Δευτέρα 22 Σεπτεμβρίου 2014

Κάτι ετοιμάζουν στην Κύπρο και φοβούνται τον λαό.... Ο ΑΝΑΣΤΑΣΙΑΔΗΣ ΚΑΤ΄ΕΝΤΟΛΗΝ ΤΩΝ ΔΑΝΕΙΣΤΩΝ ΕΝΤΟΛΕΩΝ ΤΟΥ, ΑΦΟΠΛΙΖΕΙ ΤΟΥΣ ΕΦΕΔΡΟΥΣ! ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ ΕΝΟΠΛΗ ΕΞΕΓΕΡΣΗ ΤΟΥ ΛΑΟΥ! ΤΙ ΕΤΟΙΜΑΖΟΥΝ;

Αφαιρούν τους επικρουστήρες από τα G3 της Εθνικής Φρουράς - Παραδίδουν την Κύπρο στη Τουρκία!

Η "Κυπριακή" κυβέρνηση...

Αποκάλυψη βόμβα Χαρδούβελη: Τοκογλυφικά τα επιτόκια δανεισμού! Μέσα όλοι ρεεε...!!!

Διαβάστε απόσπασμα χθεσινών δηλώσεων του ΥΠΟΙΚ Γκίκα Χαρδούβελη στο ΑΠΕ-ΜΠΕ…

Προσέξτε πέρα απ την υπεραπλουστευμένη προσέγγιση, του γιατί έχουν συμφέρον να μας βοηθήσουν οι δανειστές…τι αναφέρει για τα επιτόκια δανεισμού..

Νομίζεις ότι είσαι ελεύθερος; ΝΟΜΙΖΕΙΣ!!! Δες αυτό το βίντεο, και ΙΣΩΣ ΞΥΠΝΗΣΕΙΣ...!!!!

Ο σύγχρονος άνθρωπος, ο ανθρώπινος "πολιτισμός", η τσιμεντωμένη οπτική μας για τον κόσμο που δεν μας αφήνει να δούμε την ουσία...

Το The Employment είναι... 

Αυτοί είναι οι 4 τοίχοι της φυλακής του λαού! Πως θα βγούμε από αυτήν;

Ο Ελληνικός λαός εγκλωβίστηκε έντεχνα μέσα σε ένα τετράγωνο δωμάτιο - φυλακή, μέσα από το οποίο μας έχουν πείσει ότι δεν μπορούμε να απελευθερωθούμε και μέσα στο οποίο έχουμε αδρανοποιηθεί. 

Μας έχουν φυλακίσει μέσα στους τέσσερις τοίχους αυτής της φυλακής και όπως είναι επόμενο, αν ένας από αυτούς καταρρεύσει, τότε θα αφυπνιστούμε και θα απελευθερωθούμε...

1) Ο ένας τοίχος της φυλακής είναι

Στον σταθμό του Μονάχου..

Τίτλος ειδήσεων: ''Ο πρωθυπουργός στην Γερμανία για συνάντηση με την γερμανίδα Καγκελάριο''.

Ρε κακομοίρη λεβεντόπουλε...
όσο κι αν σε σιχαινόμαστε, δεν παύεις να είσαι ''ο Έλληνας πρωθυπουργός''.

Δυστυχώς μας εκπροσωπείς!

Δεν θέλουμε να γίνεσαι πιά μπιτ ρεζίλης!

Αντανακλά απάνω μας, πώς το λένε;

Κι αν εσύ δεν....

Κάνουν ντου από παντού. Η… υπερσούμα της ημέρας (21/9), 395 λάθρο μάζεψε το Λιμενικό!!! Μπαίνουν από παντού...

Δεν έχουν αφήσει γωνιά για γωνιά της Ελλάδας από την οποία δεν έχουν μπει οι λαθρομετανάστες! 

Το Λιμενικό κάνει ό,τι μπορεί, αλλά είναι αδύνατον να καταφέρει να τους μαζέψει όλους, παρότι ο αριθμός των συλληφθέντων καθημερινά ολοένα και μεγαλώνει. 

