Πέμπτη 16 Ιανουαρίου 2014

ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΘΑ "ΞΕΛΑΣΠΩΣΟΥΜΕ" ΠΟΤΕ "Χαράτσι" 15% σε όποιον πουλάει το ακίνητό του!

 Μια ασαφής εγκύκλιος επιβάλλει τον Φόρο Υπεραξίας που επιβάλλεται σε όσα ακίνητα μεταβιβάζονται από 1.1.2014 και εφεξής χωρίς να προσδιορίζει τι θα γίνεται με τις γονικές παροχές και τα παλαιά κτίσματα που όταν χτίστηκαν δεν υπήρχαν ούτε αντικειμενικές αξίες!

Το πράγμα είναι απλό θέλει να είναι σίγουρο το ελληνικό κράτος ότι δεν θα υπάρξει καμμία περίπτωση να βγάλουμε ούτε ένα ευρώ από πώληση ακινήτων, γιατί απλά επιδιώκεται να μας τα πάρουν "τζάμπα" με κατάσχεση λόγω υπερφορολόγησης, και θέλουν να συνεχίσουμε να χρωστάμε και μετά ....

Η ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΗ ΟΜΙΛΙΑ Ν.ΓΚΡΙΦΙΝ ΠΡΟΣ Α.ΣΑΜΑΡΑ Βίντεο: "Εσείς κ.Σαμαρά είστε οι εγκληματίες που καταστρέψατε την Ελλάδα"

To defencenet.gr κατάφερε να βρει μέρος του οπτικού ντοκουμέντού από την συγκλονιστική πολιτική ομιλία ενώπιον του πρωθυπουργού Α.Σαμαρά του ηγέτη του βρετανικού εθνικιστικού κόμματος Νίκ Γκρίφιν χθες στην ευρωβουλή
Ιδού και η μετάφραση του μέρους της ομιλίας που φαίνεται στο βίντεο:
«Το 2014 υποτίθεται ότι είναι το έτος της δημοκρατίας στην Ευρώπη. 
Μα τι σόι δημοκρατία σκίζει το ίδιο της το Σύνταγμα, απαγορεύει τις διαδηλώσεις....

Ντροπή και Αίσχος! 195.000 μαθητές πεινάνε ...και κάποιοι θέλουν λευκή εβδομάδα για ΣΚΙ ...

Συνεχίζει να πλήττει τους μαθητές το φαινόμενο της ασιτίας με περίπου 1.000 σχολεία σε όλη την Ελλάδα (975 μέχρι στιγμής), να αιτούνται επισιτιστικής βοήθειας.
Αυτό αντιστοιχεί σε περίπου 145.000 μαθητές, οι οποίοι αντιμετωπίζουν καθημερινά τον κίνδυνο του υποσιτισμού, αριθμός τριπλάσιος από τους 50.000 μαθητές που εξυπηρετεί το πρόγραμμα Σίτισης και Προώθησης Υγιεινής Διατροφής το οποίο τρέχει το Ινστιτούτο «prolepsis».
Τα στοιχεία που δίνει στη δημοσιότητα αντικατοπτρίζουν με τον πιο ξεκάθαρο τρόπο την κρίση που .....

FT: Η επιστροφή της Ελλάδας στις αγορές, είναι σαν να δίνεις ούζο σε αλκοολικό!

 
Τους λόγους για τους οποίους η χώρα μας δεν πρέπει να επιστρέψει ακόμη στις αγορές παραθέτουν σε νέο δημοσίευμά τους για την Ελλάδα οι Financial Times.

Σύμφωνα με την οικονομική εφημερίδα, για πολλούς αξιωματούχους στην Ευρωζώνη, η επιστροφή της Ελλάδας στις αγορές θα είναι σαν να δίνεις σε αλκοολικό ένα μπουκάλι ούζο!

Μάλιστα οι FT χαρακτηρίζουν την Ελλάδα ως το...

Βόμβα! Δεν ήταν απλά θαμώνας της μασονικής "Αθηναϊκής Λέσχης" αλλά και υποψήφιος πρόεδρος της το 1999 ο Κοντομηνάς!!! (Ντοκουμέντο)

Υπάρχουν και συμπληρωματικά στοιχεία:

Ότι ο Δημήτρης Κοντομηνάς, έχει εισπράξει τίτλο και από τον Βαρθολομαίο Κωνσταντινούπολης.

Ότι το 1999 ήταν υποψήφιος πρόεδρος της μασονικής «Αθηναϊκής Λέσχης» όπως .....

