Δευτέρα 7 Απριλίου 2014

Τελικά είναι τυφλή ή αλλοίθωρη;

Η
είδηση…
Σύλληψη ακόμα και εν ενεργεία βουλευτών εάν υπάρξουν κι άλλα βίντεο τύπου Μπαλτάκου με εντολή του Αρείου Πάγου, διέταξε η Εισαγγελέας Κουτζαμάνη.

Ο σχολιασμός…
Η “Ελεύθερη” Δικαιοσύνη με την στάση της μας κάνει να σκεφτόμαστε μήπως τελικά ο κ. Μπαλτάκος λέει την αλήθεια και χειραγωγείτε και κατευθύνεται από πολιτικά πρόσωπα.

Είναι δυνατόν να ενεργεί με αυτό τον τρόπο...

Έκτακτο σχόλιο, για τον έκτακτο...γύψο..

Ο
έρπων φασισμος που έχει εξαπλωθεί καιστις τρείς, διακριτές (υποτίθεται) εξουσίες, που απαρτίζουν ένα δημοκρατικό πολίτευμα (νομοθετική, εκτελεστική, δικαστική),
     ..βάζει εμπόδια, στην ουσία απαγορεύει την ενημέρωση στον ελληνικό λαό.

     Με το πρόσχημα της δήθεν διαφύλαξης της ιδιοτικότητας του πολίτη από καταγραφές συνομιλιών και άλλες, απειλούν με ''αυτόφωρο'' όποιον, έστω και εν ενεργεία βουλευτή, δημοσιοποίησει τέτοιο υλικό!

ΣΤΗΝ ΟΥΣΙΑ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΜΑΘΕΥΤΟΥΝ ΤΑ ΟΣΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑΓΕΓΡΑΜΜΕΝΑ σε...

Είναι ο Γκέμπελς τηλεβιβλιοπώλης;

 Καμία σχέση με τον Γκέμπελς ο Αδωνις που φώναζε σε βίντεο τη φράση του Γκέμπελς «Θα ξαναγυρίσουμε και θα τρέμει η γη!»… Είναι ο Γκέμπελς τηλεβιβλιοπώλης;

Οσο το σκέπτομαι, ο Γκέμπελς θα ήταν καλύτερος υπουργός Υγείας.

Οι Γερμανοί που έμαθαν καλά τον Αδωνι στις συζητήσεις τους, λένε ότι ο Γκέμπελς δεν πιάνει μία μπροστά στον υπουργό μας.

Τρομερούς κινδύνους έχει δημιουργήσει η απόφαση να βγούμε στις αγορές, ακόμα και...

Παραπομπή για κατάλυση του συντάγματος και έσχατη προδοσία για την Ευτέρπη Γκουτζαμάνη. Να τελειώνουμε με τους ακριβοπληρωμένους της διαφθοράς, την συναλλαγής και των δικαστικών κυκλωμάτων...Μου στερεί το δικαίωμα να ξέρω πόσα πήρε, γιατί τα πήρε, από ποιους τα πήρε και πότε. 

Μου στερεί το δικαίωμα να διαμορφώσω αδιαμεσολάβητα και ακώλυτα γνώμη για το τι θέλω να ψηφίσω. 

Μου στερεί το δικαίωμα να υπερασπιστώ την χώρα και την δημοκρατία. Μου στερεί το δικαίωμα σε δίκαιη δίκη. 

Το δημόσιο συμφέρον και η απρόσκοπτη πληροφόρηση είναι αγαθά υπέρτερα των... 

Που το παράλογο;

Η εισαγγελέας που κατηγορείται σε οπτικοακουστικό υλικό από ανώτατο κυβερνητικό στέλεχος ότι ενεργεί σύμφωνα με εντολές της κυβέρνησης, μετά από υπόδειξη της κυβέρνησης, απαγορεύει τα οπτικοακουστικά υλικά.

Που το παράλογο;

Διαθέσιμες ηλεκτρονικά οι βεβαιώσεις αποδοχών για συνταξιούχους του Δημοσίου.

Ενεργοποιήθηκε η ηλεκτρονική εφαρμογή μέσω της οποίας οι συνταξιούχοι του δημοσίου θα μπορούν να «κατεβάσουν» τις βεβαιώσεις αποδοχών του 2013 ανακοίνωσε η Γενική Γραμματεία Πληροφοριακών Συστημάτων.
Τα ποσά που αναφέρονται στις

Πώς θα ακυρώσετε την κατάσχεση της εφορίας.