«Συγχαρητήρια» σε όσους κατάντησαν έτσι τα σύνορά μας…

Σκοπιανή πρόκληση: Ανέβηκαν στον Όλυμπο και ύψωσαν σημαία με τον ήλιο της Βεργίνας!!!

Πόσα θ' ανεχτούμε ακόμη από τους απατεώνες Σκοπιανούς; Πόσο πιο ελεεινοί θα γίνουν οι δικοί μας πολιτικάντηδες, που σκύβουν το κεφάλι και δεν βγάζουν άχνα μπροστά σ' όλες αυτές τις χυδαίες προκλήσεις;

Μία νέα πρόκληση επί Eλληνικού εδάφους έρχεται από τα Σκόπια και συγκεκριμένα από πανάθλιο σκοπιανό αξιωματούχο!

Ο λόγος για...

ΒΟΜΒΑ!! ΚΟΜΙΣΙΟΝ:Δεν ισχύει το δίκαιο της ΕΕ στις χώρες που υπεγραψαν μνημόνια.

-Απίστευτη ομολογία της Κομισιόν ότι δεν ισχύει ο Χάρτης των Θεμελιωδών Δικαιωμάτων στην Ελλάδα -Απάντηση του Επιτρόπου Οικονομικών και Νομισματικών Υποθέσεων σε ερώτηση ευρωβουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ

Θυμάστε τις κραυγές προεκλογικά; “Γιατί κύριε;” έλεγε η γνωστή διαφήμιση… Ήταν η κτηνώδης προπαγάνδα που ταύτιζε την παραμονή της χώρας στην Ευρωπαϊκή Ένωση με το Ευρώ.

Τότε γράφαμε, δυστυχώς μόνοι, αφού οι προπαγανδιστές είχαν καταφέρει να πετάξουν την μπάλα στην εξέδρα και οι ανεπαρκείς της αντιπολίτευσης να ακολουθούν στο παιχνίδι τους, ότι η Ελλάδα είναι ήδη εκτός ΕΕ από την στιγμή που υπέγραψε και ακολουθεί το μνημόνιο.

Όταν υπογράφεις ηθελημένα το πλέον αντευρωπαϊκό κείμενο που καταστρατηγεί τον ίδιο τον Χάρτη Θεμελιωδών δικαιωμάτων της ΕΕ, τότε έχεις θέσει εαυτόν εκτός ΕΕ.
Ο συνεκτικός κρίκος αυτών των οργανισμών είναι πρωτίστως η εφαρμογή του κοινοτικού δικαίου και έπειτα το όποιο νόμισμα. Η ΕΕ προϋπήρχε του Ευρώ, αλλά ……

«Εδώ κάποτε ζούσε μία φυλή, που λεγόταν Έλληνες».-

Όταν ένα Κράτος φθάνει στο σημείο να αυτοπροσδιορίζεται ως καθαρός εισπρακτικός μηχανισμός χωρίς καμία παροχή απέναντι στους πολίτες του έχει ξεπεράσει το επίπεδο του αποικιοκρατικού κράτους και έχει περάσει στο επίπεδο του εκδικητικού κράτους. 

Θεωρεί ότι οι εχθροί του είναι οι ίδιοι πολίτες που το απαρτίζουν αλλά και ό,τι μέχρι σήμερα αποκτήθηκε με αίμα, και σωστά είχε ταυτότητα «Κοινό» (δηλαδή Δημόσιο), πωλείται άνευ αιτίας.
Δεν υπάρχει κανένα επιχείρημα από την πλευρά των Εκδικητών που εξουσιάζουν ότι όλα αυτά που συμβαίνουν στην Ελλάδα είναι μέρος ενός προγράμματος εξυγίανσης, ανάπτυξης και ευρωπαϊκού οράματος. 
Από την στιγμή που το ίδιο το Κράτος εισπράττει δύο αιώνες έμμεσους και άμεσους φόρους....

