Κυριακή 10 Αυγούστου 2014

Ο λαός πεινάει και οι νταβατζήδες χαίρονται…

H ανοχή σε όλες τι εκφάνσεις της ζωής έχει και κάποια όρια. Και ο κόσμος έχει ανεχθεί πολλά, δεν αντέχει άλλο. Δε μιλάμε ακριβώς για την οικονομική κρίση και τις θυσίες του ελληνικού λαού. 

Μιλάμε γι’ αυτές σε συνδυασμό με τον υπέροχο, αγγελικά πλασμένο κόσμο των νταβατζήδων και πόσο αυτοί θυσιάστηκαν μέσα στο χαμό που βρήκε την Ελλάδα τα τελευταία έξι χρόνια. Έχουν δηλαδή ....

Ολη η λίστα με τις νέες αντικειμενικές τιμές σε 457 περιοχές...



Την λίστα με τις αντικειμενικές τιμές των οικοπέδων στις 457 περιοχές της χώρας που είχαν καθοριστεί από το υπουργείο Οικονομικών με απόφαση του υφυπουργού Γιώργου Μαυραγάνη, πέρυσι τον Ιούνιο (ΠΟΛ.1131/5.6.2013), παρουσιάζει η «δημοκρατία». 

Πρόκειται για τιμές οικοπέδων ανά τετραγωνικό μέτρο δήμου ή κοινότητας στις περιοχές όπου δεν εφαρμόστηκε το αντικειμενικό σύστημα προσδιορισμού της αξίας και χρησιμοποιήθηκαν αποκλειστικά και μόνο για τις ανάγκες επιβολής του Φόρου Ακίνητης Περιουσίας στα φυσικά πρόσωπα, για τα έτη 2011, 2012 και 2013:

Νέο χαστούκι στους Σαμαροβενιζέλους – Η Alpha Bank αδειάζει την κυβέρνηση για τον ΕΝΦΙΑ

Καταπέλτης για την φορολογική πολιτική της κυβέρνησης σε ότι έχει να έχει με τα ακίνητα είναι η Alpha Bank, καθώς στο Εβδομαδιαίο Οικονομικό Δελτίο της κάνει λόγο για απαξίωση και φαλκίδευση της ακίνητης περιουσίας άνω των 300.000 ευρώ.

Όπως σημειώνει:

Η Ελλάδα μεταξύ σφύρας και άκμονος...

Η άσκηση εξωτερικής πολιτικής στην Ελλάδα είναι ίσως ένα από τα δυσκολότερα πράγματα, γι’ αυτό θα πρέπει πάντα οι κυβερνήσεις να επιλέγουν με μεγάλη υπευθυνότητα τους διπλωμάτες και το λοιπό προσωπικό που θα υπηρετήσει έναν τόσο ευαίσθητο και κρίσιμο τομέα, όπως αυτός της εξωτερικής πολιτικής μας. 

Φυσικά...

Θα παγώσουμε! Χωρίς φυσικό αέριο η Ελλάδα – Η Ουκρανία κλείνει τους αγωγούς!

Η Ελλάδα με τη στάση της κυβέρνησης Σαμαρά – Βενιζέλου αναμένεται να πληρώσει πολύ ακριβά το τίμημα της πολιτικής της Άνγκελα Μέρκελ στην Ουκρανία. 

Με πρώτο χτύπημα από σήμερα, το...
εμπάργκο των αγροτικών προϊόντων που επέβαλλε η Ρωσία να χτυπάει κόκκινο σε χιλιάδες οικογένειες αγροτών σε όλη την Ελλάδα, οι ηγέτες της Ουκρανίας ετοιμάζονται να δώσουν το τελειωτικό χτύπημα στην χώρα μας. 

Η Ελλάδα μένει χωρίς φυσικό αέριο! 

Ιδού γιατί επαναφέρουν τον «αντιρατσιστικό» νόμο!

Δεν έχει περάσει πολύς καιρός, από τότε που ο κολλητός και εξ’ απορρήτων του φον Αντωνάκη, Χρύσανθος Λαζαρίδης (ο γνωστός ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΗΣ και σύντροφος των «Ιών»…), διέρρεε ότι...
παρότι το κλεφτο-ΠΑΣΟΚ πιέζει, η νουδούλα δεν πρόκειται να ενδώσει στο λεγόμενο «αντιρατσιστικό» νομοσχέδιο, καθώς και στο σύμφωνο συμβίωσης των κίναιδων, διότι τώρα προέχει η ψευτο-δεξιά στροφή, μπας και ξεγελάσουμε τους αφελείς και φάμε τίποτα ψηφαλάκια της Χρυσής Αυγής και σωθούμε. 

Και μετά τις εκλογές, τα περνάμε όμορφα κι ωραία και με την άνεσή μας…

Ωστόσο, άλλαι ήταν....

Το ΤΑΙΠΕΔ κάνει έξωση σε Καταδρομείς της Ρόδου! Παίρνει το στρατόπεδό τους!

Η ακίνητη περιουσία των Ενόπλων Δυνάμεων είναι στο στόχαστρο του ΤΑΙΠΕΔ .
Ο πραγματικός στόχος για τα ταμεία είναι η ακίνητη περιουσία τους, που είναι μεγάλη.

Δεν είναι απλό σενάριο έχει αρχίσει να συμβαίνει. 

Και μάλιστα σε κάποιες περιπτώσεις...