Πέμπτη 19 Μαΐου 2016

Ποιοί φάγανε τελικά τα λεφτά; Οι εβραιομασόνοι ή οι συνταξιούχοι;

debt
Το 80% του χρέους αντιστοιχεί στα ελλείμματα του ασφαλιστικού συστήματος, όπως δήλωσε ο κ. Γιαννίτσης.

Η τοποθέτηση αυτή ανατρέπει την κοσμοθεωρία εκείνων που είχαν πιστέψει ότι η ελληνική κρίση ήταν προϊόν συνωμοσίας των Εβραιομασόνων, για να μας πάρουν τζάμπα τον ήλιο μας. Επίσης, δεν έχουμε αμφιβολία ότι δεν πρόκειται να ασχοληθεί κανείς σοβαρά. Όπως δεν ασχολήθηκε και τότε, το 2001...
Τι συνέβη το 2001; Η μαρτυρία ανήκει στον κ. Γιώργο Φλωρίδη, υπουργό εκείνης της περιόδου: «Το υπουργικό συμβούλιο δέχτηκε με ενθουσιασμό το σχέδιο Γιαννίτση για το Ασφαλιστικό και μάλιστα ομόφωνα. Στη συνέχεια κι όταν οι υπουργοί μετέβησαν στα γραφεία του ΠΑΣΟΚ, η στάση τους άλλαξε ριζικά. 

Ήταν οι ίδιοι άνθρωποι που είχαν υποδεχτεί με ενθουσιασμό την εισήγηση ως υπουργοί. Το σχέδιο Γιαννίτση έμεινε έτσι στα χαρτιά». Είναι μία μαρτυρία που δείχνει τι ακριβώς συνέβη. Αλλά ο κ. Φλωρίδης συνέχισε: «η πρώτη σοβαρή προσπάθεια αντιμετώπισης του Ασφαλιστικού έγινε από την κυβέρνηση Μητσοτάκη, δέκα χρόνια πριν το σχέδιο Γιαννίτση. 

Αλλά το 1993 ήρθε πάλι ο... σοσιαλισμός και αποφάσισε να αλλάξει τα βασικά σημεία του νόμου».

Για να αγγίξουμε την αλήθεια, χρειάζεται να....

Όλα Συνηγορούν Πως Οδεύουμε Στη Διεθνοποίηση Του Αιγαίου!

Η επίδειξη της σημαίας του ΝΑΤΟ στο Αιγαίο και πώς οι προπαρασκευαστικές ενέργειες της Τουρκίας για επίθεση μπορεί να οδηγήσουν στη διεθνοποίησή του. 
Είναι γνωστή η λαϊκή ρήση «όταν μαλώνουν δύο, κερδίζει ο τρίτος». Υπάρχουν ανησυχητικά σημάδια, που πρέπει απαραιτήτως να ληφθούν σοβαρά υπόψη από τους αρμοδίους, έστω ως υπόθεση εργασίας.

Θεωρείται πλέον δεδομένο, ότι κάθε καλοκαίρι θα υπάρχουν πηχυαίοι τίτλοι στα ΜΜΕ που θα ενημερώνουν για «ένταση στο Αιγαίο». Όποιος ανατρέξει σε δημοσιεύματα προηγουμένων χρόνων θα το διαπιστώσει. Στις καλές εποχές της οικονομίας (πλαστές εικόνες μεν, αλλά με εισροή άφθονου χρήματος) υπήρχε πάντα η .....

SZ: Έκρηξη Σόιμπλε Με Την Πρόταση Του ΔΝΤ Για Το Χρέος - «Όσο Είμαι Υπουργός Αυτά Δεν Γίνονται»

Στην έντονη αντίδραση του Β.Σόιμπλε προσκρούει η γενναιόδωρη πρόταση του ΔΝΤ για τη διαχείριση του ελληνικού χρέους, σύμφωνα με δημοσίευμα της Süddeutsche Zeitung.

