Κυριακή 31 Αυγούστου 2014

Το Σύγχρονο «Όπιο των Λαών»

TV or Not TV?
Η ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΕΙ ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΜΑΣ!

Μήπως Πρέπει να την Κλείσουμε Πριν μας «Κλείσει»;

"Τηλεόραση είναι να παρεμβάλεις ανάμεσα στις διαφημιστικές μεταδόσεις ένα υλικό, αρκετά ελκυστικό, έτσι ώστε οι διαφημίσεις να έχουν τηλεθέαση. Αυτό είναι όλο."
Piet Hien, Journal du Dimanche

Ανοίγω την τηλεόραση και «κλείνω» τη ζωή. Την πραγματική ζωή και όχι την απομίμηση της ζωής. 


Αποτελεί κοινό μυστικό πως....

ΚΡΥΒΟΥΝ ΤΑ ΔΑΝΕΙΑ ΠΟΥ ΠΗΡΑΝ ΤΑ ΤΡΑΠΕΖΟΚΑΘΑΡΜΑΤΑ ΚΑΙ ΤΑ ΣΟΓΙΑ ΤΟΥΣ, ΠΟΥ ΤΑ ΚΑΛΥΨΕ Ο ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΣ ΜΕ ΤΗΝ ΑΝΑΚΕΦΑΛΑΙΟΠΟΙΗΣΗ!!!

Έρευνα για τα δάνεια που πήραν μέλη διοικητικών συμβουλίων των τραπεζών ή πρόσωπα που ήταν συνδεδεμένα μαζί τους, αποφάσισε να διεξαγάγει η Γενική Εισαγγελία, η οποία έδωσε πρόσφατα οδηγίες στους ανακριτές να κινηθούν και προς αυτή την κατεύθυνση.

Ωστόσο...

Πού κατάντησες, Ελλάδα μας...

Η απορία μας κατά καιρούς για διάφορα νομοθετήματα ήταν αν αυτοί που τα συνέτασσαν είχαν καθόλου επαφή με τη στοιχειώδη Ελληνική πραγματικότητα. 

Σιγά σιγά όμως όλες οι απορίες λύνονται. 

Μετά την...

Οι απατεώνες Σκοπιανοί κάνουν άξονα υπό τις οδηγίες της Μέρκελ, και ο Βενιζέλος βόλτες!

Η Ελλάδα είναι υπεύθυνη για την στασιμότητα στο θέμα της ονομασίας, σύμφωνα με τον πρωθυπουργό των Σκοπίων, Νίκολα Γκρούεφσκι, ο οποίος μίλησε για το ζήτημα σε δηλώσεις του, έπειτα από τη Διάσκεψη για τα Δυτικά Βαλκάνια, που πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Πέμπτη στο Βερολίνο, από τη γερμανική κυβέρνηση. 

Όσο για τον Βενιζέλο... έκανε βόλτες σε Άγκυρα και Μιλάνο!!!

Ο Σκοπιανός αφού...

Πούτιν προς Ομπάμα & Μέρκελ: «Μην τολμήσετε πολεμική αναμέτρηση»!

Σαφή προειδοποίηση και ξεκάθαρο μήνυμα προς ΗΠΑ – Ε.Ε. και τους δορυφόρους τους, ότι δεν πρέπει να παίζουν με την Ρωσία, απέστειλε ο πρόεδρος της ρωσικής ομοσπονδίας Βλαντιμίρ Πούτιν, ως απάντηση στην παραφιλολογία των τελευταίων 24ωρων της Δύσης και...

Πίσω από «κόκκινα» δάνεια κρύβονται δράματα…

Υπάρχουν χιλιάδες «κόκκινα» δάνεια που ούτε στους αιώνες των αιώνων δεν πρόκειται να… αλλάξουν χρώμα και να γίνουν εξυπηρετούμενα, έστω κι αν η Τρόικα φωνάζει και ωρύεται επί 24ώρου, έστω κι αν πολιτικοί ταγοί «ενδυθούν» τους πονόψυχους και φιλεύσπλαχνους και… μεταλλαχθούν σε φύλακες-άγγελους των πιο κοινωνικά αδύναμων δανειοληπτών.

Λύση ακόμα δεν...

Μας μπλέκουν άσχημα: Η ΕΕ δίνει τελεσίγραφο στην Μόσχα!

Η Ευρωπαϊκή Ένωση έδωσε ουσιαστικά την Κυριακή μία εβδομάδα διορία στη Ρωσία για να αλλάξει πορεία σχετικά με την κρίση στην Ουκρανία, υπό την απειλή πάντα της επιβολής νέων κυρώσεων.

«Το Ευρωπαϊκό Συμβούλιο...
είναι έτοιμο να λάβει περαιτέρω μέτρα υπό το φως της κλιμάκωσης στην Ουκρανία», δήλωσε ο πρόεδρος του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου Χέρμαν φαν Ρομπέι μετά την έκτακτη Σύνοδο Κορυφής των 28 αρχηγών κρατών και κυβερνήσεων στις Βρυξέλλες.

Οριστικό: Η Ρωσσία απαγορεύει καλλιέργεια – κατανάλωση – μεταποίηση μεταλλαγμένων!

Εκεί έχουν ηγέτη... όχι μαριονέτα! 

Με ένα νομοσχέδιο – μοντέλο για όλη την ανθρωπότητα, στέλνει στον αγύριστο την μάστιγα του αιώνα. 

Ενδιαφέρον σημείο, η πρόβλεψη για...

«Μαύρη μέρα» για την Αρχαιολογία! Με προεδρικό διάταγμα συντρίβουν τα πάντα!

Η υποκρισία της κυβέρνησης είναι απύθμενη! 

Την ώρα που το Μαξίμου και ο πρωθυπουργός δήθεν κόπτονται για τις ανασκαφές της Αμφίπολης και ρίχνουν όλο τους το επικοινωνιακό βάρος στον τάφο που ανακαλύφθηκε την ίδια ώρα με προεδρικό διάταγμα συντρίβουν τα πάντα!

Διαλύουν και συγχωνεύουν από Εφορίες Αρχαιοτήτων μέχρι και μουσεία!!!

Σε μια εποχή που...

ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΕΙΣ ΕΣΥ ;;Αξίζει να ζεις σαν σκλάβος; ΒΙΝΤΕΟ.


Πρέπει να δώσεις μάχη, ν' αντισταθείς στον κατακτητή, να τιμωρήσεις τους ξεπουλημένους, να κάνεις επανάσταση, αν θες να λέγεσαι ΕΛΛΗΝΑΣ.

ΕΜΕΙΣ... Θεατές... Καρτεράμε...
Τι καρτεράμε, ωρέ;

Να μας λυπηθούν οι Βάρβαροι Κατακτητές;

Τα Γουρούνια;; Τα....

ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΕΣ ΟΙ ΠΕΡΙΒΟΗΤΕΣ ΑΓΟΡΕΣ;

Τι είναι οι περιβόητες «αγορές» που ακούμε καθημερινά; Οι μεγαλοδημοσιογράφοι ποτέ δεν το συγκεκριμενοποιούν για να μην στοχοποιούνται ακριβώς τα άτομα που εξαπατούν την ανθρωπότητα όχι απλά για να κερδίσουν χρήματα αλλά για να κυβερνήσουν το πλανήτη. Εναλλακτικά χρησιμοποιείται η λέξη «καπιταλισμός» ή «κεφάλαιο». 

Βέβαια δεν γίνεται τυχαία αυτή η ...