Παρασκευή 17 Μαΐου 2013

Περί ρατσισμού και Δημοκρατίας.


Στο νομό περί ρατσισμού που προωθεί η κυβέρνηση καλό είναι οι αρμόδιοι να θυμηθούν και τα εξής:

Ρατσισμός είναι να αφήνονται οι συνταξιούχοι χωρίς σύνταξη επαρκή για να καλύψουν τις βασικές τους ανάγκες, με αποτέλεσμα να λιμοκτονούν, όχι ως σχήμα λόγου, στην κυριολεξία.

Ρατσισμός είναι...

Ο Πάντζας φώναζε “Χάιλ Χίτλερ” σύμφωνα με τα πρακτικά της Βουλής: Ξεφτιλίστηκαν τα παπαγαλάκια!

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΠΡΑΚΤΙΚΑ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ

Δημοσιοποιήθηκαν προ ολίγου τα πρακτικά της βουλής, σύμφωνα με τα οποία ο ηθοποιός και συριζαίος βουλευτής Πάντζας φώναξε το "Χάιλ Χίτλερ". 

Ας ζητήσουν συγγνώμη τώρα οι συκοφάντες και οι απατεώνες που από το πρωί υβρίζουν και προσβάλουν την Χρυσή Αυγή. 

Η Χρυσή Αυγή....

"Αποτυχία το μνημόνιο στην Ελλάδα"

INΣΤΙΤΟΥΤΟ BRUEGEL

undefined
Στις λανθασμένες προβλέψεις, επιλογές και πολιτικές που υιοθέτησε και εφάρμοσε η τρόικα στο Ελληνικό πρόγραμμα προσαρμογής, σε σχέση με τα προγράμματα της Ιρλανδίας και της Πορτογαλίας, αναφέρεται έκθεση του Ινστιτούτου Bruegel των Βρυξελλών, η οποία δόθηκε χθες στη δημοσιότητα. 

Η μελέτη....

Βόμβα για συντάξεις κάτω των 360 ευρώ...

Αναλγησία για χάρη της τρόικας

Χτυπάει κόκκινο η αναλγησία, καθώς χθες από τη Βουλή -και για χάρη της τρόικας, φυσικά- ο υφυπουργός Εργασίας Νίκος Παναγιωτόπουλος άφησε ανοιχτό παράθυρο για μείωση ακόμη και του ελάχιστου προνοιακού επιδόματος των 360 ευρώ που δίνει ο ΟΓΑ.

Πρόκειται για προνοιακό επίδομα, το οποίο...

ΤΟ ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΟΝ ΤΗΣ ΚΕΡΚΥΡΑΣ (17 ΜΑΙΟΥ 1914)


Η Διεθνής Επιτροπή του Ελέγχου δια ν’ αποσοβήση την επανάληψιν των εχθροπραξιών, εθεώρησε καθήκον της να συνδιαλάξη, εφ’ όσον της ήτο δυνατόν, την έποψιν των Ηπειρωτικών πληθυσμών, τας αφορώσας τας ειδικάς διατάξεις τάς οποίας εζήτουν, πρός τάς βλέψεις της Αλβανικής Κυβερνήσεως.

Υπό το κράτος των....

Κομισιόν: Μπράβο σας... Τώρα οι μισθοί στην Ελλάδα είναι ανταγωνιστικοί!!


undefined
Την προοπτική της Ελληνικής οικονομίας να επιστρέψει σταδιακά στην ανάπτυξη από το 2014, αλλά και την πρόοδο της Ελλάδας στην εφαρμογή του δεύτερου προγράμματος οικονομικής προσαρμογής, επισημαίνει η Ευρωπαϊκή Επιτροπή, σε έκθεση που έδωσε σήμερα στη δημοσιότητα, σχετικά με τα αποτελέσματα της δεύτερης αξιολόγησης του ελληνικού Μνημονίου, η οποία πραγματοποιήθηκε από την Τρόικα το διάστημα μεταξύ 27 Φεβρουαρίου και 11 Απριλίου.

Στην έκθεση των 247 σελίδων...

Φορολογικός διακανονισμός!


Έλληνας πολίτης μετά από φορολογικό διακανονισμό….

Αθρόα προσέλευση πολιτών για αιτήσεις άρνησης δωρεάς οργάνων...


Πολλές οι αιτήσεις άρνησης δωρεάς οργάνων υπό τις συνθήκες που ορίζει ο νέος νόμος, ο οποίος τίθεται σε ισχύ την 1η Ιουνίου!!

Νέο καθεστώς στο μείζον θέμα της δωρεάς οργάνων θα ισχύει από την 1η Ιουνίου, με πολλούς πολίτες να εκφράζουν δικαιολογημένα την αντίθεση τους.

Ήδη αρκετοί πολίτες είναι...

Οι δωσίλογοι παίρνουν λίγα από τους πλούσιους και πολλά από τους φτωχούς.

Ψήφισαν οι αγρότες μαζικά τον Σαμαρά, για να μην έρθουν οι άλλοι ,να μας πάρουν τα χωραφάκια μας, που τα έχουμε πάππου προς παππού, και τώρα ο Αντώνης ετοιμάζεται να τους πάρει και τα χωραφάκια και τον πάππο

Για να είμαστε ακριβείς, δεν τους τα παίρνει τα χωράφια ο Σαμαράς των αγροτών, τους τα φορολογεί με 12 ψωροευρώ ανά στρέμμα.