Το ΔΝΤ προτείνει να σταματήσει η Ελλάδα την αποπληρωμή δανείων μέχρι το 2040 ή οι ευρωπαίοι να παγώσουν τα επιτόκια για τα ελληνικά δάνεια στα σημερινά επίπεδα του 1,5%. Ωστόσο ο Σόιμπλε, αναφέρεται στο δημοσίευμα, ξεκαθαρίζει ότι δεν αποδέχεται «πάγωμα» των επιτοκίων και ότι «με αυτόν δεν πρόκειται να υπάρξει» μία τέτοια εξέλιξη.
Οι πληροφορίες περί πρότασης του ΔΝΤ για το ελληνικό χρέος δεν αλλάζουν τα δεδομένα που θα συζητηθούν στο Eurogroup, δηλώνει το γερμανικό υπουργείο Οικονομικών.

Ειδικότερα, όπως μεταδίδει η Deutsche Welle, η γερμανική εφημερίδα επικαλούμενη πηγές από «διαπραγματευτικούς κύκλους» στην Ουάσιγκτον, υποστηρίζει ότι το Διεθνές Νομισματικό Ταμείο προτείνει να αποπληρωθούν σταδιακά, από το 2040 μέχρι το 2060, τα ....

Τι Συμβαίνει Με Τον Ορυκτό Πλούτο Της Χώρας Και Ο Ρόλος Του ΙΓΜΕ.


Χάρης Σμυρνιώτης 

Η δημιουργία του ΙΓΜΕ (τότε ΙΓΕΥ) το 1952 ήταν σε άμεση συνάφεια με την ανακάλυψη και αξιοποίηση του Ορυκτού Πλούτου της χώρας και συνδέεται με το σχέδιο Μάρσαλ που μετά τον εμφύλιο αποτέλεσε το μοχλό αλλά και το σχέδιο της ανάπτυξης της χώρας σε μια κατεύθυνση εξασφάλισης ικανών και φτηνών πρώτων υλών για την βιομηχανική ανάπτυξη των ΗΠΑ αλλά και των ανεπτυγμένων βιομηχανικών χωρών. 

Έτσι η χώρα πέρασε από τον μύθο της ψωροκώσταινας (της φτωχής και εξαρτημένης) στην φάση της χώρας με ενδιαφέρον πλούτο πρώτων υλών που έπρεπε να εξαρτάται από τις χώρες που “που αξιοποιούσαν τον ορυκτό πλούτο της ”.

Με βάση τις έρευνες του τότε ΙΓΜΕ εντοπίσθηκαν μια σειρά πρώτες ύλες(λιγνίτες, βωξίτες, σιδηρονικέλιο, λευκόλιθοι, μικτά θειούχα μεταλλεύματα, χρωμίτες, βιομηχανικά ορυκτά, μάρμαρα κ.α.) και ....

Η Ελλάδα, το ΝΑΤΟ και η αρπαγή Κύπρου και Αιγαίου.

null












ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΑΚΟΠΟΥΛΟΣ

Για μια φορά τουλάχιστον, ο Πρόεδρος της Κύπρου είπε την αλήθεια! Πλησιάζουμε, είπε, στο τέλος του Γολγοθά. 

Εν τη ρύμη του λόγου του ξέχασε μάλλον ότι ο Γολγοθάς τελειώνει με τη Σταύρωση.

Ο κ. Αναστασιάδης, πρέπει να του το αναγνωρίσουμε, είναι μαχητής. 

Αγωνίστηκε με πάθος το 2004 υπέρ της υιοθέτησης του Σχεδίου Ανάν, που προέβλεπε τη μετατροπή της Κυπριακής Δημοκρατίας σε προτεκτοράτο. 

Θα ήθελε να το κάνει και τώρα, αλλά του «χαλάει τη σούπα» το γεγονός ότι οι υπήκοοί του, ακόμα και οι κομματικοί του φίλοι, δίνουν μεν ενίοτε την εντύπωση ότι τελούν σε «χειμερία νάρκη», αλλά, κάπου κάπου, όμως, φαίνεται ότι ξυπνάνε απότομα. 