Πώς θα ακυρώσετε την κατάσχεση της εφορίας


Ανοίγει ο δρόμος για επιστροφή ποσοστού 50% έως 70% επί των κατασχέσεων που έγιναν στα χέρια τρίτων (καταθέσεις, ενοίκια, μισθοί, συντάξεις οφειλές από προμηθευτές) εφόσον ο φορολογούμενος αποδεικνύει ότι η κατάσχεση που έγινε εγείρει ζήτημα επιβίωσης του ίδιου ή της επιχείρησής του.
Όπως προκύπτει από σχετική εγκύκλιο η άρση της.....

Μην τυχόν και επιβιώσει κανείς στη «Νέα Ελλάδα»: διπλασιάστηκε η εισφορά των πολιτών στα φάρμακα.

Μην τυχόν και επιβιώσει κανείς στη «Νέα Ελλάδα»: διπλασιάστηκε η εισφορά των πολιτών στα φάρμακα
Διπλασιασμό της εισφοράς των πολιτών για την αγορά των συνταγογραφούμενων φαρμάκων έχει επιφέρει το τελευταίο δελτίο τιμών που εκδόθηκε πρόσφατα, σύμφωνα με ανακοίνωση του Φαρμακευτικού Συλλόγου Αττικής. 
Οι φαρμακοποιοί υποστηρίζουν ότι αδίκως...

Πως και γιατί οι ΕΒΡΑΙΟΙ ληστεύουν και δολοφονούν τους Έλληνες! Ποιός κυβερνά την Ελλάδα;

Σχόλιο: Δείτε την γλώσσα του σώματος  ΣΑΜΑΡΑ!... Είναι αρχηγός κράτους που αντλεί δύναμη από τον λαό; ΟΧΙ! 
Τα χεράκια σταυρωμένα και δαγκωμένα χείλη, μπροστά στις εντολές του Εβραίου!..

ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗ απόφαση κατά της άμυνας της Ελλάδας.

Aπoρρίφθηκε το σύστημα CCIAS...
Του Μάνου Ηλιάδη 

Με μια απόφαση-σκάνδαλο, το ΓΕΑ απέρριψε την υλοποίηση ενός εγκεκριμένου ήδη από τη στρατιωτική ηγεσία ελληνικής αναπτύξεως και ...
χαμηλού κόστους αμυντικού συστήματος, το οποίο θεραπεύει τη μεγαλύτερη, αν όχι και τη μοναδική, απειλή την οποία αντιμετωπίζει η Ελλάδα από την Τουρκία, και συγκεκριμένως την απειλή που θα θέτουν σύντομα τα τουρκικά αεροσκάφη Stealth F-35 (τα πρώτα παραλαμβάνονται σε λιγότερο από δύο χρόνια), τα ήδη υπάρχοντα στο τουρκικό οπλοστάσιο χαμηλής ορατότητας μη επανδρωμένα αεροσκάφη HARPY και τα τουρκικής κατασκευής κατευθυνόμενα βλήματα μεγάλου βεληνεκούς. 

Ι. ΜΑΖΗΣ: Ο αντίκτυπος της τότε Κρίσης του Σουέζ στο Κυπριακό βιντεο.

Ο Καθηγητής Κ. Μάζης μας δίδει ένα εξαιρετικό μάθημα γεωστρατηγικής όσον αφορά το διεθνές περιβάλλον μέσα στο οποίο οι Έλληνες της Κύπρου αξίωσαν την ελευθερία τους από τους αποικιοκράτες Άγγλους, και την Ένωση με την Ελλάδα. 

Η πληγωμένη αυτοκρατορία Μ.Βρετανία, βρέθηκε εντός λίγων δεκαετιών δίχως τις περισσότερες από τις αποικίες της. 


Συν τοις άλλοις, ακόμα και η μικρή Κύπρος ξεκίνησε τον ένοπλο αγώνα εναντίον της. 

Η παρουσίαση αποτελεί απάντηση σε ....

Ο Εβραιομασωνικός Άρειος Πάγος: Αυτόφωρο για χρήση παρανόμως κτηθέντος οπτικοακουστικού υλικού, ακόμη και αν είναι θέματος Εθνικής Ασφαλείας!..

«Εάν στο μέλλον επαναληφθεί από οποιονδήποτε και υπό οποιαδήποτε ιδιότητα η χρήση παρανόμως κτηθέντος οπτικοακουστικού υλικού, να κινηθεί η αυτόφωρη διαδικασία έστω κι αν ο υπαίτιος είναι βουλευτής εν ενεργεία. 

