Πέμπτη 15 Μαΐου 2014

Μια νέα κοπέλλα, ΞΕΥΤΙΛΙΣΕ την ΕΘΝΙΚΗ ΠΡΟΔΟΤΡΙΑ ευρωβουλευτή του ΛΑΟΣ Νίκη Τζαβέλλα (2 βιντεο)

Μια νέα κοπέλλα, η υποψήφια ευρωβουλευτής των ΑΝΕΛ, κυρία ΜΑΝΤΑΛΕΝΑ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ, ΞΕΥΤΙΛΙΣΕ την ΕΘΝΙΚΗ ΠΡΟΔΟΤΡΙΑ και πιόνι των διαπλεκόμενων συμφερόντων, Νίκη Τζαβέλλα.
Σε τέτοια ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΑ σαπρόφυτα που υπηρετούν την ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ, η τιμωρία, εκτός από το ....

Το σχέδιο των «συμμάχων» προβλέπει μετά τη φτωχοποίηση των Ελλήνων, διαμελισμό της Ελλάδος, αρπαγή του ορυκτού πλούτου, και Ισλαμοποίηση της χώρας...

https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEj_1cey_FnabYEmEb8ALdWOwVyl_OXIpWnFozolTqCNb1x3Jeo0evjoBLPT1erL96Mo9aw_t70K3LeUyEAbEHVs1r0QrX1lRuny268dlr0aizOlRuhuA9ctEYkDpFO6u9Ef-qocRRAHurU/s1600/xaros.pngΠροκαλεί εντύπωση και έκπληξη στους Έλληνες το γεγονός ότι οι υποτελείς και εφιάλτες πολιτικοί τηρούν, «άκρα του τάφου» σιωπή
στα Εθνικά μας θέματα. 


Διά της σιωπής θέλουν να περάσουν τμήματα της Ελληνικής επικράτειας, στους εχθρούς γείτονες. Γιαυτό δεν μιλάνε. 

Το επέβαλαν οι Σιωνιστές Παντοκράτορες της Ν.Τ.Π. για να αρπάξουν εύκολα τη Γη μας, και οι δοσίλογοι πολιτικοί το απεδέχθησαν. 
Κανείς από αυτούς δεν μιλάει για τα Εθνικά μας θέματα, λες και δεν υπάρχουν. 


Τα Εθνικά μας Θέματα είναι σήμερα σε πάρα πολύ κρίσιμη καμπή. Ότι θέλει κάνει η Σιωνιστική Ν.Τ.Π. με τους εδώ ....

Απόφαση της Τουρκίας να αντλήσει πετρέλαιο από πλατφόρμα πετρελαίου που ετοιμάζεται να τοποθετήσει στην περιοχή μεταξύ Καστελλόριζου και Κύπρου (η κατάληψη θαλάσσιου, εναέριου ή ηπειρωτικού χώρου μίας χώρας από μία άλλη αναγνωρίζεται παγκοσμίως και ισοδυναμεί με επιθετική πολεμική ενέργεια).

Αιτία πολέμου είναι για την Ελλάδα η απόφαση της Τουρκίας να αντλήσει πετρέλαιο από πλατφόρμα πετρελαίου που ετοιμάζεται να τοποθετήσει στην περιοχή μεταξύ Καστελλόριζου και Κύπρου (η κατάληψη θαλάσσιου, εναέριου ή ηπειρωτικού χώρου μίας χώρας από μία άλλη αναγνωρίζεται παγκοσμίως και ισοδυναμεί με επιθετική πολεμική ενέργεια).

Γράφει ο Γεωργίου Μιχαήλ
Η προκλητικότητα της Τουρκίας συνεχίζεται, αναβαθμίζεται συνεχώς και έχοντας ξεπεράσει κάθε όριο επιχειρούν πλέον μέσα από μία καθαρά επιθετική ενέργεια, χωρίς ....

Ο άξονας Ρωσίας-Κίνας στην πράξη: Απόπλους ομάδας μάχης του ρωσικού Στόλου για την Σαγκάη..

