Τετάρτη 25 Φεβρουαρίου 2015

Ποιες πρόωρες συντάξεις καταργούνται για δημόσιο, ένστολους, τράπεζες.

Νέα όρια ηλικίας στα 62-67

Τέλος στις πρόωρες συντάξεις κάτω των 62 και 67 ετών για μειωμένη και πλήρη σύνταξη και νέο ασφαλιστικό με 5+1 σαρωτικές αλλαγές φέρνει το e-mail της κυβέρνησης με τις δεσμεύσεις που αναλαμβάνει να υλοποιήσει στο τετράμηνο Μαρτίου – Ιουνίου 2015, με την παράταση της δανειακής σύμβασης.

Στο ασφαλιστικό οι δομικές αλλαγές που προτείνονται είναι οι εξής:...

Ο μνημονιακός καρκίνος έκανε ξανά μετάσταση, "αριστερή" αυτή την φορά..

Ξανά - μανά στα ίδια λοιπόν! Λες και δεν έγιναν εκλογές! Όπως μας το χαν ξεκαθαρίσει οι ξένοι "φίλοι" μας...

Ο μνημονιακός καρκίνος έκανε ξανά μετάσταση, "αριστερή" αυτή την φορά, ενώ παράλληλα θα εφαρμοσθεί τετράμηνη αγωγή - σοκ με "αριστερά" μέτρα!

Ο λαός που βασανίζεται για 5 χρόνια από την "παλιαρρώστια" που μας κόλλησαν οι υποτελείς κυβερνήτες του μαζί με τους "αλληλέγγυους" εταίρους "γιατρούς" από το εξωτερικό, άλλαξε στις 25 του Γενάρη τον "γιατρό" γιατί αυτός υποσχέθηκε ριζική θεραπεία και ότι "η ελπίδα έρχεται"...

Δυστυχώς όμως, ο νεαρός πολλά υποσχόμενος και αντισυμβατικός γιατρός αφού έλαβε εντολή για ριζική αλλαγή της θεραπείας, πήγε και βρήκε τους προηγούμενους γιατρούς και ...

Ο Σόϊμπλε απειλεί : «Δεν θα δοθεί ούτε ένα σεντ προκαταβολικά» !!!

Αυτός ο άνθρωπος φαίνεται  έχει  έχει πάθει ...εμμονή με την Ελλάδα.

Ταράσσεται ,  φαίνεται , η ...διάθεσή του!

Κάθε λίγο και λιγάκι  μας  βγάζει  κι ένα ...φιλιππικό!

Σήμερα  ο  Βόλφγκανγκ Σόιμπλε, έστειλε  το μήνυμα:
  • «Δεν θα δοθεί ούτε ένα σεντ προκαταβολικά» !!!
Γιατί απαιτεί (ο Σόϊμπλε) να ΤΗΡΗΘΟΥΝ όλοι οι (παλιοί) ΟΡΟΙ , κι  ας μιλάει ο  Βαρουφάκης  για  ......

Η λίστα του Σόιμπλερ......

1. Αυτός ο χειμώνας είναι ντουμπλ φας, μισός με Σαμαροβενιζέλους και μισός αγκαλιά με την ελπίδα. 

Δεν λέω να ζεσταθώ με τίποτε όσο κι αν τρίβομαι πάνω στην ελπίδα 

2. Το κρύο είναι...
ίδιο και ο καιρός χειροτερεύει 

3. Ήρθαν οι λογαριασμοί φουσκωμένοι προς τα πάνω

4. Δεν υπάρχει σάλιο για να ενταχθώ στις 100 δόσεις 

5. Έκοψα το ένα από τα φάρμακα γιατί ως ανασφάλιστος δεν δικαιούμαι συμμετοχή 

6. Ίσως κάποτε τελειώσουν οι συζητήσεις στις Βρυξέλλες και έρθει η ανάπτυξη 

7. Μεροκάματο δεν φαίνεται.......

Τα τέσσερα εγκλήματα στο σόου της ντροπής!

Δυστυχώς, παρά τους φανφαρόνικους πανηγυρισμούς, η πολυδιαφημισμένη διαπραγμάτευση, δεν υπήρξε τίποτε περισσότερο παρά μια εθελούσια αιχμαλωσία. 

Η μάχη για την Ελλάδα επί της ουσίας δε δόθηκε ποτέ...

Και δε δόθηκε, γιατί...
η Ελλάδα από αυτή τη μάχη είχε ήδη παραιτηθεί προεκλογικά, από τη στιγμή που η κυβέρνηση σύρθηκε εμφανώς στη λογική της «μη διασάλευσης της ευρωπαϊκής πορείας της χώρας». 

