεσίγραφο της Εφορίας σε 1 εκατ. ιδιοκτήτες ακινήτων.

 Απλήρωτο στην Εφορία άφησαν περίπου ένα εκατομμύριο ιδιοκτήτες το χαράτσι ακινήτων του 2012
ενώ 95.000 φορολογούμενοι δεν πλήρωσαν τα τέλη κυκλοφορίας για το 2013.

Στο σύνολό τους πιάστηκαν στην τσιμπίδα των διασταυρώσεων της Γενικής Γραμματείας Δημοσίων Εσόδων και αν δεν τακτοποιήσουν τις εκκρεμότητές τους έως τις 31 Ιανουαρίου σύντομα θα βρεθούν αντιμέτωποι με κατασχέσεις περιουσιακών τους στοιχείων.

Τα έσοδα που έχουν βεβαιωθεί μόνο για το χαράτσι ακινήτων αγγίζουν τα 400 εκατ. ευρώ ενώ .....

Συνεχίζει ακάθεκτο το «σουξέ στόρυ»! Νέο ρεκόρ 27,8% για την ανεργία τον Οκτώβριο!

Όταν τελείωσαν οι εποχικές δουλειές, τα ποσοστά ανεργίας εκτοξεύτηκαν σε νέο ρεκόρ!
Το σύνολο των απασχολουμένων κατά τον Οκτώβριο του 2013 εκτιμάται ότι ανήλθε σε 3.597.779 άτομα. 
Οι άνεργοι ανήλθαν σε 1.387.520 άτομα, ενώ ο οικονομικά μη ενεργός πληθυσμός ανήλθε σε 3.360.513 άτομα.Οι απασχολούμενοι μειώθηκαν κατά 94.531 άτομα σε σχέση με τον Οκτώβριο του 2012 (μείωση 2,6%) και κατά 21.861 άτομα σε σχέση με το Σεπτέμβριο του 2013 (μείωση 0,6%).

Οι άνεργοι αυξήθηκαν κατά 85.314 άτομα σε σχέση με τον Οκτώβριο του 2012 (αύξηση 6,6%) και μειώθηκαν κατά 1.111 άτομα σε σχέση με το Σεπτέμβριο του 2013 (μείωση 0,1%).

Ξαναελατε να μας τα πειτε ΟΛΕΤΗΡΕΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ.

Τα μαθατε τα νεα;

Χθες απο τις δωδεκα το μεσημερι στους στυλους του Ζαππειου ειμαστε οι Ευρωπροεδροι!!!!!!!


Μια επιτυχια μεγιστης σημασιας που καταλογιζεται στο επιτυχημενο αναρμοστο και ανηθικο διδυμο 
της εταιρειας πολιτικων εξαπατησεων Σαμαρας (ο πολιτικος απατεωνας) και Βενιτζελος (ο πολιτικος κακουργος).....
Να μην ειμαστε αχαριστοι οπως οι αλλοι αρχηγοι των κομματων που απαξιωσαν αυτην την μεγιστη και μεγαλειωδη πολιτικη επιτυχια αυτων των δυο που σκιζονται για να μας σωσουν εμας τους Ελληνες χαχολους ψηφοφορους τους (και οχι .... το σαπιο διεφθαρμενο διαπλεκομενο σκατιαρισμενο πολιτικο συστημα που μαθητευσαν και ανδρωθηκαν αυτοι οι ..."σωτηρες" μας!!!!)

Το αλλο νεο το μαθατε;


Απο χθες το βραδυ στις δωδεκα τα μεσανυχτα μετα απο το λουκούλλειο δειπνο που ταισαμε τους ευρωσωτηρες μας (...βιαστες της επιβιωσης μας!!!) εληξε η Ευρωπροεδρεια μας....

Απολείπειν ο Θεός Αντώνιον. Απίστευτη δήλωση Σαμαρά που πλέον κατέληξε ....γελωτοποιός.

Απίστευτη παραδοχή και ομολογία του έλληνα (;) πρωθυπουργού μπροστά σε μικρόφωνα και κάμερες την ώρα που υποτίθεται ότι προΐσταται της Ευρώπης.

«Η Ελλάδα πέρασε απίστευτες δυσκολίες, έχασε βιοτικό επίπεδο που δεν έχει χάσει κανένας λαός από τον Β' Παγκόσμιο Πόλεμο» σημειώνοντας παράλληλα πως το έγκλημα αυτό συνετελέσθη "συντονισμένα με τη βοήθεια της ΕΕ".