Αυτό συνέβη όταν, π.χ., ο πρόεδρος της ΕΔΕΚ, πρόσφατα, αποκάλυψε τον σχεδόν ταυτόσημο χαρακτήρα των ρυθμίσεων που συζητάνε Ακιντζί και …

Οι ζημιές σε βιομηχανία, κατασκευαστές, εμπόριο, τράπεζες και ασφάλειες την τελευταία 6ετία. Αλήθεια υπάρχουν ακόμα αφελείς που πιστεύουν ότι οι ξένοι ήλθαν να μας βοηθήσουν και όχι να ρευστοποιήσουν την Πατρίδα μας ;;;;

tromaktiko2145.jpg«Βαρύ πλήγμα δέχτηκαν οι ελληνικές επιχειρήσεις, μέσα σε έξι χρόνια έντονης κρίσης, λειτουργώντας σ’ ένα ιδιαίτερα δυσμενές περιβάλλον» επισημαίνει ο διευθύνων σύμβουλος του Ομίλου ICAP Νικήτας Κωνσταντέλλος. 
Όπως προκύπτει από την ανάλυση των στοιχείων της ICAP Data Bank, οι απώλειες που υπέστησαν οι εταιρείες της «πραγματικής» οικονομίας στις οικονομικές χρήσεις 2009-2014 ήταν τεράστιες.
Σύμφωνα με τον κ. Κωνσταντέλλο, «το σύνολο των ελληνικών εταιρειών (εκτός τραπεζών) απώλεσε περισσότερο από το 1/3 του ενεργητικού τους, παράλληλα δε τα συνολικά ίδια κεφάλαια των εταιρειών συρρικνώθηκαν. 
Εντυπωσιακή ήταν επίσης η μείωση της συνολικής δραστηριότητας, αφού η σωρευτική απώλεια στο συνολικό κύκλο εργασιών άγγιξε το ιλιγγιώδες ποσό των 67 δισ. ευρώ (-30%), γεγονός που οδήγησε σε επιδείνωση των περιθωρίων κέρδους και σε υπέρογκες ζημίες (26 δισ. αθροιστικά από το 2010-2014). 
Σε αυτό το νούμερο δεν συμπεριλαμβάνονται τα 60 δισ. ευρώ ζημία που είχαν οι τράπεζες σε τέσσερις οικονομικές χρήσεις. 
Βέβαια, οι επί μέρους κλάδοι ………

Από κεκτημένη ταχύτητα αποκαλούμε ακόμα «δικαστικούς»

Το ΣτΕ είναι γνωστό για την γραφικότητά του που υπερβαίνει ακόμα και εκείνη του ηλιοβασιλέματος στη Σαντορίνη
 Μάλιστα, με τον πρότερο ένδοξο βίο του έχει δώσει αποφάσεις που έχουν αποτυπωθεί σαν βαθιές πληγές σε ότι κύρος είχε απομείνει στους ΔΥ, που από κεκτημένη ταχύτητα αποκαλούμε ακόμα «δικαστικούς».
Χαρακτηριστική περίπτωση του τρόπου με τον οποίο οι δικαστές μας ιδρώνουν για να βγάλουν το ψωμί τους είναι οι δύο κυρίες του πρώτου μνημονίου, οι οποίες αποφάνθηκαν πως το σύνταγμα αποτελεί εμπόδιο στο δημόσιο συμφέρον. 
Είχαν τότε αναπτύξει το… επιθεωρησιακού ενδιαφέροντος σκεπτικό ότι «κάτω από ειδικές συνθήκες δημοσιονομικού προβλήματος, το εκάστοτε μνημόνιο που παραβιάζει το δημοκρατικό πολίτευμα και τα ανθρώπινα δικαιώματα ενώ ....

Προς πώληση ΟΑΣΑ, ΕΥΔΑΠ, ΕΥΑΘ, Μετρό, ΟΑΚΑ και ΔΕΗ.

deite-poies-deko-mpainoun-sto-upertameio-se-duo-kummata
Με την έναρξη λειτουργίας του νέου Ταμείου περνάνε ο ΟΑΣΑ , η ΟΣΥ Α.Ε η ΣΤΑΣΥ ΑΕ το ΟΑΚΑ και τα ΕΛΤΑ .ΑΕ όπως ανακοίνωσε στη Βουλή καταθέτοντας το σχετικό παράρτημα ο αναπληρωτής υπουργός Οικονομίας Γιώργος Χουλιαράκης.
Κατά τον ίδιο το επόμενο διάστημα θα ενταχθούν στο νέο υπερταμείο οι……

Το πολυνομοσχέδιο της προδοσίας.

Βάζουν κόφτη σε όλα εκτός από όσα θα αρπάζουν οι επενδυτές – Οι Βρυξέλλες καταργούν την δημοκρατία με την ψήφο της «δημοκρατικής» Βουλής.
Το τελικό καθάρισμα κάνει η κυβέρνηση με την ψήφιση του πολυνομοσχεδίου.

