Τρίτη 26 Ιανουαρίου 2016

ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΥΨΗΛΑΝΤΗΣ: «ΜΑΧΟΥ ΥΠΕΡ ΠΙΣΤΕΩΣ ΚΑΙ ΠΑΤΡΙΔΟΣ»

filesupsilantis_171568693
Δεν υπάρχει χειρότερο πράγμα από το να ξεχνάς την ιστορία σου. Να μην έχεις μνήμη. Και εμείς στην Ελλάδα εδώ και δεκαετίες έχουμε το σύμπτωμα της λήθης…
Μεγάλες προσωπικότητες που έδωσαν τα πάντα, το αίμα τους, το βιος τους, για να απελευθερωθεί τούτος ο άγιος τόπος, έχουν πλέον ξεχαστεί από τον νεοέλληνα. Λαός που ξεχνά την ιστορία του, είναι καταδικασμένος να ζήσει ξανά στιγμές σκλαβιάς και υποδούλωσης, όπως σήμερα, όπου τα όπλα αντικαταστάθηκαν από πνευματική και οικονομική υποδούλωση.
Αλήθεια, πόσοι θυμούνται τον μεγάλο Ελληνα Αλέξανδρο Υψηλάντη; Πόσοι τιμούν με .....

Το μεγάλο κόλπο της μονοπώλησης της ελληνικής αγροτικής παραγωγής!

Σύμφωνα με μακρόπνοο σχέδιο, που θα χρηματοδοτηθεί από το ΕΣΠΑ, την Ευρωπαϊκή Τράπεζα Επενδύσεων και το Ελληνικό Επενδυτικό Ταμείο, τέσσερις εταιρείες, θα αναλάβουν την καλλιέργεια, παραγωγή και επεξεργασία των ελληνικών αγροτικών προϊόντων, ενώ αυτά θα διατίθενται στην εγχώρια και διεθνή αγορά από μία μόνον εταιρεία!

Σύμφωνα με παλαιότερο ελληνικό δημοσίευμα, με απόφαση του Eurogroup πριν δύο περίπου χρόνια και με πρωταγωνιστές τον σημερινό Πρόεδρο της ΤτΕ και τότε Υπουργό Οικονομικών Γιάννη Στουρνάρα και τον Γερμανό Υπουργό Οικονομικών και Πρόεδρο της γερμανικής τράπεζας ΚfW, Βόλφγκανγκ Σόϊμπλε, το 2025 πρόκειται να υπάρχουν στην χώρα μας μόνον τέσσερις (4) εταιρείες, που θα αναλαμβάνουν την καλλιέργεια, παραγωγή και επεξεργασία των ....

ΕΛΛΑΔΑ - ΕΣΩΤΕΡΙΚΗ ΧΡΕΟΚΟΠΙΑ - ΤΕΤΕΛΕΣΤΑΙ...

ΒΟΜΒΑ
Σε ασφυξία βρίσκεται η πραγµατική οικονοµία, καθώς η αγορά στενάζει υπό το βάρος του τεράστιου ιδιωτικού χρέους, το οποίο αυξάνεται συνεχώς και έφτασε στο ιλιγγιώδες ποσό των 206,5 δισ.ευρώ!

Μάλιστα, από το ποσό αυτό, τα 133,4 δισ. ευρώ τα χρωστούν επιχειρήσεις σε τράπεζες, ασφαλιστικά ταµεία και εφορία, αδυνατώντας πλέον να ανταποκριθούν στις καθηµερινές τους οικονοµικές συναλλαγές.


Οπως επισηµαίνουν παράγοντες του επιχειρηµατικού κόσµου, µία στις τρεις επιχειρήσεις καθυστερεί σηµαντικά ή αδυνατεί ολοκληρωτικά να πληρώσει λογαριασµούς ∆ΕΚΟ, ενοίκια, υπαλλήλους και προµηθευτές.

Σύµφωνα µε τα τελευταία στοιχεία του....

Μπορεί απλά να δεις γύρω σου τη χώρα των ζόμπι.

