Πέμπτη 14 Απριλίου 2016

Με ποιον πρώτα να γελάσεις από αυτή την κυβέρνηση;


Η αστυνομία της πΓΔΜ μπήκε επανειλημμένα στο ελληνικό έδαφος για να ρίξει χημικά στους πρόσφυγες. Έτσι λέει το διεθνές δίκτυο RT. Κι αν μόνο το έλεγε, σιγά το κακό. Το θέμα είναι ότι το δείχνει κιόλας σε βίντεο.
Ουσιαστικά γελοιοποιείται το υπουργείο Εθνικής Άμυνας το οποίο αρνείται κατηγορηματικά ότι Σκοπιανοί αστυνομικοί πέρασαν σε ελληνικό έδαφος, απωθώντας τους πρόσφυγες, στα σημερινά επεισόδια στην Ειδομένη.
«Σε καμία περίπτωση δεν έγινε φυσική παραβίαση των βόρειων συνόρων»,ανέφεραν πηγές του υπουργείου. «Το κέντρο επιχειρήσεων κατέγραψε στις 12:30 απόπειρα να περάσουν οι πρόσφυγες τα σύνορα. 
Απωθήθηκαν βίαια, με ....

Η Ολλανδία είναι η περισσότερο προβληματική χώρα του πλανήτη,ενώ η Ελλάδα...

Χρέος
Η Ολλανδία είναι η περισσότερο προβληματική χώρα του πλανήτη, ακολουθούμενη από την Ιρλανδία και, παραδόξως, από τη Δανία – ενώ η Ελλάδα, μαζί με τη Γερμανία, φαίνεται πως έχουν τις καλύτερες προοπτικές για το μέλλον, με βάση τη μελέτη..
Ενώ τα μάτια των αγορών είναι στραμμένα για μία ακόμη φορά στην Ελλάδα, από την οποία απαιτείται σταθερότητα στις θέσεις της και ψυχραιμία στη συμπεριφορά της, ο πλανήτης βυθίζεται όλο και περισσότερο στα βουνά των συσσωρευμένων χρεών – σύμφωνα με μία πρόσφατη μελέτη της McKinsey. 
Τα συνολικά παγκόσμια χρέη έχουν αυξηθεί στα 200 τρις $, ενώ η κατάσταση της Κίνας είναι....

Αβίαστο το συμπέρασμα ... ο καπιταλισμός είναι ένα οργανωμένο έγκλημα στο οποίο μετέχουν οι φτωχοί αφιλοκερδώς.


Κάθε Παπασταύρου με 10 ψωροεκατομμύρια € στην άκρη, ισοδυναμεί με εργασία τουλάχιστον 1.000 χαμηλόμισθων με 8 ώρες εργασία κάθε μέρα για..
έναν ολόκληρο χρόνο. 

10 Παπασταύρου ισοδυναμούν με.....


Ας καταλάβουμε επιτέλους πως η καθημερινή συνήθεια «Αγοράζουμε Ελληνικά!» είναι ο μόνος ασφαλής και σύντομος δρόμος για να ξανασυναντήσουμε την ευημερία και την χαμένη μας αξιοπρέπεια!

ΣΤΗΡΙΖΩ
Ας καταλάβουμε επιτέλους πως η καθημερινή συνήθεια «Αγοράζουμε Ελληνικά!» είναι ο μόνος ασφαλής και σύντομος δρόμος για να ξανασυναντήσουμε την ευημερία και την χαμένη μας αξιοπρέπεια!
Όταν η Ελλάδα μπήκε στη δίνη της οικονομικής κρίσης το 2009, όλοι οι πολίτες που δεν είχαν το προνόμιο ειδικότερων γνώσεων πάνω στην οικονομική επιστήμη άρχισαν να προβληματίζονται σχετικά με τους πρακτικούς τρόπους αντιμετώπισης της νέας, δυσάρεστης πραγματικότητας που άρχισε να διαμορφώνεται ολοένα και εντονότερα μέσα στην Ελληνική κοινωνία.
Για τον λόγο ακριβώς αυτό, από.....

Κτύπημα κάτω από τη μέση: Επανέφερε ξαφνικά το σενάριο του Grexit ο “φίλος” Πιέρ Μοσκοβισί.