Ελληνικά εμβάσματα στο εξωτερικό ύψους 22 δισ ευρώ δεν μπορούν να δικαιολογηθούν.....ΑΚΟΥΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ..;;;;

54 χιλιάδες Έλληνες κατά την τριετία 2008-2011 είχαν εμβάσματα στο εξωτερικό συνολικού ύψους 54 δισ. ευρώ, εκ των οποίων τα 22 δισ. φαίνεται να μην «δικαιολογούνται»
Στα 22 δισ. ευρώ ανέρχονται τα ποσά που, κατά τις πρώτες εκτιμήσεις των ελεγκτικών μηχανισμών, δεν μπορούν να δικαιολογηθούν κατά τους ελέγχους των 54.000 εμβασμάτων της τριετίας 2008-2011.
Πρόκειται για εμβάσματα τα οποία ελέγχονται με την ευθύνη της Γενικής Γραμματείας Δημοσίων Εσόδων και το σύνολο τους εκτιμάται στα 54 δισ. ευρώ.
Για την πορεία του ελέγχου των 54.000 εμβασμάτων της τριετίας 2008-2011, ο ειδικός γραμματέας του .....

Ρουμανία: Αντισυνταγματική η «ασυλία» των βουλευτών... Στην Ελλάδα το αντίστοιχο Συνταγματικό Δικαστήριο όχι απλά δεν αντιστάθηκε αλλά δικαιολόγησε τις αθρόες παραβιάσεις του Συντάγματος (βλέπε χαράτσι) ... ως εθνική "ανάγκη"


Στη Ρουμανία το Συνταγματικό Δικαστήριο αντιστάθηκε στην ασυδοσία των πολιτικάντηδων της χώρας που καταστρατήγησαν κάθε έννοια δικαίου και ισονομίας για να συνεχίσουν ανενόχλητοι την καταστροφή και τη ληστεία των πολιτών. 


Στην Ελλάδα το αντίστοιχο Συνταγματικό Δικαστήριο όχι απλά δεν αντιστάθηκε αλλά δικαιολόγησε τις αθρόες παραβιάσεις του Συντάγματος (βλέπε χαράτσι) ........ ως εθνική "ανάγκη"! 

Μία παρακμιακή δικαιοσύνη .....

Το σχέδιο του Βερολίνου για «γερμανική» Ευρωζώνη...


Η τεχνητή κρίση ... φέρνει στο τραπέζι... "αυθόρμητες" λύσεις στα προβλήματα...


Η υπεράσπιση του κοινού νομίσματος σε ένα ασταθές και απρόβλεπτο διεθνές περιβάλλον χρειάζεται κοινή εξωτερική και αμυντική πολιτική. 
Προϋποθέσεις για έναπαρόμοιο βήμα σύμφωνα με το κείμενο είναι μια κοινή μόνιμη έδρα για την Ευρωζώνη στο Συμβούλιο Ασφαλείας του ΟΗΕ συν την ενοποίηση των ναυτικών και αεροπορικών δυνάμεων των χωρών-μελών.

Διαβάστε την αβάσταχτη ελαφρότητα ... με την οποία εισάγεται η Νέα Τάξη , η Νέα Εποχή ...


Σε μία Ευρώπη που όλοι οι πολιτικοί και οι Δημοσιογράφοι δουλεύουν για τους διεθνείς σιωνιστές τραπεζίτες ....

Συγκλονίζει Διευθυντής σχολείου: ΠΑΡΑΙΤΟΥΜΑΙ - Θέλουν να μας διαλύσουν...


Παραίτηση βόμβα Διευθυντή Γυμνασίου, καθώς όπως τονίζει ¨μας διαλύουν¨ και ¨δεν μπορώ να γίνω μέρος της διάλυσης¨... ΕΥΓΕ

Ας βγει επιτέλους το σθένος προς τα έξω ..θυμηθείτε και τον υπέροχο δάσκαλο :
http://www.avatonpress.gr/2013/12/tedxauebvideo.html

Προς τους φίλους Διευθυντές και όλους τους συναδέλφους εκπαιδευτικούς

Παραίτηση από τη θέση του Διευθυντή του Γυμνασίου Αμμοχωρίου

Πάντα πίστευα σε μια διευθυντική θητεία με δημοκρατικότητα, που θα δίνει λόγο στα οράματα και τις πρωτοβουλίες των συναδέλφων, στις ιδιαιτερότητες και τις κλίσεις των μαθητών. Πάντα πίστευα στον Διευθυντή που θα ξεπερνά τις τυπικότητες στοχεύοντας πέρα από παγερές γραφειοκρατίες, στη δημιουργία ενεργών πολιτών. 

Πάντα πίστευα ότι διοίκηση σημαίνει....

