Κυριακή 21 Φεβρουαρίου 2016

Στην ομιλία του ο Ομπάμα ομολόγησε την ήττα στην Συρία.

Ο πλανητάρχης μάζεψε τους «ηγέτες» του ΑΣΕΑΝ (Ένωση Χωρών της Νοτιοανατολικής Ασίας) σε ένα ξενοδοχείο στην Καλιφόρνια για να τους μιλήσει για την απειλή της Κίνας και για την τρομοκρατία. 

Μαζεύτηκαν ο σουλτάνος του Μπρουνέι, η Καμπότζη, η Ινδονησία Το Λάος, η Μαλαισία, η Μιανμάρ, οι Φιλιππίνες, η Σιγκαπούρη, το Σιάμ και το Βιετνάμ.

Στην ομιλία του ο Ομπάμα ομολόγησε την ήττα στην Συρία. 


«Και, ναι, η Ρωσία είναι μια μεγάλη στρατιωτική δύναμη και προφανώς, ένα μάτσο αντάρτες δεν πρόκειται να μπορέσουν να ανταγωνιστούν με τη δεύτερης πιο ισχυρή στρατιωτική δύναμη στον κόσμο», είπε! 

Και βέβαια ...

Η έκρηξη του ανθρώπινου πληθυσμού μέσα σε 2.000 χρόνια σε ένα βίντεο: Πώς φτάσαμε τα 7,3 δισ.. Άρχισε η αντίστροφη μέτρηση..;;

Ο άνθρωπος είναι το κυρίαρχο είδος στον πλανήτη: Ο ανθρώπινος πληθυσμός στον πλανήτη αυξάνεται εδώ και χιλιάδες χρόνια, και αυτή τη στιγμή βρίσκεται στα 7,3 δισ.

Σε βίντεο του WorldPopulationHistory.org παρατίθεται η αύξηση του πληθυσμού στη Γη μέσα στα τελευταία 2.000 χρόνια, με την κάθε κίτρινη κουκκίδα στον χάρτη να αντιπροσωπεύει ένα εκατ. ανθρώπους σε μια περιοχή. 


Ξεκινώντας από τα ....

Η Ελλάδα στην 3η θέση στο βάθρο της υπερφορολόγησης στην ΕΕ.

Στο βάθρο της υπερφορολόγησης σε πανευρωπαϊκό επίπεδο, έχει ανέβει η Ελλάδα, σύμφωνα με μελέτη του τμήματος Οικονομικών Επιστημών του Εθνικού Καποδιστριακού Πανεπιστημίου.

Σύμφωνα με την έρευνα που δημοσιεύουν «Τα Νέα», για κάθε 100 ευρώ εισοδήματος,τα 39,9 ευρώ πηγαίνουν απευθείας στο ταμείο του Δημοσίου, για φόρο εισοδήματος, ασφαλιστικές εισφορές  (κατά το σκέλος που αφορούν τους εργαζομένους) και έμμεσους φόρους.

Το εν λόγω ποσό αφορά μόνο....

Βαρύ «χειμώνα» προβλέπει το ΔΝΤ.

Σε σχετικά βαρύ κλίμα για την κατάσταση που βρίσκεται η Ελλάδα πραγματοποιήθηκε στην Ουάσινγκτον ακόμα μία συνεδρίαση του Δ.Σ. του ΔΝΤ. Αντικείμενο της συνεδρίασης ήταν η ενημέρωση που κλήθηκε να παράσχει ο Πολ Τόμσεν στα ηγετικά στελέχη του Ταμείου παρουσία της Κριστίν Λαγκάρντ.

Τα όσα συζητήθηκαν κεκλεισμένων των θυρών κάθε άλλο παρά ως ενθαρρυντικά μπορούν να ερμηνευτούν για τα δύσκολα και επώδυνα με τα οποία -όπως προεξοφλήθηκε και από τον ίδιο τον Πολ Τόμσεν κατά τη διάρκεια της συνεδρίασης- πολύ σύντομα θα βρεθεί αντιμέτωπη η ελληνική κυβέρνηση, αλλά πρωτίστως η ίδια η κοινωνία τους επόμενους κρίσιμους μήνες.

Σύμφωνα με πληροφορίες....

Απόφαση - βόμβα ακυρώνει μνημονιακές περικοπές σε μισθούς και συντάξεις.

Μπροστά σε ένα δημοσιονομικό «σοκ» κινδυνεύει να βρεθεί η κυβέρνηση, καθώς συνεχίζεται η έκδοση δικαστικών αποφάσεων που κρίνουν αντισυνταγματικές και ανίσχυρες τις περικοπές μισθών και συντάξεων που επέβαλε το μνημόνιο, όπως συμβαίνει τώρα με τους ιατρούς, ενώ εκκρεμεί και «τσουνάμι» αγωγών - προσφυγών για αναδρομικά που αφορούν κάθε είδους αποδοχές, φόρους, αλλά και την εισφορά αλληλεγγύης, η οποία επίσης κρίνεται αντισυνταγματική για πολλούς συνταξιούχους.

Η Ολομέλεια του Ελεγκτικού Συνεδρίου, όπως
αποκαλύπτει σήμερα το Έθνος της Κυριακής, δημοσίευσε απόφαση «βόμβα» που κρίνει αντισυνταγματικές τις περικοπές που έγιναν από 1/8/12 (με τον ν. 4093/12) στους μισθούς των εν ενεργεία και στις συντάξεις των συνταξιούχων ιατρών του ΕΣΥ.

Το ΕΣ, έκρινε στην εν 
λόγω περίπτωση, επί της προσφυγής μίας συνταξιούχου γιατρού ακολουθώντας την νομολογιακή γραμμή που χάραξε το ΣτΕ στην υπόθεση των ενστόλων.

Σύντομα - σύμφωνα με το ρεπορτάζ - αναμένεται ότι θα δημοσιευθούν αποφάσεις που....

Το Καστελόριζο και τα μάτια μας: Η ΑΟΖ, το ΝΑΤΟ και το Αιγαίο Αρχιπέλαγος.

Το μοναδικής ομορφιάς νησί του Καστελόριζου, αλλά και μεγάλης εθνικής σημασίας. Φωτογραφία www.travelofgreece.gr 
Το μοναδικής ομορφιάς νησί του Καστελόριζου, αλλά και μεγάλης εθνικής σημασίας. 

Γράφει ο Θεόδωρος Καρυώτης

Ακόμα θυμάμαι την μοναδική αλλά σημαντική ήττα μας στην Διάσκεψη του ΟΗΕ για το Δίκαιο της Θάλασσας (1973-1982). 

Σε μια συνεδρίαση της 2ης Επιτροπής που η συζήτηση αφορούσε στην έννοια του «Αρχιπελαγικού Κράτους», ο αρχηγός της....

Έδωσαν μέσα στο 2015 περίπου 17,5 δις ευρώ για να αγοράσουν τοξικά ομόλογα της Deutsche Bank...

Τα φιλαράκια γελάνε και εμείς κλαίμε.

O Στουρνάρας σε συνεννόηση με τον Τσακαλώτο μέσω της Τράπεζας της Ελλάδας και στην απόφαση της ΕΚΤ για... ποσοτική χαλάρωση έδωσαν μέσα στο 2015 περίπου 17,5 δις ευρώ για να αγοράσουν τοξικά ομόλογα της Deutsche Bank.

Τα είχαν ....

Φραγκόσυκο – μια υπερτροφή που καταπολεμά πληθώρα ασθενειών.


Αποτέλεσμα εικόνας για φραγκοσυκο
Το φραγκόσυκο είναι από τα πλέον νόστιμα φρούτα.

Έχει τη δυνατότητα να σε ξεδιψάσει, καθώς έχει μεγάλη περιεκτικότητα σε νερό (87.5%).Το κιτρικό και μηλικό οξύ που περιέχει, του προσδίδει φυσική συντήρηση , βοηθά στη καλή πέψη μέσω του μεταβολισμού των σακχάρων (κύκλος Krebs) , και αυξάνει τη σωματική αντοχή , (μηλικό οξύ).


Η θρεπτική και η φαρμακευτική αξία του φραγκόσυκου είναι μεγάλη, καθώς είναι πλούσιο σε .....

Η χώρα έχει προδιαγραφεί να τερματίσει την ιστορική της διαδρομή των 3.000 χρόνων στα επόμενα 10-20 χρόνια.

null
Του Θεόδωρου Κατσανέβα
Η οικονομική κρίση εκτός από οικονομικά αδιέξοδα,φτώχεια, ανεργία, μιζέρια, έχει δημιουργήσει παράλληλα και ένα τεράστιο πρόβλημαδημογραφικής κατάρρευσηςκαι εξάρθρωσης του ελληνισμού. 

Την ώρα που εισρέουν μαζικά στη χώρα εκατοντάδες χιλιάδεςμη αφομοιώσιμοι μουσουλμάνοι έποικοι, ο ελληνικός πληθυσμός συρρικνώνεται δραματικά. 

Η ελληνίδα μητέρα γεννά περίπου 1 παιδί όταν οι μουσουλμάνες γεννούν 5 παιδιά κατά μέσο όρο. Οι γεννήσεις ελληνογενών έχουν μειωθεί κατά 20% από το 2008 και οι θάνατοι είναι....

Ο 15χρονος από την Καβάλα που έφτιαξε με 500 ευρώ ρομπότ με νοημοσύνη!

https://cdn.official.gr/media/2015/11/74a21f32d81d7798af479b6daf8164bc.jpgΟ 15χρόνος από την Καβάλα στον οποίο ‘υποκλίθηκαν’ Sr Stelios και ελληνική επιχειρηματική κοινότητα
Ο Δημήτρης Χατζής δημιούργησε μόνος του ένα απίστευτο ανθρωποειδές με 500 ευρώ. 


Είναι ένας από τους έξι στον πλανήτη που έχουν κατασκευάσει InMoov ρομπότ

Για τον Δημήτρη Χατζή η Πέμπτη θα μπορούσε να είναι η πρώτη ημέρα της νέας του ζωής αν ο ίδιος δεν ήταν τόσο σεμνός και μαζί με την οικογένεια του δεν πατούσαν τόσο γερά στα πόδια τους.

Και τις τρεις φορές που ανέβηκε στο βήμα της κατάμεστης αίθουσας του ξενοδοχείου....

«Αν οι Ελληνικές Κυβερνήσεις Ήθελαν το Ελληνικό Πετρέλαιο, Σήμερα δεν θα Είχαμε Χρέος»

https://hellasforce.files.wordpress.com/2016/02/cebfcf81cf85cebacf84cebfcf83-cf80cebbcebfcf85cf84cebfcf83-ceb5cebbcebbceb1ceb4ceb1cf83.jpg
ΜΑΘΕΤΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ… ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΩΡΑ…

Ο καθηγητής Γεωλογίας, Αβράαμ Σεληλίδης Αποκαλύπτει πράγματα και θαύματα για τον ορυκτό πλούτο της Ελλάδας και χωρίς υπεκφυγές κατηγορεί τις ελληνικές κυβερνήσεις για τη μη εκμετάλλευση του…

Ο ΕΡΝΤΟΓΑΝ ΑΠΕΙΛΕΙ ΜΕ ΠΟΛΕΜΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΜΕ ΚΑΤΑΚΤΗΣΗ ΤΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΘΡΑΚΗΣ!

https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEinCSVlrw_n1vU5h2Vk8-XD5f53EcbypG_T-p-_yUMR3rLYIzudqQFcR6AYG0_DPq9tStCasuUZB2r1nx_KmvdOpzHed3LJo1BwqIF2FhpA-_nLKvcxbSe1h6lf4oq7Wx0hIqsjq63lzFWU/s640/erdogan1.jpg

ΣΙΩΠΗ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΝΥΠΑΡΚΤΟΥΣ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΤΣΙΠΡΑ!

Ερντογάν: Όταν λέμε Θράκη εννοούμε τη Θεσσαλονίκη και τα Σκόπια.

Ο Ερντογάν απειλεί ευθέως την Ελλάδα με πόλεμο και κατάκτηση της Θεσσαλονίκης και της Θράκης.

Με τις δηλώσεις του ο Πρωθυπουργός της Τουρκίας, Ταγίπ Ερντογάν σε...

Μεταφέρατε τάχιστα τους μετανάστες από το Καστελόριζο, αλλιώς ξεχάστε το όπως το ξέρατε το νησί!

https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEiomaTPsvx3lyLXefJi_7XQI07uBwLxazI0j4iJmOvCto_pj1D0eQH2r7Z9biTF5Tf01kH1yhrGT5W37rVdxplvNMQLoAzbVlN5Olnrj55lLVCNXAeVfHenNUgrClKg1QIqMq8fzeIKV8FW/s320/3235_IMG_5983.jpg
Τις ημέρες που πραγματοποιείται η Ευρωπαϊκή Σύνοδος Κορυφής (και) για το προσφυγικό, οι Τούρκοι διακινητές (προφανώς με την κάλυψη των τουρκικών αρχών) άνοιξαν τις «πύλες», με αποτέλεσμα χιλιάδες πρόσφυγες και λαθρομετανάστες να κατευθυνθούν προς τα ελληνικά νησιά.