2016-01-24_125107.png
Υπάρχουν ακόμα ηλίθιοι που μετράνε τη ζωή με το αν είναι γεμάτη μια καφετέρια.
Υπάρχουν ακόμα ανόητοι που θεωρούν «καλά» το ότι είναι εντάξει με τις τράπεζες και την εφορία.
Πως καλά είμαστε ακόμα γιατί ένα μέρος του πληθυσμού μπορεί ακόμα και τη βγάζει καθαρή μέσα στο μεγάλο σφαγείο.
Επειδή δεν έχει έρθει η σειρά τους.
Επειδή ο χασάπης τους έχει ακόμα στη κατάψυξη να σιτέψουν καλά.....Όχι δεν περνάμε καλά.

Γιατί πίσω από το γέλιο στη καφετέρια και το χαβαλέ διακρίνεις τα άφτιαχτα δόντια που αρχίζουν και σαπίζουν ένα ένα κι έχει μπει ο οδοντίατρος στη λίστα των αχρείαστων ειδών.
Όχι δεν περνάμε καλά, γιατί βλέπεις τις πόλεις να έχουν γεμίσει από κακοσυντηρημένα αυτοκίνητα «χιλιάρια» ή το πολύ «χιλιοτετρακοσάρια», που σε όλο τον πολιτισμένο κόσμο τα δίνουν για να μαθαίνουν τα παιδιά τους να οδηγούν, πριν τους αγοράσουν το καινούργιο σεντάν των 2.500 κυβικών…
Γιατί βάφεσαι και φτιάχνεσαι για το ραντεβουδάκι αλλά στο σπίτι οι υπόλοιποι θα τη περάσουν με κουβέρτα δίπλα σε ....

Τι άλλο πρέπει να γίνει για να επέμβετε;;

Όποιον και να συναντήσεις,όποιον και να δείς,ότι συζήτηση και αν ακούσεις,παντού όλοι με μια φωνή,ανεξαρτήτως κομματικής τοποθέτησης,φτάνουν στο λογικό συμπέρασμα για τα τεκταινόμενα στην Ελλάδα..ΩΣ ΕΔΩ ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΑΛΛΟ!!!

Σε όλα τα κράτη του κόσμου,ανεξαρτήτως ιδεολογίας και πολιτειακής κατάστασης,υπάρχει ένας μηχανισμός απο δικλείδες ασφαλείας,οι οποίες αποτρέπουν φαινόμενα παρακμής σε όλους τους κλάδους της κρατικής εξουσίας.


Σε άλλες περιπτώσεις αυτές οι δυνάμεις και μιλάμε κυρίως για την στρατιωτική ηγεσία κάθε χώρας,όχι μόνο επιβλέπουν την εύρυθμη λειτουργία των πολιτευμάτων,αλλά συμμετέχουν ενεργά,στα εκάστοτε συμβούλια εθνικής ασφαλείας,σε κάποιες περιπτώσεις έχουν δικαίωμα ΒΕΤΟ,σε άλλες διαμορφώνουν με την σοφία και το πρακτικό στρατιωτικό μυαλό που διαθέτουν,ακόμα .....

ΕΠΕΙΔΗ ΞΕΧΝΑΜΕ ΕΥΚΟΛΑ ΣΑΝ ΚΟΡΟΪΔΑ.... ΔΕΣ ΤΙ ΜΑΣ ΕΛΕΓΑΝ ΚΑΠΟΙΟΙ ΠΕΡΣΙ ΤΕΤΟΙΑ ΜΕΡΑ....!!!!

12592785_1663952247155065_68617282749079
ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΑΝΕΙΠΩΤΕΣ Π@Π@ΡΙΕΣ ΚΑΙ Μ@Λ@ΚΙΕΣ... ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΕΠΕΝΔΥΟΥΝ ΣΕ ΕΝΑ ΜΟΝΟ ΠΡΑΓΜΑ.... ΤΗΝ ΚΟΝΤΗ ΣΟΥ ΜΝΗΜΗ...!

Ας προσέξουμε γιατί η απογοήτευση που θα ακολουθήσει...

Ε ψιτ εσείς... Συνέλθετε... Και μη μασάτε αρνητικά την προπαγάνδα που σερβίρουν τα κατοχικά ΜΜΕ, για να μετατρέψουν σε πλεονέκτημα του συστήματος την πίεση των κινητοποιήσεων... 