“Μετά από την απομάκρυνση από το ταμείο ουδέν λάθος αναγνωρίζεται”

50 εκατομμύρια παραπάνω είναι τελικά οι περικοπές στους εν ενεργεία στρατιωτικούς ,σύμφωνα με τα στοιχεία που έχει “περάσει” στο υπουργείο Εθνικής Άμυνας το Γενικό Λογιστήριο του Κράτους. Αντιθέτως για τους απόστρατους δεν έχει ακόμη υπάρξει μια ξεκάθαρη απάντηση για το ίδιο θέμα και οι ενώσεις τους προσπαθούν με επαφές που έχουν νατο ξεκαθαρίσουν.

Τρομοκρατημένος...

 Μικροαστούλης είμαι.
Και...Τρομοκρατημένος.

Μ΄αυτά που βλέπω και ακούω. Με όσα συμβαίνουν.
Μ΄αυτά που έρχονται.
Από την συμπεριφορά των τρωκτικών της Εξουσίας.
Την απληστία τους.
Από την μανία και το πάθος των καρεκλοκένταυρων.
Από την Συνωμοσία των Πυρήνων της... Ψευτιάς.
Την αχαλίνωτη κυβερνητική προπαγάνδα.
Την μισθωμένη υστερία ορισμένων ΜΜΕ.

Τρομοκρατημένος είμαι.
Από αυτούς που έδεσαν τη Χώρα....

ΠΙΟ ΕΠΙΤΑΚΤΙΚΟΙ ΑΠΟ ΠΟΤΕ "Ξεχάστε μείωση φόρων και απολύστε άμεσα!"

Σήμερα ήρθε η δόση των 4,2 δισ. στην Ελλάδα και η επόμενη δόση των 3,3 δισ. θα έρθει πριν επιστρέψουν οι ελεγκτές της τρόικας, με απόφαση του euroworking group στις αρχές Ιουνίου, μόλις εκπληρωθούν τα τρία τελευταία προαπαιτούμενα κριτήρια δηλαδή:

- Το σχέδιο κατά της διαφθοράς
- Η ρύθμιση για τα χρέη των υπερχρεωμένων νοικοκυριών στις τράπεζες και
- Το άνοιγμα της αγοράς ηλεκτρικής Ενέργειας.

X.ΠΑΠΠΑΣ: «Βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ φώναζαν "χάϊλ Χίτλερ"» ΒΙΝΤΕΟ.

«Ήμουν αυτόπτης μάρτυρας. Είπαν τουλάχιστον τρεις βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ “χάιλ Χίτλερ”», κατήγγειλε ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της Χρυσής Αυγής, Χρήστος Παππάς σε παρέμβασή του στο δελτίο ειδήσεων του Alhpa.
«Εμείς είμαστε με τον ελληνικό λαό.

ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟ ΣτΕ Στρατιωτικοί: "Επαναφέρατε το Ελληνικό Γένος - Αλλοιώνονται οι Ε.Δ. και κινδυνεύει η ασφάλεια"


Οι στρατιωτικοί παίρνουν θέση υπέρ της επιστροφής του Ελληνικού Γένους και ζητούν να επανέλθει άμεσα ως προϋπόθεση εισαγωγής σε όλες τις στρατιωτικές σχολές των Ένοπλων Δυνάμεων. 
Πραγματοποιούν μάλιστα συγκέντρωση έξω από το Συμβούλιο της Επικρατείας (στις 9 σήμερα το πρωί) όπου συζητείται η συνταγματικότητα της κατάργησης του Ελληνικού γένους.
Στέλνουν ταυτόχρονα σαφές μήνυμα στην κυβέρνηση και ειδικά στη Ν.Δ. που ενώ επιχείρησε να περάσει τροπολογία για την επαναφορά του Γένους υποχώρησε ατάκτως λόγω των αντιδράσεων των κ.κ. Βενιζέλου και Κουβέλη. 

ΤΙ ΠΡΟΒΛΕΠΕΙ Ο ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ ΤΟΥ Π.Ν. Ο Στόλος στο Αιγαίο σε σχηματισμό προάσπισης της ΑΟΖ - Έρχεται και "Καταιγίδα" πυραύλων.


Όλο το Στόλο ετοιμάζεται να βγάλει στο Αιγαίο το Πολεμικό Ναυτικό για την πραγματοποίηση της άσκησης ΤΑΜΣ «ΚΑΤΑΙΓΙΣ-13» την πρώτη εβδομάδα του Ιουνίου.
Όπως αναφέρουν αποκλειστικές πληροφορίες του defencenet.gr η άσκηση θα είναι αναβαθμισμένη, καθώς οι Ένοπλες Δυνάμεις θέλουν να στείλουν μήνυμα πώς είναι έτοιμες για την υπεράσπιση των κυριαρχικών δικαιωμάτων της χώρας παρά την οικονομική κρίση.

"ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ ΜΑΚΕΔΟΝΩΝ"! "Μαύρη Βίβλο" για "100 χρόνια διωγμών" από τους Έλληνες εκδίδουν τα Σκόπια.


Την "Μαύρη" Βίβλο των "100 χρόνων διωγμών" από τους Έλληνες (!) εκδίδει η κυβέρνηση Γκρουέφσκι βαθαίνοντας ακόμη περισσότερο το χάσμα που χωρίζει τη χώρα των Σκοπίων, από την Ελλάδα, αλλά και την κυβέρνησή του από την ιστορική λογική.
Έτσι μετά τα καρναβάλια με τους "αρχαίους Μακεδόνες" έχουμε την έκδοση ενός βιβλίου από την κυβέρνηση των Σκοπίων το οποίο είναι αφιερωμένο στις σχέσεις μεταξύ Ελλάδας και ΠΓΔΜ και,ειδικότερα, στην πολιτική της Ελλάδας τα τελευταία χρόνια για την αλλαγή της «συνταγματικής» ονομασίας της ΠΓΔΜ.