Τα παραγγελθέντα ισχύουν και για κάθε άλλο αυτόφωρο κακούργημα».

Καπερνάρος: Η ομολογία Μπαλτάκου μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως αποδεικτικό υλικό στο δικαστήριο - ΒΙΝΤΕΟ

Κάθετος ήταν ο έγκριτος νομικός και βουλευτής των ΑΝΕΛ, Βασίλης Καπερνάρος σχετικά με την συζήτηση που έχει ανοίξει για τα κατά πόσο μπορεί να χρησιμοποιηθεί στο δικαστήριο η ομολογία Μπαλτάκου για την σκευωρία κατά της Χρυσής Αυγής.

Ο κ. Καπερνάρος δήλωσε χαρακτηριστικά: "Το βίντεο μπορεί να αποτελέσει αποδεικτικό υλικό. Θα διακριβωθεί μετά από έρευνα, εάν αυτά τα οποία καταγγέλλει και κατονομάζει ο κ. Μπαλτάκος είναι αληθή. Κι αυτό το λέω γιατί ο απαγορευτικός νόμος εννοεί ιδιωτική συνομιλία που προστατεύει την ....

"ΤΟ ΠΟΤΑΜΙ" ΤΩΝ ΝΤΑΒΑΤΖΗΔΩΝ!! ΤΑ ΡΕΣΤΑ ΤΟΥΣ ΠΑΙΖΟΥΝ ΟΙ ΓΝΩΣΤΟΙ ΝΤΑΒΑΤΖΗΔΕΣ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΕΣ ΤΟΥ ΣΤΑΥΡΟΥ..

''ΠΟΤΑΜΙ'':ΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ 5 ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΕΣ ΤΟΥ ΝΕΟΥ ΚΟΜΜΑΤΟΣ;
Με χρηματοδότες πέντε επιχειρηματίες -έναν εργολάβο και τέσσερις εφοπλιστές, ένας εκ των οποίων έχει ανοικτές φορολογικές εκκρεμότητες- πορεύεται το «Ποτάμι» του κ. Σταύρου Θεοδωράκη.

Όπως γράφει ο Νίκος Σίμος στην εφημερίδα "Παραπολιτικά", τα ονόματα των χρηματοδοτών (σ.σ.: για χρηματοδότες του νέου κόμματος μίλησε ανοικτά και ο κ. Νίκος Δήμου) κρατούνται ως επτασφράγιστο μυστικό... παρά το γεγονός ότι σε πολιτικούς κύκλους είναι ήδη γνωστό ότι .....

Ο ΒΟΝΑΠΑΡΤΙΣΤΗΣ ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ ΣΕ ΕΝΑ ΑΡΧΗΓΙΚΟ ΠΑΡΑΛΗΡΗΜΑ !! "ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ...ΜΠΑΡΝΤΟΝ... Ο ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ"

Σε μια σπαρταριστή συνέντευξη Τύπου, μακράς διαρκείας, ο (εκτός τόπου και χρόνου) Ευάγγελος Βενιζέλος όχι μόνο έκανε δηλώσεις σαν να κυβερνά αυτήν τη χώρα, αλλά έπαθε ολική αμνησία σχετικά με τα καυτά εσωκομματικά θέματα που ταλανίζουν το ΠΑΣΟΚ. 

Ως άλλος Ναπολέων, σε κατάσταση παραισθήσεων, έφτασε χθες στο σημείο να κατηγορήσει τον λαό ότι δεν τον.....

ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΕ Μ@Λ@Κ@ ΨΗΦΙΣΕ ΤΟΥΣ ΠΑΛΙ!!! ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ Ο Ε.Τ. ΑΝΑΚΟΙΝΩΝΕΙ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΣΥΝΤΑΞΕΩΝ!!!! ΑΠΟ 1.1.2015

Έρχονται μεγάλες αλλαγές στις συντάξεις
Αντίστροφη μέτρηση για νέες αλλαγές στις συντάξεις δύο εκατομμυρίων συνταξιούχων και 1,5 εκατομμυρίου ασφαλισμένων αρχίζει με την εφαρμογή των ρυθμίσεων που περιλαμβάνει ο νόμος για τα προαπαιτούμενα της τρόικας.

Η αρχή θα γίνει από τις επικουρικές και παίρνουν σειρά τα μερίσματα αλλά και οι κύριες συντάξεις από το 2015.

Κομβικό σημείο, όπως εξηγεί ο«Ελεύθερος Τύπος», είναι η βασική σύνταξη των 360 ευρώ που θα συνδυαστεί...