Να διατηρήσουν την ψυχραιμία τους ζητεί από όλες τις πλευρές ο επίτροπος Οικονομικών και Νομισματικών Υποθέσεων, Πιερ Μοσκοβισί, με αφορμή την πρόθεση της κυβέρνησης να φέρει στη Βουλή το φορολογικό και το ασφαλιστικό πριν από την επίτευξη συμφωνίας.

Εντύπωση προκαλεί το γεγονός ότι ο Πιερ Μοσκοβισί χρησιμοποίησε μετά από καιρό τη λέξη Grexit, λέγοντας πάντως πως ...

ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΜΕΤΑΤΡΕΠΟΥΝ ΤΑ ΚΟΚΚΙΝΑ ΔΑΝΕΙΑ ΣΕ LEASING;

Του Πέτρου Χασάπη

Δεν θα μπορούσαν άραγε να μετατραπούν εθελοντικά και ανάλογα με την περίπτωση, τα κόκκινα δάνεια για αγορά ακινήτων, σε συμβάσεις leasing, όπου την μεν κυριότητα του ακινήτου θα έπαιρνε η τράπεζα, ο δε δανειολήπτης θα συμφωνούσε να πληρώνει κάποιες μικρότερες δόσεις σε βάθος χρόνου, ώστε να το ξαναπάρει μετά το τέλος της σύμβασης ή έστω να μένει μέσα ή να το εκμεταλλεύεται;

Έτσι και η τράπεζα θα έσβηνε...

ΙΟΒΕ: Συρρίκνωση του ΑΕΠ κατά 1% το 2016.

Συρρίκνωση του ελληνικού ΑΕΠ κατά 1% και αύξηση της ανεργίας «βλέπει» το ΙΟΒΕ για το 2016, σύμφωνα με την τριμηνιαία του Έκθεση για την Ελληνική Οικονομία.

Συγκεκριμένα, το ΙΟΒΕ εκτιμά ότι
τα νέα δημοσιονομικά μέτρα θα πλήξουν τις καταναλωτικές δαπάνες και το εισόδημα των νοικοκυριών, δύο παράγοντες που θα συνεχίσουν να ασκούν αποπληθωριστικές πιέσεις.

«Η εξέλιξη του ΑΕΠ θα ....

Γερμανικό think tank: Πρέπει να αναδιαρθρωθεί το 30% του ελληνικού χρέους.

Ο διευθυντής Ερευνών του έγκριτου Γερμανικού Iνστιτούτου Οικονομίας (DIW) Αλέξανδρος Κρητικός δήλωσε στη γερμανική εφημερίδα Süddeutsche Zeitung ότι απουσιάζουν κάθε είδους κίνητρα για τους επενδυτές, ώστε να δραστηριοποιηθούν στην Ελλάδα και αυτό φράσσει τον δρόμο της Αθήνας προς την οικονομική ανεξαρτησία.

Ο διακεκριμένος οικονομολόγος τάσσεται υπέρ
σημαντικών ...

Έρευνα: Πώς χάρισαν το Ελληνικό στη Lamda Development.

http://www.dikaiologitika.gr/media/k2/items/cache/f1a41fd420c5b63498c015fd5dc1b76d_L.jpgΈρευνα – επιμέλεια: Μιχάλης Σιάχος

Αποκλειστικά στα dikaiologitika.gr ολόκληρη η πραγματογνωμοσύνη που διέταξε ο εισαγγελέας Οικονομικού Εγκλήματος, η οποία αποδεικνύει ότι το ακίνητο πουλήθηκε τουλάχιστον 2,5 φορές κάτω από την πραγματική του αξία - Άρθρα της καθηγήτριας του ΕΜΠ, Ελένης Πορτάλιου και του οικονομολόγου, Παύλου Δερμενάκη - 
Η Ευρωβουλή ξεκινά διερεύνηση σχετικής αναφοράς
Σε τιμή τουλάχιστον δυόμιση φορές μικρότερη, με «ανορθόδοξες» εκτιμήσεις και αντιεπιστημονικές μεθοδεύσεις, αλλά και με ανοιχτά τεράστια ζητήματα νομιμότητας πουλήθηκε, ή σωστότερα χαρίστηκε, το πρώην αεροδρόμιο ...

Το Βατερλό στο Αιγαίο και η μουγκαμάρα των υπαιτίων.

Σε πραγματικό Βατερλό για την ελληνική εξωτερική πολιτική εξελίσσονται οι χειρισμοί της κυβέρνησης στις ελληνοτουρκικές σχέσεις. 