Έλληνα, το καθήκον σου προς την ναζιστική Ευρώπη το έκανες και με το παραπάνω.

γράφει ένας απλός άνθρωπος
Αν υπήρχε η δυνατότητα αύριο το πρωί με το χτύπημα ενός μαγικού ραβδιού να σε εξαφανίσουν, Έλληνα, θα το έκαναν
Έχει φθάσει πλέον η ώρα που δεν σε χρειάζονται άλλο. Το καθήκον σου, συνειδητά και ασυνείδητα, προς την ναζιστική Ενωμένη Ευρώπη το έκανες και με το παραπάνω. Ο στρατιώτης του Νότου έδωσε ό,τι είχε να δώσει και ήρθε η ώρα να αποσυρθεί από το πεδίο κατασκευασμένης μάχης που έστησαν στρατηγοί και ηγέτες.
Η αλήθεια είναι ότι περίμεναν κάποια ανταρσία από το στράτευμα των νοτίων Βαλκανίων, όπως είχαν βρει από αυτό των βορείων Βαλκανίων δύο δεκαετίες πριν. 
Αλλά εδώ δε μάτωσε μύτη για το ναρκοπέδιο που σου έστηναν σιγά-σιγά κυκλώνοντας εσένα και τα πολύτιμά σου. 
Αν και βλέπαμε όλοι ότι ενώ εμείς είχαμε μπροστά το μέτωπο, οι κοινοβουλευτικοί στρατηγοί αντί να κυκλώνουν τους εχθρούς κύκλωναν εμάς, δεν κάναμε βήμα εναντίον τους. Αντίθετα στο τελευταίο σύνθημά τους “ψηφίστε μας” πατώντας πάνω στις νάρκες θα τρέξουν οι Έλληνες για την τελευταία έξοδο.
Γίναμε βάρος περιττό διότι, όπως καταλαβαίνεις από τα όσα διαδραματίστηκαν τα τελευταία 4 χρόνια, αυτό που ήθελαν ήταν η χώρα που θεωρείς μέχρι σήμερα ότι σου ανήκει. Κατά τα ευρωπαϊκά πρότυπα σού ανήκει μόνο ότι σου επιτρέπουν να σού ανήκει. ..

ΒΙΝΤΕΟ."Δεν είστε κυβέρνηση, είστε συμμορία"

VIDEO.Farage: We Are Now Run By Big Business, Big Banks and Big Bureaucrats

Well I have to congratulate you, Mr Samaras, for getting the Greek presidency off to such a cracking start. Your overnight successful negotiation in the trilogue on MiFID (Markets in Financial Instruments Directive), I'm sure we'll have them dancing in the streets in Athens, no matter that your country, very poorly advised by Goldman Sachs, joined a currency that it was never suited to, no matter that 30% are unemployed, that 60% of youth are unemployed, that a neo-nazi party is on the march, that there was a terrorist attack on the German embassy.

No don't worry about all that because the trilogue on MiFID has been a success. And, in many ways, it sums up the two Europe's: the Europe that's talked about in here by the dreamers who want to impose a new United States of Europe with an ....

Άρχισαν να ξεΠΟυΛΑΝ νωρίς, με μεσίτη, ποιον άλλον???… Τον Στουρνάρα (2000)…!!!

ΣΤΟΥΡΝΑΡΑΣ 2000 ΞΕΠΟΥΛΗΜΑ — Ο Γιάννης ….ο εθνικός * «μεταπράτης» είδε κόμμα με τ” όνομα ΠΟ(Υ)ΛΑΝ ….και τρύπωσε….

— Ήταν η «καλύτερη» επιλογή του «εθνικού «παντο-πώλη» πρωθυπουργού.

— Χρόνια τώρα, ο σύντροφος της Νέας Τάξης -αριστερού πατρός γνήσιον τέκνον και Σημίτο(σοσια)ληστή πολιτικόν τοιούτον- Γ. Στουρνάρας ….ήξερε να κάνει καλά μια και μόνη δουλειά …

Επίθεση Καμμένου στον Προβόπουλο.

Σφοδρή επίθεση στον διοικητή της Τράπεζας της Ελλάδος Γ. Προβόπουλο εξαπέλυσε ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων κατά τη συζήτηση στην Επιτροπή Οικονομικών Υποθέσεων της Βουλής επί της Ενδιάμεσης Έκθεσης της ΤτΕ για τη Νομισματική Πολιτική
2013.

Ο κ. Προβόπουλος ανάγνωσε την έκθεση και οι βουλευτές υπέβαλαν ερωτήσεις.