ΓΕΝΙΚΗ ΕΦΟΔΟΣ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΩΝ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΩΝ !!! Εχεις ακίνητο; Σου κόβουν τη σύνταξη.


Τη σύνδεση του ύψους της σύνταξης με τη συνολική περιουσιακή κατάσταση του ασφαλισμένου επεξεργάζονται τα αρμόδια υπουργεία, καθ υπόδειξιν της Τρόικας. 

Σύμφωνα με πρωτοσέλιδο δημοσίευμα της εφημερίδας «Ελευθεροτυπία» το αίτημα αυτό έχει τεθεί εδώ και μήνες, ενώ πρόκειται για αντιγραφή του μοντέλου που ακολουθείται στην Αυστραλία, γι αυτό και περιγράφεται ως «μοντέλο καγκουρό».

Το μοντέλο αυτό προβλέπει ότι ....

Γιατί οι τράπεζες δεν έχουν δικαίωμα να κάνουν κατασχέσεις!

Γιατί οι τράπεζες δεν έχουν δικαίωμα να κάνουν κατασχέσεις_Page_1_Image_0001
της Ευαγγελίας Αμπάζη – δικηγόρος Αθηνών
Oι τέσσερις συστημικές τράπεζες έλαβαν συνολικά για την ανακεφαλαιοποίησή τους περίπου 52 δις ευρώ.
 Ο σκοπός της χρηματοδότησης τους ή, άλλως, της ανακεφαλαιοποίησής τους, σύμφωνα με τα άρθρα 27α και 28 του Ν. 3601/2007, ήταν η αποκατάσταση των ζημιών των ιδίων κεφαλαίων τους, τις οποίες υπέστησαν και από τα μη εξυπηρετούμενα ληξιπρόθεσμα δάνεια των φυσικών προσώπων.
Με την προβλεπόμενη.....

ΕΚΤΑΚΤΟ. Διαλύεται η Ουκρανία. Αυτονομήθηκε σήμερα το Ντονέτσκ. Ακολουθούν Χάρκοβο και Λουγκάνσκ.

Διαλύεται βήμα βήμα η Ουκρανία. «Λαϊκή Δημοκρατία» αυτοανακηρύχθηκε σήμερα το Ντονέτσκ μετά από ομόφωνη απόφαση των βουλευτών της, ζητώντας από τον Πούτιν να παρέμβει.

«Το έδαφος της Λαϊκής Δημοκρατίας του Ντονέτσκ βρίσκεται εντός...

ΜΠΑΛΝΤΑΚΟΣ: "ΕΝΕΡΓΟΥΣΑ ΓΙΑ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ" ...(ΗΜΟΥΝ ΣΕ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΑΜΑΡΑ).


Αυτή την δήλωση  έκανε ο τέως Γραμματέας της κυβέρνησης εξερχόμενος από την εισαγγελία όπου είχε κληθεί για να καταθέσει για την παράνομη βιντεοσκόπηση.

Ο κ Μπαλντάκος κατόπιν αυτης του της δήλωσης δίνει άλλη τροπή στην υπόθεση ΜΠΑΛΝΤΑΚΟΣGATE και αποδομεί τους ισχυρισμούς της κυβέρνησης και ....

Οι πολιτικοί στην Ελλάδα είναι δυστυχώς στην συντριπτική τους πλειοψηφία γεωπολιτικά αναλφάβητοι.


του Κίμωνα Γεωργακάκη

Τα Στενά του Βοσπόρου έχουν έρθει για τα καλά στο προσκήνιο, με την Ρωσία να στέλνει αυστηρά μηνύματα σε Η.Π.Α. και Τουρκία για την συχνή παρουσία του αμερικανικού στόλου στην Μαύρη Θάλασσα, η οποία ξεπερνάει κατά το Κρεμλίνο τον τελευταίο καιρό τα αποδεκτά χρονικά όρια. 


Γι’ αυτό η Μόσχα τονίζει ότι «η ρωσική πλευρά θα παρακολουθεί πλέον αυστηρά την τήρηση των προβλέψεων της Συνθήκης του Μοντρέ, που θέτει χρονικούς και άλλους .....

Ρ. Μακρή: Κινδυνεύει η ζωή μου, θα συνεχίζω με αγωγές και κατά βουλευτών.