Μάλιστα κάπου αναφέρει και τη λέξη "τα καταφέραμε" πριν τη....

Ώρα να τα μαζεύουμε και να γυρίσουμε σπίτι μας...;;;;

Παίξαμε στις Βρυξέλλες ΑΝΕΤΟΙΜΟΙ με το ευρώ και χάσαμε. Ώρα να γυρίσουμε στην έδρα μας και τη δραχμή..

Νομίζω ότι όσο περνά ο καιρός τόσο καθίσταται πλέον κατανοητό ότι το ευρώ δε φτιάχτηκε για εμάς, δεν κάνει για εμάς αλλά και εμείς ούτε κάναμε για αυτό, ούτε θελήσαμε να έρθουμε στα μέτρα του.

Η ένταξη της χώρας μας στο ευρώ, για να μιλήσουμε λίγο ποδοσφαιρικά μου θύμισε εκείνες τις εποχές όπου έβγαινε μια ελληνική ομάδα πρώτη φορά στην Ευρώπη, άρπαζε πέντε γκολ, έριχνε τις ευθύνες στον καιρό, το διαιτητή και την ατυχία και γύριζε πίσω.

Δύο μόνο διαφορές υπάρχουν. Η πρώτη ότι όσοι...

ANΑΛΥΣΗ : ΠΟΥ ΤΟ ΠΗΓΑΙΝΕΙ ΜΕ ΤΙΣ ΠΥΡΗΝΙΚΕΣ ΦΙΛΟΔΟΞΙΕΣ Η ΤΟΥΡΚΙΑ ;‏

Οι πρωτοβουλίες του Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν στην Ιαπωνία, όπου 
«ζήτησε και πέτυχε την προσθήκη όρου στη σύμβαση… που επιτρέπει τον εμπλουτισμό ουρανίου και την εξαγωγή πλουτωνίου από χρησιμοποιημένο πυρηνικό καύσιμο», είναι απολύτως φυσικό να βάζει τη λογική των αναλυτών σε 
σοβαρή δοκιμασία, αφού οι επιπτώσεις ενδεχόμενης πυρηνικοποίησης της Τουρκίας θα ήταν καταλυτικές. 


Αυτή όμως η παρατήρηση από μόνη της ίσως αποτελεί και το σοβαρότερο εμπόδιο που έχει να αντιμετωπίσει η Άγκυρα στην πορεία της προς την απόκτηση πυρηνικού οπλοστασίου.

Του Ζαχαρία Μίχα


(Διευθυντής Μελετών στο Ινστιτούτο Αναλύσεων Ασφάλειας και Άμυνας / ISDA-IAAA)

Για ποιον λόγο η προοπτική πυρηνικοποίησης του Ιράν συνιστά μεγαλύτερη απειλή για τη διεθνή ασφάλεια συγκριτικά με .....

ΣΕ ΨΑΧΝΩ ΠΑΝΤΟΥ...

Σε ψάχνω παντού Φίλε,

Σε ψάχνω κάθε φορά στις κινητοποιήσεις στο κέντρο της πόλης και βάζω στοίχημα πως θα σε αναγνωρίσω από το θυμωμένο βλέμμα σου, από την αποφασιστικότητα που χαρακτηρίζει τις χειρονομίες σου, από τη δυνατή φωνή σου που καλύπτει τις κομματικές ντουντούκες.

Σε ψάχνω κάθε φορά στα πηγαδάκια στις...

ΒΙΝΤΕΟ.Έλληνες Μασόνοι: χαμός με τη λίστα του Στέφανου Χίου...

Ποιοι είναι οι Έλληνες Μασόνοι σύμφωνα με τη λίστα του Στέφανου Χίου; 

Ποια είναι τα ονόματα που προκαλούν χαμό και μόνο στο άκουσμα τους;


Χαμός γίνεται με την φερόμενη λίστα των Ελλήνων μασόνων και τεκτόνων που αποκάλυψε ο Στέφανος Χίος και έχει προκαλέσει θύελλα αντιδράσεων. 

Σύμφωνα με τον γνωστό δημοσιογράφο, κάποια ονόματα που βρίσκονται στην λίστα, προκαλούν πραγματικό σοκ.

Πρόκειται για τους: