Τρίτη 30 Αυγούστου 2016

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΒΙΒΛΙΑΡΙΑ ΥΓΕΙΑΣ ΤΩΝ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ. ΑΝΕΡΓΕ ΕΛΛΗΝΑ, ΡΑΓΙΑ ΕΣΥ ΕΧΕΙΣ ΕΝΑ ΙΔΙΟ ΝΑ ΠΑΣ ΣΤΟΝ ΓΙΑΤΡΟ?

Εσύ νεοέλληνα ραγιά που είσαι άνεργος και δεν μπορείς να πας στον γιατρό, έχεις τέτοιο βιβλιάριο?? 

Ο αλλοδαπός λαθρομετανάστης έχει, παρόλο που...

ΤΟ ΚΟΛΠΟ ΤΟΥ ΚΑΘΕΣΤΩΤΟΣ ΠΟΥ ΚΑΤΑΠΙΝΟΥΜΕ ΑΜΑΣΗΤΟ.

Το μοναδικό κόλπο που έχει το καθεστώς για να κρατά το λαό αιχμάλωτο εξακολουθεί να είναι το παρωχημένο παραδοσιακό δίπολο «Αριστερά – Δεξιά». 

Μέχρι στιγμής δεν έχει εφεύρει κάτι καινούργιο, αν και το εθνικό κράτος, μέσα στο οποίο εμφανίστηκε το δίπολο αυτό, έχει καταρρεύσει.

Με την έλευση των μνημονίων, το καθεστώς έξυπνα έστησε
παράλληλα (με το Αριστερά – Δεξιά) το δίπολο Μνημόνιο – Αντιμνημόνιο. Αντιμνημόνιο τόσο από ..

Ο αποπροσανατολισμός των Ελλήνων.

Του Αλέξη Ζακυνθινού
Επτά χρόνια μετά την καταδικαστική απόφαση εναντίον της Ελλάδας, με βάση την οποία ανέλαβε η Τρόικα τη διακυβέρνηση της με στόχο την ολοκληρωτική λεηλασία της, καθώς επίσης την πλήρη μετατροπή της σε αποικία χρέους των ξένων εντολοδόχων της, η παραπλάνηση/χειραγώγηση των εξαθλιωμένων πλέον Ελλήνων συνεχίζεται ακάθεκτη – αυτή τη φορά με το θέμα της
ελληνικής στατιστικής υπηρεσίας (ΕΛΣΤΑΤ), όπου αναζητείται δήθεν εάν ήταν αυτή υπεύθυνη για την καταδίκη της χώρας στα μνημόνια, λόγω της τεχνητής διόγκωσης του ελλείμματος.

Υπενθυμίζουμε πως λόγω του ελλείμματος αυτού, το δημόσιο χρέος εκτοξεύθηκε στο 128% περίπου του ΑΕΠ από το 112% – ενώ η τότε κυβέρνηση το ανακοίνωσε στους πάντες, κατηγορώντας τους Έλληνες ως διεφθαρμένους, χωρίς παραδόξως να ...

Τελεσίγραφο του ΔΝΤ φέρνει η Βελκουλέσκου.

Έρχεται με φούρια η τρόικα και πάλι… στην τρίτη αξιολόγηση με πολλά δυσάρεστα, αφού όλες οι αλλαγές που ζητά ανατρέπουν ό,τι γνωρίζαμε για τους μισθούς, τις συντάξεις και τις εισφορές.

Περισσότερο απαιτητική εμφανίζεται η εκπρόσωπος του ΔΝΤ, Ντέλια Βελκουλέσκου, η οποία ζητά
τη λήψη νέων, πρόσθετων. Από την κατάληξη των διαπραγματεύσεων, μάλιστα, θα εξαρτηθεί εν πολλοίς και η παραμονή τού ΔΝΤ στο πρόγραμμα.

Οι δανειστές ζητούν ενόψει της αξιολόγησης του Σεπτεμβρίου ίδια εργασιακά στον ιδιωτικό και τον δημόσιο τομέα, δηλαδή για μισθούς, απολύσεις και αξιολογήσεις. 

Ζητούν ακόμη να μην ισχύουν...

Στον «αέρα» οι συντάξεις χιλιάδων εκπαιδευτικών.

Γκάφα της κυβέρνησης που δεν έχει προηγούμενο στα ασφαλιστικά χρονικά στέλνει πίσω στα σχολεία χιλιάδες εκπαιδευτικούς που παραιτήθηκαν, αλλιώς δεν θα πάρουν σύνταξη!

Οι διατάξεις δύο άρθρων (του 33 στο νόμο 4386 και του 239 στο νόμο 4389) που η κυβέρνηση ψήφισε με σκοπό να
απαλλάξει τους εκπαιδευτικούς οι οποίοι θα αποχωρούσαν φέτος από τις μειώσεις συντάξεων που προκαλεί ο νόμος Κατρούγκαλου για το ασφαλιστικό δεν θα ισχύσουν και όσοι ανακαλέσουν τις παραιτήσεις τους μέχρι αύριο 31/8/2016 κινδυνεύουν να μην πάρουν σύνταξη, πόσο .......μάλλον ψαλιδισμένη.