Στην ίδια λογική δηλαδή πάνω στην οποία κινήθηκαν και οι προηγούμενοι, για να εμφανίσουν ως αναγκαίο μονόδρομο την ταπεινωτική παράδοση της χώρας.

Αυτή η «διαπραγμάτευση» λοιπόν, ήταν από χέρι καταδικασμένη να οδηγηθεί σε γενικευμένη συντριβή, αναφορικά με τους εθνικούς στόχους…

Και ο λόγος είναι πως η ασυγκράτητη μπαρουφολογία των διαπραγματευτών, όχι μονάχα ακύρωσε και εν τέλει δεν αξιοποίησε τα σημαντικά διαπραγματευτικά τους πλεονεκτήματα, αλλά με τον τρόπο που τα διαχειρίστηκε, τα μετέτρεψε από δυναμικά ατού, σε Αχίλλειο πτέρνα σε βάρος της ίδιας μας της πατρίδας.

Τέσσερα είναι τα εγκληματικά ατοπήματα που.....

ΜΟΝΑΧΟ 1938, ΜΙΝΣΚ 2015;

Σε ένα ιδιαίτερα ενδιαφέρων άρθρο του στην ρωσική εφημερίδα Pravda ο πολιτικός αναλυτής, Hans Vogel, προχωρεί σε κάποιους εύστοχους παραλληλισμούς και επισημαίνει κάποιες πραγματικά χαρακτηριστικές ομοιότητες της...
συνδιάσκεψης για την ειρήνη που είχε γίνει το 1938 στο Μόναχο και την οποία ακολούθησε ο δεύτερος παγκόσμιος πόλεμος, με την συνδιάσκεψη για την ειρήνη που έγινε πρόσφατα στο Μινσκ της Λευκορωσίας, που μόνο την ειρήνη δεν φαίνεται να εξασφαλίζει. 

Το αν το Μινσκ οδηγήσει σε ένα νέο μεγάλο παγκόσμιο πόλεμο, αυτή την φορά χειρότερο από κάθε προηγούμενο Αρμαγεδδώνα, αυτό μάλλον......

Ταπεινωτική Κωλοτούμπα - Το ερώτημα απαντήθηκε: Αυτή τη φορά, η Ελλάδα υποχώρησε!

Το μεγάλο αναπάντητο ερώτημα από την ημέρα που οι Ελληνικές εκλογές έφεραν τον ΣΥΡΙΖΑ στην εξουσία ήταν το εξής: ποιος θα υποχωρήσει πρώτος;

Ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας...κέρδισε την υποστήριξη των εξαθλιωμένων από τη λιτότητα Ελλήνων, δηλώνοντας ότι οι όροι της οικονομικής διάσωσης της χώρας ήταν «νεκροί». 

Στη συνέχεια, σε μια ταπεινωτική κυβίστηση το Σαββατοκύριακο, έπειτα από τις σκληρές διαπραγματεύσεις που είχε.......

Κορυφαίος Οικονομολόγος Προειδοποιεί: Έρχεται Πλήρης Οικονομική Κατάρρευση και Μαζική Πτώχευση!

Με την είδηση για λεγόμενη επίτευξης συμφωνίας ανάμεσα στην Ελλάδα και την Ευρωπαϊκή Ένωση να κάνει τον γύρο του κόσμου, ένας από τους κορυφαίους οικονομολόγους στον κόσμο προειδοποιεί μέσω του KingWorldNews, πως ο κόσμος οδεύει προς πλήρη οικονομική κατάρρευση.

Η εκτύπωση χρημάτων καταστρέφει τον κόσμο

Michael Pento: 

«Το μηδενικό ενδιαφέρον για.....

Πουλάνε κι αυτά που δεν πούλησαν οι προηγούμενοι!

Μέσω της λίστας Βαρουφάκη, η Ελληνική κυβέρνηση παραδίδει όλη την εθνική περιουσία και κρατά τον ρόλο κομπάρσου για τα μάτια του λαού.

Τα νομοσχέδια...
για το ασφαλιστικό και τα εργατικά μπορούν να προωθηθούν με διάφορες νομικίστικους όρους για να φθάσουν στο επιθυμητό αποτέλεσμα που θέλουν οι δανειστές έτσι ώστε να μπορεί η κυβέρνηση να ευχαριστεί συγχρόνως τα αφτιά του Ελληνικού λαού. 

Όμως σε αυτό που δεν μπαίνει καμία αλλοίωση, διότι πρόκειται για τον πλούτο της χώρας, των πολιτών και των......

Εθνικό νόμισμα = εθνική κυριαρχία!