Ενώ στις 14 και 15 Φεβρουαρίου είχαν περάσει στις ελληνικές ακτές 51 και 181 άτομα αντίστοιχα, ακολούθησε ένα εκρηκτικό τριήμερο: 16 Φεβρουαρίου 1.783, 17 Φεβρουαρίου 4.611 και ....

Ο Έλληνας δεν μπορεί να ηττηθεί από κανέναν ΑΝ.....ΒΙΝΤΕΟ.

Ο Ελληνας μπορεί να ηττηθεί αλλά μόνο από τον εαυτό του και από τη διχόνια που μας τρώει 3.000 και πλέον χρόνια. 

Όσο παίζουμε το παιχνίδι τους, το παιχνίδι του διχασμού είμαστε χαμένοι πρίν ξεκινήσουμε τον όποιο αγώνα. 

Τα παραδείγματα της Ομόνοιας ακόμα και ένας ανιστόρητος τα ξέρει γιατί έχουν γραφτεί ΜΕ ΧΡΥΣΑ ΓΡΑΜΜΑΤΑ στη Παγκόσμια Ιστορία. 

Πιστεύω και ΕΛΠΙΖΩ οτι....

Αμερικανοί και Γάλλοι,απέρριψαν,πριν,καν τεθεί προς συζήτηση την ρωσική πρόταση ψηφίσματος,υπέρ της συριακής εδαφικής ακεραιότητας..τον ρόλο έχουν τώρα οι ρωσικόι πύραυλοι..

37626b1a4dcb2e0fe4dc6582905dfcfa.jpg
Έπεσαν οι μάσκες και πλέον δεν υπάρχει καμία αμφιβολία για την μεγάλη συνωμοσία κατά του συριακού λαού από την δύση.

Αμερικανοί και Γάλλοι,απέρριψαν το ρωσικό σχέδιο ψηφίσματος,υπέρ της συριακής εδαφικής ακεραιότητας,πρίν καν τεθεί σε συζήτηση.

Το ψήφισμα η Ρωσία το είχε καταθέσει με σκοπό να μπει φρένο στην πρόθεση της Τουρκίας για εισβολή στην Συρία.

Με αυτόν τον τρόπο οι....

''Ορθοδοξία ή θάνατος''βροντοφώναξαν δεκάδες χιλιάδες Σέρβοι, στο Βελιγράδι.

CbqXDesWIAIpPGZ.jpg
Πνίγηκε πριν λίγη ώρα,το Βελιγράδι από την απίστευτη κοσμοσυρροή,
CbqP2CVWAAAbPrA.jpg
στην διαδήλωση κατά του ΝΑΤΟ και της ΕΕ.''Ορθοδοξία ή θάνατος'' βροντοφώναξαν οι Σέρβοι αδελφοί μας και απαίτησαν από την κυβέρνηση της χώρας να διακόψει κάθε επαφή με το ΝΑΤΟ και με την ΕΕ.

Ζήτησαν την ένωση με την Ρωσική ομοσπονδία και την απελευθέρωση των Αγίων Τόπων στου Κοσσυφοπεδίου από τους Τουρκαλβανούς.

Της πορείας προπορεύονταν ιερές εικόνες και ένα μεγάλο πορτραίτο ....

Αυτό που βλέπουμε είναι η απόλυτη διάλυση παντού.



Αγαπητοι φιλοι τα πραγματα που βιωνουμε σημερα και με αυτα που κανουν οι ιθυνοντες παλαιοτεροι και τωρινοι δεν μας νοιαζει πως .εξ ιδιων ή κατ' εντολην.

Αυτο που βλεπουμε ειναι η απολυτη διαλυση παντου. 

Ειχαμε μια πατριδα διαμαντι και την καταντησαν σκουπιδοτενεκε . Και τωρα ειδικα με την αθροα ελευση των λαθρομεταναστων και των προσφυγγων μας πανε με μαθηματικη ακριβεια στην αλλοιωση καθε εθνικου πατροπαραδοτου στοιχειου του ελληνισμου.

 Πως μια χωρα των 10.000.000. Θα σηκωσει το βαρος ενος εκατομυριου και ....