Η Τουρκία αφού πέτυχε να εμπεδώσει τις διεκδικήσεις της στο Αιγαίο υπό την κάλυψη μάλιστα του ΝΑΤΟ, αφού αμφισβήτησε εμπράκτως την ελληνική υφαλοκρηπίδα, αξιοποιώντας προφανώς την αμήχανη σιωπή της Αθήνας δοκιμάζει τώρα τις αντοχές της χώρας μας με τις καθημερινές πλέον υπερπτήσεις ελληνικών νησιών, της Λέσβου, και των Οινουσσών.

Σε μια πρωτοφανή κλιμάκωση της έντασης στο Αιγαίο, καθώς είναι προφανές ότι η αν η πρώτη υπερτέρηση θα μπορούσε να αποδοθεί σε λάθος η επανάληψη της -και μάλιστα για τις.....

Το παζλ της στημένης χρεοκοπίας και το χρονικό της εισόδου της χώρας μας στο ΔΝΤ.

Το χρονικό των γεγονότων μιας παγκόσμιας απάτης με στόχο την σωτηρία της Διεθνούς χρηματοπιστωτικής αγοράς – δηλαδή των τοκογλύφων!

«Ο παίζων χάνει και ο πίνων μεθά»… λέει ο θυμόσοφος λαός. Τι εννοεί μ’ αυτό; Ότι, όποιος παίζει παιχνίδια, γνωρίζει πάντα πως υπάρχει πιθανότητα να χάσει με την ίδια λογική που κάποιος, ο οποίος πίνει, γνωρίζει ότι μπορεί να μεθύσει. 

Η τοκογλυφία είναι ένα τέτοιο παιχνίδι. Αυτός, ο οποίος παίζει τέτοια παιχνίδια, είναι βέβαιον ότι γνωρίζει το ρίσκο του παιχνιδιού του. Ρισκάρει να «φορτώσει» το θύμα του με τόσα «χρέη», που στο τέλος να μην μπορεί να ανταπεξέρθει στις υποχρεώσεις του και να βαρέσει «πιστόλι». Να φτάσει στο σημείο να μην μπορεί να ξεπληρώσει τον τοκογλύφο και άρα ……

Πολιτική Ο Γ. ΚΟΝΤΟΓΙΩΡΓΗΣ ΑΠΟΔΟΜΕΙ ΤΗΝ ΔΥΝΑΣΤΙΚΗ ΚΟΜΜΑΤΟΚΡΑΤΙΑ – (VIDEO)

Ο Γιώργος Κοντογιώργης παρουσίασε το βιβλίο του «Η Συριζαία Αριστερά ως Νέα Δεξιά». Το συντηρητικό ιδιώνυμο της Αριστεράς» στον Ιανό (11/4/2016) και συνομίλησε με τους παρευρισκόμενους πολίτες..
ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ:

ΜΗΤΡΟΠΟΥΛΟΣ:»Ο ΤΣΙΠΡΑΣ ΜΠΗΚΕ ΣΤΗΝ ΝΕΟΦΙΛΕΛΕΥΘΕΡΗ ΣΑΒΟΥΡΑ»

aleksis-mitropoulos-oxi-sto-sxedio-moskobisi.w_hr«Κάποιοι στην Ευρώπη  παίζουν με την ιδέα να αποδομηθεί το κοινωνικό κράτος. 
Δεν υπάρχει καθόλου σύμπτωση, διαπραγματευτική ασυμπτωσία υπάρχει στα  Κόκκινα δάνεια, στο ασφαλιστικό, στους άμεσους και έμμεσους φόρους…ασυμπτωσία. 
Δεν μπορούσαν να βάλουν υπογραφές κάτω από αυτά τα κείμενα. 
Πάνω στα 50 δις φόρων άλλα 5,5 δις είναι δύσπεπτο πακέτο. Κακώς η κυβέρνηση είχε συμφωνήσει»,είπε στον Alpha 989 ο Αλέξης Μητρόπουλος.
«Δεν βλέπω συμφωνία μέχρι το Πάσχα και εκταμίευση της δόσης πριν το αγγλικό Brexit. Με αυτά που απαιτούν οι δανειστές, τις σχολαστικές έξαλλες απαιτήσεις, αυτές ο Τσίπρας δεν μπορεί να τις εισηγηθεί στο κοινοβούλιο. 
Έχουμε σκληρότερο μνημόνιο, με ουρές από τα 2 προηγούμενα μνημόνια. 
Επειδή ο Τσίπρας έγινε ιδιοκτήτης και των προηγούμενων 2, η δική μας διαπραγματευτική ομάδα διαπιστώνει ότι αυτά δεν μπορούν να περάσουν.  Δεν δέχονται αύξηση εισφορών στις επικουρικές.
 Ο Τσίπρας δεν συμφωνεί σε αυτά που ήδη έχει ψηφίσει αλλά και σε όσα σκληρά, έξαλλα και ανάλγητα ζητούν οι ……

