Πέμπτη 25 Αυγούστου 2016

Περιμένουμε μεγάλο σεισμό στην Ελλάδα - Δείτε μέχρι πότε!

 Όσοι ασχολούμαστε με την θεωρία Τσιάπα και στα σχετικά φόρα είχαμε επισημάνει και το φόρτωμα των ρηγμάτων της Ιταλίας - μάλιστα ένας φίλος μερικές μέρες πριν το σεισμό μας είχε πει ότι η Ιταλία φορτώνει χρόνια και θα βγάλει μαζεμένο το κακό - και αυτών της Ελλάδας. 

Μικροσεισμοί (κάτω των 4,5) στην Ελλάδα φορτώνουν και δεν εκτονώνουν τα ρήγματα ...

Phoenix Capital: Η εποχή του Centralization τελειώνει, έρχεται μπαράζ κραχ παντού.

Αποτέλεσμα εικόνας για phoenix capital
Με πάνω από το 30% των παγκόσμιων ομολόγων με αρνητική απόδοση, το χρηματοπιστωτικό σύστημα είναι μια πυριτιδαποθήκη έτοιμη να εκραγεί.
Η εποχή του Centralization τελειώνει, έρχεται μπαράζ κραχ παντού προειδοποιεί σε νέα έκθεση της η Phoenix Capital. 

Πρωτίστως να διευκρινιστεί τι σημαίνει το Centralization είναι η περίοδος της κυριαρχίας των κεντρικών τραπεζών στην οικονομία του πλανήτη. 

Οι κεντρικές τράπεζες συντηρούν την φούσκα και το Centralization τελειώνει. 

Το Brexit είναι ένα ηχηρό καμπανάκι ότι βρισκόμαστε στον τελευταίο γύρο της αγωνίας. 

Στις ΗΠΑ, έχουμε δει την ομοσπονδιακή κυβέρνηση και την Federal Reserve να εμπλέκονται σε σχεδόν κάθε μεγάλη απόφαση  στην οικονομία συμπεριλαμβανομένης της ασφάλισης, της υγειονομικής περίθαλψης, της στέγασης των τραπεζικών, χρηματοοικονομικών υπηρεσιών, ακόμα και της ενέργειας.

Οι ΗΠΑ δεν είναι ....

Η Alpha ενέκρινε την διάσωση αλλά οι τράπεζες θέτουν 3 όρους - Μαρινόπουλος 20 εκατ, Σκλαβενίτης ΑΜΚ 100 εκατ

Αποτέλεσμα εικόνας για σκλαβενιτησ μαρινοπουλοσ
Κλιμακωτό «κούρεμα» στους προμηθευτές για τη διάσωση της Μαρινόπουλος
(upd)Ένα πρώτο βασικό βήμα για την διευθέτηση του μεγάλου προβλήματος της διάσωσης της Μαρινόπουλος έχει υπάρξει με την απόφαση της Alpha bank και της Πειραιώς να εγκρίνουν το σχέδιο διάσωσης.

Ταυτόχρονα εμπλοκή στην όλη διαδικασία έχει και η κυβέρνηση με τον υπουργό επικρατείας Φλαμπουράρη να συναντάται με τους τραπεζίτες για το θέμα Μαρινόπουλου.

Και ενώ η απόφαση της Alpha bank να εγκρίνει το σχέδιο διάσωσης με την χορήγηση κοινοπρακτικού δανείου 360 εκατ στην εταιρία Σκλαβενίτης που θα αγοράσει τον Μαρινόπουλο είναι ένα πρώτο μεγάλο βήμα οι υπόλοιπες τράπεζες θέτουν 3 όρους 

1)Ο Μαρινόπουλος πρέπει οπωσδήποτε να καταβάλλει περίπου ....

ΙΔΟΥ Η Η AΛΛΟΙΩΣΗ ΣΤΟΙΧΕΙΩΝ ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΕΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ΣΤΑ ΜΝΗΜΟΝΙΑ ..ΒΙΝΤΕΟ.

Αποτέλεσμα εικόνας για ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΛΟΓΟΘΕΤΗΣ
Η συνέντευξη που σπάνει κόκκαλα... Με τον δημοσιογράφο Θανάση Γκόρδη στό Center TV Καβάλας και τον Νίκο Λογοθέτη Υποδιευθυντή της αμαρτωλής ΕΛΣΤΑΤ του υπόδικου Γεωργίου..
Να πως μας έβαλαν στα μνημόνια οι σύγχρονοι προδότες. Με αλχημείες της ΕΛΣΤΑΤ... Σκότωσαν την Ελλάδα <<κατά λάθος>> και με εκτιμήσεις, οι τέσσερις οικονομικοί δολοφόνοι πρώην υπάλληλοι της Goldman Sachs και του ΔΝΤ.. 
Ο ΓΑΠ (Δηλωσεις Στρος Καν) Παπακωνσταντίνου, Γεωργίου και ο δοτός Παπαδήμος..Όλοι τους συνεπικουρούμενοι απ την Πολιτική ελίτ του τόπου. 
Πώς θα σας φαινόταν αν....