Τα μνημόνια δε σκίζονται επειδή οι αγρότες βγήκαν στο δρόμο. Τα μνημόνια για να σκιστούν θέλουν πολιτικές αποφάσεις....

ΑΚΟΥΣΑΤΕ ΑΚΟΥΣΑΤΕ...Παραχωρήσαμε όλα τα στοιχεία των Ελλήνων πολιτών (ακόμη και τα ευαίσθητα) στους δανειστές – τοκογλύφους...

Quotes1.jpg
Έγινε και αυτό και χάθηκε κάθε ίχνος εθνικής αξιοπρέπειας.

Το περασμένο Σαββατοκύριακο εντελώς αθόρυβα και μυστικά  (ανήκει στο ΥΠΟΙΚ) μεταβιβάστηκαν, με εντολή των «θεσμών»(τοκογλύφων) όλα τα στοιχεία όλων των Ελλήνων πολιτών (ακόμη και των πλέον ευαίσθητων) στην ΕΛΣΤΑΤ και από εκεί στο γενικό server ....

Κανόνι ετοιμάζεται να βαρέσει στην αγορά ο Μαρινόπουλος;

Στη δικαιοσύνη προσφεύγουν οι προμηθευτές του ομίλου Μαρινόπουλος γιατί δεν τους καταβάλει εδώ και καιρό τις οφειλές που έχει απέναντί τους…

ΤΟ ΥΠΕΡΟΠΛΟ ΤΟΥ ΠΟΥΤΙΝ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΗΣ ΜΑΦΙΑΣ ΤΩΝ ΧΑΖΑΡΩΝ.

Ένα συγκλονιστικό άρθρο του Preston James στους "Veterans Today"
Νικος Καστανιας
Η Ρωσική Ομοσπονδία χρησιμοποιεί το μεγαλύτερο όπλο στον μυστικό πόλεμο που διεξάγει εναντίον της αρρωστημένης κλίκας που ποδηγετεί τον λεγόμενο "Ελεύθερο Κόσμο". Και είναι απίστευτα αποτελεσματικό το νέο αυτό όπλο, που δεν είναι άλλο από την χρήση της πραγματικής αλήθειας για την ταχεία εξουδετέρωση της παγκόσμιας ηγεμονίας της Μαφίας των Χαζάρων
Σημείωση: Το άρθρο βασίζεται σε παλιότερα άρθρα για το θέμα αυτό. Για όσους δεν τα έχουν διαβάσει, η ανάγνωση του παρόντος είναι πιθανό χάσιμο χρόνου και θα είναι δύσκολο να αντιληφθούν τις πληροφορίες που παρέχονται.
Τα κύρια σημεία του άρθρου:

Σε Αμερικάνικη πολυεθνική παραδίδει η κυβέρνηση τον «εθνικό θησαυρό» του λαδιού- Έλληνες πιέζουν την κυβέρνηση να βάλει «λουκέτο» σε 2750 Ελληνικά ελαιοτριβεία.

2016-01-26_073242.png
Ρεπορτάζ: Ζωή Χειμωνίδου
Μορφή «χιονοστιβάδας» παίρνουν οι αποκαλύψεις του newx.gr για την άμεση παρέμβαση Αμερικάνικης πολυεθνικής εταιρείας, με τη βοήθεια μάλιστα Ελλήνων, που επιχειρεί να βάλει στο… χέρι, τον εθνικό «θησαυρό» της χώρας, που είναι το ελαιόλαδο.

Στις αρχές Ιανουαρίου ο γνωστός αγροτοσυνδικαλιστής από τη Φθιώτιδα Βάιος Γκανής, αποκάλυψε στο newx.gr πως τα τελευταία 4 χρόνια έχουν κατατεθεί σε συγκεκριμένες Περιφέρειες, προτάσεις για την κατασκευή τριών «mega factories» ελιάς και ελαιολάδου.


Μάλιστα, χορηγός αυτής της προσπάθειας φαίνεται να είναι η .....

ΣΟΚ απο την Ε.Ε …Στρατόπεδο για 300.000 λάθρο ζήτησαν οι Βέλγοι απο την Ελλάδα!