Η βουλευτής των Ανεξάρτητων Ελλήνων Ραχήλ Μακρή υπεραμύνθηκε της επιλογής της να προχωρήσει σε μηνυτήρια αναφορά κατά δημοσιογράφων, που είχε ως αποτέλεσμα τη σύλληψη της αρχισυντάκτριας του Ελεύθερου Τύπου, Δέσποινας Κονταράκη.

«Δεν μετανιώνω γι’ αυτό που έκανα, και θα το συνεχίσω μέχρι τέλους και με αγωγές», ανέφερε μιλώντας στον ΣΚΑΪ, λέγοντας μάλιστα ότι στις αγωγές της θα συμπεριλάβει και συναδέλφους της βουλευτές όπως η Φωτεινή Πιπιλή.

Η κ. Μακρή υποστήριξε στην Πρώτη Γραμμή ότι κατέφυγε στην αστυνομία και τη δικαιοσύνη γιατί απειλείται η ζωή της.

Είπε ακόμα ότι ....

Παπαδόπουλος: Οι ΑΝΕΛ είναι χρυσαυγίτες με πολιτικά ... Η απάντηση Καμμένου...

Προκλητικές δηλώσεις κατά ΣΥΡΙΖΑ και ΑΝΕΛ.

Ο υποψήφιος ευρωβουλευτής της ΔΗΜΑΡ άφησε αιχμές κατά του ΣΥΡΙΖΑ για τις σχέσεις που διατηρεί με το κόμμα των Ανεξάρτητων Ελλήνων.

«Έχει τεράστια ευθύνη και ο ΣΥΡΙΖΑ για την όσμωση με τους ΑΝΕΛ. 

Αυτοί οι χαριεντισμοί με τον κ. Καμμένο και με την κ. Ραχήλ Μακρή, βλέπουμε για τι πρόσωπα μιλάμε. 

Οι Ανεξάρτητοι Έλληνες είναι.....

Στον… δρόμο για το τρίτο Μνημόνιο – Το κρύβει η Κυβέρνηση λόγω εκλογών...

Έρχεται, όπως σας έχουμε ενημερώσει, τριτο μνημόνιο, όσο και αν στην κυβέρνηση δεν το παραδέχονται. 

Γνωρίζουν πολύ καλά τι θα συμβεί, ωστόσο Σαμαράς και Βενιζέλος τρενάρουν την κατάσταση έτσι ώστε ....

Φωτογραφίες ντοκουμέντο: Νίκος Δένδιας και ο Εβραίος τραπεζίτης, «βρικόλακας» Ρότσιλντ πλάι πλάι! (Βίντεο )

Η οικογένεια Ρότσιλντ βρίσκεται εδώ και 200 χρόνια στην εξουσία όλου του τραπεζικού συστήματος. 

Ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη Δένδιας υπήρξε και ίσως συνεχίζει να είναι συνεργάτης τους στην Κέρκυρα, όπου οι Ρότσιλντ διατηρούν τεράστια βίλα εδώ και πολλά χρόνια. 

Αυτές είναι οι φωτογραφίες τους μαζί .....

Νομικοί κύκλοι: «Πταίσμα η υποκλοπή μπροστά στις καταγγελίες Μπαλτάκου για συνωμοσία πολιτικών και δικαστικών»

Νομικοί κύκλοι και δικαστές ακούγοντας τον κ. Άδωνι Γεωργιάδη να προτρέπει τον εισαγγελέα να καλέσει τους χρυσαυγίτες να καταθέσουν τα βίντεο που έχουν, αναρωτιούνται για την έκταση που ....

ΣΕ ΠΑΝΙΚΟ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ - Σαμαράς: Δεν ξέρω ποιούς έχει παγιδεύσει η Χ.Α.!

Η αγωνία στο εσωτερικό του Μεγάρου Μαξίμου είναι μεγάλη καθώς αυτή τη στιγμή δεν υπάρχει εικόνα για το εάν η Χρυσή Αυγή έχει και άλλες υποκλοπές στην κατοχή της ή απλώς εκβιάζει.

Σε κατάσταση νευρικής κρίσης βρίσκεται η κυβέρνηση από την προηγούμενη Τετάρτη και τη δημοσιοποίηση μέρους του διαλόγου που είχε ο Τάκης Μπαλτάκος με τον Ηλία Κασιδιάρη.

Ο εκβιασμός της Χρυσής Αυγής που ....

ΠΡΟΣΟΧΗ : ΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΜΜΕ ΚΑΝΟΥΝ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΝΑ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΟΤΙ ΕΙΔΕΣ ΚΑΙ ΑΚΟΥΣΕΣ. ΣΕ ΚΑΘΟΔΗΓΟΥΝ ΠΩΣ ΘΑ ΣΚΕΦΤΕΣΑΙ ΚΑΙ ΤΙ ΘΑ ΛΕΣ.


