Τετάρτη 30 Σεπτεμβρίου 2015

Αποκαλυπτικό άρθρο της Die Welt: Οι Έλληνες πέτυχαν να μας μισήσει όλη η Ευρώπη.

wpid-20150720120608
«ΜΕΧΡΙ ΠΡΙΝ ΛΙΓΟΥΣ ΜΗΝΕΣ ΟΛΟΙ ΜΑΣ ΑΓΑΠΟΥΣΑΝ»!!!

Το έχουμε γράψει από την πρώτη στιγμή: Η μέγιστη επιτυχία της Ελλάδας είναι ότι γκρέμισε την Γερμανική προπαγάνδα σε όλη την Ευρώπη.

Και αυτή η επιτυχία σύντομα θα φέρει καρπούς. Είναι ιστορικά αποδεδειγμένο.«Ένα κύμα μίσους για τη Γερμανία κατακλύζει την Ευρώπη» επισημαίνει η «Die Welt», εξηγώντας ότι το μίσος έχει ξεπεράσει εδώ και καιρό τα σύνορα της Ελλάδας και έχει διαχυθεί σε όλη σχεδόν την ήπειρο.

Όμως, μέχρι και πριν από έναν χρόνο η κατάσταση ήταν διαφορετική, τονίζει
η εφημερίδα.

«Ο γερμανικός λαός παρουσιαζόταν στον αμερικανικό, τον ιταλικό ακόμη και
στον αυστριακό Τύπο ως αυτός που....

ΟΙ ΤΑΓΜΕΝΟΙ ΝΑ ΦΥΛΑΝΕ ΘΕΡΜΟΠΥΛΕΣ ΑΚΟΥΝΕ ;;;;;;O ΚΟΡΥΦΑΙΟΣ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΑΣ Γιάννης Ιωαννίδης, αποκαλύπτει: «Μπορεί σε 50 χρόνια να μην υπάρχει η Ελλάδα ως χώρα»

Κορυφαίος Έλληνας επιστήμονας αποκαλύπτει γιατί η Ελλάδα θα χαθεί σε 50 χρόνια
Ο κορυφαίος ερευνητής Γιάννης Ιωαννίδης, που είναι διευθυντής του Κέντρου Ερευνών Πρόληψης Ασθενειών (Prevention Research Center) στο πανεπιστήμιο Stanford και ταυτόχρονα καθηγητής Παθολογίας, Έρευνας και Πολιτικής Υγείας και Στατιστικής στο ίδιο πανεπιστήμιο, δίνει τον προσωπικό και συνήθως μοναχικό του αγώνα υπέρ της αξιοκρατίαςκαι εναντίον της μετριοκρατίας, η οποία -όπως υποστηρίζει- στην περίπτωση της Ελλάδας μπορεί να μας εξαφανίσει ως χώρα μέσα στα επόμενα 50 χρόνια.
Σε αυτόν ακριβώς τον αγώνα επικεντρώθηκε ο ίδιος κατά την ομιλία του με τίτλο:»Medocracy versus Meritocracy» στο TΕDx academy που έλαβε χώρα το περασμένο Σάββατο 26 Σεπτεμβρίου στο Μέγαρο Μουσικής.
«Θεωρώ ότι είναι πολύ λίγες....

Σε δίκη παραπέμπονται οι 35 εμπλεκόμενοι στην υπόθεση του Ταχυδρομικού Ταμιευτηρίου.

Συνολικά 35 πρόσωπα που εμπλέκονται στην υπόθεση των δανείων του Ταχυδρομικού Ταμιευτηρίου παραπέμπονται σε δίκη με βούλευμα του Συμβουλίου Εφετών.



Στο πολυσέλιδο βούλευμά τους οι δικαστικοί λειτουργοί αποφαίνονται να παραπεμφθούν σε δίκη όλοι οι εμπλεκόμενοι στην υπόθεση.

Οι κατηγορίες που τους οδηγούν στο εδώλιο είναι ....

Άρχισε η εφαρμογή των ασφαλιστικών περικοπών του μνημονίου -Τι προβλέπει η υπουργική εγκύκλιος.

ÐÁÍÅËËÁÄÉÊÏ ÓÕËËÁËÇÔÇÑÉÏ ÓÕÍÔÁÎÉÏÕ×ÙÍ
Εγκύκλιο με την οποία εξειδικεύονται και επαναλαμβάνονται νομοθετικές ρυθμίσεις του μνημονίου όσον αφορά το συνταξιοδοτικό, εξέδωσε το υπουργείο Εργασίας.
Με την εγκύκλιο ορίζονται τα...

Αρχίζει η συρρίκνωση με το κλείσιμο 20 καταστημάτων. Μετά τον «Μαρινόπουλο»! Ετοιμες να "σκάσουν"άλλες δύο ελληνικές αλυσίδες σούπερ μάρκετ...

Harry Lazaropoulos
Άρχισαν τα όργανα μετά τις αλλεπάλληλες ανοησίες της κυβέρνησης και τα παιγνίδια με την αγορά. 
Εδώ και καιρό σας έχω γράψει ότι ο Μαρινόπουλος ζορίζεται πολύ με τα οικονομικά και....

Διαλέχτεεεεεεεεεεε!

H μεγάλη επιτυχία του τρίτου Μνημονίου δεν ανήκει αποκλειστικά στον Αλέξη Τσίπρα...;

tsiprasΑναστάτωση έχει προκαλέσει η δημοσιοποίηση του απόρρητου τηλεγραφήματος του πρεσβευτή της Ελλάδας στην Ουάσινγκτον, που αποκαλύπτει πως οι ΗΠΑ καθοδηγούσαν τον Αλέξη Τσίπρα στις διαπραγματεύσεις με την Μέρκελ.

Τα όσα αναφέρονται στο τηλεγράφημα αλλάζουν τα δεδομένα, αφού είναι φανερό πια πως η μεγάλη επιτυχία του τρίτου Μνημονίου δεν ανήκει αποκλειστικά στον Αλέξη Τσίπρα αλλά και .....

«Ο Γεωργίου απέκρυψε πλεονάσματα 500 δημόσιων οργανισμών για να φουσκώσει το έλλειμμα»…

georgiou_2






Η έκθεση αναίρεσης της αντιεισαγγελέως του Αρείου Πάγου Ξένης Δημητρίου – Βασιλοπούλου για την υπόθεση της αλλοίωσης του ελλείμματος το 2009 είναι καταπέλτης για τον Ανδρέα Γεωργίου της ΕΛΣΤΑΤ αλλά και για όλους αυτούς που οδήγησαν τη χώρα στα μνημόνια αυξάνοντας το χρέος κατά 2010 δισ. ευρώ!

Οι αποκαλύψεις από την έκθεση της δικαστικής λειτουργού είναι ανατριχιαστικές και αποδεικνύουν όλη τη.....