Η σημερινή ευρωζώνη είναι το πεδίο επιβολής απάνθρωπης νεοφιλελεύθερης πολιτικής, μιας ολιγαρχικής νέας τάξης, η οποία χρησιμοποιεί το ευρώ ως μέσο άσκησης ελέγχου κι εκβιασμού κατά των λαών. 
Η σημερινή Ευρωπαϊκή Ένωση εξυπηρετεί τη νεοφιλελεύθερη παγκοσμιοποίηση (φεντεραλισμό) με τελικό στόχο την ολοκληρωτική επικράτηση των λίγων ολιγαρχών κατά ολόκληρων λαών! 
Οι άνθρωποι

Το Μνημόνιο 3 θα είναι το Άδοξο Τέλος του ΣΥΡΙΖΑ! Βράζει η Ελληνική Κοινωνία! Έρχονται Αναταραχές με βίαιες Διαδηλώσεις!


Το Μνημόνιο 3 θα είναι το Άδοξο Τέλος του ΣΥΡΙΖΑ!

Βράζει η Ελληνική Κοινωνία!
Έρχονται Αναταραχές με βίαιες Διαδηλώσεις !
Θα πάρουν πίσω μέχρι και τον αφοπλισμό στις διαδηλώσεις της Αστυνομίας!
 
Και εγένετο Μνημονιο 3! Το θα καταργήσουμε Μνημονιο και Τροικα με ενα Νομο(ΣΥΡΙΖΑ Εγινε Μνημονιο με νεο Πονο!( για τους Ελληνες!)

Σοκ εχει προκαλεσει στους Ελληνες η…

Μας στρίμωξαν στη γωνία. Πάμε για νέο δάνειο....άρα και μνημόνιο..συγνώμη...πρόγραμμα ..!!

Μας στρίμωξαν στη γωνία. Πάμε για νέο δάνειοΥποχρεωμένοι να βρουν λύση μέχρι τα τέλη Μαρτίου είναι η Ελλάδα, οι Ευρωπαίοι εταίροι και οι θεσμοί, προκειμένου να αποφευχθεί η τεχνική χρεοκοπία στην οποία θα οδηγηθεί η χώρα αδυνατώντας να εκπληρώσει τις υποχρεώσεις προς το ΔΝΤ και τον επίσημο τομέα. 
Με το ΔΝΤ να αρνείται να συναινέσει επί του σχεδίου που συμφώνησαν Ελλάδα και ΕΕ, ώστε να ολοκληρωθεί η αξιολόγηση του δικού του προγράμματος τα περιθώρια είναι περιορισμένα. 
Με αυτό τον τρόπο αποκαλύπτεται ότι μόνος στόχος της συμφωνίας της Παρασκευής ήταν η διάσωση του τραπεζικού συστήματος και η αποκάταση πρόσβασης σε ρευστότητα και όχι η ουσιαστική επίλυση του ελληνικού προβλήματος
Όπως επισημαίνουν καλά πληροφορημένες πηγές η κατάσταση που έχει δημιουργηθεί ήταν.....

ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΗ ΔΙΕΝΕΡΓΕΙΑΣ ΔΙΑΦΑΝΟΥ ΛΟΓΙΣΤΙΚΟΥ ΕΛΕΓΧΟΥ ΤΟΥ ΧΡΕΟΥΣ. Η ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΔΕΝ ΔΕΧΕΤΑΙ ΤΗΝ ΠΡΟΤΑΣΗ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΓΙΑ ΑΡΣΗ ΤΗΣ ΑΣΥΛΙΑΣ ΤτΕ ΚΑΙ ΕΛΣΤΑΤ.

Σφοδρή αντίδραση φαίνεται οτι συναντά η ορθότατη πράξη θεσμικής ανασυγκρότησης που προτείνει η κυβέρνηση και αφορά την διακοπή παροχής ασυλίας στους διοικητές της ΤτΕ, της ΕΛΣΤΑΤ και.....

ΟΜΙΛΙΑ ΤΟΥ ΤΡΑΠΕΖΙΤΗ ΡΟΤΣΙΛΝΤ ΠΡΟΣ ΚΑΦΡΟΥΣ. ΘΕΩΡΙΕΣ ΣΥΝΩΜΟΣΙΑΣ Ή ΣΤΥΓΝΗ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ;

ΠΡΟΣΕΞΤΕ ΤΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΛΕΕΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΕΡΚΥΡΑ  Ο ΠΑΣΙΓΝΩΣΤΟΣ ΚΥΡΙΟΣ ΤΡΑΠΕΖΙΤΗΣ. ΛΙΒΑΝΙΣΕ ΤΟΝ ΠΡΑΣΙΝΟΜΠΛΕ ΥΠΟΚΟΣΜΕ, ΚΑΙ ΔΗΛΩΣΕ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΠΙΘΥΜΕΙΣ  ΜΕΓΑΛΕΣ ΑΛΛΑΓΕΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.  