ΣΟΚ απο την  Ε.Ε …Στρατόπεδο για 300.000 λάθρο ζήτησαν οι Βέλγοι απο την Ελλάδα! - Εικόνα2
Αν είναι δυνατόν τι ζητάνε πλέον οι Ευρωπαίοι από την Ελλάδα …Την ώρα που η Μογκερίνι διαβεβαιώνει την Τουρκία οτι  τα 3 δις ευρώ θα τους δοθούν τάχιστα ….

Ο Βέλγος υπουργός ζήτησε από την Ελλάδα να κατασκευάσει ....

‘Εκτακτη είδηση..η Ρωσία μεταφέρει στηνΣερβία,μη επανδρωμένα αεροσκάφη!!!Θα έχει την δυνατότητα να ελέγχει όλα τα Βαλκάνια και το Κόσοβο!!!

ruskicentar-nis-tjub-650x425
Με μια ιστορικής σημασίας εξέλιξη η οποία στην ουσία έχει »δαιμονίσει»τους δυτικούς,μπήκε αυτή η εβδομάδα,όχι μόνο για την Σερβία,αλλά για όλους τους Ορθοδόξους στην χερσόνησο του Αίμου.

Όπως μας ενημερώνουν Σερβικές πηγές απο το Βελιγράδι,η Μόσχα θα μεταφέρει στην Σερβική πόλη Νίς,μή επανδρωμένα αεροσκάφη για τον καλύτερο έλεγχο της Σερβικής επικράτειας,του Κοσόβου και όχι μόνο!
Οι Ρώσοι κάτι περιμένουν απο τους δυτικούς κατά των Σέρβων,μετά την πρόσφατη συνθήκη στρατιωτικής συνεργάσίας που υπέγραψαν οι δυο χώρες και λαμβάνουν τα μέτρα τους για έγκαιρη προειδοποίηση.


Ταυτόχρονα αυξάνεται.....

Ο επικεφαλής του ESM αποκλείει κούρεμα του ελληνικού χρέους.

Ο επικεφαλής του Ευρωπαϊκού Μηχανισμού Σταθερότητας (ESM) Κλάους Ρέγκλινγκ απέκλεισε σήμερα το ενδεχόμενο κουρέματος του ελληνικού χρέους, αλλά είπε ότι η παράταση των λήξεων και η αναβολή πληρωμής των τόκων είναι επιλογές που οι αξιωματούχοι θα μπορούσαν να χρησιμοποιήσουν για να καταστήσουν το ελληνικό χρέος περισσότερο διαχειρίσιμο.
Ο Κλάους Ρέγκλινγκ, επικεφαλής του ESM, δήλωσε επίσης ότι η Ελλάδα πρέπει να ...

Financial Times: Η Ελλάδα ένα απέραντο κέντρο φιλοξενίας προσφύγων, σε αντάλλαγμα για διαγραφή χρέους

Σε άρθρο γνώμης που παρά ταύτα στηρίζει την ιδέα σε πραγματικές διεργασίες στις Βρυξέλλες και το Βερολίνο, το οικονομικό φύλλο προτείνει το σφράγισμα των συνόρων της Ελλάδας με την υπόλοιπη Ευρώπη, σε αντάλλαγμα μιας γενναίας διαγραφής χρέους.
Άρθρο γνώμης της Financial Times περιγράφει την Ευρώπη της οικονομικής κρίσης και των κλειστών συνόρων και καταλήγει σε μια λύση, win-win, κατά την άποψη του γράφοντος πάντα, η οποία θέλει τη Γερμανία να μεθοδεύει το σφράγισμα των συνόρων με την Ελλάδα που θα γίνει έτσι ένα απέραντο κέντρο φιλοξενία προσφύγων, με αντάλλαγμα μια γενναία διαγραφή χρέους. Την ίδια ώρα βέβαια, ο αρμόδιος υπουργός για ....

Αναβάθμιση της πιστοληπτικής ικανότητας της Ελλάδος. Σημαντική είδηση, ή στημένο παιχνίδι;

Του Κωνσταντίνου Βέργου*
Η πρόσφατη επίσκεψη του πρωθυπουργού στο Νταβός συνοδεύτηκε από μία προσβλητική φράση, αλλά ακολουθήθηκε από μία ευνοϊκή έκθεση ενός επενδυτικού οίκου. Η αμφισβητούμενης σοβαρότητας φράση του κ. Σόιμπλε «είναι η εφαρμογή του προγράμματος, ηλίθιε», και ακολουθήθηκε από τη σοβαρότατη έκθεση του επενδυτικού οίκου S&P που αναβάθμισε την πιστοληπτική ικανότητα της Ελλάδας.