                                                                       ΔΕΝ ΞΕΧΝΩ

"Σύνταξη 360 ευρώ και για τους στρατιωτικούς από 1/1/2015"! Ποιος το είπε.....

“Πάγωσαν” κυριολεκτικά οι πολλοί στρατιωτικοί που βρέθηκαν στο συνέδριο της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ενώσεων Στρατιωτικών στο Περιστέρι. 

Στο βήμα ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξης Μητρόπουλος να λέει με ψυχραιμία όσα έρχονται: Σύνταξη 360 ευρώ και για τους στρατιωτικούς.

Ο κ. Μητρόπουλος υπενθύμισε όσα πολλές φορές έχει πει. 


Μπορεί να μην θέλουμε να τα πιστέψουμε αλλά....

Νέα άθλια παρέμβαση στα εσωτερικά της χώρας από την Εβραική Αμερικανική Κομητεία. Ο γνωστός κύριος Χάρις ξαναχτύπησε για το “Μπαλτάκος Gate”

Επίθεση εναντίον του πρώην γραμματέα της κυβέρνησης Τ.Μπαλτάκου, για τη συνάντησή του με τον Ηλία. Κασιδιάρη και τα υποστηρικτικά σχόλιά του για τη Χρυσή Αυγή, εξαπέλυσε η Αμερικανο-Εβραϊκή Επιτροπή (American Jewish Committee), η οποία .....

Πανικός στην Ευρώπη από τον κινέζικο χορό του Πούτιν!

Μιχάλης Ψύλος

“Ενα φάντασμα πλανιέται πάνω από την Ευρώπη. Η ρωσο- κινεζική συμμαχία σε βάρος της Ευρώπης”. Ο πανικός έκδηλος στις ιστοσελίδες των διεθνών πρακτορείων Μπλούμπεργκ και του Ρόιτερς. “Η κρίση της Κριμαίας σπρώχνει τη Ρωσία να στρέψει το ενεργειακό της ενδιαφέρον προς την Κίνα και την Ασία” γράφει το Μπλούμπεργκ . 


¨Ο Πούτιν κοιτάζει προς την Ασία καθώς η Δύση προσπαθεί να απομονώσει τη Ρωσία” σημειώνει το Ρόιτερς . Η εξήγηση του πανικού απλή: “Η κρίση της Κριμαίας αλλάζει την ενεργειακή πολιτική της Ρωσίας που αναμένεται τώρα να στείλει περισσότερο πετρέλαιο και φυσικό αέριο στην Κίνα, αφήνοντας την Ευρώπη με λιγότερες και πιο δαπανηρές εισαγωγές και αυξάνοντας την εξάρτηση ....

ΟΙ ΡΩΣΟΙ ΡΙΧΝΟΥΝ ΤΟΝ ΣΑΜΑΡΑ. ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΕΣ ΣΥΝΟΜΙΛΙΕΣ ΑΠΟ SUPER ΞΕΝΟΦΕΡΤΟ «ΚΟΡΙΟ» ΕΧΟΥΝ «ΣΑΡΩΣΕΙ» ΤΑ ΠΑΝΤΑ ....

.....ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ, ΕΦΕΤΕΣ, ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΟΥΣ ΤΗΣ ΕΛΑΣ, ΥΠΟΥΡΓΟΥΣ -ΤΟ «ΜΠΑΛΤΑΚΟΣ GATE» ΓΚΡΕΜΙΖΕΙ ΤΗΝ ΣΥΓΚΥΒΕΡΝΗΣΗ

Αποχρώσες ενδείξεις που οδηγούν στο αυτονόητο συμπέρασμα ότι οι βουλευτές της «Χρυσής Αυγής» δεν αυτενεργούν «για να σώσουν το τομάρι τους και να μην πάνε φυλακή», όπως διατείνονται κομματικά τους στελέχη αλλά έχουν και «πλάτες» για να τα βάζουν με τους «Σκύλους της Μέρκελ» και το αδίστακτο σύστημα που τους κλείνει φυλακή, έχουν τινάξει στον αέρα το σάπιο πολιτικό κατεστημένο μιας χώρας που βουλιάζει στη φτώχεια, στα σκάνδαλα και στην παρακμή. 


Μια σειρά από πληροφορίες, υπαινιγμούς, λέξεις και ....