“Ομολογία” από το EFSF: Η εγκληματική συμμορία Παπανδρέου, κατέστρεψε οριστικά την Ευρώπη, με την συνέργεια της Γερμανίας.

wpid-20140915092710.jpgΈλεγε ο Στρως Καν στον Παπανδρέου κατά την διάρκεια των μυστικών συναντήσεων: “Μα είναι αδύνατον οι εταίροι να δεχθούν την εμπλοκή του ΔΝΤ σε χώρα – μέλος της ΕΕ”“Μην σε ανησυχεί αυτό…...” έλεγε με νόημα ο καταστροφέας. Σήμερα αποδεικνύεται δια στόματος Ρέγκλινγκ ότι ο Παπανδρέο
έπαιξε το βρώμικο παιχνίδι των Γερμανών, κάτι που βέβαια αποδεικνύεται από τους αριθμούς. 
Οι Γερμανοί .....

Είπε ο γάϊδαρος (διενθνής κερδοσκόπος Σόρος )...το πετεινό ..κεφάλα ( αρχιερέας της διαπλοκής Σημίτης).....ΣΟΡΟΣ: ” Ο ΣΗΜΙΤΗΣ ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΤΕΩΝΑΣ”.

 Είδαμε τις προάλλες την κινητοποίηση της δικαιοσύνης, κατόπιν σχετικής επιστολής του Αθανασίου στην Κουτζαμάνη, προκειμένου να διερευνηθεί η πιθανή αλήθεια πίσω από τις δηλώσεις Λαγκάρντ ότι απειλήθηκε η ζωή της, όταν μίλησε για την φοροδιαφυγή στην Ελλάδα.

Όμως σήμερα έχουμε και άλλες δηλώσεις από έναν άλλο παράγοντα, αυτή την φορά εξωθεσμικό, αλλά εξόχως σημαντικό στην ιεραρχία της επικυριαρχίας που λυμαίνεται τον τόπο. 

Ο λόγος, φυσικά, για τον περιβόητο Τζορτζ Σόρος, ο οποίος …

Η “Ουρά” του Η. Kohl ….που λαθρο-κυβερνάει την Ελλάδα.

- Η Ουρά του Η. KohlΗ “Ουρά” του Η. Kohl ….με τον υπερ-δανεισμό, έδεσε δέκα -τουλάχιστον- γενιές Ελλήνων ….στο φοβερό Γερμανικό άρμα.
Η Χώρα μας έχει γίνει -δυστυχώς- “οικονομικό προτεκτοράτο” της Γερμανίας ….και μόνο όποιος δεν θέλει ….

Κατασχέσεις και για χρέη μικρότερα των 5.000 ευρώ ζητά το ΔΝΤ.

1a1a6Απλοποίηση της δέσμευσης τραπεζικών λογαριασμών για τους οφειλέτες των ασφαλιστικών ταμείων και ενεργοποίηση της διαδικασίας ηλεκτρονικών κατασχέσεων, καθώς και μια σειρά άλλων μέτρων ζητά το ΔΝΤ αναφορικά με τη λειτουργία του Κέντρου Είσπραξης Ασφαλιστικών Οφειλών (ΚΕΑΟ).
Σύμφωνα με την «Καθημερινή της Κυριακής», το Διεθνές Νομισματικό Ταμείο διαπιστώνει αποτυχία στον τομέα των εισπράξεων, εκφράζει αμφιβολίες για την επίτευξη των στόχων έως το τέλος του 2014 και επιμένει στην εισαγωγή εισπρακτικών εταιρειών, για χρέη ακόμη και κάτω από τις 5.000 ευρώ.
Σύμφωνα με την έκθεση του εμπειρογνώμονα του ΔΝΤ,

Η Ελλάς υπό κατάσχεση! Να μη μείνει ούτε πέτρα στα χέρια των Ελλήνων....!!!

«Ούτε έναν ούτε δύο, αλλά έξι (!) νέους φόρους στα ακίνητα επέβαλε, και μάλιστα ταυτόχρονα, η κυβέρνηση στην εν μέσω κρίσης και Μνημονίου εποχή, ανεβάζοντας στα 40 τα συνολικά χαράτσια που βαραίνουν την ιδιοκτησία! ……..
……….Τα στοιχεία του Κρατικού Προϋπολογισμού δείχνουν ότι οι φόροι στην ακίνητη ιδιοκτησία επταπλασιάστηκαν σε διάστημα μόλις τριών ετών! 
Από 500.000.000 ευρώ, που ήταν ....