Καταρχήν η αναβάθμιση της Ελλάδος από τον οίκο S&P, λίγες ώρες μόλις μετά την προσβλητική φράση του Σόιμπλε, αποδόμησε τα όποια επιχειρήματα του κ. Σόιμπλε, καθώς η αναβάθμιση έγινε βάσει ελέγχων και λεπτομερέστατων υπολογισμών. Η εφαρμογή των ως τώρα μέτρων από την ελληνική κυβέρνηση, όπως και η πορεία της Ελληνικής οικονομίας, φαίνεται ότι ....

Οι αγρότες να επιλέξουν να γίνουν εργάτες γης ενός υπερ-αγρότη ή μιας εταιρείας που θα εμφανιστεί να εκμεταλλευτεί το βιο τους;;;

Η κυβέρνηση κάνει το πρώτο crash test να ελέγξει μέχρι ποιο σημείο μπορούν να φτάσουν οι αγρότες σε κινητοποιήσεις πριν καταθέσουν το ασφαλιστικό που μαζί με το νέο φορολογικό θα τους αναγκάσει να αφήσουν τα χωράφια ή να επιλέξουν να γίνουν εργάτες γης ενός υπερ-αγρότη ή μιας εταιρείας που θα εμφανιστεί να εκμεταλλευτεί το βιο τους.

Αφού κατέβηκαν στο δρόμο τα τρακτέρ, αφού οι βουλευτές άκουσαν τα εξ αμάξης από τους αγρότες, αφού ο υπουργός Αποστόλου έμεινε κλεισμένος για 12 ώρες μέσα στο κτίριο της νομαρχίας της Κομοτηνής, το υπουργείου Οικονομικών βγάζει σήμερα ανακοίνωση με την οποία προσπαθεί να ανακόψει το κύμα την περαιτέρω εξέλιξη των κινητοποιήσεων.

"Καμία επεξεργασία ....

ΤΟ ΒΕΡΟΛΙΝΟ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕ. ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΩΝ ΤΟΥΡΚΩΝ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΩΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ, ΜΕΤΑ ΤΟΝ ΤΟΥΡΚΙΚΟ ΕΜΦΥΛΙΟ ΠΟΥ ΕΡΧΕΤΕ.

ΟΤΑΝ ΕΔΩ, ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ, ΜΙΛΟΥΣΑ ΓΙΑ ΕΝΑ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΤΙΚΟ ΡΕΥΜΑ ΠΟΥ ΘΑ ΚΑΤΑΚΛΥΣΕΙ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΠΟΥ ΘΑ ΟΔΗΓΗΣΕΙ ΣΕ ΚΑΤΑΣΧΕΣΗ ΤΩΝ ΑΔΕΙΩΝ ΚΑΤΟΙΚΙΩΝ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ, ΠΕΡΑΣΕ ΣΤΑ ΨΙΛΑ. ΤΟΤΕ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΓΕΜΙΣΕΙ ΤΟ ΑΙΓΑΙΟ ΜΕ ΠΛΑΣΤΙΚΕΣ ΒΑΡΚΕΣ. ΤΟΤΕ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΈΔΙΝΕ ΚΑΜΙΑ ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ. ΚΑΝΕΙΣ ΤΟΤΕ ΔΕΝ ΕΒΛΕΠΕ ΟΤΙ ΚΑΤΟΠΙΝ ΓΕΡΜΑΝΟΤΟΥΡΚΙΚΟΥ ΣΧΕΔΙΟΥ ΑΔΕΙΑΖΕ Η ΣΥΡΙΑ. ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΕΓΡΑΦΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΙΛΟΥΣΕ ΓΙΑ ΤΑ ΤΣΟΥΝΑΜΙΑ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΘ’ ΟΔΟΝ ΠΡΟΣ .........ΜΟΝΙΜΗ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.