«Είστε από τους υπευθύνους μετατροπής μίας δημοσιονομικής κρίσης σε τραπεζική κρίση», του είπε ο κ. Καμμένος και συμπλήρωσε: «Ίσως οι ερωτήσεις μου να βοηθήσουν σε ποινική διερεύνηση ευθυνών σας στο μέλλον».

Ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων κατηγόρησε τον διοικητή τη ΤτΕ ότι αρνήθηκε να καταθέσει στη Βουλή τις εκθέσεις της BlackRock για την κατάσταση των ελληνικών τραπεζών και ότι «του είπε ψέματα» όταν δεσμεύθηκε πως θα του την δώσει.

«Είστε υπεύθυνος για την απώλεια χρημάτων από το PSI σε νοσοκομεία, πανεπιστήμια κ.λπ.», συνέχισε και ρώτησε....

Το υπουργείο Οικονομικών θα πουλάει μέσω ίντερνετ τα ακίνητα που έχουν κατασχεθεί Πηγή: Το υπουργείο Οικονομικών θα πουλάει μέσω ίντερνετ τα ακίνητα που έχουν κατασχεθεί .


 Ετσι υπάρχουν σκέψεις για τη δημιουργία ιστοσελίδας για την πώληση των ακινήτων που έχουν κατασχεθεί.

Σύμφωνα με πληροφορίες του capital.gr η διεύθυνση Εισπράξεων του υπουργείου Οικονομικών προχωρά στη δημιουργία ειδικής ιστοσελίδας μέσω της οποίας οι φορολογούμενοι θα πληροφορούνται με λεπτομέρειες για τα χαρακτηριστικά των ακινήτων που εκπλειστηριάζονται. 

Συγκεκριμένα οι ενδιαφερόμενοι θα εισέρχονται στη σχετική ιστοσελίδα και θα πληροφορούνται τα χαρακτηριστικά του ακινήτου, θα βλέπουν φωτογραφίες του ενώ ....

ΓΙΩΡΓΟΣ ΤΡΑΓΚΑΣ- ΧΩΡΙΣ ΑΝΑΙΣΘΗΤΙΚΟ 15/1/2014 (E tv) ΣΑΜΑΡΑΣ : WE DELIVERED ΣTO 10.30' !!!

Η Ευρώπη της Γερμανίας και το Εθνικό ξεβράκωμα ...

Στο Ευρωκοινοβούλιο μίλησε ο πρόεδρος της ΕΕ, Αντώνης Σαμαράς και, ως καλός μεταφορέας αποφάσεων άλλων, τα διάβασε μια χαρά από τα χαρτάκια που του έδωσαν τα αφεντικά κάνοντας ορατό το μέλλον των λαών της Ευρώπης, αφού μέσα στις άλλες αερολογίες ανέφερε πως τώρα
διορθώθηκαν κάποια λάθη και κάλεσε τους Ευρωπαίους να μην ψηφίσουν με την πίκρα της κρίσης αλλά με την αίσθηση ότι η κρίση ξεπερνιέται. 


Ως έπαρχος της αποικίας Ελλάδα ξεπέταξε γρήγορα με τα ανακατεμένα νούμερα ανάπτυξης και πλεονάσματος το θέμα Ελλάδα, έριξε δύο δήθεν πατριωτικά συνθήματα και έφθασε τελικά εκεί που διατάχθηκε εξ αρχής να φθάσει: Στον ευρωπαϊκό ολοκληρωτισμό.

Θα προωθήσει κατά την προεδρία του την διεύρυνση της Ευρώπης με τις υπόλοιπες Βαλκανικές χώρες που ακόμα δεν έχουν ενταχθεί στην Ένωση ενισχύοντας τις σχέσεις με τους συμμάχους της Ευρώπης, όπως οι ΗΠΑ διότι χρειαζόμαστε “περισσότερη και καλύτερη Ευρώπη”. 


'Ετσι λοιπόν θα γίνει καλύτερη η Ευρώπη αν ενταχθεί η Αλβανία, τα κομμάτια της Πρώην Γιουγκοσλαβίας, τα Σκόπια όπου το μεροκάματο δεν ξεπερνάει τα 5 ευρώ. 

Άρα, εκτός από περισσότερους σκλάβους και ανοιγμένα με την Ελλάδα σύνορα, χρειάζεται δίοδο στην θάλασσα το αφεντικό – Γερμανία, όχι μόνο για εμπορικούς αλλά και για γεωπολιτικούς σκοπούς. 

Γι αυτό εντελώς τυχαία σήμερα....

