Σάββατο 20 Σεπτεμβρίου 2014

Κυνική ομολογία της Κομισιόν: Δεν ισχύει στις χώρες του μνημονίου ο Χάρτης των Θεμελιωδών Δικαιωμάτων της ΕΕ!

Απίστευτη ήταν η ομολογία της Κομισιόν ότι στην Ελλάδα και στις χώρες του Μνημονίου δεν ισχύει ο Χάρτης των Θεμελιωδών Δικαιωμάτων της ΕΕ και το Δίκαιο της ΕΕ, σύμφωνα με απάντηση που έδωσε ο Επίτροπος Οικονομικών και Νομισματικών Υποθέσεων της ΕΕ, Γ. Κατάϊνεν, σε σχετική ερώτηση των ευρωβουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ.

Όπως αναφέρεται σε ανακοίνωση του κόμματος της...

Αλήτες, Ρουφιάνοι, δημοσιογράφοι! Από τα Γραφεία Τύπου στο «αντικειμενικό» ρεπορτάζ των τηλεοπτικών σταθμών

Πολλοί πολιτικοί συντάκτες στα συστημικά ΜΜΕ παίζουν πλέον διεκπεραιωτικό ρόλο, καθώς το μόνο που κάνουν είναι (σαν) να μεταφέρουν τη γραμμή από το Μαξίμου και την τρόικα στις μάζες. Η κρίση άλλαξε πολλά και οπωσδήποτε έχει μεταμορφώσει και το τοπίο στα ΜΜΕ και μία από τις αλλαγές είναι αυτή...

Πάνος Καμμένος: Αλλη μια φορα το χρεος οι τόκοι του μνημονίου!



Το σύνολο των δανείων (για την περίοδο Μάρτιος του 2010 – Μάρτιος του 2016), σύμφωνα με τα στοιχεία της ΤτΕ, είναι 245,6 δις. 


Το σύνολο των χρεολυσίων ......

ΥΠΟΘΕΣΗ ΔΟΡΥΦΟΡΙΚΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΩΝ ΤΗΣ ΕΥΠ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Πώς κατέστρεψαν την ικανότητα της Ελλάδας να ελέγχει τα σύνορά της - Η συνωμοσία, τα θύματα, η δικαίωση

O 3oς τακτικός ανακριτής Δ.Φούκας κοίταξε τον άνδρα που είχε απέναντί του και διερωτήθηκε αν άκουσε καλά ή αν του κάτι του ξέφυγε. 
Γι αυτό και ξαναρώτησε: "Είπατε ότι μια ισραηλινή εταιρεία σας πλησίασε και σας έδωσε ολόκληρο τον φάκελο του υπό προμήθεια ρωσικού Γεωγραφικού Συστήματος Πληροφοριών Διασυνοριακής Ασφάλειας της ΕΥΠ και σας είπε ότι αυτό το έργο δεν πρέπει να προχωρήσει;". "Ναι, ακριβώς αυτό"απάντησε άνδρας με τα λευκόγκριζα μαλλιά και τα σοφιστικέ γυαλιά.
"Κι εσείς τι κάνατε;" ξαναρώτησε......

ΟΛΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΑΡΧΑΙΟΚΑΠΗΛΙΑΣ Οι Γερμανοί βγάζουν στο "σφυρί" στο Μόναχο χιλιάδες κλεμμένα ελληνικά αρχαία αντικείμενα και η κυβέρνηση "σφυρίζει αδιάφορα"

Χιλιάδες ελληνικά αρχαιολογικά ευρήματα προϊόντα αρχαιοκαπηλίας βγάζει στο "σφυρί" γερμανική εταιρεία σαν να πρόκειται για δικά της, τα οποία προστίθενται στην ήδη κλαπείσες αρχαιότητες που άρπαξαν οι Γερμανοί Ναζί από την Ελλάδα κατά την διάρκεια της Κατοχής, και τώρα εκτίθενται στο Μουσείο της Περγάμου στο Βερολίνο, είτε βρίσκονται σε ιδιωτικές συλλογές.
Συνεχίζοντας την πολιτική των προκατόχων τους oi σύγχρονοι Γερμανοί πάλι βάζουν "χέρι" στον πολιτιστικό πλούτο του Ελληνισμού.
Πωλούνται σε ....