ΣΚΛΗΡΟΣ ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΤΕΛΟΣ Ο ΣΟΙΜΠΛΕ: «Δεν έχει γίνει συζήτηση για το χρέος» – Πρώτα η αξιολόγηση.

soimple
«Δεν έχουν γίνει συζητήσεις με την Ελλάδα για το χρέος».
Αυτό τόνισε η αναπληρώτρια εκπρόσωπος του γερμανικού υπουργείου Οικονομικών, Φριντερίκε Φον Τισενχάουζεν κληθείσα να σχολιάσει δημοσίευμα του περιοδικού «Der Spiegel».
Σύμφωνα με αυτό συζητείται το ενδεχόμενο να ..

Ο Σόιμπλε τον είπε ηλίθιο, γιατί και ηλίθιος είναι και του Σόιμπλε υπάλληλος είναι.

Είναι πρώτη φορά στην ιστορία της Ελλάδας που βλέπουμε την γαλότσα και την γραβάτα σε παράλληλες κινητοποιήσεις. 

Αυτό δείχνει ότι η κυβέρνηση και οι δανειστές έχουν βάλει στόχο όλες τις επαγγελματικές τάξεις της χώρας. Ένωσαν οι επιτιθέμενοι τους αμυνόμενους σε ένα μέτωπο κάνοντας ξεκάθαρο ότι όλοι είναι ένοχοι και θα πληρώσουν. Τώρα γνωρίζουν άπαντες ότι το σχοινί που....

«ΑΤΖΕΝΤΗΣ» ΤΗΣ SIEMENS Ο ΚΟΥΛΗΣ;

keimeno_apostolou
Ουδείς πλέον, μπορεί να αμφισβητήσει στο Πανελλήνιο, την ομερτά που συνδέει την Οικογένεια Μητσοτάκη με την γερμανική πολυεθνική εταιρεία Siemens.
Αυτήν την ομερτά την παρουσίαζε και την αναδείκνυε ο Μιχάλης Χριστοφοράκος μέσω των περιβόητων ημερολογίων που συντηρούσαν η Κατερίνα Τσακάλου και η Χριστίνα Καλοκούβαρου. 
Τα μέλη της γραμματείας του ισχυρού άνδρα της Siemens που κατέγραφαν όλες τις συναντήσεις του ιδίου με το πολιτικό και επιχειρηματικό λόμπυ της Ελλάδος. Σε αυτά τα ημερολόγια, δεν υπήρχε εβδομάδα που να μην αναφέρεται κάποια επαφή με μέλος της Οικογένειας Μητσοτάκη. 
Όπως αναφέρονται και οι συμμετοχές μελών της Οικογένειας Μητσοτάκη σε όλες τις επίσημες και ανεπίσημες εκδηλώσεις της Siemens. Γιατί δεν υπήρχε ποτέ περίπτωση να γίνει επίσημη εκδήλωση της Siemens και να λείπει από αυτή η Ντόρα ή ο...Κυριάκος.
Όλα τα παραπάνω τα διαχειριζόταν η κ. Τσακάλου, η οποία μέχρι σήμερα – εκτιμώ – στις τόσες συνεντεύξεις της ή καταθέσεις της στη Δικαιοσύνη, δεν έχει πει ούτε τη μισή αλήθεια. Εκείνη γνωρίζει περισσότερα από τον οποιοδήποτε. Ήταν το μάτι και το αυτί .....

Δεσμεύουν όλους τους λογαριασμούς των Ελλήνων μεγαλοκαταθετών της UBS

194497-ubs
Οι οικονομικοί εισαγγελείς που διαχειρίζονται τις υποθέσεις με τις λίστες φοροδιαφυγής είναι αποφασισμένοι να δεσμεύσουν όλους τους τραπεζικούς λογαριασμούς Ελλήνων μεγαλοκαταθετών της UBS.
Ειδικότερα, εντός της εβδομάδας οι οικονομικοί εισαγγελείς θα στέλνουν κλήσεις – ανά 100 – προς τους 11.558 καταθέτες της λίστας Μπόργιανς και πλέον αυτοί θα καλούνται όχι ως μάρτυρες  αλλά ως ύποπτοι για την τέλεση των κακουργημάτων της....