ΓΙΑ ΚΟΙΝΕΣ ΑΣΚΗΣΕΙΣ ΜΕ ΤΟ ΚΙΝΕΖΙΚΟ ΝΑΥΤΙΚΟ ΣΤΑ ΔΙΑΦΙΛΟΝΙΚΟΥΜΕΝΑ ΝΗΣΙΑ SENKAKU
Απέπλευσε σήμερα η ομάδα μάχης του ρωσικού Στόλου Ειρηνικού από την βάση τους στο Βλαδιβοστόκ με κατεύθυνση τη Σαγκάη της Κίνας προκειμένου να συμμετάσχουν στα ναυτικά γυμνάσια που πρόκειται να πραγματοποιήσουν οι δύο χώρες.
Η ομάδα μάχης του ρωσικού Ναυτικού θα συμμετάσχει με σκάφη του κινεζικού Ναυτικού στην άσκηση «Joint Sea-2014″ στη βόρεια περιοχή της ανατολικής Κινεζικής Θάλασσας .
Στα ρωσικά σκάφη περιλαμβάνονται το ....

Mπανανιστάν: Οι οίκοι ανοχής και ....αξιολόγησης παρεμβαίνουν και στις εκλογές...

Σε κρίσιμο σημείο το Ευρώ, το επιτόκιο των Ελληνικών δεκαετών ομολόγων σε άνοδο, η ανακεφαλαιοποίηση των τραπεζών δεν έχει ολοκληρωθεί, η χώρα πάει σε αναπτυξιακό μνημόνιο και οι Οικοι Αξιοολόγησης που για δεκαετίες δεν είχαν αντιληφθεί τα χάλια της Ελληνικής Οικονομίας ούτε πίεσαν να βρεθούν οι κλέφτες που έφαγαν τις καταθέσεις, ανακάλυψαν ότι η Ελληνική Οικονομία που δεν παράγει κανένα προιόν σταθεροποείται. Λένε μπούρδες. 
Γιατί τις λένε;
Τις λένε γιατί ...
.

Ομολογία Ντομινίκ Στρος Καν: «ΔΝΤ και ΕΕ έσφιξαν τη βίδα και πέθαναν τους Έλληνες»

Μετά την παραδοχή του Γερμανού υπουργού Οικονομικών Β. Σόιμπλε ότι «έπρεπε να καεί η Ελλάδα για να σωθεί η Ε.Ε.» και την αποκάλυψη του σχεδίου «Ζ» για την έξοδο της χώρας από το ευρώ, ρίχνει ρουκέτες και ο πρώην επικεφαλής του ΔΝΤ Ντομινίκ Στρος Καν λέγοντας πώς σφίξαμε τη βίδα και εφαρμόσαμε μία πολιτική εξόντωσης των Ελλήνων.
Οι ομολογίες αυτές, που αποτελούν σαφώς προεκλογικά «παιχνίδια» εν’ όψει των Ευρωεκλογών, αποδεικνύουν για ακόμη μία φορά πώς η Ελλάδα με πρωθυπουργό της καταστροφής τον Γ. Παπανδρέου και υπουργό Οικονομικών μετέπειτα τον Ε. Βενιζέλο, τον «κολλητό» στην κυβέρνηση σήμερα του Α. Σαμαρά, έγινε το πειραματόζωο μίας πολιτικής και οικονομικής διάσωσης της Ε.Ε.
Και ενώ όλοι πλέον ....

Δείτε πού και πώς θα ψηφίσετε στις εκλογές 2014 (ΟΔΗΓΟΣ)..


Δείτε πού και πώς θα ψηφίσετε στις εκλογές 2014 (ΟΔΗΓΟΣ)
Οι Δημοτικές και Περιφερειακές εκλογές του 2014 θα διεξαχθούν την Κυριακή 18 Μαΐου 2014 και ο δεύτερος γύρος την Κυριακή 25 Μαΐου 2014, ημερομηνία διεξαγωγής και των Ευρωεκλογών.
Πως ψηφίζουμε

Κάθε συνδυασμός καταρτίζει ενιαία ψηφοδέλτια με τους υποψηφίους κάθε πρώην δήμου (εκλογική περιφέρεια) ξεχωριστά και επίσης με τους υποψήφιους για τα συμβούλια των τοπικών κοινοτήτων.

Η δήλωση Βενιζέλου με την οποία απέκλειε το λαό να αποφασίσει για το ευρώ....


Ηταν η δήλωσε που έγινε χαράματα 4.45΄ αμέσως μόλις επέστρεψε η αποστολή από τις Κάννες. Με τη δήλωση αυτή μας λένε οι FT, το δημοψήφισμα είχε «πεθάνει», όπως και η πρωθυπουργία Παπανδρέου.

Η δήλωση έλεγε: «Η θέση της Ελλάδας μέσα στο ευρώ είναι....

Συνελήφθησαν 1.350 φορολογούμενοι γιατί δεν πέρασαν από ΚΤΕΟ !