Η μόνη σωτηρία, η εξέγερση του Λαού

Αλήθεια είναι η υπαρκτότητα μίας κατάστασης ή η πραγματικότητα ενός γεγονότος. Ως αλήθεια δεχόμαστε αυτό που αντιλαμβάνονται ως πραγματικότητα οι περισσότεροι άνθρωποι, όταν αντιλαμβάνονται και βιώνουν κάτι με όμοιο τρόπο και αυτό γίνεται αποδεκτό ως αλήθεια.
Ψέμα είναι η πρόταση και η προσπάθεια που γίνεται από κάποιον με σκοπό να πείσει τους άλλους ότι είναι αληθής, ενώ ο ίδιος συνειδητά γνωρίζει ότι η πρόταση και η προσπάθειά του είναι αναληθής. Πολλές φορές η λέξη ψέμα χρησιμοποιείται και για να δηλώσει κάποιος το μη αληθές.
Δυστυχώς εις την χώρα μας, εδώ και δεκαετίες εις τον βωμό της θεοποιημένης Εξουσίας και των παραγώγων της, δηλαδή το πολιτικό σύστημα εξουσίας, οι Κυβερνώντες, τα Κόμματα και οι Θεσμοί της Πολιτείας θυσιάζουν το σύνολο των ανθρωπίνων αξιών, όπως τη ελευθερία, τηδικαιοσύνη, την ισότητα και ισονομία,  ακόμη και την ανθρώπινη αξιοπρέπεια.
Είναι πλέον κοινώς αποδεκτό από όλους τους Έλληνες  και αναμφισβήτητο από όλους τους διεθνείς παράγοντες ότι η Πατρίδα μας έχει καταρρεύσει. 
Ότι η γενεσιουργός αιτία της χρεοκοπίας της χώρας δεν οφείλεται εις ένα τυχαίο γεγονός, αλλά εις την ολοκληρωτική αποτυχία του……

Καθηγητής Αλέξης Μητρόπουλος.Νέο Ασφαλιστικό: Συντάξεις φτώχειας 200-300 € για τους χαμηλόμισθους!

Εξωφρενικές είναι οι  απαιτήσεις των δανειστών και αναμένεται να πλήξουν κυρίως τους χαμηλοσυνταξιούχους και τους χαμηλόμισθους, όπως επισημαίνει η ΕΝΥΠΕΚΚ και ο Καθηγητής Αλέξης Μητρόπουλος.
Συγκεκριμένα, η κατάργηση του ΕΚΑΣ, οι αυξήσεις των ορίων ηλικίας, η κατάργηση της κατώτατης σύνταξης (Ν. 4336/2015) ήταν ενδεικτικές για τις διαθέσεις των δανειστών και κυρίως του ΔΝΤ, το οποίο φαίνεται ότι στην διαπραγμάτευση πέτυχε την κατάργηση του βασικού εργαλείου αναδιανομής των εισοδημάτων μεταξύ των χαμηλοσυνταξιούχων, δηλαδή την κατάργηση των Κατώτατων Συντάξεων.
Ειδικότερα, εκτός από τις γνήσιες ανταποδοτικές συνταξιοδοτικές παροχές, το Ελληνικό Σύστημα ……
Κοινωνικής Ασφάλισης προβλέπει την εφαρμογή «της τεχνικής των κατώτατων ορίων συντάξεων», η οποία αποτελεί.....

ΕΣΧΑΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ. Παραιτηθείτε όλοι, είστε επικίνδυνοι για τη χώρα.