Μνημονιακή χούντα: Αφαίρεσαν τον λόγο από τον εκπρόσωπο της Χρυσής Αυγής, επειδή έλεγε αλήθειες! ΒΙΝΤΕΟ

Η παράνομη Βουλή των 294 και το αντισυνταγματικό τόξο έδειξε για ακόμη μια φορά το "δημοκρατικό" της πρόσωπο απέναντι στο νόμιμο πολιτικό κόμμα της Χρυσής Αυγής. 

Ο πασοκτζής αντιπρόεδρος της Βουλής Γιάννης Δριβελέγκας αφαίρεσε τον λόγο από τον εκπρόσωπο της Χρυσής Αυγής, Ηλία Κασιδιάρη γιατί είπε τα πράγματα με το όνομα τους!

Ο Ηλίας Κασιδιάρης κατήγγειλε από βήματος της Βουλής τις άθλιες μεθοδεύσεις της χούντας Σαμαρά που .....

ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΣΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ Nils Muižnieks: "Πρστατεύστε και μην απελαύνετε τους παράνομους μετανάστες"!

Λίγη ώρα μετά την αποκάλυψη ότι δύο Μολδαβοί και ένας Αλβανός, απήγαγαν τον επιχειρηματία Μανώλη Καραμολέγκο και 24 ώρες μετά τα μαχαιρώματα μεταξύ Τυνήσιων στο κέντρο της Αθήνας, καταγράφεται μια εν ψυχρώ παρέμβαση στα εσωτερικά της Ελλάδας από τον γνωστό Επίτροπο για τα
Ανθρώπινα Δικαιώματα, του Συμβουλίου της Ευρώπης, αμερικανοτραφή, Λεττονό, Nils Muižnieks, ο οποίος ζήτησε από την κυβέρνηση να σταματήσει άμεσα ακόμα και αυτές τις ελάχιστες απελάσεις των λαθρομεταναστών!

Ο Nils Muižnieks, εκ των πρωταιτίων των διώξεων ....

Αν δεν ηττηθεί ο εσωτερικός "εχθρός", η Ελλάδα δεν έχει μέλλον.

Ο ελληνικός λαός καταστρέφεται από την άρχουσα τάξη του. 

Δυστυχώς, αντί στη χώρα μας να διαμορφωθεί μια εθνική παραγωγική άρχουσα τάξη εκφράζοντας το λαό, από την αρχή που απελευθερώθηκε η χώρα, δημιουργήθηκε μια μεταπρατική άρχουσα τάξη, ως συνέχεια των 
κοτζαμπάσηδων επί τουρκοκρατίας, η οποία έλεγξε εύκολα και κοινωνικοποίησε το λαό στα μέτρα της, υποτάσσοντάς τον στα συμφέροντά της.

Αυτή η άρχουσα πολιτικοοικονομική ολιγαρχική και ταυτόχρονα υπερσυγκεντρωτική ελίτ, έχοντας υπό τον πλήρη έλεγχό της τον κρατικό μηχανισμό, είναι απόλυτα υπεύθυνη για...

Κ.κ. Βουλευτές. Το παραμύθι “σας σώζουμε” τελείωσε μετά την ομολογία και του Όλι Ρεν: “Σας θυσιάσαμε για να σωθεί η Ευρωζώνη και οι Τράπεζες”

κ.κ. βουλευτές, πως αισθάνεστε τώρα που ΔΕΝ ΜΑΣ ΣΩΖΑΤΕ όλο αυτό το διάστημα; 

Πως αισθάνεστε που και με το δικό σας "ναι σε όλα" συμβάλλατε στην θυσία της χώρας μας και των πολιτών της, με σκοπό την σωτηρία της Ευρωζώνης και των τραπεζών; 

Πως αισθάνεστε τώρα που ξέρετε αυτά που σας λέγαμε τόσο καιρό, ότι δηλαδή τα μνημόνια και οι θυσίες ήταν αποκλειστικά για την προστασία του ευρώ, για τις τράπεζες και για τις δυνάμεις όπως η Γερμανία, που έμμεσα ή άμεσα εξυπηρετήσατε τα συμφέροντα τους; 

Σ.Σ. Αποτελεί ή όχι εθνική προδοσία το γεγονός ότι δεν εκμεταλλεύτηκαν το γεγονός της αδυναμίας της Ευρώπης για να διαπραγματευτούν πρός όφελος της χώρας; Όλες οι Ελληνικές κυβερνήσεις αρνήθηκαν να χρησιμοποιήσουν αυτό το "χαρτί" με τους δανειστές. 

Μετά την κυνική ομολογία της Μέρκελ, έρχεται και ο Ευρωπαίος Επίτροπος Όλι Ρεν να δηλώσει έμμεσα, αλλά ξεκάθαρα, ότι ....