Πρωτοφανής αστυνομική επιχείρηση όλη τη νύχτα. 

Συνελήφθησαν σε όλη την Ελλάδα 1.350 φορολογούμενοι, γιατί δεν είχαν περάσει από ΚΤΕΟ τα αυτοκίνητά τους.

Οι κάτοχοί τους συνελήφθησαν, γιατί αρνήθηκαν να πληρώσουν το πρόστιμο των 400 ευρώ που προβλέπεται πλέον από την Εφορία, με την αιτιολογία ότι το αυτοκίνητό τους δεν αξίζει πια, και να το πουλήσουν, όχι 400 ευρώ, ούτε 100 ευρώ.

Στην Αθήνα οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν...

Η κυβέρνηση παγώνει την έρευνα για τις ΜΚΟ (και ξεπαγώνει τα κονδύλια)...

Περίεργα πράγματα συμβαίνουν εδώ και λίγο καιρό σχετικά με τις έρευνες για τον έλεγχο των ΜΚΟ, οι οποίες έχουν γίνει σαν το γεφύρι της Άρτας, που μόλις πήγαινε να χτιστεί, γκρεμιζόταν. Έτσι και με τον έλεγχο των χρηματοδοτήσεων των ΜΚΟ, που συνεχώς δίνονται εντολές διερεύνησης, αλλά η έρευνα δεν ολοκληρώνεται ποτέ.
Της Βασιλικής Σιούτη

Το τελευταίο διάστημα έχουν συμβεί δύο ιδιαίτερα αξιοσημείωτα πράγματα. Σύμφωνα με διασταυρωμένες πληροφορίες....

Η στάση της Χρυσής Αυγής και στις ευρωεκλογές αποτελεί τη μεγαλύτερη και ορατότατη αβάντα προς τη ΝΔ…

Η αβάντα της Χρυσής Αυγής στην κυβερνητική «συμμορία»

Μόνο οι τυφλοί δεν τις διακρίνουν…

Οι απειλές Κασιδιάρη και για άλλες συνταρακτικές αποκαλύψεις, μέσω κασετών, μείνανε ένα απλό πυροτέχνημα: Ήταν απειλές διαπραγματευτικές, οι οποίες θα υλοποιηθούν, όταν και εφόσον, κριθούν απαραίτητες από τα μεγάλα αφεντικά…

Υπάρχουν, ωστόσο, δύο ακόμα σημαντικά πολιτικά γεγονότα που δείχνουν περίτρανα ότι οι διαπραγματεύσεις (ΝΔ-Χρυσής Αυγής) έχουν προχωρήσει ακόμα περισσότερο:

α). Η Χρυσή Αυγή δεν .....

Ο άνθρωπος αυτός είναι πλέον κίνδυνος για τη χώρα-...... Βενιζέλος: Μου έστειλε μήνυμα η κόρη μου λέγοντας «μπαμπά ό,τι είναι να κάνεις πρέπει να το κάνεις τώρα»

Σε σημερινή του συνέντευξη στην Πόπη Τσαπανίδου, ο υπό εξαΰλωση πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Ευάγγελος Βενιζέλος απολογείται για την αποστασία του στις Κάννες, απέναντι στον πρώην πρωθυπουργό, το κόμμα του και τη χώρα, χρησιμοποιώντας το ίδιο του το παιδί!

Χαρακτηριστικά, ο Βενιζέλος αναφέρει:...
έπρεπε να κάνω κάτι αμέσως ....

«Οι ευρωεκλογές δεν συνδέονται με εγχώριες πολιτικές εξελίξεις»

Μπορεί να υπάρξει κυβερνητική σταθερότητα, ακόμη και στην περίπτωση που η ΝΔ και η Ελιά δεν λάβουν υψηλά ποσοστά στις ευρωεκλογές, εκτιμά ο ο υπουργός Διοικητικής Μεταρρύθμισης Κυριάκος Μητσοτάκης, ο οποίος δεν συσχετίζει το αποτέλεσμα των ευρωεκλογών με τις εγχώριες πολιτικές εξελίξεις. 

 Μιλώντας στον ΣΚΑΙ, σχετικά με το δίλημμα Βενιζέλου, ο Κυρ.Μητσοτάκης τόνισε ότι η Ελλάδα είναι «η μόνη χώρα στην Ευρώπη η οποία συνδέει το όποιο αποτέλεσμα των Ευρωεκλογών με...