Κατωτέρω ένα κατά τη γνώμη μου εξαιρετικό άρθρο με τίτλο, «Παραιτηθείτε όλοι, είστε επικίνδυνοι για τη χώρα»
Άφησαν την χώρα όπως τους «διέταξαν», δηλαδή χωρίς φρούρηση των θαλάσσιων συνόρων μας, ξέφραγο αμπέλι.
  • Και αφού κατέστρεψαν τα νησιά μας και τον τουρισμό όλης της Ελλάδας, τώρα καταστρέφουν σιγά σιγά με τους λαθραίους τους,  όλην την Ελλάδα.
Ομαδική κομματική προδοτική δήθεν παράκρουση των:  
  • ΛΑΕ (δυστυχώς ναι,  «διεθνιστής» με τον Αλαβάνο, και ο κ. Λαφαζάνης),ΣΥΡΙΖΑ, ΑΝΕΛ (τι ειρωνεία Θεέ μου πλέον το όνομα τους !!!), ΝΔ του Κυριάκου(με «εθνικό» θέμα τα Χοτ Σποτς), ΚΚΕ (το διεθνιστικό ανθελληνικό επίσης), το «γερμανικό» ΣΟΥΛΤΖιο Ποτάμι,  το ΠασοκοΔημαρ της κυρίας Φώφης (που ετοιμάζεται να μας σερβίρει τον εφιάλτη) και ο Λεβέντης τους (ο ψηνόμενος  από τη νέα τάξη ως ο νέος «γερμανός» πρωθυπουργός )
Αλλά και ο νυν νεοταξικός Αρχιεπίσκοπος που ετοιμάζεται να πλύνει με τον Πάπα τα πόδια των λαθραίων μουσουλμάνων του.
  • Είναι αυτός  ο Αρχιεπίσκοπος που χωρίς να ντρέπεται, είχε βγάλει τον Σταυρό,  πηγαίνοντας σε μέρος μουσουλμάνων .....

Panama papers: Γιατί κρύβουν του Ελληνες στο σκάνδαλο του αιώνα;

Άσχετα από την σκοπιμότητα που επέβαλε την αποκάλυψη της υπόθεσης των «Panama Papers» και που οφείλεται εν πολλοίς στην αντιπαράθεση μερίδων του διεθνούς σιωνιστικού κεφαλαίου, οι αποκαλύψεις αυτές όμως, και ειδικά σε ότι ισχύει για την κομπραδόρικη παρασιτική αστική τάξη της χώρας μας και την εμπλοκή της σ’ αυτή την ιστορία, δεν μπορούν να περάσουν απαρατήρητες.
Σε αυτή την κατεύθυνση παρουσιάζουμε ένα ενδιαφέρον κείμενο που υπογράφει ο Γιάννης Ντάσκας και δημοσιεύεται στο περιοδικό «Επίκαιρα». 
Φωτίζει μια άγνωστη πλευρά αυτής της υπόθεσης. Εξυπακούεται ότι δεν μπορεί να θεωρήσουμε δεδομένα τα όσα ισχυρίζεται ο αστός δημοσιογράφος:

Αυτό που συμβαίνει σήμερα στην Ελλάδα είναι εθνική καταστροφή αλλά με αργό και επώδυνο τρόπο...

Σε λίγες ημέρες συμπληρώνονται έξι χρόνια από εκείνο το πρωινό στο Καστελόριζο, όπου ο τότε πρωθυπουργός Γιώργος Παπανδρέου, ανακοίνωσε την προσφυγή της Ελλάδας στο μηχανισμό στήριξης. 

Θυμάμαι πολύ καλά εκείνες τις ημέρες, όπως θυμάμαι και τα όσα συνέβησαν στα χρόνια που ακολούθησαν, αλλά τώρα θέλω να γράψω για το σήμερα και το παρακάτω• για το από εδώ και πέρα.