ΕΠΙΣΗΣ, ΑΠΟ ΤΟ 3.42 ΜΕΧΡΙ ΤΟ 4.20 ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΘΕΣΗ ΝΑ ΒΕΛΤΙΩΣΕΙ ΤΑ ΜΟΥΣΕΙΑ, ΤΑ ΦΡΟΥΡΙΑ, ΤΑ ......

Μάθε ποιός πραγματικά μας κυβερνάει και μας εξουσιάζει… Δεν είναι ούτε ο Παπανδρέου,ούτε ο Σαμαράς,ούτε ο Ομπάμα! (BINTEO)

59
Συνιδρυτές της Εθνικής Τράπεζας της Ελλάδας οι… Rothschild & οι περίεργες»συμπτώσεις»….!Οικογένεια Rothschilds ή Ρότσιλντ όπως θέλουν να τους λένε..
Εχετε ακούσει αυτό το όνομα; Οχι; Ουτε εγώ μέχρι πρόσφατα…!Και όμως όλοι ξέρουμε τη Μέρκελ τον Ομπάμα τον Πούτιν τον Μπράου, τον Καραμανλή και τον Παπανδρέου τα πρόσωπα δηλαδή που μας κυβερνούν.. Η μήπως δεν μας κυβερνούν αυτοί;

Παρακάτω θα διαβάσετε ανατριχιαστικά πράγματα που ίσως σας φανούν σενάρια επιστημονικής φαντασίας.. κρατήστε ότι θέλετε, έξυπνοι άνθρωποι είστε..

Απο πού να το πιάσουμε......

Επιμένει ο Γλέζος: O κίνδυνος υπάρχει και θα εκραγεί αν η κυβέρνηση δεν κρατήσει τον λόγο της.

glezos corriereΗ πρώτη συνέντευξη του ευρωβουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ στην ιταλική Κοριέρε ντε λα Σέρα, μετά την σφοδρή κριτική στη κυβέρνηση για τη συμφωνία με το Eurogroup

Συνέντευξη του ευρωβουλευτή Μανώλη Γλέζου φιλοξενεί σήμερα η ιταλική εφημερίδα Κοριέρε Ντέλα Σέρα σχετικά με τις πολιτικές και οικονομικές εξελίξεις στην Ελλάδα και στην Ευρωζώνη και την πολιτική του δράση.

Στην ερώτηση αν βλέπει σε κίνδυνο την ενότητα της χώρας και αν υπάρχει, επίσης, κίνδυνος να .....

Αυτός είναι ο λόγος που οι Γερμανοί θέλουν να αλυσοδέσουν την Ελλάδα με νέο μνημόνιο.

Αυτός είναι ο λόγος που οι Γερμανοί θέλουν να αλυσοδέσουν την Ελλάδα με νέο μνημόνιοΟι Γερμανοί μόνο τυχαία δεν παρουσιάζουν τέτοια προκλητικά μοχθηρή στάση απέναντι στην Ελλάδα (όχι πως δεν το έκαναν και από πάντα…). Μέρκελ και Σόιμπλε θέλουν να διατηρήσουν την χώρα μας σκλαβωμένη στα μνημόνια και τα συνεχή όχι στα αιτήματα της κυβέρνησης είναι σκόπιμα…

 Ποιος είναι ο λόγος; 

Στη Γερμανία ....

NY TIMES: ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΑΚΟΜΗ ΤΗ ΜΕΤΑΣΤΡΟΦΗ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ.

syntagma0qid708_3
Όλα ακολούθησαν τη λογική και προδιαγεγραμμένη οδό τους: η ελληνική κυβέρνηση έστειλε τη λίστα των μεταρρυθμίσεων, οι υπουργοί Οικονομικών της Ευρωζώνης την ενέκριναν, επεκτείνοντας το πρόγραμμα της Ελλάδας και συνάμα η Ελλάδα ανέλαβε δεσμεύσεις για πειθαρχημένο προϋπολογισμό, είσπραξη φόρων και ανακούφιση από την ανθρωπιστική κρίση, ενώ οι Έλληνες κατηγορούν την προηγούμενη κυβέρνηση για την έκρηξη της λιτότητας, της ανεργίας και των στερήσεων.

Κατά τους NY Times όλα αυτά εμπεριέχουν μια λεπτή ισορροπία την οποία η ελληνική κυβέρνηση θα προσπαθήσει να μην διαρρήξει, αν και δεν είναι εύκολο. 
Όπως αναφέρει: «Η κυβέρνηση θα ......