 Η τελική παράδοση της διακυβέρνησης της χώρα και τυπικά ολοκληρώνεται.

 Η κυβέρνηση όχι μόνο νομιμοποιεί, όπως και οι προηγούμενες τον «Αυτόματο Μηχανισμό Δημοσιονομικής Προσαρμογής Προϋπολογισμού της Γενικής Κυβέρνησης», αλλά στην τροπολογία που κατέθεσε υπάρχουν και οι εξαιρέσεις, οι οποίες καλύπτουν από την όποια μείωση δαπάνης ιδιώτες που θα μπουν στο παιχνίδι άλωσης-ανάπτυξης της χώρας.

Οι επενδυτές και τα λαμόγια δεν....

Με τιμές αρχηγού κράτους η εικόνα της Παναγίας Σουμελά στο ΥΕΘΑ! – Ανοικτές οι πόρτες για τους πολίτες.

Η εικόνα της Παναγίας Σουμελά θα γίνει δεκτή με τιμές αρχηγού κράτους την Παρασκευή 20 Μαΐου στο Υπουργείο Εθνικής Άμυνας, στο πλαίσιο των εκδηλώσεων μνήμης για τη Γενοκτονία των Ελλήνων του Πόντου και των Αρμενίων που διοργανώνει από τις 17 έως τις 22 Μαΐου.

Για πρώτη φορά στο Υπουργείο Εθνικής Άμυνας θα είναι ανοικτές οι πόρτες για τους πολίτες που επιθυμούν να προσκυνήσουν την εικόνα της Παναγίας Σουμελά.

Στο πλαίσιο των εκδηλώσεων....

ΕΚΤΑΚΤΟ: Βρετανός στρατηγός προειδοποιεί: Το ΝΑΤΟ ρισκάρει πυρηνικό πόλεμο με τη Ρωσία.

Το ΝΑΤΟ ρισκάρει να εμπλακεί σε πυρηνικό πόλεμο με τη Ρωσία, μέσα στον επόμενο χρόνο, αν δεν αυξήσει τις αμυντικές δυνατότητες των χωρών της Βαλτικής, επεσήμανε ένας από τους σημαντικότερους εν αποστρατεία στρατηγούς του οργανισμού.

Ο στρατηγός Σερ Ρίτσαρντ Σίρεφ, ο οποίος υπηρέτησε ως Υπαρχηγός των συμμαχικών δυνάμεων της Ευρώπης, μεταξύ 2011-14, είπε πως μια επίθεση στην Εσθονία, τη Λιθουανία ή τη Λετονία -όλες είναι μέλη του ΝΑΤΟ- αποτελεί σοβαρότατη πιθανότητα και η Δύση θα πρέπει να δράσει άμεσα για να ....

Στρατηγός Γ. Αϋφαντής: ΘΡΗΣΚΕΙΑ και ΕΛΕΓΧΟΣ ΛΑΩΝ [vid]


ΨΗΛΑ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΕΛΛΗΝΟΨΥΧΟΙ !! ΨΗΛΑ ΚΑΙ ΜΠΡΟΣΤΑ ΟΛΟΙ ! ΤΙΠΟΤΕ ΔΕΝ ΞΕΧΝΑΜΕ , ΤΙΠΟΤΕ ΔΕΝ ΞΕΧΝΙΕΤΑΙ !!!


Σας σιχάθηκε όλους εσάς τους ΠΡΟΔΟΤΕΣ ο Ελληνας!!! -23% η τηλεθέαση για τον Λάκη - ο Λάκης ήταν σαν να μετέδιδε δελτίο ειδήσεων κατοχικού στρατού.

Μετά από αρκετό καιρό απουσίας  ο Λάκης Λαζόπουλος χθες το βράδυ αποφάσισε να παίξει ακόμα μια εκπομπή.

Όμως απ΄ότι φαίνεται...αυτή τη φορά οι γνωστοί σανοφάγοι αποφάσισαν να αλλάξουν μενού. Έστω οι περισσότεροι.

Τα 60αρια και 48άρια (την τελευταία φορά) αποτελούν πλέον παρελθόν και πως να μην αποτελέσουν αφού ο Λάκης χθες ήταν ...