Είναι προφανές πως ό,τι ήταν να γίνει από τα υπάρχοντα πολιτικά κόμματα έγινε σε αυτά τα έξι χρόνια που πέρασαν.
Το ΠΑΣΟΚ, η Νέα Δημοκρατία, ο ΣΥΡΙΖΑ –δηλαδή το ΠΑΣΟΚ μεταμφιεσμένο σε ΣΥΡΙΖΑ- και άλλα μικρότερα κόμματα ……

Δεν θα μείνει τίποτε όρθιο...

image002 (1).png
Ευριπίδης Μπίλλης
Με αύξηση της φορολογίας, με συνεχείς μειώσεις μισθών και κλοπή των συντάξεων, με αύξηση ΦΠΑ, με ΕΝΦΙΕΣ κτλ, όλοι μαζί οι «πατριώτες, στραγγίζουν συστηματικά την αγορά από ρευστό.
Δεν θα μείνει τίποτε όρθιο.
Δεν υπάρχει πλέον κράτος.  
Χιλιάδες Έλληνες εργάζονται ανασφάλιστοι χωρίς και να πληρώνονται.
Οι εταιρίες είτε χρεοκοπούν είτε φεύγουν στο εξωτερικό για να επιβιώσουν. 
Έκλεισε και η Ηλεκτρονική Αθηνών, μία από...

Πιέσεις για περικοπές στα ειδικά μισθολόγια του Δημοσίου – Ποιοι απειλούνται με «ψαλίδι» στις αμοιβές

Κριτήρια ανάλογα με αυτά που ισχύουν για το ενιαίο μισθολόγιο του Δημοσίου καλείται να εφαρμόσει μελλοντικά για τα ειδικά μισθολόγια η κυβέρνηση μετά τη σαφή τοποθέτηση των δανειστών για  μείωση του μισθολογικού κόστους στο Δημόσιο, στη διάρκεια των επαφών του Σαββατοκύριακου.
Σύμφωνα με πληροφορίες, παρότι οι δύο πλευρές συμφώνησαν ότι το θέμα πάει σε επόμενο στάδιο αξιολόγησης, κυβερνητικό στέλεχος δήλωσε ότι.......

«Κλειδώνει» η μείωση σε 180.000 συντάξεις!

post-feature-image
Όριο προστασίας τα 1.000 ευρώ για τους σημερινούς συνταξιούχους - Ποιοι είναι οι μεγάλοι χαμένοι - Μειωμένες 7 στις 10 νέες συντάξεις - «Κουτσουρεμένη» η εθνική σύνταξη €384 για όσους εξέλθουν με 15ετία 

Το 15% των δικαιούχων επικουρικής σύνταξης, περίπου 180.000 άτομα θέτει στο στόχαστρο το σχέδιο νόμου για το ασφαλιστικό το οποίο σύμφωνα με πληροφορίες «κλείνει» ίσως και απόψε προκειμένου να τεθεί σε δημόσια διαβούλευση την ερχόμενη εβδομάδα. 

Το σχέδιο νόμου θα είναι ανοιχτό σε αλλαγές καθώς παράλληλα θα ολοκληρώνεται η διαπραγμάτευση με τους δανειστές. Το υπουργείο Εργασίας στηρίζεται στη θετική προσέγγιση των .....

Reuters: Τι θα ζητήσει η Ελλάδα από τους δανειστές για το χρέος.

post-feature-image
Να «κλειδώσει» το ετήσιο κόστος εξυπηρέτησης του χρέους, σε ένα σταθερό επιτόκιο, για να γίνει περισσότερο διαχειρίσιμο, θα ζητήσει η Ελλάδα από τους δανειστές, σύμφωνα με το Reuters. 

Στις συναντήσεις που θα γίνουν στο περιθώριο της εαρινής συνόδου του ΔΝΤ, στην Ουάσιγκτον, από την Παρασκευή έως την Κυριακή, η Αθήνα θα προτείνει επίσης ένα ανώτατο όριο της τάξεως ....

KAI EΠETAI ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΚΑΙ ΑΛΛΟΥ ..........

ΟΙ ΧΘΕΣΙΝΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΗΣ ΚΡΙΣΤΙΝ ΛΑΓΚΑΡΝΤ ΟΤΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΔΕΝ ΑΓΑΠΗΣΑΝ ΤΑ ΜΕΤΡΑ, ΟΔΗΓΟΥΝ ΣΕ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ ΠΟΥ ΕΡΜΗΝΕΥΟΥΝ ΜΙΑ ΣΕΙΡΑ ΑΠΟ ΑΛΥΣΥΔΩΤΕΣ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ, ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΤΙΣ ΟΠΟΙΕΣ ΛΙΓΗ ΣΗΜΑΣΙΑ ΕΧΕΙ ΜΙΑ ΠΙΘΑΝΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΡΟΣΦΥΓΗ ΣΤΙΣ ΚΑΛΠΕΣ ΜΕΧΡΙ ΤΟΝ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ ...

ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΚΕΙΝΟ ΟΜΩΣ ΠΟΥ ΔΟΝΕΙ ΤΑ ΘΕΜΕΛΙΑ ΤΗΣ Ε.Ε ΚΑΙ ΠΡΟΚΑΛΕΙ ΤΙΣ ΠΡΩΤΕΣ ΑΝΕΠΟΥΛΩΤΕΣ ΡΩΓΜΕΣ ΚΑΙ ΑΝΑΜΕΝΕΤΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΣΥΡΕΙ ΤΟ ΕΥΡΩ ΣΕ ΜΙΑ ΕΝΤΟΝΑ ΚΑΘΟΔΙΚΗ ΠΟΡΕΙΑ;

ΕΧΘΕΣ ΑΠΟΚΑΛΥΦΘΗΚΕ ΑΛΛΟΣ ΕΝΑΣ ΑΣΘΕΝΗΣ ΚΡΙΚΟΣ ΤΟΥ ΟΛΟΥ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥ ΕΥΡΩΠΑΙΚΟΥ ΟΙΚΟΔΟΜΗΜΑΤΟΣ ...

ΗΤΑΝ Η ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΟΤΙ Η ΑΥΣΤΡΙΑΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΠΡΟΕΒΗ ΣΕ BAIL IN ΤΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ .....

Μόσχα κατά Νέας Τάξης: Δεν πρόκειται να δεχθούμε παγκόσμιο κέντρο εξουσίας.

http://www.prisonplanet.gr/images/Luxor/Amon_Ra/prison50095.jpg
Ο Ρώσος υπουργός Εξωτερικών, Σεργκέι Λαβρόφ, αποκάλυψε πως με εντολή Πούτιν ξεκίνησε να διαμορφώνεται το νέο δόγμα εξωτερικής πολιτικής της «Αρκούδας».

Συγκεκριμένα, μιλώντας σε συνεδρίαση του Συμβουλίου Εξωτερικής και Αμυντικής Πολιτικής ο Λαβρόφ ανέφερε πως «η περίοδος αοριστίας στα διεθνή ζητήματα συνεχίζεται» και είναι αδύνατον «να απαντήσεις μεμιάς σ' όλα τα ζητήματα και να ανακαλύψεις κάποιο μαγικό τύπο με τον οποίο να μπορέσεις να ....

Το σύστημα, το σύστημα δεν σταματά. Δουλεύει νυ- δουλεύει νύχτα-μέρα..

Είναι θαυμαστή η ταχύτητα με την οποία το σύστημα
τραβάει καμμένα χαρτιά απ΄το μανίκι, να μας τα παρουσιάσει για άσσους.


Το σύστημα δεν σταματά. Δουλεύει νύχτα-μέρα.

Παίρνει σκ@τά, σκουπίδια, αρχικαραγκιόζηδες και καμμένα χαρτιά και παράγει »μπροστινούς».


»Μπροστινούς»-κίβδηλα νομίσματα,
..που οι κουστουμαρισμένοι βραδύγλωσσοι σπεύδουν να εξαργυρώσουν »άμα τη εμφανίσει» στα κανάλια, και ....

117 ΔΙΣ ΤΑ ΗΔΗ ΚΟΚΚΙΝΑ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΤτΕ + 30 ΔΙΣ ΤΑ ΝΕΑ ΚΟΚΚΙΝΑ = 147 ΔΙΣ !!!

ti-problepei-i-ruthmisi-gia-ta-kokkina-d
Δάνεια 30 Δις ευρώ στον προθάλαμο του κόκκινου !!!

Της Άννας Δόγα

Δάνεια ύψους 30 δισ. ευρώ που είναι στον προθάλαμο «του κόκκινου» επιδιώκουν να φρενάρουν οι τράπεζες, καθώς το μακροοικονομικό περιβάλλον και τα νέα υφεσιακά μέτρα των επόμενων μηνών αναμένεται να πιέσουν περαιτέρω τους ισολογισμούς του κλάδου.