Αναμένουν «πυρηνικό χειμώνα» οι τράπεζες.

Οι τράπεζες προετοιμάζονται για έναν «πυρηνικό χειμώνα» από την αβεβαιότητα που προκάλεσε η απόφαση των Βρετανών να εγκαταλείψουν την Ευρωπαϊκή Ενωση και τη γενικευμένη σύγχυση που πυροδοτείται για την πορεία των διαπραγματεύσεων προς την επισημοποίηση του διαζυγίου μεταξύ Λονδίνου και Βρυξελλών.

Αρνητικό ρόλο σε αυτό το κλίμα αβεβαιότητας διαδραματίζει η
καθυστέρηση της έναρξης των επίσημων διαδικασιών προς το Brexit, δεδομένου ότι η Βρετανίδα πρωθυπουργός, Τερέζα Μέι, δεν έχει ακόμη επικαλεσθεί το άρθρο 50 της Συνθήκης της Λισσαβώνας για την αποχώρηση της χώρας από το κλαμπ των Βρυξελλών.

Πηγή του αμερικανικού ειδησεογραφικού δικτύου CNBC από μεγάλη επενδυτική τράπεζα αποκάλυψε πως οι εταιρείες του κλάδου παροχής χρηματοοικονομικών υπηρεσιών έχουν χαράξει στρατηγική με βάση το πιο δυσμενές σενάριο για τις εξελίξεις που ενδέχεται να ακολουθήσουν ...

ΑΝΤΙΣΤΑΘΕΙΤΕ...!!!

Μας κομμάτιασαν τη συνείδηση, την εθνική ταυτότητα ,τη συλλογική μας μνήμη!

Μέχρι κι η λέξη πατρίδα δαιμονοποιήθηκε κι έγινε η πιο βδελυρή λέξη!
Είμαστε ένας κακοποιημένος και πολλαπλά προδωμένος λαός,που δεινοπάθησε και «σταυρώθηκε»πολλάκις.
Θυματοποιήθηκε και ενοχοποιήθηκε από τους ίδιους τους δημίους του κι ακόμα ματώνει κάτω από την μπότα των ναζί της Ε.Ε και του ΝΑΤΟ!

Μας «κυβερνάνε»χρόνια ανθέλληνες, απόγονοι κοτσαμπάσηδων και δοσιλόγων!
Έπρεπε .....

‘‘Σαλπίσατε Νομή (σιτηρέσιο) !’’

Σύμφωνα με το ιστορικό αφήγημα, ήταν γύρω στα 1914, κατά τη διάρκεια του Α’ Παγκοσμίου Πολέμου, όταν σε ένα οχηματαγωγό πλοίο της εποχής επιβιβάστηκε το ιππικό για να κατευθυνθεί από το μέτωπο στο ναύσταθμο. 

Μέσα στον πανικό υπήρξε μια παράλειψη: 

Ξέχασαν να φορτώσουν σανό για τα άλογα, για τα γαιδούρια και τα μουλάρια. Κάποια στιγμή τα ζώα πείνασαν και άρχισαν να διαμαρτύρονται. Μεγάλη η αναστάτωση στο πλοίο. 

Ο καπετάνιος ζήτησε να μάθει τι συμβαίνει. Τότε ο επικεφαλής αξιωματικός του ιππικού του εξήγησε ότι μέσα στον πυρετό των προετοιμασιών είχαν ξεχάσει να φροντίσουν για την τροφή των ζώων Ο καπετάνιος αφού σκέφτηκε για λίγο του απάντησε:...
«Μην ανησυχείς, άστο σε μένα. Το μόνο που θέλω από σένα είναι να μου φωνάξεις τον σαλπιγκτή σου».
       
Καθώς η ώρα περνούσε, το ...

ΠΩΣ ΜΠΟΡΕΙΣ ΜΕΣΑ ΣΕ 400 ΤΕΤΡΑΓΩΝΙΚΑ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΠΛΗΡΗΣ ΔΙΑΤΡΟΦΙΚΗ ΕΠΑΡΚΕΙΑ (βίντεο)

Γράφει Συντακτική Ομάδα Χειλαδάκη
Ζούμε ομολογουμένως σε πολύ δύσκολους καιρούς και κανείς δεν ξέρει τι μας ξημερώνει το μέλλον.
 Με την σημερινή κρίση και τους κινδύνους της αβεβαιότητας για το αν αύριο θα έχουμε να φάμε, είναι πολύ σημαντικό να μάθουμε πως μπορούμε να επιβιώνουμε μόνοι μας.
Στo κέντρο....