Το απόθεμα των 30 δισ. ευρώ «σε κίνδυνο» είναι δάνεια που, είτε εμφανίζουν καθυστέρηση μικρότερη των 90 ημερών και δεν περιλαμβάνονται έτσι στα NPLs είτε είναι ρυθμισμένα και άρα, έχουν........ επίσης ρίσκο να επανέλθουν σε καθυστέρηση, είτε

ΑΣΑΝΤ σε ρώσους: δεν υπάρχει μέλλον για τη Συρία και τη Μέση Ανατολή ΧΩΡΙΣ ΤΟΥΣ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΥΣ.

https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEgwuWHUoMzd8FIodp5iPUPWZQyXTidIj7ihrL39Sex58PaN_CBEcaP8DVgrkX60rvN3W-TZmLsEHI8y9jhQF6IpbGzQBRjFpV-ffRjcjsgMLaZM6VZcKpYn2-OVnu_XlaCd51gW-YANsCw/s1600/gygu.png
Ο σύριος πρόεδρος Bashar al–Assad δεν βλέπει κανένα μέλλον για τη χώρα του και ολόκληρη την περιοχή χωρίς τη χριστιανική παρουσία ανέφερε στους δημοσιογράφους ο ιερομόναχος Stefan (Igumnov), Γραμματεάς για τις Διαχριστιανικές σχέσεις του τμήματος του Πατριαρχείου για την εξωτερικές εκκλησιαστικές σχέσεις, μετά από μια συνάντηση με τον al–Assad την Τρίτη.

“Κατά τη διάρκεια των συνομιλιών σήμερα ο Bashar al-Assad σημείωσε ότι η Συρία παραδοσιακά ήταν .....

Κάποια στιγμή, ίσως πολύ σύντομα, χρειαστεί να φορέσεις το τιμημένο Χακί… Κοίτα να είσαι έτοιμος!

Είμαι σίγουρος ότι και σε εσένα έχει αρχίσει και φυτρώνει αυτή η ιδέα… 

Πότε θα σε φωνάξουν να υπερασπιστείς την Πατρίδα, από τους εσωτερικούς και εξωτερικούς εχθρούς, που πλέον κάνουν ότι θέλουν.

Άρχισε να συνηθίζεις την ιδέα…


Σύντομα θα κληθούμε να φορέσουμε και πάλι το χακί και αυτή θα φορά θα πολεμήσουμε ίσως και θα πέσουμε υπερ πίστεως και πατρίδος.

Άσε τι λένε οι ανθέλληνες, η χώρα αυτή όποτε χρειάσθηκε να φορέσει το χακί είχε ....

«Πάμε σε αναδιάταξη των συνόρων, με πρόσχημα το προσφυγικό» ??? BINTEO

«Πάμε σε αναδιάταξη των συνόρων, με πρόσχημα το προσφυγικό» ??? BINTEO
Σιγά σιγά το Αιγαίο γίνεται μια ελεύθερη ζώνη και στην Ευρώπη γίνεται ένας εποικισμός..Τον κίνδυνο αναδιάταξης των συνόρων με πρόσχημα το προσφυγικό, επέσεισε ο πρώην υπουργός Γιάννης Πανούσης.

«Πάμε σε αναδιάταξη των συνόρων, όχι μόνο στην Ελλάδα. Εγώ πιστεύω ότι σιγά σιγά το Αιγαίο γίνεται μια ελεύθερη ζώνη, στην Ευρώπη γίνεται ένας εποικισμός και πάμε σε μια νέα Γιάλτα. 

Ας ελπίσουμε ότι ξέρουμε τι κάνουμε» δήλωσε χαρακτηριστικά .....

Μόνο σε περίπτωση που είναι πολύ πεινασμένοι.....

 Επιτρέπεται δια νόμου στους άνδρες να φάνε τις γυναίκες τους αν είναι πεινασμένοι ???

Επιτρέπεται δια νόμου στους άνδρες να φάνε τις γυναίκες τους αν είναι πεινασμένοι ???

Ένα απίστευτο δικαίωμα κατοχυρώθηκε για τους άνδρες στη Σαουδική Αραβία, που πλέον μπορούν εκτός από να βασανίζουν, να λιθοβολούν και να σκοτώνουν τις γυναίκες τους, να τις φάνε όταν είναι πολύ πεινασμένοι

Γνωρίζαμε ότι η Σαουδική Αραβία δεν αποτελεί παράδεισο ειδικά όταν είσαι γυναίκα, καθώς πολλά από τα διακαιώματα και τις ελευθερίες τους δεν αναγνωρίζονται. 


Ωστόσο δεν θα μπορούσε .....